Lees alles over het nieuwe Weight Watchers Programma, of de download gratis de nieuwe Weight Watchers app voor iPhone en iPad. Wil je voordelig kennismaken met Weight Watchers? Meld je dan aan voor Weight Watchers online en profiteer van extra korting. Deze actie is inclusief online coaching en de nieuwe app.

Sinds 2019 heeft WeightWatchers een nieuwe naam. WW Freestyle is nieuw programma voor gewichtsverlies en wellness. Het helpt je bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon, ongeacht of je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven. Bij WW mag je alles eten! Het SmartPoints plan geeft je de vrijheid om eetbeslissingen te nemen die voor jou werken. Lekker eten, nieuwe smaken ontdekken en samen met je familie en vrienden ultiem genieten. Lees meer over WW Freestyle.


Gratis Weight Watchers Recepten

WeightWatchers Recepten zijn lekker en verantwoord. Zowel de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts zijn verrassend eenvoudig te bereiden, licht en lekker.

Weight Watchers Punten Menu

Er staan veel producten in de puntenlijst. Om je te helpen om snel het juiste product te vinden kun je gebruik maken van het snelmenu.

Voorbeeld Producten Puntenlijst

Weight Watchers ProPoints voor producten met een A. Hoeveelheid Punten
Aalbessen Vrije portie 0
Aardappel, gebakken 100g 3
Aardappel natuur 100g 1
Aardappel natuur Vrije portie 2
Aardappelballetjes, diepgevroren 100g 4
Aardappelkroket 1 stuk, 25g 1.5

 

Weight Watcher Punten Berekenen

Het nieuwe ProPoints™ puntensysteem werkt met een dagtotaal en een weektotaal, hier kun je verderop in dit artikel meer over lezen. Als je aan de slag wil met Weight Watchers adviseren we je om je aan te melden bij een Weight Watchers cursus bij jou in de buurt of om gebruik te maken van Weight Watchers Online. Je dagtotaal wordt dan berekend door een gediplomeerde Weight Watchers coach. Om je dagtotaal te berekenen zijn de volgende gegevens nodig.

 • Je Leeftijd
 • Je Geslacht
 • Je Lengte
 • Je Huidige Gewicht

Jouw ervaring met Weight Watchers

Volg jij op dit moment het Weight Watchers  programma? Wat vindt jij van het nieuwe ProPoints™ Plan? Praat dan met ons mee of lees alle reacties.

Weight Watchers Getest door Vara Kassa

Weight Watchers  is tijdens de afslankspecial door een testpanel van Vara Kassa getest. Drie testpersonen hebben gedurende 10 weken de Weight Watchers methode geprobeerd. De deelnemers aan de Weight Watchers wogen samen 265 kilo. Ze zijn 16 kilo kwijt. Dat is 6 procent minder lichaamsgewicht.

[thrive_leads id=’51603′]

132 Reacties

 1. Ik ben net ‘lid’ geworden en heb 3 maanden weight watchers. Ik zou ook toegang hebben tot een puntenboekje. Helaas heb ik die nergens kunnen vinden of thuisgestuurd gekregen. Hoe kom ik hieraan?

  Vriendelijke groet,

  Bine

  • Hoi Bine,

   Doe je weight watchers online? Dan is je puntenboekje alles wat je invult bij online.

 2. Hoi Linda!

  Er zijn legio manieren om te bewegen. Zoek in ieder geval iets wat bij jóú past.
  Bij mij is dat wandelen met onze hond. Maar vindt jij het leuk om iets in groepsverband te doen, sluit je dan aan bij een sportvereniging of zo.
  Neem ipv de auto (als je die hebt) de fiets. Neem de trap een paar keer extra per dag…
  Als je een tuin hebt? Ga tuinieren…
  Zwemmen? Ik hoop dat je zo wat ideeën hebt gekregen.
  Succes in ieder geval.
  https://vetvrij.com/phpBB3/viewtopic.php?f=205&t=4338
  Als je het leuk vindt kom bij ons kletsen op ons forum!

 3. Hallo Sandra,

  Waarom kom je niet in aanmerking door je bmi? Als je bijvoorbeeld een gezond bmi gewicht hebt dan kom je inderdaad niet in aanmerking om aan het programma deel te nemen omdat ondergewicht ook risico’s met zich meebrengt. Bij ernstig overgewicht is het aan te raden om contact op te nemen met je huisarts zodat hij jou toestemming geeft (laat het even op papier zetten zodat je dit naar de w.w. kan sturen)

 4. Hallo,
  heb net de gratis gidsen besteld via mail. Was vorig jaar 14 kilo kwijt door Weight Watchers, voor mij een passend dieet omdat je alles kunt/mag blijven eten maar met mate. Helaas door omstandigheden terug aangekomen, nog maar 4 kg maar heb me voorgenomen om terug te starten. bedankt voor de gratis gidsen, ik ben weer gestart, hopelijk lukt he. Het enige probleem is bewegen bij mij, hebt u suggesties.
  mvrgr
  Linda

 5. Ik wil heel graag de cursus Wicht Watchters volgen maar kom niet in aanmerking inverband met mijne Bmi

  kan iemand mij contacteren hierover?

