Snel en gezond afvallen? Het kan, volgens Weight Care. Het afslank plan is dé perfecte aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Je kunt heel eenvoudig je ideale gewicht bereiken en behouden. Begin vandaag nog, want wie begint, die wint! Weight Care producten zijn helemaal afgestemd op een gezonde manier van afslanken. Ze bevatten 100% essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft en 23 vitaminen en mineralen. Het feit dat ze zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderstreept dat. Daarnaast bevatten maaltijdvervangers weinig calorieën.

Op dit moment staan er meer dan 700 echte ervaringen met Weight Care op vetvrij.com

Weight Care Aanbiedingen

Op dit moment is zijn de onderstaande Weight Care Kortingscodes actief

Wat is Weight Care?

Weight Care is net zoals Dieet Pro een eiwitrijk afslankplan waarmee je snel en op een gezonde manier kunt afvallen. Het is dé ideale aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Met de producten van Weight Care behaal je gemakkelijk je droomgewicht. Deze producten zijn zodanig geformuleerd dat zij alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft bevatten. De producten zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De maaltijdvervangers van Weight Care bevatten weinig calorieën en zorgen er daarom voor dat je effectief en snel gewicht verliest. Je kunt gemiddeld 0,5 tot 2 kilo per week afvallen met Weight Care producten. Het zijn kant-en-klare maaltijden waarin 23 vitaminen en mineralen zitten. Je kunt alle maaltijden vervangen met Weight Care producten voor een periode van 5 dagen. Per dag consumeer je dan 600 tot 830 kcal. Anders kun je slechts 1 of 2 maaltijden per dag vervangen.

Voor wie is Weight Care geschikt?

Deze gezonde maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Neem eerst contact op met de diëtist of huisarts voor je ermee aan de slag gaat.

Is Weight Care effectief?

Weight Care belooft het volgende:

 • Je kunt eenvoudig afslanken
 • Je zult slank blijven
 • Je bent verzekerd van een gezonde maaltijd

Het idee van Weight Care is niet nieuw, maaltijdvervangers zijn enorm populair. Ze worden al jaren met succes gebruikt. Deze maaltijden bevatten dan minder calorieën en zijn ook verrijkt met alle nodige vitamines, mineralen en voedingsstoffen. Een tekort zul je dus niet oplopen.

Weight Care kent een ABC afslank plan, welke werkt door je de calorie-inname tijdelijk te verminderen. Een lage calorie-inname leidt tot gewichtsafname.

Weight Care Basisplan weigth_care_minikuur_5_dagen

Ga je aan de slag met het Weight Care Basisplan dan vervang je twee maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Daarnaast eet je één normale maaltijd. Let wel dat dit een gezonde maaltijd is.

Weight Care Plan A

Weight Care Plan A duurt tot 3 weken. In deze fase verlies je op een actieve manier gewicht met behulp van het Weight Care 5 dagen dieet. In deze fase mag je de volgende voedingsplannen volgen:

 • Weight Care Dagen Dieet Intensief (580kcal)
 • Weight Care 5 Dagen Dieet de Luxe (830kcal)

In Plan A worden alle normale maaltijden vervangen door de Weight Care maaltijdvervangers. Ook de tussendoortjes.

Weight Care Plan B

Weight Care Plan B is de onderhoudsfase. In Plan A heb je actief aan gewichtsverlies gewerkt met behulp van de Weight Care voedingsplannen. Nu vervang je slechts 2 maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Je vervangt dus het ontbijt en de lunch, de avondmaaltijd mag je zelf bepalen. Ook de tussendoortjes mag je zelf bepalen. Het liefst kun je twee stukjes fruit eten als tussendoortje.

Weight Care Plan C

Weight Care Plan C is een levenslange traject dat de nadruk legt op het aanleren van gezonde voedingskeuzes. In deze fase leer je hoe je op gewicht kunt blijven en het jojo-effect kunt vermijden. In Plan C eet je 1 keer per week maaltijdvervangers, Weight Care maandag. Op de maandag vervang je de lunch en het ontbijt. Het avondeten mag een normale en gezonde maaltijd zijn. In Plan C consumeer je dagelijks niet meer dan 1200 kcal.

Tijdens alle fasen drink je tenminste 1,5 liter vocht en sport je voldoende.

Wat kost Weight Care?

Weight Care heeft verschillende producten in het assortiment. Deze producten kun je los kopen of in een pakket. De pakketten bestaan uit wat je nodig zult hebben per plan.

Voor Plan A:

 • Weight Care 14 Dagen Stap A pakket voor € 99,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap A pakket voor € 140,00

Voor Plan B:

 • De Weight Care 14 dagen Stap B pakket voor € 99,99
 • Weight Care 07 Dagen Stap B pakket voor € 39,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap B pakket voor € 99,99

Voordelen

 • Snel gewichtsverlies
 • Bevat alle essentiële voedingsstoffen
 • Je leert gezonde voedingskeuzes maken
 • Voedingssupplementen zijn overbodig
 • Geen jojo-effect

Nadelen

 • Futloosheid in de eerste fase
 • Een behoorlijke omschakeling

Conclusie

Weight Care is een streng, maar effectief voedingsplan. Het kan een behoorlijke omschakeling zijn voor personen die gewend zijn aan normale maaltijden met veel kcal. Daarom kun je in het begin je een beetje futloos voelen. Toch is dit dieet de moeite waard. Het is 1 van de gezondste manieren om je gewicht onder controle te krijgen.

