Wii-en in je onderbroek

Ken je Wii Fit girl nog? Het meisje dat in haar ondergoed voor de televisie Wii Fit speelt, is door zo’n acht miljoen mensen op Youtube bekeken. De slimme marketingafdeling van Electronic Arts gebruikt haar nu om EA Sports Active te promoten. wii-onderbroek

In het promotiefilmpje zien we een volledig geklede Lauren Bernat – Wii Fit girl – met EA Sports Active spelen. Het spel bevat diverse sporten waaronder cardio boksen, softball en tennis. Verder mogen we onder andere een virtuele persoonlijke trainer, een calorieënteller, en de mogelijkheid om je workouts te personaliseren verwachten. De game wordt geleverd met een speciaal apparaat om je Wii afstandsbediening en nunchuck vast te maken aan je voeten.

Electronic Arts hoopt met deze game marktleider Nintendo wat concurrentie te bieden. Het omtoveren van Wii Fit girl in EA Sports Active girl is in ieder geval een mooie eerste stap. EA Sports Active moet vanaf 22 mei in de winkel komen te liggen.

Bestel Wii fit bij bol.com

Wii Fit
Wii Fit
Nintendo

Walk With Me!
Walk With Me!
Nintendo

voor 17.00 besteld, morgen in huis!

Lauren is trouwens niet de enige die af en toe in haar onderbroek op het Wii balance board staat. Bekijk hier nog meer filmpjes. Wat is jouw favoriete Wii outfit?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in