WeCare Review en Ervaringen Koolhydraatarm Medtronic Aanbiedingen

WeCare is een merk dat allerlei producten verkoopt met minder koolhydraten. Het bedrijf is vorig jaar begonnen met de verkoop van deze producten en timmert hard aan de weg. In dit artikel lees je alles over WeCare en de producten die zij verkopen. Uiteraard houden we deze producten ook eens goed tegen het licht.

Dit leer je in dit artikel over WeCare

WeCare Korting
WeCare Korting
 • wecare 1+1 Aanbieding
 • wecare zzp Aanmelden
 • wecare zorg vergoeding
 • wecare aanbieding Bestellen
 • wecare koolhydraatarm Dieet
 • wecare muesli 
 • we care etos Korting 
 • wecare medtronic

Wat is WeCare?

WeCare is een merk van de Belgische Nutrition & Santé Group. In de webwinkel van WeCare vind je tientallen verschillende producten, allemaal alternatieven voor bestaande voedingsmiddelen met minder koolhydraten. Het bedrijf heeft ook een paar handige pakketten samengesteld, waarin je combinaties van verschillende producten aantreft.

Bij vragen over de producten, kun je eenvoudig een contactformulier op de website invullen. Je krijgt dan snel een reactie.

WeCare Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor WeCare zijn we op zoek naar 50 testpersonen die twee weken lang de producten van WeCare willen testen.

Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij WeCare graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 41 plaatsen beschikbaar

WeCare Review en Ervaringen Koolhydraatarm Medtronic Aanbiedingen Meer informatie

Voor wie is WeCare geschikt?

Er zijn in totaal enkele tientallen producten van WeCare en een deel hiervan bevat allergenen. Zo zijn er onder andere producten met noten (of sporen daarvan), gluten en melkeiwitten. Als je last hebt van een allergie, doe je er dus verstandig aan om het etiket van de voedingswaren goed te bekijken.

Afgezien van de mogelijke allergenen, zijn er geen contra-indicaties voor de verschillende producten. Ze passen allemaal in een gezond en gevarieerd dieet.

WeCare koolhydraatarm

WeCare Ervaringen
WeCare Ervaringen

De producten van WeCare zijn allemaal ontwikkeld volgens het principe van het koolhydraatarme dieet. Zo bevatten de muesli en de wraps, enkele van de populairste producten van WeCare, allebei relatief weinig koolhydraten. Vooral de muesli is ook vrij eiwitrijk, zeker in vergelijking met ‘normale’ muesli. Hierbij moet wel gezegd worden dat je ook wel een muesli uit de winkel kunt ‘verrijken’ met extra eiwitten.

Een dieet dat laag is in koolhydraten, is een bewezen methode om af te vallen (bron). Daarbij moet wel opgemerkt worden dat het dan verstandig is om wat extra eiwitten in te nemen. Alleen de hoeveelheid koolhydraten verminderen is niet voldoende.

WeCare wraps

Een van de populairste WeCare producten zijn de wraps. Als we naar de voedingswaardetabel kijken, dan zien we inderdaad dat er erg weinig koolhydraten in dit product zitten. Daar staat tegenover dat het totaal aantal calorieën niet veel lager is dan van gewone wraps. Sterker nog, er zijn varianten van gewone wraps die iets minder calorieën bevatten. In deze producten zitten dan wel weer veel meer koolhydraten.

WeCare Muesli

Een andere hardloper van WeCare is de muesli. Deze muesli bevat veel minder koolhydraten dan alle reguliere mueslivarianten. Bovendien zitten er meer eiwitten in dit product. De hoeveelheid eiwitten is bijna 50% hoger dan die van een normale supermarktmuesli.

Een deel van deze ‘besparing’ in koolhydraten komt door het gebruik van zoetstoffen. Dit klinkt prima, maar het is niet geheel zonder risico. Zo zijn er onderzoeken waaruit blijkt dat het gebruik van zoetstoffen juist kan leiden tot het ontwikkelen van diabetes (bron).

WeCare Diabetes

WeCare Testen
WeCare Testen

De producten van WeCare zijn ook uitstekend te gebruiken als je last hebt van diabetes. Je gebruikt de producten dan om de inname van koolhydraten te beperken.

Het gebruik van een koolhydraatarm dieet tijdens diabetes is al vaak onderzocht (bron). De voordelen zijn vrij duidelijk als het gaat om de symptomen van diabetes. Er is alleen geen duidelijk bewijs dat je ook langdurig afvalt als je een koolhydraatarm dieet gebruikt.

WeCare Crispbread

Een laatste product dat veel verkocht wordt, is het crispbread. Ook bij deze crackers, of letterlijk, knapperig brood, zie je duidelijk dat er veel minder koolhydraten in het product zitten. Er zitten relatief veel eiwitten en voedingsvezels in deze cracker.

