Snel en gezond afvallen? Het kan, volgens Weight Care. Het afslank plan is dé perfecte aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Je kunt heel eenvoudig je ideale gewicht bereiken en behouden. Begin vandaag nog, want wie begint, die wint! Weight Care producten zijn helemaal afgestemd op een gezonde manier van afslanken. Ze bevatten 100% essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft en 23 vitaminen en mineralen. Het feit dat ze zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderstreept dat. Daarnaast bevatten maaltijdvervangers weinig calorieën.

Op dit moment staan er meer dan 700 echte ervaringen met Weight Care op vetvrij.com

Weight Care Aanbiedingen

Op dit moment is zijn de onderstaande Weight Care Kortingscodes actief

Wat is Weight Care?

Weight Care is net zoals Dieet Pro een eiwitrijk afslankplan waarmee je snel en op een gezonde manier kunt afvallen. Het is dé ideale aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Met de producten van Weight Care behaal je gemakkelijk je droomgewicht. Deze producten zijn zodanig geformuleerd dat zij alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft bevatten. De producten zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De maaltijdvervangers van Weight Care bevatten weinig calorieën en zorgen er daarom voor dat je effectief en snel gewicht verliest. Je kunt gemiddeld 0,5 tot 2 kilo per week afvallen met Weight Care producten. Het zijn kant-en-klare maaltijden waarin 23 vitaminen en mineralen zitten. Je kunt alle maaltijden vervangen met Weight Care producten voor een periode van 5 dagen. Per dag consumeer je dan 600 tot 830 kcal. Anders kun je slechts 1 of 2 maaltijden per dag vervangen.

Voor wie is Weight Care geschikt?

Deze gezonde maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Neem eerst contact op met de diëtist of huisarts voor je ermee aan de slag gaat.

Is Weight Care effectief?

Weight Care belooft het volgende:

 • Je kunt eenvoudig afslanken
 • Je zult slank blijven
 • Je bent verzekerd van een gezonde maaltijd

Het idee van Weight Care is niet nieuw, maaltijdvervangers zijn enorm populair. Ze worden al jaren met succes gebruikt. Deze maaltijden bevatten dan minder calorieën en zijn ook verrijkt met alle nodige vitamines, mineralen en voedingsstoffen. Een tekort zul je dus niet oplopen.

Weight Care kent een ABC afslank plan, welke werkt door je de calorie-inname tijdelijk te verminderen. Een lage calorie-inname leidt tot gewichtsafname.

Weight Care Basisplan weigth_care_minikuur_5_dagen

Ga je aan de slag met het Weight Care Basisplan dan vervang je twee maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Daarnaast eet je één normale maaltijd. Let wel dat dit een gezonde maaltijd is.

Weight Care Plan A

Weight Care Plan A duurt tot 3 weken. In deze fase verlies je op een actieve manier gewicht met behulp van het Weight Care 5 dagen dieet. In deze fase mag je de volgende voedingsplannen volgen:

 • Weight Care Dagen Dieet Intensief (580kcal)
 • Weight Care 5 Dagen Dieet de Luxe (830kcal)

In Plan A worden alle normale maaltijden vervangen door de Weight Care maaltijdvervangers. Ook de tussendoortjes.

Weight Care Plan B

Weight Care Plan B is de onderhoudsfase. In Plan A heb je actief aan gewichtsverlies gewerkt met behulp van de Weight Care voedingsplannen. Nu vervang je slechts 2 maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Je vervangt dus het ontbijt en de lunch, de avondmaaltijd mag je zelf bepalen. Ook de tussendoortjes mag je zelf bepalen. Het liefst kun je twee stukjes fruit eten als tussendoortje.

Weight Care Plan C

Weight Care Plan C is een levenslange traject dat de nadruk legt op het aanleren van gezonde voedingskeuzes. In deze fase leer je hoe je op gewicht kunt blijven en het jojo-effect kunt vermijden. In Plan C eet je 1 keer per week maaltijdvervangers, Weight Care maandag. Op de maandag vervang je de lunch en het ontbijt. Het avondeten mag een normale en gezonde maaltijd zijn. In Plan C consumeer je dagelijks niet meer dan 1200 kcal.

Tijdens alle fasen drink je tenminste 1,5 liter vocht en sport je voldoende.

Wat kost Weight Care?

