WeightWorld Vegan Collageen Marine Review en Ervaringen

WeightWorld Collageen met Hyaluronzuur is een huidverzorgingsproduct dat belooft om de tekenen van veroudering aan de huid tegen te gaan. Helpt het product echt of zijn deze capsules zonde van je geld?

Wat is WeightWorld Collageen met Hyaluronzuur

WeightWorld Collageen met Hyaluronzuur is een voedingssupplement op basis van capsules. In de capsules vind je collageen en hyaluronzuur, maar ook nog twee andere ingrediënten. Dit zijn aloë vera en co-enzym Q10.

Een verpakking bevat 90 capsules. Het is de bedoeling dat je 3 capsules per dag inneemt, wat maakt dat je met een verpakking ongeveer een maand vooruit kunt. Dit doe je met een groot glas water, bij voorkeur een uur na het avondeten.

WeightWorld Vegan Collageen Marine ervringen
WeightWorld Vegan Collageen Marine ervringen

WeightWorld is onderdeel van het bedrijf ComfortClick Ltd. Dit is een Brits bedrijf dat vestigingen heeft in verschillende landen. Er is ook een Nederlandstalige klantenservice.

Voor wie is WeightWorld Collageen met Hyaluronzuur geschikt?

WeightWorld Collageen met Hyaluronzuur bevat collageen afkomstig van vissen. Dit betekent dat het product niet geschikt is voor vegetariërs of veganisten. De fabrikant raadt mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven of onder behandeling staan van een arts, om eerst een dokter te raadplegen, alvorens je het product gaat gebruiken.

WeightWorld Collageen Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor WeightWorld zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij WeightWorld graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 11 plaatsen beschikbaar

WeightWorld Vegan Collageen Marine Review en Ervaringen Meer informatie

Is WeightWorld Collageen met Hyaluronzuur effectief?

Het belangrijkste ingrediënt in WeightWorld Collageen met Hyaluronzuur is collageen. Dit is een lichaamseigen stof die een belangrijke rol speelt in de gezondheid van de huid. Dit is bewezen in talloze studies met een dubbel-blinde proef (bron). De dosering collageen in dit supplement is echter veel te laag, in de meeste studies wordt minimaal 2.5 gram collageen gebruikt. In een dagdosering van dit supplement zit nog niet de helft.

Een andere belangrijke stof voor de huid is hyaluronzuur. Deze stof speelt een vitale rol bij het vochtig houden van de huid. Anders dan je wellicht zou verwachten, is het zinvol om deze stof in te nemen, want er is een merkbaar effect op de elasticiteit en vochtigheid van de huid (bron).

Aloë Vera is een plantenextract waarvan bekend is dat het een positief effect kan hebben op de gezondheid van de huid (bron). Helaas komt ook hier de dosering om de hoek kijken. De 90 mg in een dagelijkse dosis van WeightWorld is een stuk minder dan de 0.5 gram die proefpersonen in de studie kregen.

WeightWorld Vegan Collageen Marine getest
WeightWorld Vegan Collageen Marine getest

Het laatste ingrediënt dat we beoordeeld hebben is het co-enzym Q10. Het begint een beetje eentonig te worden, maar ook hier is de dosis veel te laag voor een goede effectiviteit (bron). Van drie van de vier belangrijkste ingrediënten is de dosering dus te laag voor een merkbaar effect.

Wat kost WeightWorld Collageen met Hyaluronzuur?

Een verpakking kost €19,99. Bij sommige aanbieders komen hier verzendkosten overheen. Met een verpakking doe je ongeveer een maand.

Voordelen

De meeste ingrediënten in dit product zijn nuttig, het is alleen jammer dat de dosering van de stoffen veel te laag is. Een ander voordeel is dat er geen geur-, kleur- of smaakstoffen in dit supplement zitten.

Nadelen

WeightWorld Vegan Collageen Marine review
WeightWorld Vegan Collageen Marine review

Het is niet makkelijk om de capsules weg te krijgen. Deze zijn best groot.

Conclusie

Als WeightWorld Collageen goede doseringen van de verschillende ingrediënten had, dan waren wij fan. Helaas is de dosering ver onder de maat. De hoeveelheid collageen is ongeveer de helft lager dan in de meeste studies waar een positief effect is vastgesteld. Voor aloë vera en het co-enzym Q10 zou de dosering zelfs nog 5 keer omhoog moeten.

Uiteindelijk is dit jammer, want van alle vier de belangrijke ingrediënten is bewezen dat ze effectief zijn. We hadden de grootte van de capsules voor lief genomen. Het product is nu niet duur, maar we hadden graag wat meer betaald voor een supplement dat écht goed werkt.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringSlimdropico Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenDit Is Geen Dieetboek Teun van de Keuken
weightworld-collageenAls WeightWorld Collageen goede doseringen van de verschillende ingrediënten had, dan waren wij fan. Helaas is de dosering ver onder de maat. De hoeveelheid collageen is ongeveer de helft lager dan in de meeste studies waar een positief effect is vastgesteld. Voor aloë vera en het co-enzym Q10 zou de dosering zelfs nog 5 keer omhoog moeten. Uiteindelijk is dit jammer, want van alle vier de belangrijke ingrediënten is bewezen dat ze effectief zijn. We hadden de grootte van de capsules voor lief genomen. Het product is nu niet duur, maar we hadden graag wat meer betaald voor een supplement dat écht goed werkt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in