Snel en gezond afvallen? Het kan, volgens Weight Care. Het afslank plan is dé perfecte aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Je kunt heel eenvoudig je ideale gewicht bereiken en behouden. Begin vandaag nog, want wie begint, die wint! Weight Care producten zijn helemaal afgestemd op een gezonde manier van afslanken. Ze bevatten 100% essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft en 23 vitaminen en mineralen. Het feit dat ze zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderstreept dat. Daarnaast bevatten maaltijdvervangers weinig calorieën.

Op dit moment staan er meer dan 700 echte ervaringen met Weight Care op vetvrij.com

Weight Care Aanbiedingen

Op dit moment is zijn de onderstaande Weight Care Kortingscodes actief

Wat is Weight Care?

Weight Care is net zoals Dieet Pro een eiwitrijk afslankplan waarmee je snel en op een gezonde manier kunt afvallen. Het is dé ideale aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Met de producten van Weight Care behaal je gemakkelijk je droomgewicht. Deze producten zijn zodanig geformuleerd dat zij alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft bevatten. De producten zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De maaltijdvervangers van Weight Care bevatten weinig calorieën en zorgen er daarom voor dat je effectief en snel gewicht verliest. Je kunt gemiddeld 0,5 tot 2 kilo per week afvallen met Weight Care producten. Het zijn kant-en-klare maaltijden waarin 23 vitaminen en mineralen zitten. Je kunt alle maaltijden vervangen met Weight Care producten voor een periode van 5 dagen. Per dag consumeer je dan 600 tot 830 kcal. Anders kun je slechts 1 of 2 maaltijden per dag vervangen.

Voor wie is Weight Care geschikt?

Deze gezonde maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Neem eerst contact op met de diëtist of huisarts voor je ermee aan de slag gaat.

Is Weight Care effectief?

Weight Care belooft het volgende:

 • Je kunt eenvoudig afslanken
 • Je zult slank blijven
 • Je bent verzekerd van een gezonde maaltijd

Het idee van Weight Care is niet nieuw, maaltijdvervangers zijn enorm populair. Ze worden al jaren met succes gebruikt. Deze maaltijden bevatten dan minder calorieën en zijn ook verrijkt met alle nodige vitamines, mineralen en voedingsstoffen. Een tekort zul je dus niet oplopen.

Weight Care kent een ABC afslank plan, welke werkt door je de calorie-inname tijdelijk te verminderen. Een lage calorie-inname leidt tot gewichtsafname.

Weight Care Basisplan weigth_care_minikuur_5_dagen

Ga je aan de slag met het Weight Care Basisplan dan vervang je twee maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Daarnaast eet je één normale maaltijd. Let wel dat dit een gezonde maaltijd is.

Weight Care Plan A

Weight Care Plan A duurt tot 3 weken. In deze fase verlies je op een actieve manier gewicht met behulp van het Weight Care 5 dagen dieet. In deze fase mag je de volgende voedingsplannen volgen:

 • Weight Care Dagen Dieet Intensief (580kcal)
 • Weight Care 5 Dagen Dieet de Luxe (830kcal)

In Plan A worden alle normale maaltijden vervangen door de Weight Care maaltijdvervangers. Ook de tussendoortjes.

Weight Care Plan B

Weight Care Plan B is de onderhoudsfase. In Plan A heb je actief aan gewichtsverlies gewerkt met behulp van de Weight Care voedingsplannen. Nu vervang je slechts 2 maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Je vervangt dus het ontbijt en de lunch, de avondmaaltijd mag je zelf bepalen. Ook de tussendoortjes mag je zelf bepalen. Het liefst kun je twee stukjes fruit eten als tussendoortje.

Weight Care Plan C

Weight Care Plan C is een levenslange traject dat de nadruk legt op het aanleren van gezonde voedingskeuzes. In deze fase leer je hoe je op gewicht kunt blijven en het jojo-effect kunt vermijden. In Plan C eet je 1 keer per week maaltijdvervangers, Weight Care maandag. Op de maandag vervang je de lunch en het ontbijt. Het avondeten mag een normale en gezonde maaltijd zijn. In Plan C consumeer je dagelijks niet meer dan 1200 kcal.

