Snel en gezond afvallen? Het kan, volgens Weight Care. Het afslank plan is dé perfecte aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Je kunt heel eenvoudig je ideale gewicht bereiken en behouden. Begin vandaag nog, want wie begint, die wint! Weight Care producten zijn helemaal afgestemd op een gezonde manier van afslanken. Ze bevatten 100% essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft en 23 vitaminen en mineralen. Het feit dat ze zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderstreept dat. Daarnaast bevatten maaltijdvervangers weinig calorieën.

Op dit moment staan er meer dan 700 echte ervaringen met Weight Care op vetvrij.com

Weight Care Aanbiedingen

Op dit moment is zijn de onderstaande Weight Care Kortingscodes actief

Wat is Weight Care?

Weight Care is net zoals Dieet Pro een eiwitrijk afslankplan waarmee je snel en op een gezonde manier kunt afvallen. Het is dé ideale aanpak voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Met de producten van Weight Care behaal je gemakkelijk je droomgewicht. Deze producten zijn zodanig geformuleerd dat zij alle essentiële voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft bevatten. De producten zijn samengesteld volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De maaltijdvervangers van Weight Care bevatten weinig calorieën en zorgen er daarom voor dat je effectief en snel gewicht verliest. Je kunt gemiddeld 0,5 tot 2 kilo per week afvallen met Weight Care producten. Het zijn kant-en-klare maaltijden waarin 23 vitaminen en mineralen zitten. Je kunt alle maaltijden vervangen met Weight Care producten voor een periode van 5 dagen. Per dag consumeer je dan 600 tot 830 kcal. Anders kun je slechts 1 of 2 maaltijden per dag vervangen.

Voor wie is Weight Care geschikt?

Deze gezonde maaltijdvervangers zijn voor een ieder geschikt. Neem eerst contact op met de diëtist of huisarts voor je ermee aan de slag gaat.

Is Weight Care effectief?

Weight Care belooft het volgende:

 • Je kunt eenvoudig afslanken
 • Je zult slank blijven
 • Je bent verzekerd van een gezonde maaltijd

Het idee van Weight Care is niet nieuw, maaltijdvervangers zijn enorm populair. Ze worden al jaren met succes gebruikt. Deze maaltijden bevatten dan minder calorieën en zijn ook verrijkt met alle nodige vitamines, mineralen en voedingsstoffen. Een tekort zul je dus niet oplopen.

Weight Care kent een ABC afslank plan, welke werkt door je de calorie-inname tijdelijk te verminderen. Een lage calorie-inname leidt tot gewichtsafname.

Weight Care Basisplan weigth_care_minikuur_5_dagen

Ga je aan de slag met het Weight Care Basisplan dan vervang je twee maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Daarnaast eet je één normale maaltijd. Let wel dat dit een gezonde maaltijd is.

Weight Care Plan A

Weight Care Plan A duurt tot 3 weken. In deze fase verlies je op een actieve manier gewicht met behulp van het Weight Care 5 dagen dieet. In deze fase mag je de volgende voedingsplannen volgen:

 • Weight Care Dagen Dieet Intensief (580kcal)
 • Weight Care 5 Dagen Dieet de Luxe (830kcal)

In Plan A worden alle normale maaltijden vervangen door de Weight Care maaltijdvervangers. Ook de tussendoortjes.

Weight Care Plan B

Weight Care Plan B is de onderhoudsfase. In Plan A heb je actief aan gewichtsverlies gewerkt met behulp van de Weight Care voedingsplannen. Nu vervang je slechts 2 maaltijden met Weight Care maaltijdvervangers. Je vervangt dus het ontbijt en de lunch, de avondmaaltijd mag je zelf bepalen. Ook de tussendoortjes mag je zelf bepalen. Het liefst kun je twee stukjes fruit eten als tussendoortje.

Weight Care Plan C

Weight Care Plan C is een levenslange traject dat de nadruk legt op het aanleren van gezonde voedingskeuzes. In deze fase leer je hoe je op gewicht kunt blijven en het jojo-effect kunt vermijden. In Plan C eet je 1 keer per week maaltijdvervangers, Weight Care maandag. Op de maandag vervang je de lunch en het ontbijt. Het avondeten mag een normale en gezonde maaltijd zijn. In Plan C consumeer je dagelijks niet meer dan 1200 kcal.

Tijdens alle fasen drink je tenminste 1,5 liter vocht en sport je voldoende.

Wat kost Weight Care?

Weight Care heeft verschillende producten in het assortiment. Deze producten kun je los kopen of in een pakket. De pakketten bestaan uit wat je nodig zult hebben per plan.

Voor Plan A:

 • Weight Care 14 Dagen Stap A pakket voor € 99,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap A pakket voor € 140,00

Voor Plan B:

 • De Weight Care 14 dagen Stap B pakket voor € 99,99
 • Weight Care 07 Dagen Stap B pakket voor € 39,99
 • Weight Care 21 Dagen Stap B pakket voor € 99,99

Voordelen

 • Snel gewichtsverlies
 • Bevat alle essentiële voedingsstoffen
 • Je leert gezonde voedingskeuzes maken
 • Voedingssupplementen zijn overbodig
 • Geen jojo-effect

Nadelen

 • Futloosheid in de eerste fase
 • Een behoorlijke omschakeling

Conclusie

Weight Care is een streng, maar effectief voedingsplan. Het kan een behoorlijke omschakeling zijn voor personen die gewend zijn aan normale maaltijden met veel kcal. Daarom kun je in het begin je een beetje futloos voelen. Toch is dit dieet de moeite waard. Het is 1 van de gezondste manieren om je gewicht onder controle te krijgen.

