Werkt Foliumzuur tijdens Zwangerschap

De verloskundigen in Nederland zitten momenteel niet stil. Kraamverzorgers lopen momenteel op hun tenen om het proces van veel zwangere vrouwen in Nederland te begeleiden van de eerste echo tot aan de bevalling. Meer dan ooit staan we momenteel stil bij het veilig op de wereld brengen van je kleintje. Dat het slikken van Foliumzuur van essentieel belang is voor en tijdens je zwangerschap wist je waarschijnlijk al wel. Maar dat Foliumzuur ook erg belangrijk kan zijn na je zwangerschap misschien nog niet. In ons assortiment hebben wij enkel hoogwaardige foliumzuur supplementen en multivitaminen speciaal voor moeders.

Foliumzuur na je zwangerschap, doe jezelf niet tekort!

foliumzuur zwanger
foliumzuur zwanger

Vrouwen die borstvoeding geven moeten net als voor en tijdens de zwangerschap goed op hun foliumzuur inname letten. Door borstvoeding te geven kunnen bij de moeder tekorten aan belangrijke nutriënten ontstaan. Vaak zijn vrouwen zich wel tijdens de zwangerschap bewust van het belang van bijvoorbeeld foliumzuur suppletie. Na de bevalling is de aandacht hiervoor echter verslapt, zo blijkt onderzoek van prof. dr. Mary Frances Picciano aan de Pennsylvania State University. Na de bevalling is het verstandig in verband met borstvoeding om 500 µg foliumzuur aan te houden. Borstvoeding geven is een veeleisende veel-voeding-vragende bezigheid na je zwangerschap en moet daarom wat foliumzuur betreft uit zowel voeding als supplementen ondersteund worden.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Foliumzuur | Werkt Foliumzuur tijdens Zwangerschap Meer informatie

Begin al met Foliumzuur voor je zwangerschap

foliumzuur zwangerschap
foliumzuur- zwangerschap

Foliumzuur is vitamine B11 en voor je zwangerschap heb je extra van deze vitamine nodig. Het zit bijvoorbeeld ook in bananen, sinaasappelen, peulvruchten, gist, melk en groene bladgroenten. Het duurt ongeveer 4 weken voordat er extra foliumzuur in je lichaam opgenomen is. Start daarom al met het slikken van foliumzuur op het moment dat je een kinderwens hebt. Slik extra foliumzuur om de kans op afwijkingen vroeg in de zwangerschap zo klein mogelijk te maken. Foliumzuur verkleint namelijk de kans op neurale-buisdefecten bij het kind tijdens je zwangerschap. Wanneer er iets fout gaat bij de aanleg en ontwikkeling van de neurale buis kunnen er in de zwangerschap afwijkingen aan het ruggenmerg of de hersenen ontstaan.

Overgewicht geeft complicaties als je nog eens zwanger wilt worden

Het is normaal dat je aankomt tijdens je zwangerschap. Sterker nog: het zou ongezond zijn als je gewicht tijdens deze 9 maanden hetzelfde bleef. Die extra kilo’s bestaan uit je kindje, het vruchtwater, de placenta, extra vocht dat je vasthoudt en vaak ook wat extra lichaamsvet. Dit lichaamsvet verdwijnt na je bevalling helaas niet vanzelf. Gemiddeld komt een vrouw ongeveer 12 kilo aan tijdens haar zwangerschap, maar 20 kilo is zeker geen uitzondering. Helaas is dit niet gezond voor de aanstaande moeder. Zij loopt hierdoor meer risico op overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en zelfs complicaties als je nog eens zwanger wilt worden.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringAçai Berry Extreme
Eenvoudig AfvallenMaagballon Review en Ervaringen
werkt-foliumzuur-tijdens-zwangerschapDe verloskundigen in Nederland zitten momenteel niet stil. Kraamverzorgers lopen momenteel op hun tenen om het proces van veel zwangere vrouwen in Nederland te begeleiden van de eerste echo tot aan de bevalling. Meer dan ooit staan we momenteel stil bij het veilig op de wereld brengen van je kleintje. Dat het slikken van Foliumzuur van essentieel belang is voor en tijdens je zwangerschap wist je waarschijnlijk al wel. Maar dat Foliumzuur ook erg belangrijk kan zijn na je zwangerschap misschien nog niet. In ons assortiment hebben wij enkel hoogwaardige foliumzuur supplementen en multivitaminen speciaal voor moeders. 

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in