Tijdens alle fasen drink je tenminste 1,5 liter vocht en sport je voldoende.

Wat kost Weight Care?

Weight Care heeft verschillende producten in het assortiment. Deze producten kun je los kopen of in een pakket. De pakketten bestaan uit wat je nodig zult hebben per plan.

Voor Plan A:

 • Weight Care 14 Dagen Stap A pakket voor € 99,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap A pakket voor € 140,00

Voor Plan B:

 • De Weight Care 14 dagen Stap B pakket voor € 99,99
 • Weight Care 07 Dagen Stap B pakket voor € 39,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap B pakket voor € 99,99

Voordelen

 • Snel gewichtsverlies
 • Bevat alle essentiële voedingsstoffen
 • Je leert gezonde voedingskeuzes maken
 • Voedingssupplementen zijn overbodig
 • Geen jojo-effect

Nadelen

 • Futloosheid in de eerste fase
 • Een behoorlijke omschakeling

Conclusie

Weight Care is een streng, maar effectief voedingsplan. Het kan een behoorlijke omschakeling zijn voor personen die gewend zijn aan normale maaltijden met veel kcal. Daarom kun je in het begin je een beetje futloos voelen. Toch is dit dieet de moeite waard. Het is 1 van de gezondste manieren om je gewicht onder controle te krijgen.

Vragen en Ervaringen

Heb je ervaring met Weight Care of wil je een vraag stellen? Gebruik dan het reactie formulier. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen met Weight Care Maaltijdvervangers.

Veel succes met Weight Care

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringAfslankringen Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenSlimPlus Review en Ervaringen
weightcareWeight Care is een effectieve manier van afslanken. Het is echter belangrijk dat je niet uitsluitend shakes drinkt, maar ook het voorgeschreven voedingspatroon volgt. Dit schema is gebaseerd op een faseplan. Dit ABC plan heeft als doel je calorie-inname aan te passen. Deze aanpassing heeft dit dieet een gunstige invloed op je (over)gewicht. Het Weight Care dieet kan op verschillende manieren worden aangepa

690 Reacties

 1. hoihoi slanke lijners,
  ik hou het toch goed vol! en debbie ik vind die repen ook goed te doen. heb net een uur gefietst en heb meteen een nieuwe doos gekocht voor as maandag. dit bevalt me goed. vanmorgen 0.4 eraf……je hoopt altijd meer maar ik weet dat t nog veel langzamer kan gaan. nu over 4 dagen 2.9 kilo….in het weekend heb ik dieetbrood gekocht en pak ik een recept van wc. die staan op hun site. met max 500 kcal.
  oh en debbie , 2 kinderen ja dan ben je de hele dag druk bezig. ik heb 4 kinderen maar zijn al ouder, dus overdag wat meer tijd voor mezelf om is te gaan lopen,joggen of zoals vandaag fietsen.
  ik hoop dat mijn dipje nog heel lang weg blijft… en mijn kilo s die ik kwijt ben nu dat ik die noooooit meer terug vind…haha ;-)
  succes…en hou jezelf in het weekend in!
  zoals de spreuk van wc zegt: eet niet alles wat je ziet, maar zie wat je eet!

  groetjes peet

 2. Oh ja, wilde daar nog aan toevoegen: je hebt gelijk, Peet. Het is leuk om ervaringen te delen en de resultaten te horen van anderen. Het is ook een beetje motivering, trouwens, om te lezen hoe goed het gaat en om te zien dat iedereen wel eens een dipje heeft.
  Zo, die choco crisp reep ging er om 12.00 uur goed in.. ha ha… Alhoewel ik ook wel heb gelezen dat sommigen het allemaal te zoet vinden, zijn die maaltijdrepen mij nooit gaan vervelen. Vorig jaar niet en nu ook niet :-) Maar ja, ik ben dan ook een zoetekauw.