WeCare kopen

Je koopt de producten van WeCare eenvoudig online, in de eigen webshop van het merk. Je hebt dan de keuze uit verschillende pakketten, waarin producten die bij elkaar horen, worden gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met allerlei producten voor bij het ontbijt.

Als je in de webwinkel van WeCare koopt, dan betaal je vanaf een bestelbedrag van €50 geen verzendkosten.

Bij veel andere winkels kun je de WeCare producten ook kopen, zoals bij Kruidvat. Sommige supermarkten, zoals een aantal filialen van Albert Heijn, hebben de producten zelfs in het schap liggen. Bij deze winkels heb je wel een beperkte keuze, de meeste winkels verkopen alleen de hardlopers.

WeCare ervaringen

WeCare Aanbierdingen
WeCare Aanbierdingen

Het moet gezegd worden, de producten van WeCare zijn goede alternatieven voor de bestaande producten. Deze hebben stuk voor allemaal weinig koolhydraten en meer eiwitten en vezels dan de normale varianten. De meeste mensen zijn daarnaast ook erg tevreden over de smaak van de producten.

Ook wij hebben de producten uiteraard getest. De producten smaken iets anders dan je gewend bent. Je merkt aan alles dat de producten wat gezonder dan de equivalenten uit de supermarkt, al is het niet veel.

Wel is het zo dat het succes van de producten staat en valt met hoe je ze verder gebruikt. Als je alleen de muesli inneemt met magere melk, dan is dit een gezonde maaltijd. Gooi je er daarentegen zelf weer dingen bij die minder gezond zijn, zoals bijvoorbeeld chocola, dan doe je het voordeel van de koolhydraatarme muesli weer te niet.

WeCare Prijs

Ondanks dat de producten goed zijn, zijn ze wel relatief duur. De muesli kost iets meer dan €4 voor een verpakking met 325 gram. Het is daarmee een stuk duurder dan de gewone muesli uit de supermarkt.

WeCare Assortiment
WeCare Assortiment

Voordelen

De pakketten van WeCare zijn erg handig, er zitten goede combinaties van producten in.

Nadelen

Meestal is het gebruik van de producten van WeCare alleen niet voldoende om echt succesvol af te vallen. Je hebt er meer voor nodig. Als eerste moet je de producten op een goede manier gebruiken; dat wil zeggen dat je ze niet alsnog combineert met ongezonde producten.

Daarnaast voorkomt het gebruik van de producten natuurlijk niet dat je op andere momenten te veel of ongezonde producten kunt eten. Hoewel WeCare wel wat informatie biedt ter ondersteuning, is dit geen garantie voor een goede oplossing.

Conclusie WeCare Review

WeCare heeft een mooi assortiment neergezet met een aantal koolhydraatarme producten. Deze kun heel goed gebruiken in plaats van de normale varianten. Ook al zijn ze wat prijzig, de producten zijn van goede kwaliteit. Mits je ze goed gebruikt, kunnen ze zeker helpen bij het afvallen.

5 Reacties

 1. Lekkere shake als vervanging van Atkins . Ik gebruik hem in de ochtend . Verder hou ik de Atkins ethiden aan . Fase 1 20 koolhydraten uit groenten eiwitten en vetten .

 2. Ik ben 64 jaar ,werk alleen in de nachtdienst,eten is dan altijd een probleem,makkelijk last van mijn maag,met kha producten geen last.
  Verschillende kha producten geprobeerd.
  Ik wil ook ik wecare gaan proberen ,mischien is dit het juiste product.

 3. Ik zou heel graag in aanmerking willen komen voor zo,n test. Ben zelf een emo eter heb een bmi van bijna 34. Heb eigenlijk al bijna alles geprobeerd maar krijg het zelf niet voorelkaar.

  Met een man die al 15 jaar Parkinson heeft heb ik de rust niet om te lijnen. Koolhydraadarm en soms keto lukt voor maar een paar dagen.
  Ben in januari in een split gevallen met zoveel pijn aan mijn bekken dat fietsen niet eens meer lukt. boodschappen doen dan gaat het karretje mee naar huis want tillen gaat niet het gewicht zit niet mee.

  Ik merk ook dat ik nooit genoeg heb.

  Met vriendelijke groeten,

  Joyce

 4. Ik ben een hardwerkende vrouw van 51 jaar. Ik werk in de horeca en heb dus veel beweging. Wegens tijdsgebrek eet ik zeer onregelmatig. Toch lukt het niet om de overtollige kilo’s eraf te krijgen. Een proteïne dieet kan mss oplossing bieden. Ik zou graag 15kg kwijt willen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in