Vragen en Ervaringen

Heb je ervaring met Weight Care of wil je een vraag stellen? Gebruik dan het reactie formulier. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen met Weight Care Maaltijdvervangers.

Veel succes met Weight Care

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAfslankringen Review en Ervaringen
Volgend artikelSlimPlus Review en Ervaringen
weightcareWeight Care is een effectieve manier van afslanken. Het is echter belangrijk dat je niet uitsluitend shakes drinkt, maar ook het voorgeschreven voedingspatroon volgt. Dit schema is gebaseerd op een faseplan. Dit ABC plan heeft als doel je calorie-inname aan te passen. Deze aanpassing heeft dit dieet een gunstige invloed op je (over)gewicht. Het Weight Care dieet kan op verschillende manieren worden aangepa

690 Reacties

 1. hoihoi slanke lijners,
  ik hou het toch goed vol! en debbie ik vind die repen ook goed te doen. heb net een uur gefietst en heb meteen een nieuwe doos gekocht voor as maandag. dit bevalt me goed. vanmorgen 0.4 eraf……je hoopt altijd meer maar ik weet dat t nog veel langzamer kan gaan. nu over 4 dagen 2.9 kilo….in het weekend heb ik dieetbrood gekocht en pak ik een recept van wc. die staan op hun site. met max 500 kcal.
  oh en debbie , 2 kinderen ja dan ben je de hele dag druk bezig. ik heb 4 kinderen maar zijn al ouder, dus overdag wat meer tijd voor mezelf om is te gaan lopen,joggen of zoals vandaag fietsen.
  ik hoop dat mijn dipje nog heel lang weg blijft… en mijn kilo s die ik kwijt ben nu dat ik die noooooit meer terug vind…haha ;-)
  succes…en hou jezelf in het weekend in!
  zoals de spreuk van wc zegt: eet niet alles wat je ziet, maar zie wat je eet!

  groetjes peet

 2. Oh ja, wilde daar nog aan toevoegen: je hebt gelijk, Peet. Het is leuk om ervaringen te delen en de resultaten te horen van anderen. Het is ook een beetje motivering, trouwens, om te lezen hoe goed het gaat en om te zien dat iedereen wel eens een dipje heeft.
  Zo, die choco crisp reep ging er om 12.00 uur goed in.. ha ha… Alhoewel ik ook wel heb gelezen dat sommigen het allemaal te zoet vinden, zijn die maaltijdrepen mij nooit gaan vervelen. Vorig jaar niet en nu ook niet :-) Maar ja, ik ben dan ook een zoetekauw.

 3. Hoi,
  Ben ook nog volop bezig maar ook nog aan het menstrueren, dus er was maar een armzalige halve kilo af, vanochtend… 79.5, dus, maarrrrr in ieder geval bewegen we de goede kant op. Weg van de 80 ;-) Heb ook moeite in de avonduren. Vooral als ik m’n man lekker op de bank zie met een zak chips :-( Natuurlijk kan iedereen wel rekening met mij houden, maar ja, uiteindelijk is het een kwestie van gezond verstand en zelf discipline, ben ik bang… Afleiding is volgens mij het toverwoord… Enne, intensief sporten op die weinige calorieën die je nu binnen krijgt, tja, dat zal inderdaad moeilijk worden. Ik sport zelf weinig, heb twee kleine kinderen rondlopen (ook topsport, volgens sommigen) en heb geen auto, dus loop veel en probeer bewegen zo goed mogelijk te integreren in mijn dagelijkse schema. Ik heb sinds kort de Noom app, waar ik m’n calorieën, beweging e.d. in bij kan houden en hij telt ook m’n stappen :-)

 4. goedemorgen weight care collaga s, zijn er nog meer actieve deelnemers op het moment? is leuk om je ervaringen te delen.
  ik slaap niet zo goed als anders, en ik moet zeggen dat het bewegen/sporten nu zwaarder is. heeft iemand hier ervaring mee?
  vanmorgen toch weer -0,5 kilo…gaat de goede kant op.
  gisteravond wel heel moeilijk gehad, ik had zo n behoefte om iets te snaaien……..uiteindelijk niet gedaan….knap he? al zeg ik hetzelf…hihi;))

  succes weer groet peet

 5. Hoi Peet,
  Ik ben benieuwd hoe het 5 dagen pakket je bevalt. Alhoewel ik al vaker Weight care heb gebruikt, heb ik het alleen bij de shakes en maaltijdrepen gehouden (en de snacks, kauwgom en mueslireepjes). Misschien moet ik me ook eens aan het pakket wagen :)
  Wat is je streefgewicht? Ik zou uiteindelijk graag 70 willen wegen. Mijn ervaring is dat die laatste kilo’s echt tergend langzaam gaan :)
  Groetjes,
  Debbie

  • hoihoi,
   volgens mijn bmi moest ik naar de 65 kilo…..ik weet niet of dat gaat lukken….maar ik wil er wel voor gaan.
   dit pakket bevalt me prima….het is gewoon duidelijk…dat wat erin zit nuttig je met nog 2 stuks fruit en een schaaltje rauwkost…..niet meer niet minder.
   ja die laatste kilo s gaan slopend langzaam….maar daar ben ik nog niet.
   succes, en zo n pakket is het proberen waard, toch?
   tjuus peet :-))