Vragen en Ervaringen

Heb je ervaring met Weight Care of wil je een vraag stellen? Gebruik dan het reactie formulier. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen met Weight Care Maaltijdvervangers.

Veel succes met Weight Care

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAfslankringen Review en Ervaringen
Volgend artikelSlimPlus Review en Ervaringen
weightcareWeight Care is een effectieve manier van afslanken. Het is echter belangrijk dat je niet uitsluitend shakes drinkt, maar ook het voorgeschreven voedingspatroon volgt. Dit schema is gebaseerd op een faseplan. Dit ABC plan heeft als doel je calorie-inname aan te passen. Deze aanpassing heeft dit dieet een gunstige invloed op je (over)gewicht. Het Weight Care dieet kan op verschillende manieren worden aangepa

690 Reacties

 1. Na het goed schudden voor gebruik en een paar goeie slokken kwam ik er achter dat hier schimmel in zat. Ik ben hier 3 dagen goed ziek van geweest, misselijk braken, diarree, voedselvergiftiging dus. Klanten service hier op aangesproken, foto’s gestuurd. Hierop kreeg ik een mail met alleen maar verdedigen. Klantenservice heeft niets gedaan om mijn probleem op te lossen. Schandalig voor zo’n bedrijf

 2. Ik snap dat mensen dit product aantrekkelijk vinden. Even snel kilo’s kwijtraken. Omdat ik zelf voedingscoach ben kan ik het volgende erover zeggen als je besluit het toch te willen kopen:
  Om te beginnen: Dit product is alleen geschikt als je een paar kilo kwijt wilt. Het aantal calorieën dat je binnenkrijgt is gelijk aan een crashdieet (hongerdieet). Een gemiddeld werkende vrouw heeft een kcal behoefte van ca 2000 kcal per dag. Kijk eerst eens naar het aantal kcal dat je doorgaans per dag verbruikt en hoe je eetpatroon is voordat je aan een dergelijke kuur begint.
  Het is evenzo raadzaam om het aantal calorieën van ca 810 van dit product aan te vullen tot ca 1100 a 1200 calorieën met ca 200-300 gram groente en (max) 2 stuks fruit op een dag. Ga deze kuur NIET doen als je meer dan 4 kilo kwijt wil. De bedoeling hierna is om je eetpatroon aan te passen naar een gezond en evenwichtig eetpatroon, om je verloren gewicht vast te houden (in combinatie met bewegen). De kans bestaat als je dat niet doet dat je je verloren kilo’s weer aankomt (of te wel: het bekende jojo-effect krijgt).
  Wil je meer kilo’s afvallen begin dan met het aanpassen van je eetpatroon, evt. met de hulp van een professionel.
  Verder vergt het discipline, want je zult honger krijgen als je de lege uurtjes niet opvult met een stuk groente of fruit. Als je van jezelf weet dat je dit niet zult trekken voor 5 dagen, koop het product dan niet (zonde van je geld). Let wel op dat je naast groente en fruit, niets anders eet, voldoende drinkt en je aan de voorgeschreven bereidingswijzen en maten houdt.

  Het gemiddelde gewichtsverlies van 1 x een kuur van 5 dagen als je je aan de voorschriften houdt (inclusief groente en 2x fruit) ligt rond de 3 kilo. Verwacht geen wonderen, al zal de ene persoon misschien 2 kilo meer kwijt raken en de ander 1 kilo minder.

  Smaak: smaken verschillen. De een zal het lekker vinden, de ander niet. De maaltijdreep is over het algemeen wat betreft structuur wat korrelig en zoet. Er zitten een pinda reep bij, voor allergieën voor melk of noten / pinda’s is deze kuur niet geschikt.
  De tussendoortjes en hoofdmaaltijden en dessert smaken allemaal hetzelfde: of zoet of zout, behalve de champignon pasta die is wat aan de flauwe kant. Maar voeg wat verse groente toe om het wat smaakvoller te maken. Vergeet niet voldoende erbij te drinken.
  Tip: Verstandig is om een shaker erbij aan te schaffen, omdat je dan nagenoeg shakes en toetje klontvrij hebt, maar dit kun je ook doen met een mixer of een klopper in een bak(je) dus je bent het niet verplicht. Zorg wel dat je de juiste hoeveelheden melk / water toevoegt, een maatbeker is wel wenselijk.
  Tip2: Ga niet elke dag op de weegschaal staan, dit kan demotiverend werken als je ziet dat je wat minder bent afgevallen, terwijl je die dag misschien alleen wat meer vocht vast gehouden hebt.

  Prijs is redelijk. Het is een kuur, met toegevoegde vitamines en mineralen (let wel op dat je de rest uit normaal eten dient te halen).