Weight Care heeft verschillende producten in het assortiment. Deze producten kun je los kopen of in een pakket. De pakketten bestaan uit wat je nodig zult hebben per plan.

Voor Plan A:

 • Weight Care 14 Dagen Stap A pakket voor € 99,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap A pakket voor € 140,00

Voor Plan B:

 • De Weight Care 14 dagen Stap B pakket voor € 99,99
 • Weight Care 07 Dagen Stap B pakket voor € 39,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap B pakket voor € 99,99

Voordelen

 • Snel gewichtsverlies
 • Bevat alle essentiële voedingsstoffen
 • Je leert gezonde voedingskeuzes maken
 • Voedingssupplementen zijn overbodig
 • Geen jojo-effect

Nadelen

 • Futloosheid in de eerste fase
 • Een behoorlijke omschakeling

Conclusie

Weight Care is een streng, maar effectief voedingsplan. Het kan een behoorlijke omschakeling zijn voor personen die gewend zijn aan normale maaltijden met veel kcal. Daarom kun je in het begin je een beetje futloos voelen. Toch is dit dieet de moeite waard. Het is 1 van de gezondste manieren om je gewicht onder controle te krijgen.

Vragen en Ervaringen

Heb je ervaring met Weight Care of wil je een vraag stellen? Gebruik dan het reactie formulier. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen met Weight Care Maaltijdvervangers.

Veel succes met Weight Care

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringAfslankringen Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenSlimPlus Review en Ervaringen
weightcareWeight Care is een effectieve manier van afslanken. Het is echter belangrijk dat je niet uitsluitend shakes drinkt, maar ook het voorgeschreven voedingspatroon volgt. Dit schema is gebaseerd op een faseplan. Dit ABC plan heeft als doel je calorie-inname aan te passen. Deze aanpassing heeft dit dieet een gunstige invloed op je (over)gewicht. Het Weight Care dieet kan op verschillende manieren worden aangepa

690 Reacties

 1. Ow.. Al verzonden zonder dat ik t bedoelde.
  Maar goed. Zoals ik al zei. Wat ik nu die past bij mijn situatie op dit moment.
  Ik fiets sinds een week dagelijks naar t werk. Is +/- 25 min enkele reis.
  Het menu van de laatste 5 dagen was gewoon stap voor stap wat in de box zit (excl. de toetjes) En bij het middag en avond eten komkommer met tomaat erbij.
  En dan verdeeld over de dag 2 x een snack à Jack paprika bbq wafel.
  Vandaag is alles op en heb ik een pak met 5 zakjes müsli gekocht en 6 lunch repen.
  Vanaf morgen wil ik ’s avond weer gaan koken. Maar dan zonder kholidrate.

  Ben benieuwd hoe dat gaat gaan.
  Succes morge

 2. @ Cornelia.

  Je mag alles vragen. Geen probleem. Maar staar je niet blind op mijn reacties. Want voor mij is t ook vrij nieuw. En past t bij mijn leven.
  Ik heb geen (mega) drukke baan. Geen kinderen en een man die t een feest vind dat hij zelf mag koken. ( lees hier alles in 1 pan gooien en uren laten pruttelen totdat alles zo gaar is dat je t kan opstoppen met brood )
  Ik vind dat niks. Dus normaal kook ik. En maakt hij dat als ik er eens een keer niet ben.
  Annyway

 3. @Bir, ja haha ik ken het, heb vandaag weer eens sinds lange tijd echt wel honger gehad..!! hoop dat het werkt. Morgen dan ga ik het anders doen.Dat zout en peper (simpel) op de rauwkost is weer een goede tip, kan ik toch wat aan mijn hartige trek komen.
  Pak jij ook wel eens tussendoor een cracker of een gewoon soepje of wat anders lichts, dan is het wat makkelijker vol te houden. Bij mij moet er toch wel 25 kilo af en zie me niet maanden aan de zakjes, repen en shake”s zitten.
  Neem jij er ook vitamine pillen bij en doe je aan sport?
  Je zal wel denken wat een vragen, ja sorry hoor maar dit is allemaal nieuw voor me. Alvast weer bedankt voor al je (ervaring) tips.