 6. goeoeoedemorgen, niet te geloven weer 1 kilo minder. ik weet wel dat dat voornamelijk vocht is maar toch. 79 kilo…..klinkt al beter. nog 14 kilo te gaan….wil dus graag naar de 65 kilo.
  gisteren precies weer aan het pakket gehouden , met 1 appel,1 kiwi en een schaaltje rauwkost met wat tomaatjes.
  gisteren gejogt maar dat koste me toch wel wat meer energie dan anders…dat vond ik nu echt zwaar. gisterenavond nog 5kwartier gaan lopen! :)
  ik ben benieuwd naar jullie ervaringen……succes

 7. Ben ook maar weer begonnen. Woog vorig jaar 85 kilo (1.72), toen best wat afgevallen, tot 73.5, maar gedurende de wintermaanden weer veel te veel gesnoept. Resultaat.. ik woog me vorige week en voila, 81 kilo :( Dus niet alles weer eraan maar ik was wel een eind op weg. Mijn eigen schuld, natuurlijk… Ik heb de shakes en repen maar weer opgepakt (wilde al eerder beginnen maar de knop ging niet goed om) en na vijf dagen een maaltijdvervanger te hebben gebruikt ’s ochtends en ’s middags, is er een kilo vanaf. De weegschaal gaf vanochtend 80 aan… Helaas moet ik vanaf morgen (ongeveer) ongesteld worden, dus de komende dagen zal ik me niet kunnen wegen :(

  @iedereen: ga zo door :)

  • succes Debbie, we zitten echt in hetzelfde schuitje. lengte en gewicht komen precies overeen!
   groetjes peet

 8. vannacht een paar keer wakker geweest, denk omdat mijn lichaam aan t afkicken is. maar vanmorgen min 1kilo. tot nu toe is alles uit het pakket goed te doen….behalve de bosvruchtenshake……niet mijn smaak ; (…..maar ik ga er weer voor. zometeen een half uurtje joggen en dan aan het werk!
  succes allemaal weer

 9. hallo, ik ben vandaag begonnen met het 5dagen pakket 830kcal. ik weeg 81 kilo en voor iemand van 172 cm is dat natuurlijk veel teveel. dus probeer ik…..hier een verslagje bij te houden van hoe het gaat!

  groetjes en succes allemaal Peet

  • half 9 s avonds, zo meteen mijn aardbeienpudding. ik vond het vandaag erg goed te doen. bij het avondeten, de minestronesoep, heb ik nog een schaaltje rauwkost genomen, wel met een dressing van calve. ik weet nu al dat ik me morgenvroeg ga wegen. vanmiddag met het mooie weer 10km gewandeld.

   tot morgen

 10. hallo bij mij is het ook uit de hand gelopen met mijn gewicht. ben al 15 jaar aan t lijnen en uiteindelijk weeg ik 15 kilo teveel. in begin was dat 5 enzo liep dat op in al die jaren. dus morgen ga ik voor de 100.000e keer weer een poging wagen. ik heb de doos met 830 kcal gekocht, en hoop daarmee een goede start te kunnen maken. ik ben 172cm en weeg 80 kilo………
  sporten doe ik goed….vind ik ook heerlijk…is zeker geen straf, krijg daar zelfs energie van. of ik loop elke dag anderhalf tot 2 uur of ik jog elke dag 5 km….meestal jag ik 2 keer in de week. ik wil binnekort oook weer gaan fietsen.

 11. Ik ben vandaag begonnen met wc! Ben 1,68 en weeg 79 kg ik wil er het liefst van hetende van de maand 10 kg afhebben.. Ik doe 3 shakes per dag. Ben benieuwd en er gemotiveerd succes allemaal.. Tot minder kilos en strakke buiken .

 12. Hallo allemaal,
  Ik zit al een paar dagen alles terug te lezen en ben erg gemotiveerd om wat killotjes kwijt te raken met behulp van de weight care producten.
  Ik ben 1.65 en woog vorige week 75 kg schoon aan de haak!! Mijn doel is om minimaal 10 kg af te vallen voor 5 mei!!
  Ik heb verschilende producten van weight care in huis, en ben nog een beetje aan het experimenteren met de shakes, repen, meusli en de tussendoortjes van de weight care.
  Ik vind de vanilleshakes, karamelrepen en van de tussendoortjes meuslireep chocola en chips er lekker.
  Ik probeer 3 producten te eten en daarnaast 2 tussendoortjes van de weightcare. Soms neem ik ook een beetje rauwkost en een boullionnetje. En ik drink minimaal 3 liter water. Dus ik ben erg benieuwd of ik mijn streefgewicht ga halen.
  Groetjes Daniëlle

