WmdW – Weg Met De Weegschaal Superdieet

Wil je een simpel programma om je eetgewoontes te verbeteren en af te vallen? Maar dan wel op een gezonde manier met een blijvend resultaat, die bovendien past in je dagelijks leven?

Met het 12-weken stappenplan van Het Weg met de Weegschaal Superdieet verander je ongemerkt en voorgoed je eet- en leefpatroon, waardoor je vanzelf gewicht verliest. Je ontdekt wat jouw beste aanpak is om af te vallen, hoeveel je moet eten en wat je moet eten. En je leert:

– jezelf te motiveren om gezonde keuzes te maken
– altijd het juiste eten bij de hand te hebben
– te genieten van gezond eten
– moeiteloos voldoende te bewegen
– tijdig te ontspannen

Jouw ervaring met het WmdW Superdieet

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Je kunt ook het WmdW Forum bezoeken voor vragen en ervaringen.

Zo val je af zonder te lijnen

Het Weg met de Weegschaal Superdieet geeft je niet zomaar instructies, maar zorgt dat je begrijpt hoe deze aanpak in elkaar zit. Je houdt het stappenplan gemakkelijk en met plezier vol want je leert wat je wél moet doen, er is niets ‘verboden’. Het boek begint als een dieet, maar wordt vanzelf een leefwijze waarmee je niet meer wilt stoppen!

Meijke van Herwijnen

Meijke van Herwijnen (1974) studeerde Voeding en Gezondheid aan Wageningen Universiteit. Zij verzorgt trainingen volgens de Weg met de Weegschaal-methode door heel Nederland met een eigen team van trainers/coaches. Van haar hand verscheen ook het boek Weg met de Weegschaal.

Bestel de WmdW boeken van Meijke bij bol.com

Het weg met de weegschaal superdieet
Het weg met de weegschaal superdieet
Meijke Herwijnen

Weg met de weegschaal
Weg met de weegschaal 12 weken programma
Meijke Herwijnen

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

1 reactie

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in