Snel en gezond afvallen? Het kan, volgens Weight Care. Het afslank plan is dé perfecte aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Je kunt heel eenvoudig je ideale gewicht bereiken en behouden. Begin vandaag nog, want wie begint, die wint! Weight Care producten zijn helemaal afgestemd op een gezonde manier van afslanken. Ze bevatten 100% essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft en 23 vitaminen en mineralen. Het feit dat ze zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderstreept dat. Daarnaast bevatten maaltijdvervangers weinig calorieën.

Op dit moment staan er meer dan 700 echte ervaringen met Weight Care op vetvrij.com

Weight Care Aanbiedingen

Op dit moment is zijn de onderstaande Weight Care Kortingscodes actief

Wat is Weight Care?

Weight Care is net zoals Dieet Pro een eiwitrijk afslankplan waarmee je snel en op een gezonde manier kunt afvallen. Het is dé ideale aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Met de producten van Weight Care behaal je gemakkelijk je droomgewicht. Deze producten zijn zodanig geformuleerd dat zij alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft bevatten. De producten zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De maaltijdvervangers van Weight Care bevatten weinig calorieën en zorgen er daarom voor dat je effectief en snel gewicht verliest. Je kunt gemiddeld 0,5 tot 2 kilo per week afvallen met Weight Care producten. Het zijn kant-en-klare maaltijden waarin 23 vitaminen en mineralen zitten. Je kunt alle maaltijden vervangen met Weight Care producten voor een periode van 5 dagen. Per dag consumeer je dan 600 tot 830 kcal. Anders kun je slechts 1 of 2 maaltijden per dag vervangen.

Voor wie is Weight Care geschikt?

Deze gezonde maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Neem eerst contact op met de diëtist of huisarts voor je ermee aan de slag gaat.

Is Weight Care effectief?

Weight Care belooft het volgende:

 • Je kunt eenvoudig afslanken
 • Je zult slank blijven
 • Je bent verzekerd van een gezonde maaltijd

Het idee van Weight Care is niet nieuw, maaltijdvervangers zijn enorm populair. Ze worden al jaren met succes gebruikt. Deze maaltijden bevatten dan minder calorieën en zijn ook verrijkt met alle nodige vitamines, mineralen en voedingsstoffen. Een tekort zul je dus niet oplopen.

Weight Care kent een ABC afslank plan, welke werkt door je de calorie-inname tijdelijk te verminderen. Een lage calorie-inname leidt tot gewichtsafname.

Weight Care Basisplan weigth_care_minikuur_5_dagen

Ga je aan de slag met het Weight Care Basisplan dan vervang je twee maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Daarnaast eet je één normale maaltijd. Let wel dat dit een gezonde maaltijd is.

Weight Care Plan A

Weight Care Plan A duurt tot 3 weken. In deze fase verlies je op een actieve manier gewicht met behulp van het Weight Care 5 dagen dieet. In deze fase mag je de volgende voedingsplannen volgen:

 • Weight Care Dagen Dieet Intensief (580kcal)
 • Weight Care 5 Dagen Dieet de Luxe (830kcal)

In Plan A worden alle normale maaltijden vervangen door de Weight Care maaltijdvervangers. Ook de tussendoortjes.

Weight Care Plan B

Weight Care Plan B is de onderhoudsfase. In Plan A heb je actief aan gewichtsverlies gewerkt met behulp van de Weight Care voedingsplannen. Nu vervang je slechts 2 maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Je vervangt dus het ontbijt en de lunch, de avondmaaltijd mag je zelf bepalen. Ook de tussendoortjes mag je zelf bepalen. Het liefst kun je twee stukjes fruit eten als tussendoortje.

Weight Care Plan C

Weight Care Plan C is een levenslange traject dat de nadruk legt op het aanleren van gezonde voedingskeuzes. In deze fase leer je hoe je op gewicht kunt blijven en het jojo-effect kunt vermijden. In Plan C eet je 1 keer per week maaltijdvervangers, Weight Care maandag. Op de maandag vervang je de lunch en het ontbijt. Het avondeten mag een normale en gezonde maaltijd zijn. In Plan C consumeer je dagelijks niet meer dan 1200 kcal.