 3. Hoi,
  Ben ook nog volop bezig maar ook nog aan het menstrueren, dus er was maar een armzalige halve kilo af, vanochtend… 79.5, dus, maarrrrr in ieder geval bewegen we de goede kant op. Weg van de 80 ;-) Heb ook moeite in de avonduren. Vooral als ik m’n man lekker op de bank zie met een zak chips :-( Natuurlijk kan iedereen wel rekening met mij houden, maar ja, uiteindelijk is het een kwestie van gezond verstand en zelf discipline, ben ik bang… Afleiding is volgens mij het toverwoord… Enne, intensief sporten op die weinige calorieën die je nu binnen krijgt, tja, dat zal inderdaad moeilijk worden. Ik sport zelf weinig, heb twee kleine kinderen rondlopen (ook topsport, volgens sommigen) en heb geen auto, dus loop veel en probeer bewegen zo goed mogelijk te integreren in mijn dagelijkse schema. Ik heb sinds kort de Noom app, waar ik m’n calorieën, beweging e.d. in bij kan houden en hij telt ook m’n stappen :-)

 4. goedemorgen weight care collaga s, zijn er nog meer actieve deelnemers op het moment? is leuk om je ervaringen te delen.
  ik slaap niet zo goed als anders, en ik moet zeggen dat het bewegen/sporten nu zwaarder is. heeft iemand hier ervaring mee?
  vanmorgen toch weer -0,5 kilo…gaat de goede kant op.
  gisteravond wel heel moeilijk gehad, ik had zo n behoefte om iets te snaaien……..uiteindelijk niet gedaan….knap he? al zeg ik hetzelf…hihi;))

  succes weer groet peet

 5. Hoi Peet,
  Ik ben benieuwd hoe het 5 dagen pakket je bevalt. Alhoewel ik al vaker Weight care heb gebruikt, heb ik het alleen bij de shakes en maaltijdrepen gehouden (en de snacks, kauwgom en mueslireepjes). Misschien moet ik me ook eens aan het pakket wagen :)
  Wat is je streefgewicht? Ik zou uiteindelijk graag 70 willen wegen. Mijn ervaring is dat die laatste kilo’s echt tergend langzaam gaan :)
  Groetjes,
  Debbie

  • hoihoi,
   volgens mijn bmi moest ik naar de 65 kilo…..ik weet niet of dat gaat lukken….maar ik wil er wel voor gaan.
   dit pakket bevalt me prima….het is gewoon duidelijk…dat wat erin zit nuttig je met nog 2 stuks fruit en een schaaltje rauwkost…..niet meer niet minder.
   ja die laatste kilo s gaan slopend langzaam….maar daar ben ik nog niet.
   succes, en zo n pakket is het proberen waard, toch?
   tjuus peet :-))

 6. goeoeoedemorgen, niet te geloven weer 1 kilo minder. ik weet wel dat dat voornamelijk vocht is maar toch. 79 kilo…..klinkt al beter. nog 14 kilo te gaan….wil dus graag naar de 65 kilo.
  gisteren precies weer aan het pakket gehouden , met 1 appel,1 kiwi en een schaaltje rauwkost met wat tomaatjes.
  gisteren gejogt maar dat koste me toch wel wat meer energie dan anders…dat vond ik nu echt zwaar. gisterenavond nog 5kwartier gaan lopen! :)
  ik ben benieuwd naar jullie ervaringen……succes

 7. Ben ook maar weer begonnen. Woog vorig jaar 85 kilo (1.72), toen best wat afgevallen, tot 73.5, maar gedurende de wintermaanden weer veel te veel gesnoept. Resultaat.. ik woog me vorige week en voila, 81 kilo :( Dus niet alles weer eraan maar ik was wel een eind op weg. Mijn eigen schuld, natuurlijk… Ik heb de shakes en repen maar weer opgepakt (wilde al eerder beginnen maar de knop ging niet goed om) en na vijf dagen een maaltijdvervanger te hebben gebruikt ’s ochtends en ’s middags, is er een kilo vanaf. De weegschaal gaf vanochtend 80 aan… Helaas moet ik vanaf morgen (ongeveer) ongesteld worden, dus de komende dagen zal ik me niet kunnen wegen :(