 6. Wat mij betreft een top dieet, vorig jaar 20 kilo hiermee afgevallen. Helaas weer aangekomen doordat ik gestopt ben maar nu weer opgepakt.

  • Hoi Sanne,

   Dankjewel voor de weekmenu’s echter, ik ben nu bezig met Weight Watchers en ben daardoor in drie weken 3,5 kilo afgevallen. Mijn gewicht nu is 63 kilo en ik wil onder de 60 gaan wegen.

   Je weekmenu’s bewaar ik in een aparte map.

   Warme groet

   Rianne

 7. Hoi Yvonne, waarom kost je het zoveel moeite? Je plant een dag qua ontbijt, lunch en diner.
  Je weet wat je dan aan points kwijt bent. Ben je er overheen kun je je vrije weekpunten aanspreken. Offf wat nog beter is: je gaat een stuk wandelen om zodoende activepoints te scoren. Een boek bestaat wel: die kun je via de website van w.w. Nederland bestellen. Ik vind het kookboek erg leuk! Daarin staan leuke recepten met propointswaarden erbij.

 8. Mocht je je points niet opkrijgen: pak dan de volle producten: volle melk, yoghurt of een handje vol noten. Dan schiet het zo omhoog

 9. Ik ben sinds 3 weken bezig met de Weight Watches en ik moet per 30 punten eten. Ik heb heel veel problemen om een dag samen te stellen met het eten. Hebben jullie een week waar alle recepten poer dag staan of iets dergelijks.

  Met vriendelijke groet,

  Yvonne

 10. hay Daphne.
  Ik ben erg veel afgevallen met het Cambridge500 dieet 19 kg om precies te zijn.Ben ondertussen wel weer 8kg aangekomen! Ik eet nog steeds niet normaal en gebruik de shakes van protiplus en blijf hierdoor stabiel. Nu wil ik graag weightwatchers gaan volgen omdat ik shakes niet meer volhoud en weer normaal wil eten. Weet jij of ik hierdoor weer veel aankom? groetjes simone

 11. Hoi Lilian,

  Je zit hier niet bij weight watchers nederland hoor, dit is vetvrij.com

  Misschien moet je bij het invullen van je lengte ipv een punt een komma gebruiken of net andersom ipv een komma een punt. Ik kan me nog zoiets herinneren.

  Succes!

 12. wil me graag aan melden voor jullie online cursus maar lukt niet .
  Lengte is 1,65 maar dat blijf hij dus weigeren.
  G r lilian

 13. Hallo, graag zou ik willen weten hoeveel propoints dagtotaal ik mag hebben,

  Leeftijd. 56
  Vrouw
  Lengte. 167
  Gewicht. 65

  Dank .

 14. Wil mij graag on line inschrijven bij Weight Watchers , maar vanuit België lukt dit niet goed. Men blijft herhalen dat ik mijn postcode moet intikken, maar de postcode in België bestaat maar uit vier cijfers.

  Gelieve mij hierbij te helpen aub. Dank bij voorbaat.

  Groetjes,

  Ingrid

 15. Hoi Daphne,

  Met online heb je haast geen puntenboekje nodig toch? Je vult je artikel in wat je hebt genuttigd en weeg het met name goed af! En voer het dan ook goed in. Dat kan je in points per dag schelen hoor.

  Je zou eventueel op Marktplaats kunnen kijken. Er zijn 2 versies van de propoints. De laatste die ik heb was een blauwe gids. Die daarvoor was roestbruin. De blauwe staat de C1000 bij in. In de bruine wordt het verzadigd eten in uitgelegd. Maar ik weet niet welk systeem ze nu hanteren bij de Weight Watchers. Of er al weer een vernieuwing is. De vorige versie was met een telvrije dag. Succes!

 16. Hallo, ik ben vandaag begonnen met weight watchers online, nou heb ik vanmorgen gebeld voor een punten boekje, die mevrouw vertelde mij dat ik even op moest zoeken naar de dichtstbijzijnde cursus en dat ik dat dan zo kon krijgen. Nou heb ik gekeken maar het is best ver bij mij vandaan en bijna niet te doen met openbaar vervoer. Kunnen jullie mij verder helpen.

  Groetjes Daphne

 17. Weight Watchers is al jaren een betrouwbaar en effectief afslankprogramma. Naast de bijeenkomsten op de vele locaties in het land is het online programma erg populair. Met behulp van de foodtracker en een online dagboek is ook jouw doel haalbaar.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in