Artichoke Slim Review

Afslanken met artisjok is de nieuwe hype geworden. De wereld van dieetsupplementen kent steeds nieuwe methoden en samenstellingen en allemaal beloven de oplossing te zijn voor overgewicht. Nu is het de tijd voor Artisjok. De vraag rijst dan meteen als artisjok daadwerkelijk gewichtsverlies stimuleert. Zijn artisjoksupplementen echt de manier om af te slanken? Dat lees je hieronder.

ketox24 korting

Artichoke Slim Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Artichoke Slim zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Artichoke Slimgraag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Artichoke of Artisjokken

Dit wordt al generaties lang gegeten. Men kende het vroeger niet als afslankmiddel, dat is een recente ontwikkeling. Artisjok is een groentesoort waarvan de vlezige bloemknoppen kunnen worden gegeten. Zie het als een soort distel. Je vindt ze vaak op pizza’s, maar je kunt ze ook apart als gerecht nuttigen.

Artisjokken zijn supergezond! Ze zijn rijk aan antioxidanten, ze zijn de hoogst geconcentreerde antioxidant-leveranciers onder de groenten. Tevens bevatten ze cynarine, een bittere stof die ervoor zorgt dat je lever meer gal maakt. Waarom is dat nuttig? Omdat gal de vertering van vetten bevordert. Daarnaast houdt het je galblaas en lever gezond en sterk. Ook je cholesterolniveau heeft er baat bij.

Artichoke Slim

Van de verschillende artichoke-supplementen is Artichoke Slim de bekendste. De makers van dit product geloven dat artisjokken het ideale hulpmiddel zijn bij het afslanken. Waarom? Het blijkt dat deze groentesoort stoffen bevat die de eetlust remmen, waardoor je minder eet. Daarnaast zou het de verbranding van vetten opvoeren.

Voor wie is Artichoke Slim geschikt?

Artichoke Slim is een uitstekende keus voor de volgende personen:

 • Mensen met overgewicht of die wat kilo’s willen verliezen.
 • Mensen met cellulitis: de hoge kaliumgehalte maakt het een diureticum voedsel dat vochtretentie en oedeem bestrijdt.
 • Mensen met een hoge bloeddruk, artisjok is laag in natrium en is goed voor de bloeddruk.

Voor wie is het niet geschikt?

Het belangrijkste bestanddeel van Artichoke Slim is artisjok. Deze eetbare bloemknop, zie het als een variant van broccoli, is nu wat minder bekend in de Nederlandse keuken. Het is een groente die typisch is voor de Mediterrane keuken. Gevaarlijk is het dus niet. Het heeft juist heel wat voordelen voor de gezondheid. Men koppelt een heleboel medicinale eigenschappen hieraan toe. Daarom wordt het vaker verwerkt in supplementen. Je vindt het dus in meer dan alleen dieetmiddelen. Artisjok is goed voor de algehele gezondheid.

In Artichoke Slim is vrij geconcentreerd, en dit kan voor complicaties zorgen. De samenstelling van dit product is gebaseerd op wat het lichaam van een volwassen persoon aan zou kunnen. Kinderen en personen jonger dan 18 jaar zullen daarom wat voorzichtiger moeten omgaan met dit supplement. Daarnaast is het niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Ook hier is het aan te raden om eerst de huisarts te raadplegen alvorens je hiermee aan de slag gaat.

Is Artichoke Slim effectief?

Artichoke Slim helpt zeker bij het verbranden van de opgeslagen vetten in het lichaam. Volg de gebruiksaanwijzingen nauwkeurig voor de beste resultaten. De afslankende werking van artisjok supplementen zit er in het feit dat de vetten uit maaltijden beter worden verteerd met deze supplementen. Het gebruik van dit supplement is overigens geen reden om meer vetrijk voedsel te gebruiken.

Wat kost Artichoke Slim?

Op dit moment is Artichoke Slim niet bestelbaar. Een vergelijkbaar product kun je online te bestellen.

Ervaringen met Artichoke Slim

Heb je ervaring met Artichoke Slim of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Voordelen

 • Gewichtsverlies waarbij je echt vetweefsel verliest.
 • Artisjokken zijn een goede bron van antioxidanten.
 • Je eetlust wordt geremd.
 • Vetten worden beter verbrand.
 • Gezondheidsvoordelen voor je galblaas en lever.