  @iedereen: ga zo door :)

  • succes Debbie, we zitten echt in hetzelfde schuitje. lengte en gewicht komen precies overeen!
   groetjes peet

 8. vannacht een paar keer wakker geweest, denk omdat mijn lichaam aan t afkicken is. maar vanmorgen min 1kilo. tot nu toe is alles uit het pakket goed te doen….behalve de bosvruchtenshake……niet mijn smaak ; (…..maar ik ga er weer voor. zometeen een half uurtje joggen en dan aan het werk!
  succes allemaal weer

 9. hallo, ik ben vandaag begonnen met het 5dagen pakket 830kcal. ik weeg 81 kilo en voor iemand van 172 cm is dat natuurlijk veel teveel. dus probeer ik…..hier een verslagje bij te houden van hoe het gaat!

  groetjes en succes allemaal Peet

  • half 9 s avonds, zo meteen mijn aardbeienpudding. ik vond het vandaag erg goed te doen. bij het avondeten, de minestronesoep, heb ik nog een schaaltje rauwkost genomen, wel met een dressing van calve. ik weet nu al dat ik me morgenvroeg ga wegen. vanmiddag met het mooie weer 10km gewandeld.

   tot morgen

 10. hallo bij mij is het ook uit de hand gelopen met mijn gewicht. ben al 15 jaar aan t lijnen en uiteindelijk weeg ik 15 kilo teveel. in begin was dat 5 enzo liep dat op in al die jaren. dus morgen ga ik voor de 100.000e keer weer een poging wagen. ik heb de doos met 830 kcal gekocht, en hoop daarmee een goede start te kunnen maken. ik ben 172cm en weeg 80 kilo………
  sporten doe ik goed….vind ik ook heerlijk…is zeker geen straf, krijg daar zelfs energie van. of ik loop elke dag anderhalf tot 2 uur of ik jog elke dag 5 km….meestal jag ik 2 keer in de week. ik wil binnekort oook weer gaan fietsen.

 11. Ik ben vandaag begonnen met wc! Ben 1,68 en weeg 79 kg ik wil er het liefst van hetende van de maand 10 kg afhebben.. Ik doe 3 shakes per dag. Ben benieuwd en er gemotiveerd succes allemaal.. Tot minder kilos en strakke buiken .

 12. Hallo allemaal,
  Ik zit al een paar dagen alles terug te lezen en ben erg gemotiveerd om wat killotjes kwijt te raken met behulp van de weight care producten.
  Ik ben 1.65 en woog vorige week 75 kg schoon aan de haak!! Mijn doel is om minimaal 10 kg af te vallen voor 5 mei!!
  Ik heb verschilende producten van weight care in huis, en ben nog een beetje aan het experimenteren met de shakes, repen, meusli en de tussendoortjes van de weight care.
  Ik vind de vanilleshakes, karamelrepen en van de tussendoortjes meuslireep chocola en chips er lekker.
  Ik probeer 3 producten te eten en daarnaast 2 tussendoortjes van de weightcare. Soms neem ik ook een beetje rauwkost en een boullionnetje. En ik drink minimaal 3 liter water. Dus ik ben erg benieuwd of ik mijn streefgewicht ga halen.
  Groetjes Daniëlle

