Aanmelden Weight Watchers Power Start

Heb je ook de commercial met Angela Groothuizen gezien en wil je jezelf aanmelden voor Weight Watchers Power Start? Gebruik dan de kortingscode die je op deze pagina kunt vinden.

Sinds 2019 heeft WeightWatchers een nieuwe naam. WW Freestyle is nieuw programma voor gewichtsverlies en wellness. Het helpt je bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon, ongeacht of je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven. Bij WW mag je alles eten! Het SmartPoints plan geeft je de vrijheid om eetbeslissingen te nemen die voor jou werken. Lekker eten, nieuwe smaken ontdekken en samen met je familie en vrienden ultiem genieten. Lees meer over WW Freestyle.


Weight Watchers Power Start is een oplossing voor iedereen een snelle start wil maken geen punten wil tellen. Power Start maakt gebruik van een  app. voor je telefoon of online portal waar je met behulp van een speciaal samengestelde lijst van producten, maaltijdsuggesties en tussendoortjes kunt kiezen. Geen punten tellen of ingewikkelde formules maar eenvoudig producten kiezen en afvallen. Twee weken Power Foods eten geeft je een vliegende start. Wil je kennismaken met Power Start? Download dan het gratis receptenboek en maak een Power Start met Weight Watchers.

[thrive_leads id=’44916′]

 Power Start in het kort

 • Snel Resultaat
 • Geen punten tellen
 • Gebaseerd op Power Foods
 • Lekker eten en afvallen tegelijkertijd

Power Foods

Door Power Start leer je alles over de verschillende voedingsmiddelen en met name Power Foods spelen een hoofdrol bij het  Power Start Programma. In tegenstelling tot veel andere programma’s kun je tijdens Weight Watchers Power Start blijven eten wat je lekker vindt. Kies eenvoudig je ontbijt, lunch en diner uit de Power Foodlijst. Verder kun je een aantal tussendoortjes selecteren. Honger is hierdoor uitgesloten. Je kunt gebruik maken van maaltijdsuggesties of stel zelf je maaltijd samen uit de lijst met Power Foods. Power Foods zijn voedingsmiddelen waarmee je succesvol en blijvend kunt afvallen. Power Foods zorgen voor een aangenaam voldaan gevoel. Tijdelijk kun je tijdelijk starten met Weight Watchers Korting.

Weight Watchers Power Start Kortingscode

Tijdelijk mogen we je €29,95 korting op Weight Watchers Power Start aanbieden. Naast alle functionaliteiten van Power Start staat het online programma 24 uur per dag tot je beschikking met ProPoints waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten. De Interactieve Power Start hulpmiddelen helpen je om om je voeding te selecteren en in kaart te brengen. Bespaar nu tijdelijk 30 euro op Weight Watchers Weight Watchers Power Start en maak gebruik van deze kortingscode. Let op, deze kortingscode is slechts tijdelijk geldig.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen over Weight Watchers Power Start of wil je graag ervaringen uitwisselen met andere bezoekers? Gebruik dan het reactieformulier of lees de ervaringen met Power Start. Je kunt ook de facebook commentbox gebruiken onderaan deze pagina of bezoek de facebook pagina.

Voldoende drinken is altijd belangrijk, maar zeker nu. In dit artikel kun je lezen waarom voldoende (water) drinken van groot belang is. Drink dagelijks 1,5 tot 2 liter, bij voorkeur water of ongezoete vruchten- of kruidenthee. Heb je moeite met het drinken van deze hoeveelheden? Dan kun je deze 7 tips opvolgen.

Plantaardige Vetten

Regelmatig krijgen we de vraag bij de redactie van vetvrij.com waarom je vetvrij zou moeten eten. Het is echter een misverstand dat je geen vet zou mogen eten, integendeel. Naast vocht zijn vetten onmisbaar tijdens een verantwoord eetpatroon. Het is alleen van belang voor welke vetten je kiest. Tijdens Power Start zijn plantaardige vetten zijn onmisbaar in een gezond eetpatroon. Er wordt daarom aangeraden om dagelijks 2 koffielepels plantaardige olie te gebruiken. Je hoeft deze olie gelukkig niet naar binnen te lepelen maar je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor de bereiding van je maaltijd of in een salade.