Tijdens alle fasen drink je tenminste 1,5 liter vocht en sport je voldoende.

Wat kost Weight Care?

Weight Care heeft verschillende producten in het assortiment. Deze producten kun je los kopen of in een pakket. De pakketten bestaan uit wat je nodig zult hebben per plan.

Voor Plan A:

 • Weight Care 14 Dagen Stap A pakket voor € 99,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap A pakket voor € 140,00

Voor Plan B:

 • De Weight Care 14 dagen Stap B pakket voor € 99,99
 • Weight Care 07 Dagen Stap B pakket voor € 39,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap B pakket voor € 99,99

Voordelen

 • Snel gewichtsverlies
 • Bevat alle essentiële voedingsstoffen
 • Je leert gezonde voedingskeuzes maken
 • Voedingssupplementen zijn overbodig
 • Geen jojo-effect

Nadelen

 • Futloosheid in de eerste fase
 • Een behoorlijke omschakeling

Conclusie

Weight Care is een streng, maar effectief voedingsplan. Het kan een behoorlijke omschakeling zijn voor personen die gewend zijn aan normale maaltijden met veel kcal. Daarom kun je in het begin je een beetje futloos voelen. Toch is dit dieet de moeite waard. Het is 1 van de gezondste manieren om je gewicht onder controle te krijgen.

Vragen en Ervaringen

Heb je ervaring met Weight Care of wil je een vraag stellen? Gebruik dan het reactie formulier. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen met Weight Care Maaltijdvervangers.

Veel succes met Weight Care

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringAfslankringen Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenSlimPlus Review en Ervaringen
weightcareWeight Care is een effectieve manier van afslanken. Het is echter belangrijk dat je niet uitsluitend shakes drinkt, maar ook het voorgeschreven voedingspatroon volgt. Dit schema is gebaseerd op een faseplan. Dit ABC plan heeft als doel je calorie-inname aan te passen. Deze aanpassing heeft dit dieet een gunstige invloed op je (over)gewicht. Het Weight Care dieet kan op verschillende manieren worden aangepa

690 Reacties

 1. Ja Christine, dat is wel een goede. Maar ik hoop eigenlijk dat ik gewoon mijn lekkere trek weet tegen te houden… Ik heb niet echt hilonger gehad gisteravond, maar ik ben gewoon huiverig voor mijn grijpgrage handjes naar chocola ofzo… Ik kreeg pas rond half één honger, toen heb ik snel wat water gedronken en ben ik gaan slapen (ik stond laat op, ook laat er weer in).
  Ik probeer na 20:00 uur niets meer te eten, het schijnt dat je daarmee nog meer afvalt… Iemand eevaring daarmee?

  Groetjes

 2. ireentje,
  als je een hongergevoel krijgt s’avonds kan je misschien een stuk fruit eten of water drinken of een theetje , dat stilt de honger of de trek misschien
  met plan a mag je toch 2 stukken fruit eten en rauwkost zoveel je wilt

 3. Ok, eerste dag achter de rug, hopelijk hou ik m’n handjes uit de snoeptrommel vanavond! Ik had het aardbeiendessert geprobeerd, maar het was echt heel vies. Ik heb maar een schaaltje kersen gegeten; heb ik meteen mijn tweede portie fruit gehad voor vandaag.
  In plaats van het avondeten uit de 5-daagse kuur heb ik kip-macaroni gegeten. Dat had ik nog, anders moest ik het weggooien. Ik ga gewoon mn WC-doos aanvullen met WC-producten, zodat ik langer kan doen met m’n 5-daagse kuur.
  Ik heb ook de muesli gegeten, maar die ga ik blijvend vervangen door shakes, want bah! Er zit een soort poeder op, bah, bah!