  Let op. Om wat meer kilootjes kwijt te raken, lees ik op de verpakking de kuur te herhalen. Let wel op dat je dit niet te vaak doet, wanneer je dit wel doet kan je te korten van voedingsstoffen en vitamines en mineralen ontwikkelen, omdat het product niet van alles de juiste dagelijks benodigde hoeveelheden heeft. Ook kan het ervoor zorgen dat je een eetprobleem ontwikkelt.

 3. Ik lust alleen weight care repen, mag dat ook? Ik lust geen shakes :( Als vervanger van ontbijt en avondeten, hé!
  ’s Middags eet ik gewoon mijn vlees met groenten!

 4. Ben op 22-09-’15 begonnen met de 5-daagse van W.C op een gewicht van 95,8 kg en ben in die dagen 2,8 kg afgevallen. Daarna overgestapt op plan B waar ik dus nu nog steeds in zit en val nog steeds super af op dit moment ligt mijn gewicht op 88,0 kg. Ben wel heel eerlijk je moet wel een bepaalde discipline voor jezelf opleggen om dit vol te houden. Wil er nu nog 2-3 kg af hebben en zal dan overgaan op plan C. Voor een ieder die ook gaat beginnen met Weight Care, succes !!!

 5. Zo vandaag het 5 daagse pakket gekocht. Ik ben van plan om maandag te beginnen. Ik heb nog geen eerdere ervaring met WC.
  Zijn er nog meer mensen die net zijn begonnen of binnen kort willen beginnen? Zou leuk zijn om elkaar op de hoogte te houden en een steuntje in de rug te bieden.

  Groetjes

 6. Met Weight care gestart op 11 mei 2015
  Ik zou zo graag weer rond de 64 kg willen wegen.
  Mijn huidige gewicht is nu 94,8
  11 mei was ik 97,1 nu 29 mei 94,8 dus

  Greetz Jean

 7. Morgen…ben ik een week bezig met weight-care. Zou er idd wat van af zijn? Weegschaal was de hele week aan het schommelen ( ik weet het, beter 1 x per week, maar? Leer dat maar eens af ) af, gelijk aangekomen…van alles wat…ben jij ook benieuwd? Of ik er morgen wat van af heb! Lees het morgen in mijn topic!

 8. Hoii,

  Ik ga vanaf morgen weight care uit proberen!

  Eens kijken of ik hier mee,mijn streefgewicht kan halen.
  Hoe me dat vergaat..kun je lezen in mijn forum topic!

  Ik ben er klaar voor…maar? Hoelang zal ik dit vol houden..

  Groetjes,
  Alice

 9. Hoi hoi,
  Succes met je dieet; ‘k heb nog nooit gehoord dat je er duizelig van zou worden, maar ik kan me goed voorstellen dat je te weinig calorieën binnenkrijgt als je ’t druk hebt en dan een hongerklop zou krijgen. Als dat zo is, raad ik je aan om de maaltijdrepen te nemen, die vullen beter of je kunt de maaltijdpoeder in yoghurt doen en daarbij een verkruimelde Weetabix (vezelkoek) doen en anders zou je wat extra kunnen eten zoals een volkoren voedingsbiscuit van Patria…
  Groetjes, Mariah.

 10. Hoi hoi ik ga morgen beginnen met W.C ook 2 maaltijd vervangers en savonds gewoon eten. Ben benieuwd ben 7 mnd geleden bevallen e voel me zo onprettig met dit gewicht . Wil er 10 kilo af las net dat je er oom duizelig van kunt worden iemand dit al gehad? ? Heb 2 kleine kinderen en altijd drukke dag hoop dat het allemaal goed gaat enz..

 11. Hoi,
  Ik ben ook sinds maandag begonnen met wc, ik neem twee maaltijdvervangers en eet gewoon savonds warm.. Ik heb al van alles geprobeerd en hoop echt dat dit gaat werken,
  Ik ben 165 lang en weeg 76 kilo, ik was een jaar geleden 65 kilo dus daar wil ik weer naar toe, Ik hoop echt dat dit gaat werken ben zo vreselijk aangekomen omdat ik een half jaar gestopt ben geweest met roken.. ik hoop op een beetje ondersteuning hier.

  Groetjes carla

  • Hoi Carla,
   Je bent nu een week bezig met de Weight Care. Hoe gaat ’t nu, is ’t vol te houden en ben je al iets afgevallen? Begrijp ik nu goed dat je toch weer begonnen bent met roken? Zo ja, wat jammer… je was zo goed bezig! Je stofwisseling versnelt als je rookt, dus zodra je stopt kom je aan omdat je stofwisseling dan wat langzamer wordt (bovendien gaan de meeste mensen meer snoepen als ze niet meer roken).
   Je versnelt je stofwisseling door 3 x p.week wat te gaan sporten, zoals wandelen, fietsen, fitness ofzo. Ook is een stevig ontbijt belangrijk om de stofwisseling te versnellen; je kunt b.v. de ene dag ’s morgens een W.C.-reep nemen en de andere dag 2-3 volkoren boterhammen met een glas melk en fruit en als lunch weer een reep en ’s middags tussendoor opnieuw fruit (dat geeft je stofwisseling een boost).
   Ik hoop dat ’t je deze keer lukt om je gewicht omlaag te krijgen.
   Ik heb vorige week 2 verjaardagen gehad en was gelijk 1 kilo aangekomen in een paar dgn. tijd. :-( Duurt langer om dat weer kwijt te raken…
   Nou, Carla (en de andere meiden) succes hoor. Groetjes, Mariah.