  Groetjes, Cornelia

 4. @ Cornelia
  Snack à Jack is inderdaad 2 koeken. Geen zakjes. Haha
  Komkommer met tomaatjes die ik ook met en snufje zout en peper.
  Ik pak dan inderdaad ook de hartige variant van paprika bbq.
  Op de weegschaal wil ik even niet staan. Omdat ik denk dat ik daar alleen maar gedemotiveerd van raak.
  Ik ga maandag pas weer. Dan ben ik een week bezig.
  Af en toe heb ik ook honger en/of ik hoor dat mijn buik knort.
  Dan denk ik.. YES it’s working.
  Want ik heb al heeel lang geen honger meer gehad.

 5. @Bir,

  Ja inderdaad dag 1 is bijna om. Het toetje chocolade was niet echt lekker maar heb het wel op had echt honger. Doe jij het allang? en ben je al wat kilo’s kwijt?
  Ik ga vanaf morgen echt wel wat erbij eten, bedankt voor de tip, de paprika in de soep klinkt goed, en die snack á jacks bedoel je twee stukjes per dag (toch geen twee zakjes)
  Wat ik wel merk dat ik alles wat aan de zoete kant is en ik ben meer een hartig type dus mis wel wat zout in het “eten”

  Groetjes…

 6. @ Cornelia

  Wat goed van je dat je begonnen bent!
  Jammer dat t wat tegen viel vandaag. Maar goed dag 1 is om!
  Zorg inderdaad morgen voor wat komkommer en tomaten. Brocoli is ook heel goed en vult lekker.
  Zelf heb ik de soep aangevuld met stukken paprika. Voor de bite en vitamine ( rijk aan C )
  Ook “mag ik van mijzelf” 2 snack à jacks per dag.

  Hoe vond je t toetje..!? :)

 7. Hoi Francis,

  Goed zeg dat je het kunt volhouden om je niet iedere te wegen! ik ben nu een dag bezig en ga morgen wel ff op de weegschaal en hoop dat er al wat af is. Misschien is dat wel niet verstandig maar heb vandaag echt een strijd geleverd vind ikzelf, morgen weer een dag.
  Ik hoor het wel maandag wat je bent afgevallen..succes nog morgen.

  Groetjes, Cornelia

 8. Hey Doorzetter,

  Bedankt voor je reactie en goed dat je al zo lekker bent afgevallen ondanks de BBQ en andere lekkere dingen.
  Vandaag was mijn eerste dag en het viel niet mee moet ik zeggen, kreeg rond de middag knallende hoofdpijn en ik heb nooit hoofdpijn. Net mijn pasta op en zo een toetje (uit zakje) ga denk maar vroeg naar bed. Maar ik ga het wel volhouden en 2x per week sporten. Vandaag niet meer op dan in de zakjes en de reep maar morgen wel wat komkommer en wat fruit, anders val ik om van de honger en ga ik het niet volhouden.

  Groetjes, Cornelia

 9. Goedenmorgen iedereen

  Ik ben woensdag begonnen met weight care te gebruiken.
  Ik wil er tenminste 10 kilo afhebben.
  Ik ben maar 1.63 en weeg 81 kilo veels te zwaar.
  Ik neem ’s morgens een shake, tegen 10 uur 2 rijstwafels om 12 uur een reep tegen 3 uur een appel en ’s avonds een shake. Bij de koffie nog 2 rijstvwafels, Tussendoor neem ik komkommer of snoeptomaatjes. Maandag ga ik beginnen met ’s avonds een gewone maaltijd met vlees en groenten. Ik wil me maandag pas wegen dus dan laat ik jullie wel weten wat ik afgevallen ben. Iedereen heel veel succes.

  Groetjes Francis

 10. Ha Cornelia,

  Ik sport zelf 3x in de week, soms wat minder en volg het B-plan. Ik ben nu 3 weken bezig en ben 5 kg afgevallen. Tussendoor nog mn verjaardag gevierd, diverse BBQ’s gehad enz. dus het gaat bijna vanzelf ;). Veel water drinken, komkommmer, tomaatjes e.d. mag je onbeperkt eten en fruit 2 stuks per dag. Ik vind het B-plan heel makkelijk vol te houden, werkt bij mij als een trein… Per lichaam is het natuurlijk verschillend hoe je reageert, maar vooral niet te snel, dat is namelijk ook niet gezond ;)
  Succes!!!

  Groet,
  Doorzetter

 11. Ik heb vandaag de minikuur van 5 dagen besteld, morgen komt het pakket binnen en ga zaterdag beginnen. Ik weeg nu 98 kilo en ben het spuugzat. Hebben jullie nog tips? wat ik bijvoorbeeld in huis moet halen om het dieet aan te vullen, combineren met sporten enz..