  Ik hoop dat ik het vol weet te houden, groetjes!

 4. Vandaag eindelijk begonnen met plan A, maar ik ben bang voor vanavond, want ik krijg ’s avonds altijd last van lekkere trek. Ik woog vanochtend (na een week van vreetbuien) 75,0 kg, met een lengte van 170cm. Ik wil héél graag 15kg afvallen. Dat heb ik ooit gewogen en ik voelde me zo goed! Ik hoop dat ik het dit keer vol weet te houden.

  Groetjes

 5. Pas begonnen met de tabletten en dat gaat goed.Geen hongergevoel, ik neem een of twee vloeibaar van weigh-care alleen wil ik weten of dat verstandig is omdat er wel vetten inzitten.
  Groetjes,Henny

 6. ik sta ook een tijdje stil maar weet wel waarom. Ik kook voor manlief en mijn kinderen en dan proef ik natuurlijk mee, niet goed hé
  vanaf vandaag weer voor 200% inzetten plan A.
  gaat soms wel moeilijk hé
  nochthans doe ik aan sport

 7. zo al weer bijna 7 weken bezig.
  Het is nog steeds erg goed vol te houden jammer voor mij wel is dat ik Stil sta al een tijdje. Ondanks dat ik ook 3 keer hardloop per week. in totaal zijn er 6 kilo’s af. Ik ben maar weer met plan a begonnen nadat ik 2 weken plan b had gedaan
  Succes allemaal

 8. Hallo allemaal! Ik ben maandag 25 juni begonnen met WC stap A. Ik heb de vanilleshakes genomen, die ik klaarmaak met magere melk. Ik woog maandagochtend 76,6 kg. Ik wil er graag minimaal 10 kilo af. Vind het leuk om jullie ervaringen hier te lezen. Succes allemaal!!

 9. de skakes zijn goed vol tehouden.Maar alleen heb ik al weken buikpijn en diarree !! jammer ik ga er mee stoppen.

 10. Het lijkt mij niet dat je teveel vezels binnen kan krijgen, en ook niet dat je daar verstopt van raakt.
  Maar nog belangrijker dan de vezels: drink je genoeg?
  Daarbij lijkt het mij logisch dat de stoelgang veranderd. Je eetgedrag is toch ook veranderd.
  Denk dat de meeste dames die schrijven op dit blog meer als de 2000 calorieën pd binnen kregen. En de 5 daagse minikuur heeft er ongeveer 800. Das al 1200 minder als t gemiddelde.
  Wat er niet in komt. Hoeft er ook niet uit… Toch?!

  • Ja, ik drink zeker genoeg water 2 liter per dag en dat drink makkelijk weg.
   ik dacht ook ik weinig, drink genoeg dan moet ik toch zeker afvallen het hoeft helemaal niet veel te zijn, dus dacht oh 1/2 minikuurtjes en ben klaar.
   Maar helaas ik ga morgen weer gewoon beginnen en hopelijk lukt het dan wel.

 11. Dat komt omdat er veel vezels in de producten zitten, want vezels geven een vol gevoel. Maar een teveel aan vezels zorgen ervoor dat je verstopt raakt. Ik neem darmreinigerstabletten in, daardoor blijft mijn stoelgang normaal. Deze tabletten kun je gewoon bij Etos halen, of de supermarkt.

  Misschien heb je hier iets aan?

 12. Hallo allemaal,

  Ik ben maandag 11 juni begonnen met het 5 dagen kuur van Weight Care het is heel goed te doen zag er erg tegen op maar gelukkig het viel mee.
  Maar helaas sta ik zaterdagochtend op de weegschaal toen was ik erg teleurgesteld was namelijk 1,7 kg kwijt. Maar ik heb een slechte stoelgang misschien dat het daar van komt. Maar ga maandag weer beginnen en hopelijk dan meer succes.
  Heeft één van jullie daar ook last van en wat doen jullie er aan?