 12. Hallo, bah ik baal zo van mezelf. Begin dit jaar begonnen dieten. Intzettend veel aangekomen tijdens stoppen met roken en zwangerschap. Ben het zo zat. Begin dit jaar 94 kilo bij een lengte van 1,60. Nu aantal weken verder 89 kilo en het gaat me te langzaam. Dus shakes en repen v an wc besteld ben benieuwd. Wie moet er meer erg veel afvallen en doet met me mee?.

  • Hallo Kitt
   Ik ben erg benieuwd hoe het nu met je gaat en of je succes hebt gehad met de w.c. producten
   Ik ben vanaf vandaag begonnen met w.c. Ik ben echt wel 30 kilo te zwaar vele dieeten geprobeerd maar allen zonder resultaat. Misschien heb jij nog tips voor mij
   Groetjes Saskia

 13. Hoi allemaal,

  Ik wil voor mei 8 kilo kwijt.
  Ik neem twee shakes per dag en ga drie keer per week hardlopen. Ik heb wel een beetje motivatie nodig. Vaak geef ik het na een paar dagen weer op. Ik lees graag verhalen van mensen bij wie het goed gaat.

  Groetjes, Linda

 14. Hoihoi,
  Ik gebruik al jaren 2 X per wk. Weight Care maaltijdrepen om op gewicht te blijven. Ik ben 1,625 lang en weeg meestal tussen 64 en 65 kg. (momenteel 64,5). Mijn BMI ligt net onder de 25 en ik zou daar ruim onder willen zitten…
  In het verleden heb ik de W.C. poeder gebruikt, maar die deed ik in magere yoghurt voor een voller gevoel in m’n maag en daar deed ik dan nog een halve Weetabix door. Ook heb ik toen af en toe de warme maaltijden van W.C. gebruikt.
  De maaltijdrepen vind ik veel lekkerder en ze geven wat meer een voldaan gevoel. :-) Ik gebruik ze als ontbijt en lunch op de dagen dat ik sport.
  Maar de repen die ik ’t allerlekkerste vond, zijn helaas uit de handel gehaald (vruchtenreep, mueslireep en bosvruchtenreep). Die vulden heel goed en ik had er geen honger bij.
  Groetjes, Mariah.

 15. Hallo allemaal, ik ben vandaag begonnen met plan B! s’ochtends een shake en s’middags een shake, daarbij ga ik wel gewoon fruit eten en in de avond eet ik mee wat te pot schaft! daarbij denk ik natuurlijk wel aan de hoeveelheden. ik ben 20 jaar en 1.64 lang en ik weg 80 kilo, ik wil graag naar de 60 dus ik moet nog wel even !! hierbij ga ik ook 2 tot 3 keer in de week fitnissen, heeft iemand nog tips?en zijn er al mensen wat kilo’s kwijt? vind het altijd leuk om hier over te kletsen!!

  groetjess

  • Hoihoi

   Ik vroeg me af of je intussen al bent afgevallen?

   Ik ga morgen beginnen en ben erg benieuwd of het gaat lukken, heb zoveel dieten geprobeerd, maar met niet de juiste resultaten.

   Groetjes

 16. Hoi allemaal,
  Ik begin morgen,6 januari en mijn doel is om er 20 a 25 kg af te krijgen.
  Ik ben 1m76 en weeg net geen 100 dus veel te veel.
  Ik was vroeger heel sportief(2maal per week voetbaltraining+soms 2 wedstrijden).
  Mijn job destijds was militair dus ook heel veel sport.
  Dan ben ik beginnen sukkelen met mijn beide knieen en 3 maal geopereerd.
  Moeten revalideren en omdat ik met een downgevoel zat beginnen snoepen en overtollig
  redbul en consoorten drinken.
  Ik woog voor al die miserie 78 kg.
  Ikzelf ben volledig schuldig dat het zo ver gekomen is maar nu moet ik mijn moed bijeenrapen en ervoor gaan.
  Graag had ik nog wat tips gekregen van jullie.
  Alvast bedankt,Yannick.

 17. Hi allemaal, ik wil graag een paar kilo’s afvallen. Dacht zelf aan 7 a 10. Ik wil graag beginnen met weight care, iemand tips? En wat kan ik het beste nemen voor het minste honger gevoel? Repen? En moet ik starten met een 5daagse kuur? Hoop dat jullie adviezen hebben.

  Liefs

  • Hoi Josje, als je begint met een minikuur, dan krijg je onvermijdelijk een hongergevoel omdat je dan rond de 800 cal. naar binnen krijgt, per dag, wat natuurlijk best weinig is. Als je kiest voor plan B, het vervangen van twee maaltijden per dag, zal het waarschijnlijk iets minder zijn, dat geknaag ;-) Maar de truc is om vooral veel water tussendoor te drinken. Zo’n liter of twee. Daar wen je vanzelf aan…. Wanneer ga je beginnen?