 13. Mijn gewicht is ook 63 en wil terug naar 55 kilo. Ondertussen ben ik 10 dagen bezig met plan A (5 dgn WC, 2 dagen ‘normaal’) Hoeveel ik ben afgevallen weet ik nog niet want ik doe het nu anders.. Ik weeg me pas over 2 weken na 3 weken WC, wanneer ik voor mijn gevoel écht de knop van het ‘snaaien’ heb omgedraaid en weet dat ik weer met 3x p.d. eten en gezonde tussendoortjes op gewicht kan blijven. Ondertussen doe ik niet aan sport omdat dat teveel energie vergt nu, als ik niet lijn loop ik 3x p.w. 10km hard. Nu neem ik vaak (elke dag) de fiets om wel m’n beweging te houden. Verder 5 dagen plan A wat ik afwissel; bijv ’s ochtends een reep, ”s middags een (yoghurt)shake en ’s avonds (yoghurt)muesli, in het weekend eet ik ‘gewoon’, ’s ochtends roggebrood/kaas, ’s middags shake/reep en ’s avonds lichte maaltijd. Tussendoortjes: fruit, komkommer/worteltjes. Prima vol te houden en ook omdat ik NIET op de weegschaal ga staan, het kost me veel moeite maar ik ken mezelf; ben ik veel afgevallen dan gun ik mezelf teveel, niet afgevallen dan gun ik mezelf net zoveel haha. Dus in eigen belang even niet wegen en het helpt! Hopelijk heb ik iemand bruikbare tips gegeven, mijn broeken zitten in ieder geval nu al veel wijder dus ik voel me prima (zit natuurlijk ook tussen de oren) blindstaren op en teleurgesteld over gewicht doe ik dus niet.. Nóg niet :-)

 14. hallo allemaal. ik weeg 63 en wil graag naar 56 kilo . dat is dus 7 kilo minimaal. ikheb de shake met choco smaak , ik vraag me alleen af hoe ik dit ga doen,, ik heb de reacties al gelezen over stap a of plan b … wil graag adviess?? wie kan me helpen .. volgende week ben ik jarig en wil dan al eigenlijk resultaat zien? wie kan mijn helpen?

 15. Heb het een beetje laten varen, mijn goede voornemen en ben dus ook weer wat kilo’s aangekomen. Echter, het meeste is er nog steeds vanaf, dus ik denk dat ik het vanaf nu tot na de feestdagen rustig aan doe en daarna misschien een kuurtje :) Of gewoon plan A gedurende twee weken… Anyway, kan me niet voorstellen dat dit echt superslecht is (zoals een paar berichten hierboven wordt aangegeven) de maaltijdvervangers bevatten toch echt allerlei voedingsstoffen. Gedurende de periode dat ik bezig was met plan A en daarna ook plan B, voelde ik me goed en het leek ook of mijn huid er beter uitzag. Misschien ook door het vele water drinken?

 16. Ben zaterdag weer begonnen maar beperkt:
  S’morgens shake,s’middags reepnen s’avonds veel groenten en vis of kalkoen.Neem wel vitamines en calcium.
  Deze morgen weeral 2 eraf

 17. Ik ben op 15 september gestart op 135 kg en meet 1,76.
  Ben vandaag 28 oktober 15 kg kwijt.heb 4 5 dagenkuren strikt gevolgd en dan overgestapt op 1shake,1maaltijdreep,2 stukken fruit en s’avonds een lichte maaltijd met groente en vis of kipfilet.Maar wel in het WE gewoon getafeld en alcohol genuttigd.
  Ben gisteren 27 oktober weer gestart met mij strikt aan de regels te houden.Ik heb nu wel weer hoofdpijn en wat maagpijn ( denk dat krimpen van de maag weer is).
  De diarree heb ik soms ook,maar vaak na het vroeg in de ochtend innemen van de shake.Ik hoop tegen 01 december onder de 110 kg te geraken.

 18. Hoi allemaal, ik heb een paar maanden geleden wc gedaan en ben toen 8 kilo afgevalllen. Het voordeel was dat het vrij snel ging, nadeel is dat het er snel weer bijna allemaal aangekomen is. Ik ben nu klaar met het jojojen en daarom geen crashdieet meer voor mij. Ik eet nu gezond, zo min mogelijk suiker en ben weer begonnen met hardlopen. Ik voel me er erg fit bij.

 19. Hahaha! Das ook toevallig! Die gebruik ik ook! Er prettig inderdaad. Dan weet ik tenminste wat ik binnen krijg.
  Het is zo fijn om te weten dat er andere vrouwen zijn die weten hoeveel moeite het kost en weten hoe het is! Echt bedankt voor je reacties!

  • Hallo allemaal,
   Ik zit al een paar dagen alles terug te lezen en ben erg gemotiveerd om wat killotjes kwijt te raken met behulp van de weight care producten.
   Ik ben 1.65 en woog vorige week 75 kg schoon aan de haak!! Mijn doel is om minimaal 10 kg af te vallen voor 5 mei!!
   Ik heb verschilende producten van weight care in huis, en ben nog een beetje aan het experimenteren met de shakes, repen, meusli en de tussendoortjes van de weight care.
   Ik vind de vanilleshakes, karamelrepen en van de tussendoortjes meuslireep chocola en chips er lekker.
   Ik probeer 3 producten te eten en daarnaast 2 tussendoortjes van de weightcare. Soms neem ik ook een beetje rauwkost en een boullionnetje. En ik drink minimaal 3 liter water. Dus ik ben erg benieuwd of ik mijn streefgewicht ga halen.
   Groetjes Daniëlle

 20. Hi Bir!

  Ten eerste: wauw! Wat ontzettend knap van je collega!!

