Vrouwen halen alles uit het leven

Vrouwen halen tegenwoordig alles uit het leven, ook als het om hun sexleven gaat. Dat blijkt uit een onderzoek van het blad Cosmopolitan waar ruim 500 vrouwen anoniem een vragenlijst hebben ingevuld.

Eerst het goede nieuws: vrijwel alle vrouwen (85%) vinden een goed seksleven binnen een vaste relatie enorm belangrijk. Maarliefst 43% van alle vrouwen tussen de 20 en 35 jaar geeft aan dat zij wel vaker seks zouden willen. Dit blijkt uit een onderzoek gepubliceerd in de Cosmopolitan.

Kwart gaat vreemd

Dan het slechte nieuws: Van de ondervraagde dames is bijna een kwart (23%) wel eens vreemdgegaan. De helft van deze bedriegers heeft dit vervolgens voor manlief verzwegen. Daar komt bij dat vrouwen niet al te veel begrip hebben voor de vreemdgaande man. Van de bedrogen vrouwen – voor zo ver zij weten dat zij bedrogen zijn – heeft 69% na het vreemdgaan de relatie verbroken.

Seks zonder liefde

Volgens bijna 1 op de 3 vrouwen (32%), merendeels twintigers, kan seks heel goed zonder liefde. De vrouwen slaan echter helemaal om als ze wat ouder worden. In de leeftijd van 30 tot en met 35 jaar is liefde juist van het grootste belang tijdens het paren.

Top vijf

De vrouwen uit het onderzoek deden ten slotte een boekje open over hun favoriete seksspeeltjes. De top vijf: 1. vibrator, 2. dildo, 3. penisring, 4. bondage, 5. balletjes.

bron: cosmopolotain

1 reactie

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in