  Ik hou jullie op de hoogte en succes allemaal !

 12. Bir: Wat goed dat je in de 75 zit, kan me voorstellen dat het fijn is. Ik vind de repen ook erg lekker.
  Ik ben vandaag weer begonnen met plan A. Ik zat bijna op mijn streefgewicht maar ik heb twee dagen gezondigd, direct weer een kilo erbij. Erg jammer maar ik heb het nu maar weer even streng opgepakt en dan hoop ik de laatste twee kilo snel kwijt te zijn. Ik vind de eerste dag wel weer even zwaar hoor, honger, maar goed zometeen weer een reep. Suc6 allemaal!

 13. Oke..
  De helft van dag drie zit er op.
  Vanmorgen gaf de weegschaal 75.9 aan. Dus 1.1kg. Lijkt misschien niet bijzonder veel, maar er zijn ook wel eens ochtenden geweest de afgelopen maanden dat de teller bleef steken op 78.8.. dus de 75 te zien was al een kleine overwinning.
  En dat terwijl het niet voelt als lijnen.
  De shake in de morgen is prima te doen, als lunch neem ik een bakje komkommer met schil, en cherry tomaatjes. De maaltijd reep vind ik een ware traktatie dus neem ik als “toetje”met een kop koffie na het bakje rauwkost.
  De bouillon die je mag als tussendoortje heb ik de eerste dag gedronken samen met een snack a jacks paprika wafel. En de tweede dag alleen bouillon.
  Het avond eten is te doen. Lekker is anders.. maar goed ik ben aangekomen van lekker eten. Dus te doen is prima. Ook hier neem ik een bakje met komkommer met schil, en cherry tomaatjes.
  Het toetje heb ik beide dagen gemaakt, geproefd en weggegooid. Zowel de aardbei als de chocolade vond ik geen enkele toegevoegde waarde hebben.
  Ik heb nog niet 1 keer honger gehad, me slap of moe gevoeld. Dus zoals ik al zei, het voelt niet als lijnen.
  Denk dat ik sowieso nog een weekje doorga.

 14. hello
  momenteel bij kruidvat in belgie zijn de maaltijdshakes in promotie waarbij je 25% korting ontvangt, de shakes voor 18 maaltijden
  ik heb mij een voorraad aangeschaft

  ik deed de plan B maar gaat zeer traagzaam, ben sinds gisteren planA bezig en het lukt weer super

  groetjes

 15. Zo… gister was ik het helemaal zat.
  Ik heb AL mijn zomerjurkjes bekenen, ja bekeken, want passen deed niets meer.
  Ben 1 1/2 jaar geleden gestopt met roken.. en heb dat telkens als excuus gebruikt voor mijn kilo’s..
  1.70 groot en ik woog vanmorgen 77kg. Zucht op naar -10
  Dus vanmorgen heb ik het plan a pakket gekocht.
  Ik ben benieuwd, ik hou jullie op de hoogte!

 16. Ha allemaal,

  Afgelopen zaterdag ben ik met plan B begonnen en ben inmiddels al 3 kg afgevallen. Ik sport daarnaast bijna dagelijks (thuis en in de sportschool) en vind WC erg goed vol te houden. Ik wissel met ’s middags gewoon brood eten en dan ’s avonds vervangen en andersom. Op die manier hou ik keus. Ik heb een zware baan hiernaast en eet ’s morgens en ’s middags vaak 2 tussendoortjes om wel op energie te blijven. Dit gaat prima en zoals ik hierboven al aangaf ik val nog steeds af. Ik ben benieuwd heo het komende weken zal gaan, maar ben erg tevreden over WC!

 17. Hoi hoi! Ik ben gister begonnen met Weight Care.. S’ochtends een shake, S’middags een shake.. Over heel de dag door eet ik een hele komkommer.. Ik drink bijna 1,5/2 liter aan thee/water.. En dan s’avonds eet ik wel prakkie mee thuis.. Nu eet ik dus bordje sperzie boontjes, 1 kleine kip schnitzel en 2 aardappetjes.. Ook ga ik het sporten weer oppakken..

