Weight World Resveratrol

Weight World Resveratrol is een supplement met een groot aantal gezondheidsvoordelen. Het middel zou helpen tegen oxidatieve schade, het gewichtsverlies ondersteunen en de veroudering tegengaan. Of dit echt waar is, lees je in deze review.

Wat is Weight World Resveratrol?

Weight World Resveratrol is een supplement met daarin een plantextract genaamd resveratrol. Deze stof staat bekend als een krachtige anti-oxidant. Weight World heeft deze stof verpakt in capsules. Daarnaast is er een extract van druivenpitten toegevoegd.

Resveratrol is vooral bekend als ingrediënt van druiven en wijn. De meeste resveratrol die op de markt is wordt gemaakt uit extracten van de Japanse Duizendknoop.

Het supplement is erg eenvoudig in het gebruik. Dagelijks neem je twee capsules in met in totaal 250 mg werkzame stof. Een verpakking bevat 60 capsules en is dus voldoende voor dertig dagen.

Volgens de fabrikant gaan er veel gezondheidsvoordelen uit van resveratrol. De belangrijkste reden voor veel mensen om dit product te kopen is omdat het zou helpen bij de gewichtsbeheersing. Tegelijkertijd helpt het supplement ook tegen veroudering en schade door zogeheten vrije radicalen. Tot slot gaat er een ontstekingsremmende werking van het supplement uit.

Weight World Resveratrol ervaring
Weight World Resveratrol ervaring

Voor wie is Weight World Resveratrol geschikt?

De capsules zijn vegetarisch en vrij van zuivel en gluten. Het product is dus door iedereen te gebruiken. Er zijn geen aanwijzingen dat mensen allergische reacties ontwikkelen voor resveratrol.

Hoe effectief is resveratrol?

Resveratrol staat al tijden in de belangstelling van wetenschappers omdat het mogelijk een positief effect heeft op het gewichtsverlies. Er is dan ook veel onderzoek gedaan naar de werking van het supplement.

In 2020 is er een grote meta-studie gedaan, waarin verschillende onderzoeken met elkaar zijn vergeleken. Hieruit blijkt dat resveratrol gemiddeld genomen leidt tot een klein gewichtsverlies (bron).

In een grote studie uit 2016 is gekeken naar de werking van resveratrol los en in combinatie met Orlistat. Dit is een medicijn dat helpt om de opname van vet tegen te gaan. Hoewel er een positieve werking uitgaat van resveratrol, was de stof een stuk effectiever in combinatie met Orlistat (bron).

Uit een onderzoek blijkt dat het werkzame bestanddeel geen invloed heeft op de vetstofwisseling bij vrouwen die geen overgewicht hebben (bron). Dit betekent dat je het supplement niet kunt gebruiken om te voorkomen dat je dik wordt.

Resveratrol is een krachtige anti-oxidant en dit brengt meer gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo helpt de stof bij het beschermen van het hart en de bloedvaten (bron).

Weight World Resveratrol gevaarlijk
Weight World Resveratrol gevaarlijk

Hoe duur is Weight World Resveratrol?

Een verpakking met Weight World Resveratrol kost €24.99. Bij sommige winkels betaal je nog extra voor de verzending van je verpakking, tenzij je meerdere verpakkingen of andere producten bestelt. Zoals vermeld kun je 30 dagen doen met een verpakking.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Weight World Resveratrol review
Weight World Resveratrol review

Voordelen

Resveratrol is een ingrediënt dat helpt bij het bestrijden van overgewicht. Je hoeft er geen wonderen van te verwachten, maar het is zeker een goede ondersteuning bij gewichtsverlies.

Nadelen

Het innemen van resveratrol alleen is niet voldoende om je streefgewicht behalen. Er is meer actie nodig. Bovendien neemt de effectiviteit van het middel mogelijk af naarmate je dichter bij je streefgewicht in de buurt bent.

Conclusie

Resveratrol is al jaren een populair afslanksupplement. Maar het middel ondersteunt claimt dat het de reden is dat je afvalt, terwijl het bijpassende dieet daar eigenlijk voor zorgt. Daarom zegt het middel het best te werken in combinatie met een gezond dieet waarbij je minder calorieën inneemt dan je verbruikt. Dat is weggegooid geld.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelNutrex Lipo-6 Black
Volgend artikelMalezo Afslankband voor onderkin
weight-world-resveratrolResveratrol is al jaren een populair afslanksupplement. Maar het middel ondersteunt claimt dat het de reden is dat je afvalt, terwijl het bijpassende dieet daar eigenlijk voor zorgt. Daarom zegt het middel het best te werken in combinatie met een gezond dieet waarbij je minder calorieën inneemt dan je verbruikt. Dat is weggegooid geld.

13 Reacties

 1. Ik ben 34 en ruim 20kg te zwaar, al bijna 2 jaar volg ik diverse diëten met een verschrikkelijk jojo effect. Graag wil ik dit product testen samen met mijn vriend die 30 kg te zwaar is. Zo kunnen we beide onze bevindingen delen.

 2. Hai! Ik begin vandaag met een dieet, van gezonde shakes en green juice. Daarbij ga ik ook sporten, dit deed ik niet. Ter ondersteuning zou ik graag ook reservatrol willen testen. Mijn doel is om in een half jaar 15 kg af te vallen.

 3. Ik wil het product graag testen met name voor mijn huid. Ik heb last van rosacea en als t ontstekingen tegen gaat dan wil ik dat graag proberen. Een paar kilo lichter worden is altijd mooi meegenomen

 4. Goedemorgen wil graag gratis proef pakket proeven is het niet schadelijk zijn er bij werkingen mijn mobiele nummer is 0641976074 gr Evelien

 5. Ik ben Kelly,
  Ik ben een jonge mama van een peuter
  Ik heb een 10maand geleden en 18maand geleden 2zware rugoperaties gehad waardoor ik heel lang platte rust heb moeten strikt volgen mede daardoor dat er veel kilo’s zijn bijgekomen alsook door de zware medicatie.
  Ik doe praktisch dagelijks het huishouden ik heb een zoontje van net geen 5 wassen strijken dus ik beweeg zoveel mogelijk ik doe dagelijks op een slechte dag zo’n 1500 stappen en op een goede dag tussen de 3000-4000 stappen voor de operatie was dit soms tussen de 16000-23000 stappen dus hier probeer ik aan te werken als men lichaam dit toelaat uiteraard.
  Ik wil zowel centimeters als gewicht verliezen.
  Ik hoop dat jullie me kunnen helpen ondanks mijn operaties/rugbeperking/bewegings beperkingen

 6. Hallo

  Ik ben een vrouw van 53 en ben in de corona tijd flink wat zwaarder geworden. Vooral vetrol over de buik. Ik zou dit product graag willen testen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in