Tussendoortjes

Afvallen zit tussen je oren, en zonder extraatjes wordt het afvallen wel erg lastig. Tijdens Weight Watchers Power Start kun je dagelijks een keuze maken uit de speciaal samengestelde snacklijst. In deze lijst staat onder andere chocolade. Dat is nog eens lekker afvallen!

Blijvend Gewichtsverlies

Bij Weight Watchers weten ze dat bij succesvol en blijvend gewichtsverlies alles draait om doordachte voedingskeuzes, veel ondersteuning, gezonde gewoonten en meer beweging. Dankzij het Power Start programma heb je de beschikking over alle hulpmiddelen om op een eenvoudige manier jouw doel te bereiken. Power Start is speciaal ontwikkeld met heerlijke gerechten waarmee je zelf een dagmenu kunt samenstellen. Bedenk je liever zelf gerechten voor je dagmenu, dan kan dat heel gemakkelijk met behulp van de Power-Foodslijst. De overeenkomst is dat je zowel met de voorgeschreven menu’s als met de dagmenu’s die je zelf samenstelt een langdurig een voldaan gevoel hebt waardoor je kunt afvallen zonder hongergevoel.

Gezond en Verantwoord Afvallen

Afvallen met Weight Watchers doe je niet alleen. Heb je een druk gezin, of ben je single? Ben je 24/7 aan het werk of heb je het financieel niet zo breed? Dankzij de uitgebalanceerde basis is Power Start  is geschikt voor iedereen. Gezond en verantwoord afvallen staat voorop bij Power Start. Een goed afgestemd programma bestaat uit het maken van verstandige voedingskeuzes en het aanleren van gezonde gewoonten. Het Power Start afslankprogramma is Wetenschappelijk ondersteund en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten waaronder studies die gepubliceerd zijn in The Lancet en British Medical Journal  en US News.

Vragen en Ervaringen

Ik heb Power Start mogen testen. Ik heb het twee weken lang gevolgd en deel nu graag mijn ervaringen. Is Power Start echt makkelijk te volgen? Hoe waren de recepten? En hoeveel ben afgevallen? Met de Power Start App op je smartphone kan je veertien dagen lang Power Start volgen. Je krijgt heerlijke en eenvoudig te bereiden maaltijden en tussendoortjes om dagmenu’s mee samen te stellen. Je kan zelfs de gerechten zo aanpassen dat je alleen de ingrediënten toevoegt die jij graag lust. Op deze manier maak je de eenvoudigste start met het beste resultaat! Ben jij al van start gegaan met Power Start? Of twijfel je nog? Power Start is eenvoudig te volgen, maar misschien heb je toch nog enkele vragen. Heb je vragen over Weight Watchers Power Start of wil je graag ervaringen uitwisselen met andere bezoekers? Gebruik dan het reactieformulier of lees de ervaringen met Power Start. Je kunt ook de facebook commentbox gebruiken onderaan deze pagina of bezoek de facebook pagina.

12 Reacties

 1. ik vind het leuk om verschillende recepten uit te proberen. maar op dit moment ben ik bezig omaf te vallenmet Weight Watchers en met name geinteresseerd in recepten van de Weight Watchers omdat zij met punten werken.
  Zijn er nog (gratis) e-books met veel recepten van de weight watchers,,, zo ja dan houd ik mij aanbevolen.

  dank je wel.

  wilma

  • Na mijn bevestiging kreeg ik de tijd, die vermeldde dat de aanbieding reeds was afgelopen.Klopt dat.
   In de aanbeveling staat dat er maandelijks een gratis pakket wordt verloot. Niet wanneer deze verloting is afgelopen.
   Bij voorbaat dank.
   Jannie

  • Beste Jannine,

   Ik heb het voor je nagekeken, je inschrijving is actief en je maakt dus nog kans. Het klopt dat de oorspronkelijke actie is afgelopen, maar zodra de verloting heeft plaatsgevonden start er meteen weer een nieuwe actie.

   As je vragen hebt dan hoor ik het graag.

   Sanne

 2. Hallo,
  Als het Power start programma kiest staan er wel punten bij de recepten, waarom is dit? Je hoeft dan toch juist geen punten te tellen?