 18. Ik ben nu 5 dagen bezig met b-plan Dus met het ontbijt en de lunch een shake. om 10u en om 15u een stuk fruit, en savonds gewoon een warme maaltijd (wat de pot schaft haha) ik let natuurlijk wel een beetje op met de jus, en een klein stukje vlees, ben in deze 5 dagen 1.6 kg kwijt, ik hou het zo nog wel even vol

 19. Hoi Dames,
  Zijn er dames die hier binnenkort gaan beginnen met de Weight care dieet?
  Ik begin morgen met de weight care maaltijdvervanger en begin met plan A en zal 3 maaltijden vervangen met shake’s!

  Hopelijk zijn er nog actieve meiden hier kunnen we gezellig samen kletsen en samen er tegenaan gaan!!

  • Hoi ik ben joke ik gebruik het flesje werkt heel goed en geen honger succes voor de gene die het gebruiken gr joke

 20. hoi Tamara, heel veel succes.

  tot pasen heb ik echt goed mijn best gedaan. en ben in 25 dagen 4,5 kilo kwijt. met pasen echt teveel gegeten en gesnoept, gelukkig niets aangekomen. dus nog steeds op 76.5 kilo.
  vanaf vandaag stap ik over op sonja bakker en ga ik dat doen. gewoon haar eerste boek, lekker makkelijk en duidelijk.

  dus iedereen hier heel veel succes en misschien ga ik wel stukjes schrijven bij sonja!

  groetjes peet

 21. Hoiii allemaal,

  Ik doe plan A en eet in het weekend normaal wel met mate turlijk.
  Wilde van 74 naar 56 ben maar 1,60 dus moest wel een aardig stukje ben nu 65 dus het gaat super
  en dat in iets van anderhalve maand.In het begin erg veel honger gehad maar kon dit een
  beetje wegdrinken met groene thee wel moet je in het begin duizend keer naar de wc om te plassen haha.

  Nou zet hem op allemaal.

  Groetjes…

  • Hoi Tamara, je verhaal vind ik inspirerend. Knap dat je binnen anderhalf maand al zoveel kilo’s bent kwijt geraakt. Begrijp ik het goed dat je dit hebt bereikt door alleen die vijf dagenkuur telkens te herhalen?

 22. goedemorgen allemaal, de zon schijnt in ieder geval dus van binnen ziet het er heerlijk uit!

  gisterenavond met honger naar bed gegaan, s morgens de muesli v wc gehad , s middags een broodje en een boterham met ham sla en philadephia light, met het diner een reep en om 9 uur wat kwark met vruchten……zo zou het toch moeten lukken. ohja ook tussendoor een appel en 2 sinaasappels uitgeperst.
  even streng wezen, vanmorgen weer de muesli gehad en tussen de middag neem ik weer een reep. vnd kook ik verse pasta met spinazie, rundergehakt, paprika, courgettes,en ui…….kijk ik nu al naar uit, want dat eet ik wel een bord mee. moet kunnen af en toe een gewone maaltijd,toch?

  dames allemaal weer succes, zet um op, op een dag ben je blij dat je dit allemaal gedaan hebt!!!

 23. Hoi Peet,
  Wat vervelend dat je nu stilstaat… frustrerend lijkt me dat terwijl je zo je best doet. Maar je kan het, dat heb je al bewezen. Hoeveel wil jij in totaal kwijt?
  1e dag ging mij goed af gisteren. Wel trek gehad, maar ik had 2 appels mee naar mn werk en veel water gedronken. Was gisteravond wel moe, meer dan anders…lag om 9 uur dan ook op de bank te slapen.

  • ja dat je moe bent had ik ook de eerste week, je krijgt toch beduidend minder energie binnen.
   ik wil graag in totaal 16 kilo afvallen, ik ben begonnen met 81 kilo en vanmorgen woog ik nog steeds 76,5…….

   dus ik heb nog een lange weg tegaan, hoop naar de 65 kilo te gaan.

   succes

 24. vandaag is mijn weegdag weer en ik moet zeggen ik ben niet tevreden. blijf op 76.5. terwijl ik toch echt mijn best doe, ja in het weekend wel wat gezondigt maar lang niet zoals ik normaal zou doen. ik bedoel ik heb weer geen friet gegeten maar een maaltijdsalade, oke een paar stammetjes heb ik gehad;) maarja……..gisteren alleen maar wc producten genomen…..vandaag mager en gezond!
  naja ik ga toch maar door….eens zullen ze er toch wel af gaan………

  Debbie hoe gaat t met jou ?????

  • Heej Peet, tja , als je maaltijdsalades en stammetjes gaat eten dan gaan de kilo’s er niet zo snel af, logisch toch?? maar een keertje een maaltijdsalade of een stammetje moet kunnen. ik ben 5 dagen met de b-kuur bezig, dus savonds gewoon warm eten. ben 1.6 kg kwijt. is misschien een idee om s avonds gewoon warm te eten, dan gaat het niet zo snel maar dan komen ze er later ook niet zo snel weer aan , gr, frits

 25. Dag 1… ben supergemotiveerd, mijn gewicht moet en zal naar beneden! Ik ga deze minikuur doen om een begin te maken aan de 8-9 kilo die ik kwijt wil. Het is de bedoeling dat ik na een kickstart ” normaal” ga eten. Ik ben weer begonnen met hardlopen en doe thuis oefeningen die ik via you tube heb gevonden om vet te verbranden en oa mijn buikspieren te trainen. Ben benieuwd hoe het me af zal gaan deze week!

