Snel en gezond afvallen? Het kan, volgens Weight Care. Het afslank plan is dé perfecte aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Je kunt heel eenvoudig je ideale gewicht bereiken en behouden. Begin vandaag nog, want wie begint, die wint! Weight Care producten zijn helemaal afgestemd op een gezonde manier van afslanken. Ze bevatten 100% essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft en 23 vitaminen en mineralen. Het feit dat ze zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderstreept dat. Daarnaast bevatten maaltijdvervangers weinig calorieën.

Op dit moment staan er meer dan 700 echte ervaringen met Weight Care op vetvrij.com

Weight Care Aanbiedingen

Op dit moment is zijn de onderstaande Weight Care Kortingscodes actief

Wat is Weight Care?

Weight Care is net zoals Dieet Pro een eiwitrijk afslankplan waarmee je snel en op een gezonde manier kunt afvallen. Het is dé ideale aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Met de producten van Weight Care behaal je gemakkelijk je droomgewicht. Deze producten zijn zodanig geformuleerd dat zij alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft bevatten. De producten zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De maaltijdvervangers van Weight Care bevatten weinig calorieën en zorgen er daarom voor dat je effectief en snel gewicht verliest. Je kunt gemiddeld 0,5 tot 2 kilo per week afvallen met Weight Care producten. Het zijn kant-en-klare maaltijden waarin 23 vitaminen en mineralen zitten. Je kunt alle maaltijden vervangen met Weight Care producten voor een periode van 5 dagen. Per dag consumeer je dan 600 tot 830 kcal. Anders kun je slechts 1 of 2 maaltijden per dag vervangen.

Voor wie is Weight Care geschikt?

Deze gezonde maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Neem eerst contact op met de diëtist of huisarts voor je ermee aan de slag gaat.

Is Weight Care effectief?

Weight Care belooft het volgende:

 • Je kunt eenvoudig afslanken
 • Je zult slank blijven
 • Je bent verzekerd van een gezonde maaltijd

Het idee van Weight Care is niet nieuw, maaltijdvervangers zijn enorm populair. Ze worden al jaren met succes gebruikt. Deze maaltijden bevatten dan minder calorieën en zijn ook verrijkt met alle nodige vitamines, mineralen en voedingsstoffen. Een tekort zul je dus niet oplopen.

Weight Care kent een ABC afslank plan, welke werkt door je de calorie-inname tijdelijk te verminderen. Een lage calorie-inname leidt tot gewichtsafname.

Weight Care Basisplan weigth_care_minikuur_5_dagen

Ga je aan de slag met het Weight Care Basisplan dan vervang je twee maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Daarnaast eet je één normale maaltijd. Let wel dat dit een gezonde maaltijd is.

Weight Care Plan A

Weight Care Plan A duurt tot 3 weken. In deze fase verlies je op een actieve manier gewicht met behulp van het Weight Care 5 dagen dieet. In deze fase mag je de volgende voedingsplannen volgen:

 • Weight Care Dagen Dieet Intensief (580kcal)
 • Weight Care 5 Dagen Dieet de Luxe (830kcal)

In Plan A worden alle normale maaltijden vervangen door de Weight Care maaltijdvervangers. Ook de tussendoortjes.

Weight Care Plan B

Weight Care Plan B is de onderhoudsfase. In Plan A heb je actief aan gewichtsverlies gewerkt met behulp van de Weight Care voedingsplannen. Nu vervang je slechts 2 maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Je vervangt dus het ontbijt en de lunch, de avondmaaltijd mag je zelf bepalen. Ook de tussendoortjes mag je zelf bepalen. Het liefst kun je twee stukjes fruit eten als tussendoortje.

Weight Care Plan C

Weight Care Plan C is een levenslange traject dat de nadruk legt op het aanleren van gezonde voedingskeuzes. In deze fase leer je hoe je op gewicht kunt blijven en het jojo-effect kunt vermijden. In Plan C eet je 1 keer per week maaltijdvervangers, Weight Care maandag. Op de maandag vervang je de lunch en het ontbijt. Het avondeten mag een normale en gezonde maaltijd zijn. In Plan C consumeer je dagelijks niet meer dan 1200 kcal.

Tijdens alle fasen drink je tenminste 1,5 liter vocht en sport je voldoende.

Wat kost Weight Care?

Weight Care heeft verschillende producten in het assortiment. Deze producten kun je los kopen of in een pakket. De pakketten bestaan uit wat je nodig zult hebben per plan.

Voor Plan A:

 • Weight Care 14 Dagen Stap A pakket voor € 99,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap A pakket voor € 140,00

Voor Plan B:

 • De Weight Care 14 dagen Stap B pakket voor € 99,99
 • Weight Care 07 Dagen Stap B pakket voor € 39,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap B pakket voor € 99,99

Voordelen

 • Snel gewichtsverlies
 • Bevat alle essentiële voedingsstoffen
 • Je leert gezonde voedingskeuzes maken
 • Voedingssupplementen zijn overbodig
 • Geen jojo-effect

Nadelen

 • Futloosheid in de eerste fase
 • Een behoorlijke omschakeling

Conclusie

Weight Care is een streng, maar effectief voedingsplan. Het kan een behoorlijke omschakeling zijn voor personen die gewend zijn aan normale maaltijden met veel kcal. Daarom kun je in het begin je een beetje futloos voelen. Toch is dit dieet de moeite waard. Het is 1 van de gezondste manieren om je gewicht onder controle te krijgen.

Vragen en Ervaringen

Heb je ervaring met Weight Care of wil je een vraag stellen? Gebruik dan het reactie formulier. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen met Weight Care Maaltijdvervangers.