 13. Mijn gewicht is ook 63 en wil terug naar 55 kilo. Ondertussen ben ik 10 dagen bezig met plan A (5 dgn WC, 2 dagen ‘normaal’) Hoeveel ik ben afgevallen weet ik nog niet want ik doe het nu anders.. Ik weeg me pas over 2 weken na 3 weken WC, wanneer ik voor mijn gevoel écht de knop van het ‘snaaien’ heb omgedraaid en weet dat ik weer met 3x p.d. eten en gezonde tussendoortjes op gewicht kan blijven. Ondertussen doe ik niet aan sport omdat dat teveel energie vergt nu, als ik niet lijn loop ik 3x p.w. 10km hard. Nu neem ik vaak (elke dag) de fiets om wel m’n beweging te houden. Verder 5 dagen plan A wat ik afwissel; bijv ’s ochtends een reep, ”s middags een (yoghurt)shake en ’s avonds (yoghurt)muesli, in het weekend eet ik ‘gewoon’, ’s ochtends roggebrood/kaas, ’s middags shake/reep en ’s avonds lichte maaltijd. Tussendoortjes: fruit, komkommer/worteltjes. Prima vol te houden en ook omdat ik NIET op de weegschaal ga staan, het kost me veel moeite maar ik ken mezelf; ben ik veel afgevallen dan gun ik mezelf teveel, niet afgevallen dan gun ik mezelf net zoveel haha. Dus in eigen belang even niet wegen en het helpt! Hopelijk heb ik iemand bruikbare tips gegeven, mijn broeken zitten in ieder geval nu al veel wijder dus ik voel me prima (zit natuurlijk ook tussen de oren) blindstaren op en teleurgesteld over gewicht doe ik dus niet.. Nóg niet :-)

 14. hallo allemaal. ik weeg 63 en wil graag naar 56 kilo . dat is dus 7 kilo minimaal. ikheb de shake met choco smaak , ik vraag me alleen af hoe ik dit ga doen,, ik heb de reacties al gelezen over stap a of plan b … wil graag adviess?? wie kan me helpen .. volgende week ben ik jarig en wil dan al eigenlijk resultaat zien? wie kan mijn helpen?

 15. Heb het een beetje laten varen, mijn goede voornemen en ben dus ook weer wat kilo’s aangekomen. Echter, het meeste is er nog steeds vanaf, dus ik denk dat ik het vanaf nu tot na de feestdagen rustig aan doe en daarna misschien een kuurtje :) Of gewoon plan A gedurende twee weken… Anyway, kan me niet voorstellen dat dit echt superslecht is (zoals een paar berichten hierboven wordt aangegeven) de maaltijdvervangers bevatten toch echt allerlei voedingsstoffen. Gedurende de periode dat ik bezig was met plan A en daarna ook plan B, voelde ik me goed en het leek ook of mijn huid er beter uitzag. Misschien ook door het vele water drinken?

 16. Ben zaterdag weer begonnen maar beperkt:
  S’morgens shake,s’middags reepnen s’avonds veel groenten en vis of kalkoen.Neem wel vitamines en calcium.
  Deze morgen weeral 2 eraf

 17. Ik ben op 15 september gestart op 135 kg en meet 1,76.
  Ben vandaag 28 oktober 15 kg kwijt.heb 4 5 dagenkuren strikt gevolgd en dan overgestapt op 1shake,1maaltijdreep,2 stukken fruit en s’avonds een lichte maaltijd met groente en vis of kipfilet.Maar wel in het WE gewoon getafeld en alcohol genuttigd.
  Ben gisteren 27 oktober weer gestart met mij strikt aan de regels te houden.Ik heb nu wel weer hoofdpijn en wat maagpijn ( denk dat krimpen van de maag weer is).
  De diarree heb ik soms ook,maar vaak na het vroeg in de ochtend innemen van de shake.Ik hoop tegen 01 december onder de 110 kg te geraken.

 18. Hoi allemaal, ik heb een paar maanden geleden wc gedaan en ben toen 8 kilo afgevalllen. Het voordeel was dat het vrij snel ging, nadeel is dat het er snel weer bijna allemaal aangekomen is. Ik ben nu klaar met het jojojen en daarom geen crashdieet meer voor mij. Ik eet nu gezond, zo min mogelijk suiker en ben weer begonnen met hardlopen. Ik voel me er erg fit bij.

 19. Hahaha! Das ook toevallig! Die gebruik ik ook! Er prettig inderdaad. Dan weet ik tenminste wat ik binnen krijg.
  Het is zo fijn om te weten dat er andere vrouwen zijn die weten hoeveel moeite het kost en weten hoe het is! Echt bedankt voor je reacties!

