Weightloss-Diet het Weight Loss Dieet

Tien kilo afvallen in drie weken en je ook nog energiek en vitaal voelen, dat is wat het het Weight Loss Diet of Weight Loss Dieet beloofd. Hoe denkt Weight Loss dit te gaan doen? Wat kost het en hoe werkt het precies?

Gewichtsverlies Dieet

De naam ‘Weight Loss Diet’  staat voor ‘Gewichtsverlies Dieet’ en werkt op basis van een uitgebalanceerd dieet dat is samengesteld uit producten die je in de supermarkt kunt kopen. In tegenstelling tot veel diëten die we tegenwoordig voorbij zien komen hoef je geen (dure) maaltijdvervangers of voedingssupplementen aan te schaffen. Na je inschrijving (en betaling) via de website krijg je een inlogcode waarmee je gedurende 21 dagen (3 weken) een programma voorgeschoteld krijgt waarmee je 10 kilo af kan vallen. Volgens Weight Loss bestaat het dieet bestaat uit gezonde voeding welke samengesteld is door een team van gewichtsdeskundigen, diëtisten en wellness experts. Wil je meteen beginnen met een dieet op maar?

Weight Loss Recepten

Gedurende de drie weken krijg je een schema waar precies instaat wat en hoeveel je per dag(deel) mag eten. Wel wordt geadviseerd om naast het dieet te sporten. Na deze drie weken ontvang je nog regelmatig informatie om op gewicht te blijven.

Wat kost Weight Loss

Er zijn twee Weight Loss programma’s beschikbaar.

  • Standaard Weight Loss Dieet 49 euro
  • Weight Loss Dieet op Maat 89 euro

Met het standaard Weight Loss Dieet van 49 euro geeft gedurende 21 dagen inloggen op de website en gebruik maken van de Weight Loss diensten. Na deze periode krijg je af en toe nog een mailtje. Het “Weightloss – Dieet op Maat” Pakket is voor een begeleidingsperiode van 10 weken. Dit dieet bestaat uit een zes weken dieet en geeft daarnaast maximaal vier weken nazorg en advies van Weight Loss. Je wordt tijdens deze periode persoonlijk begeleid en u krijgt directe ondersteuning. Zowel het ‘standaard’ als het ‘ op maat pakket’  zijn gebaseerd op normale gezonde voeding zonder gebruik van pillen, patches, supplementen of andere producten.

Jouw ervaring met het Weight Loss Diet

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met Weight Loss. Heb jij dit dieet uitgeprobeerd, ken je iemand die het heeft gevolgd of overweeg je het te gaan volgen? Geef dan hier jouw reactie of lees hier de ervaringen van anderen.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in