Iomax Afslankpil Gevaarlijk

De Nederlandse markt wordt overspoeld door dieetpillen. Maar zijn al die pillen wel betrouwbaar? Gelukkig houdt De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een vinger aan de pols.

iomax

Waarschuwing voor Iomax

NVWA  waarschuwt op haar website voor het afslankproduct Iomax. Dit middel bevat vermoedelijk amfetamineachtige bestandsdelen die op de dopinglijst staan. Er wordt geadviseerd om Iomax niet in te nemen. Iomax is een product dat verboden stoffen bevat en wordt gebruikt door sporters en door mensen die willen afvallen. Er zijn inmiddels ernstige klachten binnengekomen van mensen die Iomax gebruiken als afslankmiddel. Al na 1 tablet kunnen bijwerkingen optreden zoals hartkloppingen, pijn op de borst, misselijkheid, hoofdpijn en opgewonden gedrag.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Heb je Iomax gebruikt?

Heb je Iomax gebruikt? Dan wordt geadviseerd om geen pillen meer te slikken en bij klachten zo snel mogelijk contact op te nemen met je huisarts. Je kunt ook contact opnemen met het NVIC

Ervaring en vragen

Heb je vragen of ervaring met Iomax? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers

1 reactie

 1. iomax 20mg in pilvorm.

  Geeft je idd een energie boost. Ik vind het niet echt op speed lijken. Maar heb de ene keer wel meer trekjes dat lijkt op MDMA, bekende knars bewegingen. Daarbij ook vaak een droge mond, dus moet wel normaal blijven drinken. Men drinkt sws vaak te weinig per dag, dus ligt dat niet alleen aan iomax is mijn mening.

  Geeft idd versnelde hartslag, maar niet perse een hogere bloeddruk. Heb het beide een paar keer gemeten.
  Verder tot nu toe geen andere klachten gehad zoals vermeld staat op andere websites.

  1 in de ochtend geeft mij energie over de hele dag. En kan daarna gewoon goed in slaap komen.. heb daar geen problemen mee, maar je moet wel bezig zijn die dag.. werken, school, sporten ofzo.

  Ondanks het beschreven wordt als gevaarlijk, denk ik dat bewust gebruiken ervan best kan. Je kan ook de pil door de helft breken en nemen.

  De ene is gewoon vatbaarder dan een andere voor bepaalde stoffen.
  Mocht je het ergens kunnen kopen, gebruik het dan verstandig. Mocht je toch wel andere klachten krijgen, stop dan meteen.

  Let op wat je koopt.
  Capsules zijn niet de goeie!
  Het kan iomax of xamoi heetten.
  Lemonex is een soortgelijke, maar niet zo sterk als de echte.

  Hoop dat iemand wat heeft aan deze info

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987