  Ten tweede: jaaaa, het is zooo raar, voor mijn vakantie ging het me zo makkelijk af! Ik had geen moeite met mezelf onthouden van snoepen e.d. en ik had ook geen moeite met nee zeggen, maar nu vind ik het zoooo ontzettend moeilijk! Vooral om me aan mijn dieet te houden. En het extra bewegen laat ik ook maar een beetje links liggen.
  Ik denk ook wel dat je collega gelijk heeft over die drie dagen. Ik merk dat ik daarna inderdaad makkelijker het dieet aanhoudt. Maar ik moet daar eerst doorheen komen. Eerlijk waar, het lijkt wel alsof ik een verslaafde ben, want na twee dagen begint mijn hoofd/maag echt te verlangen naar zoete troep! :(

  Ik hoop dat het me weer gaat lukken om in het afvalritme te komen. Ik durf nog niet op de weegschaal te staan, omdat ik aan mijn lichaam merk dat ik dikker ben geworden. Dus ik weet nu nog niet hoe veel ik op dit moment weeg. Maar ik wil graag 60kg wegen (het liefst 58), ik ben benieuwd hoe lang ik daarover ga doen.

  Heeeel erg bedankt voor je reactie Bir!

  Successsss!

  • Tja.. we zitten in het zelfde schuitje. Ik kan mij wel echt voorstellen hoe jij jij voelt!
   Op dit moment bent ben ik heeeeeel blij met al het lekker fruit.
   zespri kiwi, nectarines, vijgen etc. dat is ook lekker zoet en daar kan ik mijzelf wel mee foppen.
   Wat mij ook helpt is de app calorie teller. deze is op iphone en bb beschikbaar en kent bijna alle voedingsproducten per calorie etc.
   Hier kan je je dagelijkse verbruik en inname invullen en aan de hand van een grafiek je gewicht bijhouden.
   Dus misschien helpt dat voor jou ook!

 21. Poeh, ik vind het erg moeilijk om weer terug in mn ritme te komen en me aan mn dieet en sporten te houden. Ik kan niet stoppen met snoepen dit keer. Ik hou het twee dagen vol en daarna geef ik toe aan waar ik maar zin in heb. Ik hoop dat iemand van jullie goede raad heeft…. Please help me, dit keer heb ik het gevoel dat ik niet KAN afvallen. En ondertussen kom ik weer aan natuurlijk. Maar ik wil niet weer 75kg wegen! :'(

  • Hi..!
   Wat stom hè. Dat t de ene keer zo “makkelijk” gaat. En dan een paar weken laten zo moeilijk. Terwijl je eigenlijk t zelfde doet.
   Mijn collega is 38 kg afgevallen in 6 maanden.
   Zij zegt dat t macht der gewoonte is.
   3 dagen niet snoepen. En de behoefte is weg.
   En ik merk dat dat klopt.
   En je hebt al eerder gemerkt. ( toen t wel lukte ) dat je echt niet minder gezellig was zonder cola. Zonder snoep en zonder gebak.
   Dus. Back to the old you… Of Ehhh naar die van een paar maanden terug toen t wel lukte!
   Succccces.

 22. Zo..
  Ik heb een tijdje “zomerstop” gehad.
  Van de 10 kl die er af waren zijn er 2 terug.. bummer.
  Maar goed. Ik heb wel echt flink gegeten in de tijd dat ik niet lijnde.
  Vanmorgen weer begonnen. En nu.. een 2 uur voordat ik kan eten knort mijn maag weer eens.
  Was weer lang geleden.

  Maar goed. Ik wil minimaal weer 7kg kwijt zijn met de sinterklaas.
  Denk dat het uiteindelijk meer zal zijn. Maar 7 is een mooi streven.. toch?

 23. Hi allemaal!

  Vrijdag teruggekomen van vakantie, 1,5kg zwaarder, dat vond ik nog meevallen, na 10 dagen zonder dieet. Maar dit weekend heb ik veel gegeten omdat ik vandaag weer zou beginnen. Dus vandaag bijna 3kg erbij; maar ik ga vandaag weer beginnen met plan B, om ongeveer 8kg af te vallen.

  Hoe is het met de rest? Gaat alles goed?

  Succes allemaal!

 24. hallo allemaal!

  Ook ik ga vanaf vandaag beginnen met w.c
  Ik ga 3 keer per dag shakes doen en tussen door 2 stuks fruit eten,komkommer enz..
  Hierbij ga ik elke dag een uur sporten..
  Mijn doel is om intotaal 25 kilo af te vallen.

  Straks mijn eerste maaltijdvervanger (chocolade shake) erg lekker!!!

  • Hey frasje
   ik ga vanaf morgen ook w.c .
   probeer ook drie maal daags de shakes te nemen
   aangezien ik fultime werk en de hele dag moet lopen hoop ik dat ik het volhoud
   wil er graag 20 kilo af.weeg nu 95 kilo.
   ben nu twee jaar van het roken af ook dat was moelijk,dus moet me dit ook lukken

   grt nijn

 25. Hoi allemaal,
  Ik zie dat hier redelijk vaak wordt gepost, dus zal ook proberen om het hier te gaan bijhouden.
  Maandag ga ik beginnen met WC, heb al eerder Biamed gedaan en daar ben ik toen goed van afgevallen. Vond het alleen best prijzig, wil het nu met WC proberen, kijken of dat net zo lekker gaat!

  Ik ga eens rondkijken voor tips, wat wel en vooral niet mag en hou jullie op de hoogte!

  Ik ga trouwens voor het B-plan, aangezien ik best veel kwijt wil..ga nu eerst voor 10 kilo maar dan ben ik er nog niet.