  Wat vinden jullie? Moet het lukken zo? Heb totaal geen ervaring met diëten…

  Groetjes

  • is dit in de kruidvat in belgie of nederland? heb ze niet in reclame zien staan in de folder, is de winkel zelf misschien (ik ben van belgie)
   groetjes

 18. hey lady,
  je kan misschien ook een tussendoortje nemen van WC of zelfs van weight watchers, dat kan wel helpen
  succès

 19. Ben dus sinds vandaag begonnen en het lukt héél goed, maar sinds dezeavond doe ik niets anders dan naar de grote wc lopen, en niet een beetje.
  ik dacht mij pas zondag te wegen maar ga het morgenvroeg riskeren, ben er zekers van dat ik al een beetje ben kwijtgespeeld.
  super gewoon

 20. Ben vrijdag gestart met 5 daagse kuur WC
  Tot nu toe gaat het vlot, alles is best goed van smaak.
  Moet zeker 15 kilo vermageren! hoop dit 3 weken vol te houden!
  vanmorgen reeds – 1kilo joepi

  • ik heb me dezemorgend gewogen en er is al 1 kilo eraf. Ik ben blij dat het zo goed gaat, hopelijk is het elke dag zo (zou fijn zijn natuurlijk)
   sinds in de weight care gebruik heb ik zelfs geen goesting meer om in de koekenkast te gaan, raar hé

 21. hello,
  ik ben actief op de forum maagring, en zou graag nu ongeveer minstens 15kg afvallen. Door complicaties is mijn maagring leeg en moet het dus op eigen houtje doen.

  in 2006 heb ik weight care gedaan met fitness en was toen een beetje meer dan 20kg afgevallen op 3 maanden tijd en daarna zwanger geraakt, na de bevalling ging het niet meer en heb toen besloten om een maagring te laten plaatsen. Ben dan 54kg afgevallen en 2 jaar op gewicht gebleven maar nu niet meer. Heb afspraak eind deze maand maar zou ten minstenste 5à6kg willen afvallen deze maand.

  Morgen begin ik er dus mee met volle moed want ben helaas een zoetekauw geworden. Ik heb wel de maaltijdshakes gekocht voor op het werk, is praktischer. Ik ga de 1ste week plan B beginnen en daarna plan A. S’avonds drink ik dan een kop soep met 2 beschuiten (ben dan gewoon met mijn maagring)en s’morgens en s’avonds een milkshake maar heb ook maaltijdrepen in voorraad om af te wisselen.
  Ik weeg mij altijd de woensdag en de zondag, want kan niet 1 week wachten, een echte weegschaalfreak.
  Ik hou jullie zeker op de hoogte van de resultaten
  succes voor iedereen

  Betreft sport: ik doe nu thuis aerobic en als je sport is het normaal dat je in het begin een beetje minder op je weegschaal weegt, dan zijn de spieren die je aanmaakt en kan je pas zien na een maand of twee en ongeveer 1,5kg schommeling is perfect normaal, dat vertelde mijn arts eens.

  • Hallo allemaal nu 2 weken bezig met WC op het B Plan.

   Voor mij gaat het erg zwaar het B plan om ik heel zwaar werk heb waar ik heel veel loopt.

   Dat ik me nu voor genomen heb om 1 maaltijd shake per dag te nemen ik eet al om 5:30 s ‘morgen voor dat ik weer een shake mag is het 13:00 dat trek ik niet

   Ga kijken of me het zo ook lukt.

   veel succes allemaal

 22. Hallo allemaal,

  Ik ben diabetes en beging morgen met plan A, zijn er mensen die ervaring hebben met WC en diabetes?

  grtjes

 23. Hoi Hoi!

  Ik ga volgende week maandag beginnen met de 5 daagse minikuur.. Ik wil deze eerst eens proberen voordat ik achter 7 weken gelijk 3 weken ga ”kuren”
  Heeft iemand goeie ervaringen hiermee om het 3 weken achter mekaar te doen?
  Ik wil nog ongeveer 6 a 7 kilo kwijt. Alleen ben ik bang dat het niet voldoende is omdat ik nog geregeld sport in de week.. Hoe doen jullie dit?

 24. Hoi allemaal,
  Ik ben nu 17 dagen bezig met plan A van Weight Care, wel pittig maar het is vol te houden. Ik ben inmiddels 2,5 kilo kwijt. Binnenkort ga ik overstappen naar plan B en dan mag ik een maaltijd eten. Heeft iemand hier ervaring mee? Blijf je dan nog goed afvallen? Ik wil nog 3 kilo kwijt.
  groetjes Larisa

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in