  • Hallo allemaal,
   Ik zit al een paar dagen alles terug te lezen en ben erg gemotiveerd om wat killotjes kwijt te raken met behulp van de weight care producten.
   Ik ben 1.65 en woog vorige week 75 kg schoon aan de haak!! Mijn doel is om minimaal 10 kg af te vallen voor 5 mei!!
   Ik heb verschilende producten van weight care in huis, en ben nog een beetje aan het experimenteren met de shakes, repen, meusli en de tussendoortjes van de weight care.
   Ik vind de vanilleshakes, karamelrepen en van de tussendoortjes meuslireep chocola en chips er lekker.
   Ik probeer 3 producten te eten en daarnaast 2 tussendoortjes van de weightcare. Soms neem ik ook een beetje rauwkost en een boullionnetje. En ik drink minimaal 3 liter water. Dus ik ben erg benieuwd of ik mijn streefgewicht ga halen.
   Groetjes Daniëlle

 20. Hi Bir!

  Ten eerste: wauw! Wat ontzettend knap van je collega!!

  Ten tweede: jaaaa, het is zooo raar, voor mijn vakantie ging het me zo makkelijk af! Ik had geen moeite met mezelf onthouden van snoepen e.d. en ik had ook geen moeite met nee zeggen, maar nu vind ik het zoooo ontzettend moeilijk! Vooral om me aan mijn dieet te houden. En het extra bewegen laat ik ook maar een beetje links liggen.
  Ik denk ook wel dat je collega gelijk heeft over die drie dagen. Ik merk dat ik daarna inderdaad makkelijker het dieet aanhoudt. Maar ik moet daar eerst doorheen komen. Eerlijk waar, het lijkt wel alsof ik een verslaafde ben, want na twee dagen begint mijn hoofd/maag echt te verlangen naar zoete troep! :(

  Ik hoop dat het me weer gaat lukken om in het afvalritme te komen. Ik durf nog niet op de weegschaal te staan, omdat ik aan mijn lichaam merk dat ik dikker ben geworden. Dus ik weet nu nog niet hoe veel ik op dit moment weeg. Maar ik wil graag 60kg wegen (het liefst 58), ik ben benieuwd hoe lang ik daarover ga doen.

  Heeeel erg bedankt voor je reactie Bir!

  Successsss!

  • Tja.. we zitten in het zelfde schuitje. Ik kan mij wel echt voorstellen hoe jij jij voelt!
   Op dit moment bent ben ik heeeeeel blij met al het lekker fruit.
   zespri kiwi, nectarines, vijgen etc. dat is ook lekker zoet en daar kan ik mijzelf wel mee foppen.
   Wat mij ook helpt is de app calorie teller. deze is op iphone en bb beschikbaar en kent bijna alle voedingsproducten per calorie etc.
   Hier kan je je dagelijkse verbruik en inname invullen en aan de hand van een grafiek je gewicht bijhouden.
   Dus misschien helpt dat voor jou ook!

 21. Poeh, ik vind het erg moeilijk om weer terug in mn ritme te komen en me aan mn dieet en sporten te houden. Ik kan niet stoppen met snoepen dit keer. Ik hou het twee dagen vol en daarna geef ik toe aan waar ik maar zin in heb. Ik hoop dat iemand van jullie goede raad heeft…. Please help me, dit keer heb ik het gevoel dat ik niet KAN afvallen. En ondertussen kom ik weer aan natuurlijk. Maar ik wil niet weer 75kg wegen! :'(

  • Hi..!
   Wat stom hè. Dat t de ene keer zo “makkelijk” gaat. En dan een paar weken laten zo moeilijk. Terwijl je eigenlijk t zelfde doet.
   Mijn collega is 38 kg afgevallen in 6 maanden.
   Zij zegt dat t macht der gewoonte is.
   3 dagen niet snoepen. En de behoefte is weg.
   En ik merk dat dat klopt.
   En je hebt al eerder gemerkt. ( toen t wel lukte ) dat je echt niet minder gezellig was zonder cola. Zonder snoep en zonder gebak.
   Dus. Back to the old you… Of Ehhh naar die van een paar maanden terug toen t wel lukte!
   Succccces.