  Groetjes Debbie

 26. Hoi allemaal!

  Negen kilo!!! :) nog maar 6kg en dan heb ik mijn afvaldoel wel bereikt.
  Maar dan het eraf laten, ik denk zelf dat dat voor mij het moeilijkste word.
  Hoe gaat het met jullie allemaal?

  Succes en sterkte allemaal!

 27. Hoi allemaal ik wil ook met wc beginnen maar begrijp het niet helemaal.
  Als ik 2 maltijden met shake ga vervangen en s avonds gewoon eet kan ik dan wel afvallen of moet ik 3 maaltijden met shake beginnen.
  Kan iemand mijn helpen.
  Ik weeg rond 115 kg lengte 157 cm.

  • Hoi Pandabeer,

   Tuuurlijk val je dan af! Maar ik raad je echt aan om daarnaast 2 porties rauwe groente (zoals worteltjes of snacktomaatjes) te eten, en 2 stuks fruit.
   Als je de eerste week ’s avonds caloriearm eten zoals soep of een salade (zonder dressing, dat scheelt al enorm qua kcal!) dan vliegen de kilo’s eraf. En twee liter water drinken. Als je dat volhoudt, dan val je gegarandeerd af!
   Ik ben nu 8 weken echt goed bezig, ik hou me aan mn dieet en ik beweeg extra veel, en ben al 7kg kwijt!

   Ik wens je heeeeel veel succes en doorzettingsvermogen toe! Denk aan het eindresultaat en gun het jezelf dat je lekker in je velletje gaat zitten! Dat is voor mij een enorme drempel geweest.
   Dikke knuffel!

 28. @Bir

  Bedankt voor je reactie, daar kan ik wat mee.
  Hoelang deed je over de 10 kg te verliezen??
  Maandag ga ik beginnen en hoop zo ook de kg’s
  kwijt te raken.
  Zal hier mijn resultaten laten weten.

 29. Heb een vraag…..de shakes krijg ik echt niet weg,kan ik alleen de repen gebruiken??
  Zijn er nog meer die de shakes niet lusten??
  Hoor graag jullie tips.
  Wil graag van 85 naar 77 kg.

  • Hi Marga,

   Ik ben 10 kg kwijt.
   Ben begonnen met planA. Maar vond de shackes ook niks.
   Deze heb ik vervangen door ’s morgens optimel yoghurt of kwark te eten.
   ’s middags komkommer, tomaatjes en daarna koffie met een reep.
   ’s avonds groente en vlees of vis. Geen koolhydraten. En op zondag frietjes!!

   Voor mij werkt het en ik wil er nog 10 kg af.
   Al heb ik een kleine “zomer stop” nu.
   Ik zorg nu dat ik op gewicht blijf. Maar niet nee hoef te zeggen tegen alle bbq’s enz.

   Succes

 30. Hoi dames :-)

  Toch maar weer eens op de weegschaal gaan staan, vanochtend en yes! een halve kilo eraf :-) Nu dus 74,5 en voor m’n gevoel gaat het nu als een speer. Niet dat dat zo is, want inmiddels zijn we natuurlijk alweer een paar weken verder… Gisteren een shirtje terug gebracht. Een L en die was te wijd! Dat zijn de momenten waarvoor je het ook doet, natuurlijk! Moet wel zeggen dat ik ontzettend moet wennen aan het opnieuw invoeren van broodmaaltijden. Ik ben nu gewend om de maaltijdrepen te eten. Gisteren dus een broodje kaas genomen (bruin meergranen pistolet) en ik kreeg hem niet eens op. Verder heb ik ook geen behoefte aan zoetigheid (ben wel een zoetekauw). Als ik iets lekkers zie, denk ik ‘oh, dat ziet er goed uit’ maar voorheen zou ik het gewoon kopen en alles opeten, nu laat ik het gewoon liggen :-) Trots!

 31. Hallo allemaal!

  Ik begin nu complimentjes te krijgen van mensen die mij een tijdje niet hebben gezien, dat is heel erg genieten. Ben benieuwd wat mijn zwager en schoonzus gaan zeggen als die weer terug zijn van vakantie, die heb ik al een hele tijd niet meer gezien. Maar mijn zwager vindt het heerlijk om zich met mijn gewicht te bemoeien, omdat zijn eigen vriendin zo slank is en zo makkelijk afvalt en op gewicht blijft (logisch als je alleen komkommer en rijstwafels eet de hele dag). Dus ik ga die nog even een poepie laten ruiken, hahaha!

  Ik merk nu trouwens ook dat ik meer gemotiveerd raak, omdat ik resultaat zie in de spiegel. Ik heb gister een soort van hotpants uit mijn kast getrokken, die ik heel graag aan wil doen op mijn vakantie over drie weken, en die past al gewoon!! Natuurlijk mogen er wel nog slankere benen onder, dus ik ga gewoon door! Maar het is heerlijk om allerlei kleding, die ik had gekocht met het idee: als ik afgevallen ben wil ik dat aan, aan te trekken die gewoon goed zit!

  @mieppie: Dankjewel! Haha, ik was ook erg blij toen ik die 7 niet meer zag op de weegschaal, je zit toch in de nieuwe tientallen, hopen dat we daar nooit meer terugkomen!

  Succes weer allemaal, hoop snel weer reacties te lezen, want volgens mij is iedereen zo goed bezig! Al die kilo’s die eraf vliegen, heerlijk!