 26. hallo kitty, veel succes

  debbie bedankt voor je peptalk!:))

  ik zit er weer goed in, gisteren en vandaag gaan joggen, en lopen. vanmorgen yoghurt met muesli van wc en vanmiddag een reep. vanavond een maaltijd van ong 500kcal genomen.
  op vrijdag is voortaan mijn vaste weegdag dus vanmorgen 76,5! ik ben tevreden, het gaat niet zo hard meer maar dat geeft niet. ben ook niet meer zoooo streng als de eerste 2 weken. ik ben nu 4,5 kilo afgevallen. jippieieieiei!

  dus ik ga nog even door, beetje van wc en een beetje van mezelf hihi!!!!

  fijn weekend allemaal!

 27. Hoi debbie, bedankt ik ga het even opzoeken dan. Hoe en wat:) ben gister begonnen met het wc 5 dagen. Maar ik vind het dessert en avond eten echt niet lekker. De dag gaat goed met sochtends een
  Shake smiddags n reep. Om 3 uur ong 1 kopje boullion. En zometeen dN pangafilet en een klein beetje kwark vanavond.. Helpt dit ook ervoor dat je snel afvalt? Als je avond eten eet?

  • Hoi Kitty,
   Als je twee maaltijden vervangt door een maaltijdvervanger en ’s avonds normaal eet (waarbij je op de calorieën let) is dit gelijk aan het zogenaamde plan B van Weightcare. Bij plan A vervang je drie maaltijden door een reep of shake (of door een 5 dagen pakket te kopen, maar een hoop mensen vinden de avondmaaltijden niet echt lekker). Als je let op hoeveel je binnenkrijgt ’s avonds dan moet het op termijn goed komen. Het zal waarschijnlijk wel sneller gaan als je drie maaltijden vervangt maar je moet daar zelf even de weg in vinden: wat voor jou fijner is. Soms vervang ik drie maaltijden, soms vervang ik er maar twee. Of 1, in het weekend ;-)

 28. hallo, ik heb t weer zwaar. hoe kan dat toch steeds. daar ben ik zooooo gemotiveerd en kost t bijna geen moeite en een dag later heb ik geen zin meer….bah ….zo gaat t nou altijd.

  maar goed resultaten…..ik heb me gisteren gewogen en toen woog ik 77.3 dus dat is bijna een hele kilo erbij…….kan wel janken als een klein kind.

  je voelt je dan ook weer steeds zo n loser.
  maar goed ik pak de draad weer op en ga door. nu met een beetje van wc, een beetje van sonja en een beetje van mezelf…..doe voorlopig de avond maaltijd vervangen. heb bij wc losse produkten gekocht zoals de omelet…erg lekker en de pasta….dan neem ik af en toe nog een maaltijdsalade om een beetje af te wisselen.

  debbie kei goed van je, houvol!!!!

  • Hoi Peet,
   Heb ook m’n ups en downs.. het hoort er nu eenmaal bij… als je over de scheef gaat, probeer het binnen de perken te houden en begin de volgende dag weer met een frisse start.. En de tijd rondom je periode zal je gewicht ook schommelen. Althans, bij mij wel.
   Ga zo door :-) Je kan het!

 29. Maandag ga ik starten met WC, 5 dagen pakket. Ik ben vorig jaar oktober gestopt met roken, daarna operatie gehad, nu weeg ik iets van 8 kilo te zwaar. “gewoon” niet snoepen en gezond eten werkt voor mij niet, dit heb ik vaker gedaan om er ‘in te komen’. Daarbij ga ik weer beginnen met hardlopen. Kan niet mis gaan zou je zeggen…

 30. Goeiedag :-)
  Na een flinke wandeling, gistermiddag (was eerder thuis vanuit ’t werk) en twee maaltijdvervangers en een salade als avondeten, gaf de weegschaal vanochtend 77 kilo aan :-) Yesssss! Het weekend blijft een struikelblok, vooral als er rond lunchtijd een vers broodje uit de oven wordt gegeten en ik het dan maar moet doen met een paar wasa knackebrodjes (35 kcal per stuk) of een choco crisp reep, maar de familie weet inmiddels niet beter ;-)
  @iedereen: Hoe gaat ‘ie?