 22. Zo..
  Ik heb een tijdje “zomerstop” gehad.
  Van de 10 kl die er af waren zijn er 2 terug.. bummer.
  Maar goed. Ik heb wel echt flink gegeten in de tijd dat ik niet lijnde.
  Vanmorgen weer begonnen. En nu.. een 2 uur voordat ik kan eten knort mijn maag weer eens.
  Was weer lang geleden.

  Maar goed. Ik wil minimaal weer 7kg kwijt zijn met de sinterklaas.
  Denk dat het uiteindelijk meer zal zijn. Maar 7 is een mooi streven.. toch?

 23. Hi allemaal!

  Vrijdag teruggekomen van vakantie, 1,5kg zwaarder, dat vond ik nog meevallen, na 10 dagen zonder dieet. Maar dit weekend heb ik veel gegeten omdat ik vandaag weer zou beginnen. Dus vandaag bijna 3kg erbij; maar ik ga vandaag weer beginnen met plan B, om ongeveer 8kg af te vallen.

  Hoe is het met de rest? Gaat alles goed?

  Succes allemaal!

 24. hallo allemaal!

  Ook ik ga vanaf vandaag beginnen met w.c
  Ik ga 3 keer per dag shakes doen en tussen door 2 stuks fruit eten,komkommer enz..
  Hierbij ga ik elke dag een uur sporten..
  Mijn doel is om intotaal 25 kilo af te vallen.

  Straks mijn eerste maaltijdvervanger (chocolade shake) erg lekker!!!

  • Hey frasje
   ik ga vanaf morgen ook w.c .
   probeer ook drie maal daags de shakes te nemen
   aangezien ik fultime werk en de hele dag moet lopen hoop ik dat ik het volhoud
   wil er graag 20 kilo af.weeg nu 95 kilo.
   ben nu twee jaar van het roken af ook dat was moelijk,dus moet me dit ook lukken

   grt nijn

 25. Hoi allemaal,
  Ik zie dat hier redelijk vaak wordt gepost, dus zal ook proberen om het hier te gaan bijhouden.
  Maandag ga ik beginnen met WC, heb al eerder Biamed gedaan en daar ben ik toen goed van afgevallen. Vond het alleen best prijzig, wil het nu met WC proberen, kijken of dat net zo lekker gaat!

  Ik ga eens rondkijken voor tips, wat wel en vooral niet mag en hou jullie op de hoogte!

  Ik ga trouwens voor het B-plan, aangezien ik best veel kwijt wil..ga nu eerst voor 10 kilo maar dan ben ik er nog niet.

  Groetjes Debbie

 26. Hoi allemaal!

  Negen kilo!!! :) nog maar 6kg en dan heb ik mijn afvaldoel wel bereikt.
  Maar dan het eraf laten, ik denk zelf dat dat voor mij het moeilijkste word.
  Hoe gaat het met jullie allemaal?

  Succes en sterkte allemaal!

 27. Hoi allemaal ik wil ook met wc beginnen maar begrijp het niet helemaal.
  Als ik 2 maltijden met shake ga vervangen en s avonds gewoon eet kan ik dan wel afvallen of moet ik 3 maaltijden met shake beginnen.
  Kan iemand mijn helpen.
  Ik weeg rond 115 kg lengte 157 cm.

  • Hoi Pandabeer,

   Tuuurlijk val je dan af! Maar ik raad je echt aan om daarnaast 2 porties rauwe groente (zoals worteltjes of snacktomaatjes) te eten, en 2 stuks fruit.
   Als je de eerste week ’s avonds caloriearm eten zoals soep of een salade (zonder dressing, dat scheelt al enorm qua kcal!) dan vliegen de kilo’s eraf. En twee liter water drinken. Als je dat volhoudt, dan val je gegarandeerd af!
   Ik ben nu 8 weken echt goed bezig, ik hou me aan mn dieet en ik beweeg extra veel, en ben al 7kg kwijt!

   Ik wens je heeeeel veel succes en doorzettingsvermogen toe! Denk aan het eindresultaat en gun het jezelf dat je lekker in je velletje gaat zitten! Dat is voor mij een enorme drempel geweest.
   Dikke knuffel!

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in