 32. Hallo allemaal ,

  heel mooi om zulke resultaten te lezen .
  Ik ben een week bezig en 6 ons eraf dat is misschien niet veel maar ben er blij mee.
  mijn doelstelling is van de 73,5 kg naar de 60 kg te gaan .
  Ik doe dit meer voor me gezondheid
  Nu ik met de overgang bezig bent dan val ik niet veel af wat ik voor heen wel deed.
  Ging het met 2 a 3 kg per week dat lukt me nu niet.
  Dus heb ik besloten om 2 a 3 keer per week erbij te gaan sporten .
  Kijken of het wat beter gaat.

  Ik wens jullie allemaal veel succes .

 33. vandaag alweer 2 maanden bezig en stond er vanmorgen op en begon heel erg te juichen.
  ,Ik begon op 76,8 en zit nu op 69,5 gewoon al weer 7,3. Maar wat nog belangrijker is weg van die 7 hihi zal wel psychisch zijn …

  @ ireentje wat goed van je! gefeliciteerd. Naast het badminton wat ik 1 x per week heb ik in de vakantie periode bijna om de 2 a 3 dagen gaan hardlopen en dat heeft er zeker voor gezorgd dat ik tijdens de vakantie gewoon kon eten (uiteraard heb ik er onwijs op gelet om niet te snoepen wat andere vakantie zeker gebeurde) maar door bijna om de dag 30 minuten te hardlopen …. ben ik niet aan of afgevallen in 3 weken tijd vol van bbq en ijsjes…..

  Succes met het behalen van je doel ik wil naar de 65 ben heeeel benieuwd!

 34. Hoi allemaal!

  Vandaag precies 7kg kwijt (er stond een fout in mn vorige bericht, dat moest ZES,2kg zijn)! Ik ben al blij! Over drie weken wil ik mijn volgende doel bereikt hebben dat is is 65kg. Mijn eerste doel heb ik al bereikt, dat was 70kg, toen heb ik lekker wat zontegoed gekocht bij de zonnebank. Kan ik lekker met een kleurtje op vakantie! ;)
  Mijn uiteindelijke doel was 60kg, en dan wacht er ook weer een mooie beloning, maar misschien ga ik zelfs daarna nog door om wat strakker te worden.

  Oja, dat wilde ik vragen: doet iemand van jullie nog aan (extra) sport/beweging om sneller af te vallen? Ik ben de laatste tijd aan het dansen met een soort brede elastiek, die ik om mijn kuiten draag, die je beperkt in bewegingsvrijheid en waardoor mn beenspieren harder moeten bewegen. En nu het zwembad ook weer open is vind ik het heerlijk om af en toe wat baantjes te trekken.

  Succes allemaal! Niet opgeven, ook niet in zo’n frustrerende stopweek! (Heb ik laatst gehad, begon al helemaal in paniek te raken dat ik niets meer zou afvallen of dat ik mn tweede doel niet zou halen. En normaal zou ik gaan vreten, maar dat heb ik gelukkig niet gedaan; en jawel! Na die week toch weer wat kwijt!) HET IS HET WAARD!

 35. Ha Tooske,
  Ben nu een twee weken bezig. Mijn eerste doel 75 kg heb ik al bereikt (kwam van 79,1) Toen ik op de weegschaal ging staan bleek ik zelfs al 74 kg te wegen! Mocht van mezelf een paar laarzen kopen bij 75. Die zijn dus al heel snel bereikt…
  Nu op naar de 70.

 36. Hoi allen heb vandaag weer gewogen, en ben precies 3,5 kilo kwijt in 5 dagen! Ben super blij!

  Gr. Bettyboop

  Pd. Goed gedaan Tooske, ga zo door!

 37. Hoi dames :)

  Ik ben ook druk bezig met een dieet op basis van de Weight Care producten. Het verliep de eerste twee weken wat stroef, maar ik ben nu (week 6) ruim 5.5 kilo kwijt! Weeg nu 75 kilo en mijn streefgewicht is op dit moment 70, als eerste doel. Daarna zien we wel verder :) Ik zit inmiddels op plan B en eet ’s avonds een lichte maaltijd. Het bevalt me prima zo!

  Leuk om al die positieve berichten zo te lezen!

  Groetjes,

  Tooske

 38. Hoi allemaal

  ik ben nu 3,5 dagen bezig met WC plan A.
  Heb mijzelf vanmorgen (23-8-2012) gewogen en ik ben nu al 3,1 kilo kwijt!!! Ben er echt heel erg blij mee.
  Gisteren heb ik echter wel gewoon normaal gegeten. Had als lunch een heerlijke kip wrap gemaakt: middelmaat wrap, besmeerd met dun laagje yogonaise, sla, komkommer, tomaat,mais, gebakken kipfiletstukjes (afgekoeld) en uien. Mmmmm wat was dat lekker en gezond! Heb er zelfs 2 van gegeten!
  Na de lunch ben ik 3 uur gaan fietsen door de bossen, dus heb de wraps er weer af gefietst ;)

  In de avond heb ik knorr maaltijd, Kofte. Was ook heerlijk. Ik had er extra tomaten ingedaan en een uitje. Daarnaast ook een heelrijke salade gemaakt met sla, zongedroogde tomaten, komkommer, mais en balsamicodressing. Ook een klein beetje fetta kaas. Wat was dat smullen!
  Na de avond maaltijd ben ik een uurtje gaan wandelen over de kermis.