  Groetjes en succes allemaal

  • Je geeft aan 11 juni gestart te zijn. Beteken dat dat je inmiddels aan de derde mini kuur bezig bent? Of ben je na 5 dagen gestopt en weer gewoon gaan eten?

  • Het moet 18 juni zijn in plaats van 11 juni, morgen 25 juni begin ik aan de 2e mini kuur hopelijk meer succes.

 13. Hi Ireentje.
  Ik heb al best wat geschreven over de laatste 24 dagen, over mijn start en vorderingen. ( voor t eerst op pagina 34 ) misschien kun je die terug lezen? :)
  Maar de 5 daagse minikuur was ook mijn basis.
  Persoonlijk heb ik niet het idee dat ik energie mis, maar ik drink wel ook redbull light.
  Ik sport niet. Maar neem zo nu en dan ( lees: als het niet regent en of waait ) de fiets naar het werk.
  Ik wil gewoon weer leren om “normaal” te eten en niet meer telkens iets binnen hand bereik te hebben.
  Moet zeggen dat dat deze maand goed is gelukt! :)

  Succes

  • Hi Bir,

   Leuk! Dat zal ik doen (teruglezen).
   Zonder sporten zoveel afgevallen, dat vind ik echt knap!
   Misschien moet ik ook maar stoppen met snoepen. Jij geeft het goede voorbeeld! Ik wil inderdaad ook weer gewoon kunnen eten, zonder vreetbuien. Ik hoop dat ik dat met WC kan doen…

   Groetjes Irene

 14. Echt goed van je Bir! Ik kan nu alleen nog maar dromen van zo’n getal! Met welk plan heb je dat gedaan? En sport je er ook naast?
  Ik ga morgen beginnen met de 5-daagse minikuur. Ik hoop dat ik het vol kan houden! Vandaag heb ik heel erg veel gesnoept!
  Maar ik zit sinds vandaag thuis met een ontstoken knie, dus het leek mij een goed idee om juist nu die weinig calorieën per dag te nemen, aangezien ik verder vrij weinig kan doen aan sport.

  Wie heeft er ervaring met een 5-daagse minikuur?

 15. Hi allemaal!

  Ik ben op dit moment 24 dagen aan het lijnen. Dat zijn al 10 dagen meer als dat ik het ooit eerder heb uitgehouden!
  En op dit moment moet ik zeggen dat ik het nog steeds niet moeilijk vind.
  Dit komt waarschijnlijk omdat ik mijzelf zo’n duidelijk doel heb gesteld, en ik weet dat ik op dit moment meer voldoening haal uit het zien van -100gram dan van een chocolade koekje!
  En dat voelt wel echt goed!

  Ben nu 4,5kg kwijt.. ( jeeh..!! ) maar ben er nog lang niet.
  Nog ( minimaal ) 7,5 kilo

  Succes allemaal..

 16. Ik was een tijdje goed bezig en viel 4kg af, maar dan stop ik weer eens, omdat ik zoveel van eten houd. Maar ben twee dagen geleden weer begonnen, met plan B. Ik vind dat echt goed vol te houden hoor! Ik ben in deze twee dagen 1,7kg kwijt en daar ben ik heel blij mee. Al jullie goede ervaringen… Wauw! Die maken mij echt blij! Als jullie het kunnen, dan kan ik het vast ook! Ik heb een minikuur van plan A naast me liggen, maar ik durf er niet zo goed mee te beginnen. Wat als het te streng is en ik het niet vol kan houden? Wat vinden jullie?
  Over die hoofdpijn, dat kan komen door twee dingen: je krijgt te weinig vocht (lees: water) binnen, of je lichaam is zo gewend aan suikers (lees: troep) dat je lichaam en dus je hersenen daarvan moeten afkicken.

