Lees alles over het nieuwe Weight Watchers Programma, of de download gratis de nieuwe Weight Watchers app voor iPhone en iPad. Wil je voordelig kennismaken met Weight Watchers? Meld je dan aan voor Weight Watchers online en profiteer van extra korting. Deze actie is inclusief online coaching en de nieuwe app.

Sinds 2019 heeft WeightWatchers een nieuwe naam. WW Freestyle is nieuw programma voor gewichtsverlies en wellness. Het helpt je bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon, ongeacht of je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven. Bij WW mag je alles eten! Het SmartPoints plan geeft je de vrijheid om eetbeslissingen te nemen die voor jou werken. Lekker eten, nieuwe smaken ontdekken en samen met je familie en vrienden ultiem genieten. Lees meer over WW Freestyle.


Weight watchers pdf puntenlijst cshow weightwatchers puntenlijst weight watchers pdf puntenlijst cshow

Gratis Weight Watchers Recepten

WeightWatchers Recepten zijn lekker en verantwoord. Zowel de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts zijn verrassend eenvoudig te bereiden, licht en lekker.

Weight Watchers Punten Menu

Er staan veel producten in de puntenlijst. Om je te helpen om snel het juiste product te vinden kun je gebruik maken van het snelmenu.

Voorbeeld Producten Puntenlijst

Weight Watchers ProPoints voor producten met een A. Hoeveelheid Punten
Aalbessen Vrije portie 0
Aardappel, gebakken 100g 3
Aardappel natuur 100g 1
Aardappel natuur Vrije portie 2
Aardappelballetjes, diepgevroren 100g 4
Aardappelkroket 1 stuk, 25g 1.5

 

Weight Watcher Punten Berekenen

Het nieuwe ProPoints™ puntensysteem werkt met een dagtotaal en een weektotaal, hier kun je verderop in dit artikel meer over lezen. Als je aan de slag wil met Weight Watchers adviseren we je om je aan te melden bij een Weight Watchers cursus bij jou in de buurt of om gebruik te maken van Weight Watchers Online. Je dagtotaal wordt dan berekend door een gediplomeerde Weight Watchers coach. Om je dagtotaal te berekenen zijn de volgende gegevens nodig.

 • Je Leeftijd
 • Je Geslacht
 • Je Lengte
 • Je Huidige Gewicht

Jouw ervaring met Weight Watchers

Volg jij op dit moment het Weight Watchers  programma? Wat vindt jij van het nieuwe ProPoints™ Plan? Praat dan met ons mee of lees alle reacties.

Weight Watchers Getest door Vara Kassa

Weight Watchers  is tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest. Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken de Weight Watchers methode geprobeerd. De deelnemers aan de Weight Watchers wogen samen 265 kilo. Ze zijn 16 kilo kwijt. Dat is 6 procent minder lichaamsgewicht.

[thrive_leads id=’51603′]

132 Reacties

 1. De drie deelnemers wogen dus gemiddeld elk 88 kg en zijn gemiddeld elk 5 kg afgevallen op 10 weken.
  Wat ik graag zou weten is hoe lang dit geleden is, en hoeveel ze ondertussen terug zijn bijgekomen.

 2. ik ben een vrouw ben 53jaar mijn lengte is 1,59 en weeg 81kg. hoeveel punten mag ik hebben.ik ben alleenstaand en kan mij niet permiteren om dat te kopen of te gaan .
  met vriendelijke groeten conny

 3. Ik ben 172 lang en weeg 105 hoeveel punten mag ik dan. en in het verleden eten ik 4 keer s,avonds pasta is dat nog steeds mogenlijk

 4. Kan mijn code die ik op cursus gekregen heb niet activeren zeggen altijd ongeldige code weet nog altijd niet hoeveel punten ik mag eten heb gisteren naar een cursus geweest en betaald voor 1 maand pfffffffffffffffff

 5. hey ik zou graag willen weten hoeveel punten ik mag per dag. ik ben 18, 1m60 en weeg 58.5kg.

  groetjes en alvast bedankt :)

 6. k vroeg mij af hoe de punten berekend worden bij het pro points plan? Ik heb enkel ervaring met de vorige boek en zou graag starten met de nieuwe boodschappengids.

  Alvast bedankt

 7. Ik kan de weight watchers boekjes niet downloaden. Ik krijg de melding dat mijn e-mailadres al bekend is, maar ontvang geen mails (ook niet in mijn spambox).
  Kun jij me aan deze boekjes helpen?
  Ik ben al veel afgevallen (28 kilo) in anderhalf jaar tijd…maar sta nu al 6 mnd stil. Voor een gezond BMI moet ik nog 10 kilo afvallen (maar met 5 zo ik al erg blij zijn!). Alvast bedankt voor je moeite!

  Groeten Helen

 8. Ik probeer via de site erachter te komen hoeveel mijn dag en weektotaal is voor de weightwatchers maar kom er niet uit. Ik ga er weer aan beginnen maar dan op eigen houtje. Ik heb het altijd online gedaan dus weet nog genoeg om het zonder begeleiding te doen maar ik wil wel mijn propoints checken, ik dacht rond de 40 per dag.
  Ik ben 1.74, 115 kilo en 44 jaar.
  Ik hoop dat jij me kan helpen,

  Groetjes Tamara

 9. hoi

  ik wil weer gaan beginnen met weightwatchers. mijn lengte is 1.72 cm , ik weeg ongeveer 82 kg .mijn leefdtijd is 35
  hoeveel punten mag ik op een dag?

  gr

  • Hoi Nora,

   Ik heb het voor je uitgerekend, en volgens mij mag je 26 punten per dag.

   Succes!

   Helga

 10. Ik ben op vakantie mijn puntenlijst (boekje)kwijt geraakt waar kan ik een nieuw bestellen als zelfstandige heb ik geen Tijd om naar een bijeenkomst te gaan groetjes marijke

 11. ik heb een tijd geleden de weight watchers gedaan,wel afgevallen maar er ook weer bij op.het valt me op dat je hier bij dit dieet best wel veel mag eten, val je dan wel af??zo veel fruit ,aardappels kon niet volgens de weight watchers,hoe werkt dit dieet precies?

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in