 3. ik heb 5 jaar geleden het Weight Watchers dieet gevolgd en ben ook op de bijeenkomsten geweest. Ik heb nog steeds het kookboek van 365 dagen liggen. Dit boek wil ik nu terug dagelijks gaan toepassen. Ik weet nog dat je met een formule kon berekenen hoeveel punten je per dag mag eten. Maar dat weet ik niet meer. Kan je me daar mee helpen aub? Ben 52 jaar, 77 kg, 1,60 m en zittend beroep. Het moet ergens rond de 20 zijn dacht ik. Alvast bedankt!

 4. ik ben sinds vandaag begonnen met weightwatchers powerstart.
  nu kan ik nergens op mijn inlogsite een propointspuntenlijst vinden.
  dit is nl. wel handig als ik iets niet kan vinden.
  Is er ook zoiets als een boekje wat je kunt bestellen, of kunnen jullie mij vertellen waar ik die lijst wel kan vinden.
  Ik neem aan dat dit wel bij het lidmaatschap hoort.

  Met vriendelijke groet,
  Berly

 5. Regelmatig krijg ik vragen over een telvrije dag. Hierbij de uitleg van WeightWatchers:

  Ook met het ProPoints plan kan je een telvrije dag volgen. Je hoeft op zo’n dag niet na te denken over grammen en ProPoints waarden en dat kan in sommige gevallen handig zijn bijvoorbeeld als je uit eten gaat.

  Hoe werkt een telvrije dag?

  Op een telvrije dag eet je vooral voedingsmiddelen met het groene logo (Power Foods). Hierbij is het vooral belangrijk dat je let op je verzadigingsgevoel. De telvrije dag kan je zowel online als via de Weight Watchers App volgen. Klik op de onderstaande button voor meer informatie of vraag advies aan je coach.

  Sanne

 6. Na de succesvolle lancering van ‘De nieuwe aanpak’ komt Weight Watchers nu met een nieuwe aanvulling; Power Start. De twee weken durende start en weg naar succesvol en blijvend gewichtsverlies. Door te starten met Power Start leert men de voedingsmiddelen kennen die helpen om makkelijk te beginnen met afvallen – de zogenaamde Power Foods.

  In het hart van Amsterdam ligt het bijzondere restaurant Van Rijn. Onder leiding van chefkok Arjen Kappert en zijn team werd er vanmiddag een 3-gangen lunch bestaande uit puur en alleen Power Foods geserveerd. Angela en Berget vertelden hier openhartig over hen ervaringen met Weight Watchers en bovenal Power Start.

  Berget is drieënhalve maand geleden begonnen met Weight Watchers en Power Start en vandaag vertelde zij daar voor het eerst over. Zij is nu ruim tien kilo kwijt en voelt zich gezonder en fitter dan ooit. Ze wilt dan ook graag doorgaan om de kilo’s op een verantwoorde manier te verliezen. “Sinds augustus maak ik gebruik van het Weight Watchers programma. Met mijn drukke levensstijl is het niet altijd gemakkelijk om gezonde en gevarieerde voeding te nuttigen. Power Start was voor mij de ideale kennismaking met het Weight Watchers programma. Ik ben inmiddels overgestapt naar het standaard ProPoints programma. Met succes, want inmiddels ben ik tien kilo kwijt en heb ik meer energie dan ooit! Ik knal van de bühne. Ik voel me fit en heb zoveel zin in de komende projecten. Ik sta straks met veel trots in de Ziggo Dome met de Ladies of Soul. Vanaf januari kom ik naar jullie toe met mijn eigen ‘Ready to go’ Clubtour! Door Weight Watchers ben ik more ready than ever!” Aldus een trotse Berget.

  “Wij vinden het geweldig dat Berget met Power Start een het reguliere programma van Weight Watchers een gezondere levensstijl heeft aangenomen. Met de start van het nieuwe jaar én de goede voornemens – is het voor iedereen mogelijk om Power Start te volgen en net zoals Berget op een gezonde en gemakkelijke manier gewicht te verliezen!”, aldus Maaike Linssen Brand Marketing Manager Nederland.

 7. Power Start van Weight Watchers, voor gezond en gemakkelijk gewichtsverlies.

  Power Start is echt heel simpel!

  Je kiest uit een lijst Power Foods of uit maaltijdsuggesties en tussendoortjes die jou het beste afvalresultaat geven. Verder niet nadenken, niet tellen alleen twee weken Power Foods eten.

  Wil je afvallen en alles blijven eten? Dan kan je altijd overschakelen naar het ProPoints plan waarbij je kan kiezen voor je favoriete voeding en toch afvallen.

  lies

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in