  Groetjes aan al mijn mede-strijders! ;)

 17. Hallo Allemaal

  Ik ben vandaag weer begonnen met Maaltijd + shake.
  Gisteren jullie reactie,s effe gelezen en ja ik ga er ook maar weer voor.
  Wil graag 10 kilo eraf en ben mij bewust dat ik het wel op een verantwoorde manier wil doen met elke dag 30 min.sporten .
  Ik heb zelf een crosstrainer en af en toe lopen.
  Heb dit al vaker gedaan en ben toen ook wel afgevallen alleen het was weer het doorzetting vermogen he???Die dan ontbreekt.
  Ik wens jullie ook allemaal veel succes en we gaan ervoor.
  Hopelijk kunnen we wat tips samen delen en elkaar motiveren.
  Groetjes…

 18. Hallo dames,

  Maandag start ik met wc(5daagse minikuur).
  Ik wil nl 5 kilo kwijt!
  Ik loop dagelijks een halfuurtje op mijn loopband,dus samen met die combinatie ben ik benieuwd naar het resultaat na 1 week.
  Het zou de max zijn moest de teller op -3kg staan!!
  Ik hou jullie op de hoogte en tips zijn welkom.
  Groetjes
  fientje

 19. Proficiat!! Is plezant hé om de weegschaal naar beneden te zien gaan
  bij mij is er ook weer 3 kg af op 1.5 week, ben heel blij
  ik doe plan A, sommige dagen plan B. Als manlief gekookt heeft, eet ik mee omdat hij dan zo zijn best gedaan heeft. Deze avond wordt het rijst met kippevleugels en paprika, dus niet zo vettig hé
  ik drink natuurlijk wel veel in de dag, ook cola light, minste calorien , veel water, kruidenthee en koffie

 20. Jahoe!!!!!
  nu 5 weken later…. 6 kilo er af na jaren staat er weer op de weegschaal 70,6 en het was 76,7 dus erg trots op me zelf.
  Ik ben nu met plan b bezig
  Zet hem op he!

 21. Hi allemaal.
  Zo vandaag zit er precies 2 weken op.
  De eerste 5 dagen heb ik plan A gedaan.
  Toen 5 dagen ’s morgens de weightcare muesli, ’s middags rauwkost met de weightcare reep en ’s avonds koolhydraat vrij eten.
  De laatste 4 dagen is ’s middags en ’s avonds t zelfde en ’s morgens pak ik nu vetvrije yoghurt van optimel.
  Mijn repen zijn bijna op en als deze op zijn ga ik verder met de repen uit t atkins dieet voor ’s middags.
  Voor energie neem ik 1 of 2x per dag een redbull light.
  Ik heb in deze 2 weken 1 keer frietjes gehad en ben 1 keer gaan uit eten (zonder toetje)
  En nu komt het… Ben dik 3 kilo kwijt sinds het begin..!!
  Hoera wn. Dat in 2 weken. Ik ben benieuwd wat ik volgende week kan vertellen!
  @ corneli.. Hoe gaat t jou..!?

 22. Hallo allemaal,

  Na eerst het hele forum doorgelezen te hebben hier mijn ervaring met WC.
  Ik ben ongeveer een week of 2 geleden begonnen met WC, stap B.
  Op de weegschaal heb ik nog niet gestaan, maar merk aan mijn kleding dat ik al afgevallen ben.
  S’morgens rond een uur of 10 maak ik een shake.
  Tussendoor neem ik een appel of als ik op het werk ben een ananasstick of een zakje snoeptomaatjes.
  S’middags rond een uur of 2 eet ik een reep.
  Tussendoor iets van rauwkost tomaat, komkommer, paprika wel met gemalen zwarte peper voor de extra bite ( hou nl van hartig)
  S’avonds eet ik gewoon met de pot mee.
  Qua drinken drink ik koffie, chrystal Cleare, en als ik op het werk ben cola light.
  Mijn hoogste gewicht was ongeveer rond de 73 kg…5 jaar geleden was dat ong 61 kg. Dus het werd de hoogste tijd zullen we maar zeggen.
  Aangezien ik niet zo groot ben 1.62 wil ik toch wel weer graag op mijn oude gewicht terugkomen.
  Mijn streefdoel is dan ook om weer om mijn oude eigenlijk nog nieuwe broeken te passen die nu doelloos in een lade liggen te wachten om weer gedragen te kunnen worden.
  Overigens sport ik niet meer,ook 5 jaar geleden mee gestopt, normaal loop ik op mijn werk al hele dagen dus dat zou beweging genoeg moeten zijn.