 31. Hoi,
  Iedereen heelhuids het weekend doorgekomen? Gistermiddag toch wat gesnoept maar door de rest van de dag goed op te letten, heb ik er geen last van gehad. Nog steeds 78 kilo, dus het gaat langzaam maar gestaag :)

  Groetjes,
  Debbie

 32. poeh poeh, gisteren een klein zakje chips genuttigd, en zonder erg wat nootjes. ja die” zonder erg”
  dingen die pakken hard aan. maar goed nu toch 2 weken strict me er aan gehouden met toch wel positief resultaat……..76.5…..dus 4,5 kilo eraf. maar nu weekend…..ga weeeeeeer geen friet eten maar wok wat groentjes met kipfilet en een beetje rijst. dus als ik maandag nog hetzelfde weeg ben ik tevreden.
  goed en gezond weekend allemaal.

  groetjes peet

 33. Hoi,
  Na wat moeilijke momenten (weerstaan door maar wat komkommer te eten, ’s avonds), toch weer een positief resultaat :) 78 kilo :) Het is inderdaad verleidelijk om met de pot mee te eten maar ja, mits je de porties klein houdt, zal dat in feite geen probleem zijn. Mijn valkuil is zoetigheid. Ik snoep graag dus daar moet ik bij uit de buurt blijven.
  @Peet: We hebben allemaal wel eens een dipje. Na twee weken streng op dieet te zijn geweest, is dat echt logisch.. probeer je resultaat in gedachten te houden en je streefgewicht :) En over een tijdje wordt het beter weer en dan komt de zomerkleding weer tevoorschijn, dan ben je blij dat je nu moeite hebt gedaan om die extra kilo’s te verliezen :) Keep it up! :D

  Groetjes,
  Debbie

 34. zo vandaag voor het eerst de minestrone soep niet helemaal op. ineens stond die me tegen. helaas toen een paar hapjes zelfgemaakte nasi gegeten. oeiiiii, als dat maar niet t begin van is…………. verder ga ik me maandag pas weer wegen, ik ben dan precies 2 weken bezig.

  ik heb het nu even wat zwaarder, maar moet zeggen dat het nu thuis ook weer even wat drukker is…gewone dingetjes hoor maar toch, dat heb je zo wel eens dat alles samen komt. bezoek aan de dokter,tandarts,school, boodschappen etc. en mijn periode is volgende week en daar kan ik soms al dagen van te voren last van hebben.

  zo wat een geklaag…….wel makkelijk dat je dat zo even van je af typt……

  succes allemaal
  groetjes peet

 35. Goedemorgen :)
  Wat een goede resultaten :D Daar word je zeker blij van :) En zelfs ik zag resultaat, vanochtend:
  78.8… eindelijk zit er beweging in… Dan ben ik vandaag twee weken bezig, begonnen op 81 kilo en vanaf maandag pas met plan A en die anderhalve week ervoor plan B… Verkeerde volgorde :-P
  @Ramona: Wat goed zeg, 10 kilo! 70 is ook mijn streefgewicht. Het zou fijn zijn om het voor de zomer te kunnen halen…
  @Peet: Je gaat lekker zo :) Enne, in de sauna verlies je misschien ook nog wel wat, daar zweet je het eruit.. haha Veel plezier :)

 36. ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk…….echt kon m n ogen niet geloven…….vanmorgen 76.8 …..even voor de duidelijkheid vorige week maandag zat ik nog op 81 kilo. dus 4.2 kilo eraf…..en die komen niet meer terug!!!!!!!!
  nou heb ik een heel lastige, moeilijke stoelgang…..bijv 4 dagen niet en dan 3 x op een dag….en die dag was gisteren dus ja dat zie je op de weegschaal ook. maar niettemin ik ben er superblij mee!
  vandaag met wat vriendinnen naar de sauna, met eten, maar geloof me ik neem iets lichts, soepje of tostie of kleine salade zonder friet en brood natuurlijk!

  dames allemaal succes en debbie ik hoop van harte dat jij ook resultaat gaat zien binnekort!
  groetjes peet

  • ps ik vind eigenlijk alles lekker van wc……want als je niks mag dan kun je zo blij zijn met een reep, een pasta uit een zakje of een boullionnetje!

 37. Hoi,

  Ik heb nu 2x de 5-daagse minikuur gedaan. Daarvoor was ik zelf zo’n 10kg afgevallen, maar bleef al een tijdje stilstaan, vandaar dat ik Weight Care ging gebruiken.

  Nu vervang ik 2-3 maaltijden per dag door WC met daarbij voldoende water/thee, 1 fruit, wat rauwkost, 1 WC tussendoortje en de drinkbouilon per dag (behalve de avondmaaltijden van WC vind ik vrijwel alles lekker).

  Resultaat 1e week: – 1,4kg
  Resultaat 2e week: – 1,2kg

  Ik zit nu op 82kg en zou heeeeeeeeeeeeeel graag 70kg wegen :) dus ik ga nog even lekker door!

 38. Hoi Peet,
  Dank voor de steun :) Ik ben een giga jojo… in plaats van het vol te houden, vorig jaar, ben ik einde van het jaar weer volop aan ’t snoepen geslagen, dus ’t zat er binnen no time weer aan. Word 37 over een paar maanden maar ben zo lang ik me kan herinneren aan ’t worstelen geweest met m’n gewicht. Het is inderdaad ’s avonds gewoon een kwestie van zelfbeheersing en wennen aan een kop thee (zonder koekje!) of water…
  Hier gelukkig geen sneeuw. Ben aan het werk (op kantoor, dus niet super actief) maar probeer zoveel mogelijk stappen op m’n stappenteller te krijgen. Het is weinig maar beter dan niets….