Veel succes met Weight Care

natascha

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAfslankringen Review en Ervaringen
Volgend artikelSlimPlus Review en Ervaringen

690 Reacties

 1. Na het goed schudden voor gebruik en een paar goeie slokken kwam ik er achter dat hier schimmel in zat. Ik ben hier 3 dagen goed ziek van geweest, misselijk braken, diarree, voedselvergiftiging dus. Klanten service hier op aangesproken, foto’s gestuurd. Hierop kreeg ik een mail met alleen maar verdedigen. Klantenservice heeft niets gedaan om mijn probleem op te lossen. Schandalig voor zo’n bedrijf

 2. Ik snap dat mensen dit product aantrekkelijk vinden. Even snel kilo’s kwijtraken. Omdat ik zelf voedingscoach ben kan ik het volgende erover zeggen als je besluit het toch te willen kopen:
  Om te beginnen: Dit product is alleen geschikt als je een paar kilo kwijt wilt. Het aantal calorieën dat je binnenkrijgt is gelijk aan een crashdieet (hongerdieet). Een gemiddeld werkende vrouw heeft een kcal behoefte van ca 2000 kcal per dag. Kijk eerst eens naar het aantal kcal dat je doorgaans per dag verbruikt en hoe je eetpatroon is voordat je aan een dergelijke kuur begint.
  Het is evenzo raadzaam om het aantal calorieën van ca 810 van dit product aan te vullen tot ca 1100 a 1200 calorieën met ca 200-300 gram groente en (max) 2 stuks fruit op een dag. Ga deze kuur NIET doen als je meer dan 4 kilo kwijt wil. De bedoeling hierna is om je eetpatroon aan te passen naar een gezond en evenwichtig eetpatroon, om je verloren gewicht vast te houden (in combinatie met bewegen). De kans bestaat als je dat niet doet dat je je verloren kilo’s weer aankomt (of te wel: het bekende jojo-effect krijgt).
  Wil je meer kilo’s afvallen begin dan met het aanpassen van je eetpatroon, evt. met de hulp van een professionel.
  Verder vergt het discipline, want je zult honger krijgen als je de lege uurtjes niet opvult met een stuk groente of fruit. Als je van jezelf weet dat je dit niet zult trekken voor 5 dagen, koop het product dan niet (zonde van je geld). Let wel op dat je naast groente en fruit, niets anders eet, voldoende drinkt en je aan de voorgeschreven bereidingswijzen en maten houdt.

  Het gemiddelde gewichtsverlies van 1 x een kuur van 5 dagen als je je aan de voorschriften houdt (inclusief groente en 2x fruit) ligt rond de 3 kilo. Verwacht geen wonderen, al zal de ene persoon misschien 2 kilo meer kwijt raken en de ander 1 kilo minder.

  Smaak: smaken verschillen. De een zal het lekker vinden, de ander niet. De maaltijdreep is over het algemeen wat betreft structuur wat korrelig en zoet. Er zitten een pinda reep bij, voor allergieën voor melk of noten / pinda’s is deze kuur niet geschikt.
  De tussendoortjes en hoofdmaaltijden en dessert smaken allemaal hetzelfde: of zoet of zout, behalve de champignon pasta die is wat aan de flauwe kant. Maar voeg wat verse groente toe om het wat smaakvoller te maken. Vergeet niet voldoende erbij te drinken.
  Tip: Verstandig is om een shaker erbij aan te schaffen, omdat je dan nagenoeg shakes en toetje klontvrij hebt, maar dit kun je ook doen met een mixer of een klopper in een bak(je) dus je bent het niet verplicht. Zorg wel dat je de juiste hoeveelheden melk / water toevoegt, een maatbeker is wel wenselijk.
  Tip2: Ga niet elke dag op de weegschaal staan, dit kan demotiverend werken als je ziet dat je wat minder bent afgevallen, terwijl je die dag misschien alleen wat meer vocht vast gehouden hebt.

  Prijs is redelijk. Het is een kuur, met toegevoegde vitamines en mineralen (let wel op dat je de rest uit normaal eten dient te halen).

  Let op. Om wat meer kilootjes kwijt te raken, lees ik op de verpakking de kuur te herhalen. Let wel op dat je dit niet te vaak doet, wanneer je dit wel doet kan je te korten van voedingsstoffen en vitamines en mineralen ontwikkelen, omdat het product niet van alles de juiste dagelijks benodigde hoeveelheden heeft. Ook kan het ervoor zorgen dat je een eetprobleem ontwikkelt.

 3. Ik lust alleen weight care repen, mag dat ook? Ik lust geen shakes :( Als vervanger van ontbijt en avondeten, hé!
  ’s Middags eet ik gewoon mijn vlees met groenten!

 4. Ben op 22-09-’15 begonnen met de 5-daagse van W.C op een gewicht van 95,8 kg en ben in die dagen 2,8 kg afgevallen. Daarna overgestapt op plan B waar ik dus nu nog steeds in zit en val nog steeds super af op dit moment ligt mijn gewicht op 88,0 kg. Ben wel heel eerlijk je moet wel een bepaalde discipline voor jezelf opleggen om dit vol te houden. Wil er nu nog 2-3 kg af hebben en zal dan overgaan op plan C. Voor een ieder die ook gaat beginnen met Weight Care, succes !!!

 5. Zo vandaag het 5 daagse pakket gekocht. Ik ben van plan om maandag te beginnen. Ik heb nog geen eerdere ervaring met WC.
  Zijn er nog meer mensen die net zijn begonnen of binnen kort willen beginnen? Zou leuk zijn om elkaar op de hoogte te houden en een steuntje in de rug te bieden.

  Groetjes

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in