 23. hello mieppie,

  ik heb ook al een week dat ik blijf steken, in plaats van een shake probeer eens een reep te eten, dat helpt, dan ga je ineens wel naar ’t toilet, dat heb ik bij mij toch al ondervonden

  • dank je wel Christine,
   heb toevallig ook de reep geprobeerd vandaag we zullen zien. Heb ook maar weer kiwi’s gehaald voor morgenochtend. tja we blijven proberen.!

 24. Hallo doorzetters!

  Ik ben nu ook 4 weken bezig en ben in totaal 5 kilo afgevallen alhoewel 5,5 denk ik ondertussen wel .
  Ik heb ook een vraagje misschien hebben jullie nog tips… ik blijf hangen en ik denk dat dat komt omdat ik niet naar de wc kan voor de grote boodschap. ik heb 3 weken a gedaan en ga nu b doen hopen dat dat helpt.. ik gebruik lijnzaad en magnesium tabletten via de huisarts maar helaas het mag allemaal niet baten. Lauw water op de nuchtere maag doen ik ook.
  Hebben andere afvallers hier ook last van / gehad? en wie weet nog tips…

 25. Hallo Ashley,

  Ik ben morgen 4 weken onderweg en doe ook plan B. Belangrijk is dat je veel drinkt, ik probeer 4 flesjes water weg te werken per dag. Tussendoor drink ik groene thee of kruiden thee en soms een bakje koffie tussendoor. Dat mag ook allemaal. Afvallen en eventueel sporten onttrekt vocht uit je lijf, hierdoor kan je hoofdpijn krijgen en een droge huid krijgen (had ik heel erg). Ik drink nu dus 2 liter per dag. Ik heb een klein beetje last van hoofdpijn gehad, maar dit was na 2 weken over. Ik voel me nu echt super goed. Val ongeveer een kg af per week en sport 3-4 keer per week. Ook dat kan tegen je hoofdpijn helpen.

  Hoop dat je hier wat aan hebt! Succes!
  Groet,
  Doorzetter

 26. Hoi allemaal,
  Ik heb een vraagje..

  Enkele weken geleden was ik ook begonnen met het weight care dieet. Ik dronk in de ochtend en middag een shake en in de avond at ik normaal. Na 1 week was ik al 2 kilo kwijt, wat heel fijn was. Alleen heb ik 1 minpunt. Ik krijg veel hoofdpijn van die shakes waardoor ik na 1,5 week ermee ben gestopt. Me hoofdpijn was dan ook weg nadat ik stopte. Is dit normaal? Wat kan ik eraan doen? Ik vind het een fijn dieet, maar ik heb het er niet voor over om elke dag met hoofdpijn te zitten..

  Groetjes

 27. Ik heb zelf 1x per dag een shake genomen en s’middag en s’avonds mager gegeten je geloof het niet maar ben 2,5 kg afgevallen in 1 week om dat ik te zwaar werk heb ging dit niet bij mij met 2 shakes en 1 maaltijd .

  Groetjes Lady

 28. Ha,
  Ik doe nu al 3.5e week plan b en ben al ruim 5 kg kwijt! Ik sport daarbij 2-4 keer in de week en voel me super goed! Vandaag de soep ook laten staan, vond ik niet lekker. De pasta was wel goed te doen. Bij drogisterij.net kun je op maandag 20% korting krijgen op weight care producten en nu met gratis levering. Ik heb net zelf dus ook een voorraadje besteld. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar het gaat erg goed!
  Succes voor iedereen die net begint!
  Groetjes!

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in