  Groetjes,
  Debbie

  • goed bezig hoor, ik zit nu aan mijn heerkijke boullionnetje.
   en als we eenmaal zijn afgevallen……moeten we er alles aan doen omdat zo te houden. ook eten is een gewoonte net als roken…..en daar ben ik 7 jaar geleden ook abrupt mee gestopt. nooit meer gedaan omdat ik gewoonweg niet wil.
   dus snaaien doen WE ook niet meer gewwon omdat we dat niet willen:-))
   houvol!!!!!!

   peet

 39. poeh poeh Debbie, ik weet uit ervaring dat dit echt heel zwaar voor je is. maar echt je wordt beloond….heb geduld. en zet um op…blijf doorgaan…..ddlk vd zomer ben je kei blij dat jeje eetpatroon voor altijd hebt veranderd, want dat moet anders komen ze er weer bij.
  ik heb al zoveel gelijnd, afgevallen en weer aangekomen……zo van mij gebeurt dit niet….maar nu pas (ik ben 44) weet ik dat ik ddlk moet veranderen met mijn eten. dat ik s avonds op de bank niet meer moet snaaien, maar dat ik t gewoon met een kopje thee moet doen. nu is bij mij de knop ook echt om, gelukkig. ik weet nog niet of ik voor vlg week nog een pakket ga kopen….even kijken wat het deze week met me doet. ddlk ga ik een uur met de hond de sneeuw in hopen op nog wat verbranding.
  volgens mij zijn wij de enige op dit moment debbie, dus ik hoop dat je nog ff blijft ;-))

  groetjes peet

 40. Hoi :)
  Gisteren een strenge dag ingelast, met drie maaltijdvervangers, ipv de gebruikelijke twee, vanochtend wederom geen resultaat op de weegschaal en dat werkt wel demotiverend maar ik zal toch door moeten zetten als ik gewichtsafname wil zien… Nu de knop om is, moet ik daar echt gebruik van maken en gewoon doorgaan met de repen en shakes…

  Iedereen veel succes :)

 41. hey debbie, vervelend hoor maar geef de moed niet op. blijf denken aan hoe het is als je uiteindelijk je doel bereikt hebt. dat je weer leukere kleding aankunt etc.

  ook ik was lichtjes teleurgesteld, 78.1 vanmorgen dus 0.2 erbij na het weekend.
  in het weekend geen wc voor mij maar keurig gelijnt. met lekkere recepten van wc.
  1 x gezondigt….zaterdagavond 1/3 zak nibb-it chips op. ik durfde er bijna niet van te genieten.
  maar normaal altijd veel friet met 2 snacks, chips ijs en noem maar op. nu allemaal niet.

  vandaag 2e week met een wc pakket, lekker makkelijk!
  succes weer allemaal. hoop weer een paar kilootjes kwijt te raken.

  oh en Debbie is het misschien toch niet beter dat je ook zo n pakket neemt….dan weet je zeker dat je s avonds niet teveel kcal binnen krijgt! maar dit wat jij doet 2 maaltijd vervangers MOET uiteindelijk toch ook gaan werken.

  groetjes peet

 42. :( Teleurstellende resultaten hier… vanochtend gewogen en ik kom uit op 79.5… dat werkt wel ontmoedigend, maar ik weet van vorig jaar dat ik er ook ruim 1 1/2 a 2 weken over deed om een kilo af te vallen, dus dat is een schrale troost. Daarnaast merk je het natuurlijk niet alleen aan de weegschaal maar ook aan andere dingen. Ruimer zittende kleding e.d….
  Groetjes,
  Debbie

 43. Hoi,
  Hier gaan we ook nog steeds door. Heb me nog niet gewogen. Ik wacht nog even af tot morgenochtend, om teleurstellingen te voorkomen :)
  Peet, goed van je, 3.1 kilo :) Ik begrijp dat je volgende week nog een 5 dagen kuur doet? Knap hoor! Ik heb hem nog niet gekocht maar ik denk dat ik er ook aan moet geloven :)
  Trouwens, de maaltijden die in de 5 dagen kuur zitten, zijn naar ik weet niet los te koop. Ik heb ze nog nooit ergens gezien. Hooguit de muesli maar that’s it. Alles is wel online te bestellen, zag ik. Zelfs op de website van Weightcare zelf. Ik vind ze wel erg duur. Zou dan liever gaan voor een gelijkwaardige maaltijd met dezelfde aantal calorieën. Daar zullen ook wel recepten voor bestaan.
  Iedereen een prettig weekend :)

 44. oh en nog een vraagje weet iemand of je de wc producten los kunt kopen en dan bedoel ik niet de REPEN en SHAKES, maar de pasta, boerenommelet, minestronesoep, de muesli voor in de yoghurt/melk?????

  bedankt, peet

 45. oke , na 5 dagen wc pakket, me er strikt aangehouden, weeg ik nu 77.9 kilo. dus 5 dgn – 3.1 kilo.
  ik ben tevreden, en erg trots opmezelf dat ik zo keurig ben geweest!
  ik heb de boodschappen voor mezelf al gedaan voor het weekend en maak dus wc recept van 500kcal. s morgens en smiddags 2 sneetjes dieetbrood met wat kaas en komkommer, sapje of optimel en 2 stuks fruit. voor maandag staat alweer de volgende doos te wachten!

  succes weer, groetjes peet

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in