  Ik heb de de verleiding van oliebollen, ijsjes en snoepkraam kunnen weerstaan! Ben echt tots op mijzelf :)

  Vandaag heb ik weer een shake genomen. Ik maak zo weer een heerlijke salade met verse tomaat en komkommer.

  Tussendoortje wordt vandaag beschuit met muisjes ivm kraamvisite.

  Ik twijfel of ik vanavond een shake pak of een (halve) turkse pizza van de lidl met sla, tomaat, komkommer en uitjes. De pizza bevat 320 kcal voor een hele. Valt op zich mee, dacht als ik een halve doe is dat 160 kcl. Dat is evenveel als een wrap die middelmaat zijn namelijk 150 kcal per stuk.

  Succes allemaal, hopelijk lees ik snel nog meer leuke verhalen.

  Gr. Bettyboop

 39. Goed bezig iedereen!!!! :). Echt motiverend!

  Na m’n vijf dagen vakantie had ik erg veel moeite om me weer echt aan plan B te houden. Dat heeft echt wel 1,5 week geduurd. Maar nu ben ik weer goed bezig en ben ik weer 2,2kg kwijt in 1,5 week.
  Das in totaal alweer 7,2kg! Ik ben er al erg blij mee en ik geniet ervan om resultaat te zien, op de weegschaal en aan m’n lichaam.

  Over 3,5 week ga ik op m’n echte vakantie en dan wil ik 65kg wegen, nog 3,8kg te gaan, dus dat gaat me lukken!
  Uiteindelijk wil ik 60kg wegen, dus voor mij nog 8,8kg te gaan. Maar het gaat me lukken! Gewoon volhouden!! :)

  Succes iedereen!

 40. Hoi allen,

  Wat goed om al die positieve ervaringen te lezen! Ik ben gisteren begonnen met wc plan A. is goed te doen. Alleen ik eet er graag ook een gekookt eitje bij de avond shake. Wil toch graag kauwen s’avonds merk ik :) Ook eet ik veel rauwkost en twee stuks fruit per dag. Water drinken is geen probleem met mooi weer!

  Over twee weken ga ik op vakantie, wil er graag 5 kilo af. Vanmorgen gewogen en zag dat er al -1,5 kilo af is! Ik wil uiteindelijk naar de 65 kilo, dus nog 15 kilo te gaan, uhm nog 13,5 :)

  Succes allen en ik lees graag jullie ervaring,

  Gr. Bettyboop

 41. Wat leuk dat er weer nieuwe (succes) verhalen zijn!

  Zelf ben ik nu 10kg kwijt.
  Het gaat de laatste maand iets langzamer omdat ik het moeilijk vind om alle BBQ, ijsjes enz af te slaan.
  Maaaaaaaar ik ben niet aangekomen zoals normaal dus dat vind ik wel echt fijn.

  Succes iedereen. Ik heb er nog +/- 10 te gaan!! :)

 42. Ik vind het heel knap dat je 20 kg bent afgevallen in 9 maanden netjes
  En daarna ook nog op je gewicht blijven het goed van je.
  Vandaag ben ik zelf ook begonnen ik hoop er 10 kg af te krijgen met WC.

  Ik wens iedereen veel succes met het afvallen en ik zal jullie op de hoogte houden

  groetjes
  Lady

 43. Hey iedereen,

  Ik ben op 9 maanden tijd 20 kg afgevallen met WC! ’s Ochtends en ’s middags altijd een shake,tussendoor veel groenten en fruit en ’s avonds een gewone maaltijd. Ik heb zelfs regelmatig gezondigd en in het weekend at ik normaal. Ben nu 4 maanden gstopt en er is niks bijgekomen. Volgende week bedin ik aan de laatste 10kg!

 44. Wauw Bir!! Goed bezig!!
  Ik was vorige week zaterdag 69,5kg, wat betekent dat ik in drie weken 5,5kg ben afgevallen. Ik ben toen vijf dagen op vakantie geweest, heb geprobeerd gezond te eten, maar toen ik terugkwam was ik weer wat dikker en woog ik weer 72. Maar ben na een week geen dieet gewoon weer begonnen met WC. Vandaag alweer 70,4kg, dus het vliegt er natuurlijk zo weer af. Wat er in een week bijkomt kan er ook in een week weer af denk ik maar zo.

  Succes iedereen!

 45. Hi hallo!

  Goh toch al een tijdje geen updates meer gelezen.
  Is iedereen collectief gestopt mijn lijnen?

  Hier rond 8 kilo kwijt! GZD

  Heerlijk.

 46. HAHAHA! Wauw bedankt Bir, wat een lief bericht! Kan je gedachtelezen? :D toevallig ga ik in september op vakantie, en dan wil ik nog eens 5kg kwijt zijn, haha! Je hebt gelijk, als dit zo goed ging, dan moet die volgende twee keer 5kg toch ook kunnen?
  Maar deze 5kg was ik heel snel aangekomen, die 10 die er nog af moet heb ik al jaren, dus waarschijnlijk moet ik dat echt verbranden via sporten enzo… :(

  Dat je niks afvalt tijdens je maandelijkse periode is waarschijnlijk omdat je dan veel vocht vasthoudt, dat heb ik ook. :(

  Ik hoop snel weer een positief bericht van jouw kant te lezen!

  Groetjes!

  Ps. Mn broeken moet ik inderdaad steeds ophijsen! :)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in