Waarom Afvallen niet lukt?

Mieke Kosters kennen we onder andere van de bestseller ‘Het geheim van slanke mensen‘ Wil je graag weten waarom afvallen jou niet lukt? Mieke zegt hier het volgende over: “Te weinig zelfdiscipline , zegt meer dan een kwart van de vrouwen”.

Supergemotiveerd begonnen ze in januari aan de afvalrace. Maar na ruim een maand geeft 26,3 % aan dat de poging is mislukt vanwege disciplinegebrek. Het geheim van slanke mensen biedt de oplossing: met deze methode val je blijvend af, terwijl je eet en drinkt wat je lekker vindt, wanneer jij dat wilt. Afzien onnodig!

‘Alles is verpest’

‘Wat is voor jou de allerbelangrijkste oorzaak dat blijvend afvallen (tot nu toe) niet lukt?’ ‘Ik heb te weinig zelfdiscipline’ reageert 26.3% op de poll* van hetgeheimvanslankemensen.nl. 21.1 % denkt na een paar keer te veel eten: ‘alles is verpest’ en valt terug, 18.4% zegt gewoon te veel van lekker eten te houden en 11.3% kan de wijn, prosecco of bier (niet langer) laten staan.

Hoe doen die slanke types dat toch?

De uitslag van de poll laat zien dat de moeilijkheid ’m zit in de beperkingen die bijna alle diëten met zich mee brengen. Levenslang zonder blokje kaas, glaasje drank of stukje chocola: dat lukt niemand. Dat betekent niet dat afvallen en op gewicht blijven onmogelijk is, weet Mieke Kosters, auteur van Het geheim van slanke mensen: ‘Kijk maar naar slanke mensen: die eten ook niet de hele dag worteltjes. Zij nemen wel taart op een feestje, drinken echt wel eens een glaasje te veel en lopen heus niet allemaal de marathon. Duizenden lezers hebben het al ondervonden: ze aten elke dag wat ze lekker vonden en de kilo’s smolten weg!’

Van ‘Ik mag niks’ naar ‘Ik mag alles’

In Het geheim van slanke mensen legt Kosters uit waarom je toch steeds weer dat pak koekjes leeg eet en dat stuk kaas niet kan weerstaan én hoe je dat verandert. Je pakt zelf de regie over je eet- en drinkgedrag, onder het motto: ‘Ik mag alles, maar wil niet langer te veel eten.’ Zo gaan de kilo’s er blijvend af. Afvallen blijkt leuk!

Gratis meedoen via Facebook

Een van de succesfactoren van Het geheim van slanke mensen is de koppeling met Facebook. Lezers kunnen tweewekelijks kosteloos intekenen op een nieuwe besloten Facebook-groep. In zo’n groep krijg je filmpjes en opdrachten waarmee je het boek in de praktijk leert toe te passen. Gemiddeld vallen deelnemers 6 kilo af in 8 weken.

Nu al 6.000 exemplaren verkocht!

Sinds de verschijning zijn meer dan 6000 boeken verkocht. Dat is opmerkelijk omdat Mieke het boek in eigen beheer uitgaf. Inmiddels is Het geheim van slanke mensen bijna aan de derde druk toe.

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987