Wat je eet ben je zelf

Het Wat Je Eet Ben Je Zelf Methode van Lèny Mathiz. In Nederland ook bekend van TV in het programma “wat je eet ben je zelf” van Gilian McKeith.

Volgens Lèny Mathiz kan men voedsel vergelijken met benzine. Het lichaam heeft energie nodig om een hele dag te kunnen functioneren. Om een hele dag te kunnen functioneren hebben we voedsel nodig, deze moet wel van de juiste kwaliteit zijn, een auto rijd immers ook niet op verkeerde benzine!

Door goed voor het lichaam te zorgen kan het lichaam er heel de dag tegen. Door gezond eten en drinken voel je je vaak fitter. Het Wat je eet ben je zelf methode heeft als bedoeling een eenvoudige verandering aan te brengen die bijna onmiddelijk resultaat opleveren en die ook een leven lang vol te houden is. Een gezonde voeding zorgt voor een mooie huid en prachtige uitstraling. Het wat je eet ben je zelf methode geeft aan dat als men gebruik maakt van ongezonde voeding, men zich vaak ook ongezond voelt waardoor men niet in staat is af te vallen.

Slechte voedingsstoffen vervangen tijdens het wat je eet ben je zelf methode

Het wat je eet ben je zelf methode draait om de uitwerking van slechte eetgewoonten en voedingsstoffen wat gebasseerd is op ons algehele welzijn. Als men slecht eet, voelt men zich hiernaar (volgens Lèny Mathiz geestelijk en lichamelijk). Door tijdens het wat je eet ben je zelf methode de slechte voedingsstoffen te veranderen door gezonde voedingstoffen zult u zich lichamelijker beter gaan voelen, vanzelf meer gaan afvallen, en hierdoor ook fysiek en geestelijk zich veel sterker voelen als voorheen.

Met het boek: “Wat je eet ben je zelf” wordt u stap voor stap bij de hand genomen en laat de methode u zien en ontdekken wat uw voedingspatroon is en welke nadelen u daarbij ondervint. U krijgt als het ware een spiegel voorgezet.

Ook laat het wat je eet ben je zelf methode u zien wat nu de goede en foute voedingstoffen zijn. Er wordt stap voor stap gekeken hoe u uw voedingspatroon zou kunnen aanpassen om de klachten te laten verdwijnen, en de overtollige kilo’s eraf te laten vliegen. Tijdens het wat je eet ben je zelf methode zult u zich energieker voelen als ooit!

Het boek is aan de rechterzijde van onze pagina te bestellen, ook kunt u in onze boekassortiment het kookboek van wat je eet ben je zelf bestellen.

Geen honger tijdens het wat je eet ben je zelf methode

Het wat je eet ben je zelf methode is een dieet waarbij je gen honger hoeft te leiden, u gebruikt een overvloed aan gezonde producten en leert hiervan genieten.

Bestel het boek of kookboek bij bol.com

Wat je eet ben je zelf
Wat je eet ben je zelf
Gillian MacKeith

Wat je eet ben je zelf Kookboek
Wat je eet ben je zelf Kookboek
Gillian MacKeith

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

1 reactie

  1. het moeilijke aan dit dieet is dat je een extra koelkast of vriezer aan moet schaffen om alle verse groenten te kunnen bewaren! Ik heb het eens een week volgehouden. Ik heb nog nooit zoveel groenten gekocht! Meer als de helft kon ik weggooien omdat ik maar in mijn eentje ben en ik echt niet alles opmaak dus!

    Wel mijn ideaal maar uitermate onpraktisch en zo ontzettend zonde van al dat eten wat ik zo weg kon gooien!!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in