Nadelen

 • Artichoke Slim is niet goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration).
 • Er zijn wat twijfels of artisjok daadwerkelijk gewichtsverlies kan stimuleren.
 • Het is niet geschikt voor PKU patiënten.

Conclusie

Snel en blijvend afvallen is mogelijk zolang je bereid bent ervoor te werken. De meeste mensen zoeken een wondermiddel en de makkelijkste weg om daar te komen. Wondermiddelen bestaan niet en de makkelijkste weg is meestal niet de juiste. Artichoke Slim belooft je te helpen in de strijd tegen de kilo’s. Met de werkzame stof cynarine worden de vetten beter verteerd en dit zou gewichtsverlies stimuleren. Dit gewichtsverliessupplement zou je best kunnen helpen, maar niks vervangt gezonde voeding en regelmatig bewegen. Neem zulke supplementen slechts ter ondersteuning in om optimale resultaten te behalen. Artichoke Slim lijkt veelbelovend, maar het is zaak dat je hem op de juiste manier gebruikt.

Ga je ermee aan de slag? Deel dan je ervaring hieronder.

Gezonde Groeten,

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelIs Temazepam Gevaarlijk?
Volgend artikelWaarom hebben Vrouwen geen Bierbuik?

52 Reacties

 1. probeer al meer dan tien maal te bellen voor op te zegen maar kan niet binnen geraken en per email lukt ook niet maar wel blijven ze verder sturen en betalen .

 2. Het werkt niet bij mij en krijg, na test pakket, toch noch een rekening van € 49,60.
  Weet ook niet wat hun E-mail adres is.

  • bij mij hetzelfde kan zelfs niks terug zenden kan niet verzenden naar een postbus

 3. ik ben een vrouw van 63 jaar en gebruik ketox24. ik wil maar 5 kilo afvallen en heb dit inmiddels bereikt maar ik ben pas halverwege het flesje. mag ik de kuur afbreken?

  • sorry te vlug geplaatst. Niet veel overgewicht maar last van hardnekkig buikvet.

 4. Wil de tanden beschermen tegen tanden die een gaatje kan krijgen. En denk eerst tanden bij de mondhygiënist waar ik 2 x per jaar t schoon laat maken .daar na brengt hij t even aan een kennis

 5. Deze tandpasta zou ik willen testen, omdat doir 6 zware kaakoperaties mijn tanden zeer gevoelig zijn. En angst heb gekregen voor behandelingen.

 6. Hallo,
  Ik wil graag Denta Seal testen omdat ik al jaren veel last heb van tand gevoeligheid en verkleuringen. Ik heb alle promoten producten geprobeerd maar het hielp niet en tanden bleken versterkt alleen maar de gevoeligheid.
  Ik ben erg benieuwd naar dit product en hoop echt op een doorbraak!
  Als het zo is dan word ik een trouwe klant.
  Met vriendelijke groet,
  A.Attia

 7. Ik zou heel graag in aanmerking komen voor het testpanel.
  Sinds dat ik klein ben, heb ik al gaatjes. Daarnaast hou ik van koffie en ik rook. Deze slechte eigenschap is nog een toekomstig doel om aan te pakken.

  Maar nu heb ik vlekjes op de tanden, en merk dat ze gewoon niet meer lekker aanvoelen.
  Ik poets 3 x per dag en heb echt van alles geprobeerd.

  Ik ben zeer nieuwsgierig naar dit product, omdat ik de beschrijving lees en veel punten overeenkomen met wat ik nu merk aan mijn tanden.

  Ik ben heel enthousiast! ???? hoop het!

 8. Helaas Telf niet bereikbaar , ik heb n mail ontvangen dat mijn pakket onderweg is ,zoals ik gemeld had ik wil geen pakketten ontvangen ,mocht ik hem ontvangen stuur ik het terug vriendelijke groet ..

 9. goeiendag , ik heb n probeer pakket ontvangen ,van de vervolg zending daar zie ik vanaf ,
  bedankt dat ik het mocht proberen …

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in