Wii EA Sports Active

0
Wii EA Sports Active

Alweer een spel voor je Wii waarmee je lekker actief voor de TV aan de slag kunt! Wii EA Sports Active.

EA Sports Active is een game gericht op vrouwen van ongeveer 35 jaar. Deze fitness simulatie bevat diverse sporten, waaronder cardio boksen, softball en tennis. EA Sports Active is de Westerse tegenhanger van het populair Wii Fit op de Nintendo Wii.

EA Sports Active als jouw trainer

EA Sports Active bevat onder andere een virtuele persoonlijke trainer, calorieën teller en de mogelijkheid om je workouts te personaliseren. Je kunt zelfs een programma samenstellen om in dertig dagen af te vallen. Je speelt EA Sports Active niet met het Balance Board, maar gewoon met de Wiimote en nunchuk die standaard bij de Nintendo Wii worden geleverd.

Accessoires van EA Sports Active

EA Sports Active geeft de speler – naast het spel zelf – een speciale band om je Wii afstandsbediening en nunchuck mee vast te maken aan je voeten. Op deze manier laat EA Sports Active je niet alleen zwaaien met je armen, maar worden ook beenbewegingen geregistreerd en opgeslagen. Bovendien zorgt het meegeleverde elastiek ervoor dat je flink wat extra kracht moet zetten om de opdrachten te voltooien. Zo wordt het mogelijk om met EA Sports Active een vrij complete workout te beleven.

Kom van die bank en werk aan een gezondere jij met EA Sports Active!

Bestel Wii EA Sports Active bij bol.com

EA Sports Active
EA Sports Active
Electronic Arts

EA Sports Active Peripherals Pack
EA Sports Active Peripherals Pack
Electronic Arts

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!

bron: bol.com

Vorig artikel ‘Lijnen is stom’ een Therapeutisch kinderboek
Volgend artikel Ondergoed tegen Cellulitis en sinaasappelhuid
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987