Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Wii-en in je onderbroek

Wii-en in je onderbroek

0
Wii-en in je onderbroek

Ken je Wii Fit girl nog? Het meisje dat in haar ondergoed voor de televisie Wii Fit speelt, is door zo’n acht miljoen mensen op Youtube bekeken. De slimme marketingafdeling van Electronic Arts gebruikt haar nu om EA Sports Active te promoten.wii-onderbroek

In het promotiefilmpje zien we een volledig geklede Lauren Bernat – Wii Fit girl – met EA Sports Active spelen. Het spel bevat diverse sporten waaronder cardio boksen, softball en tennis. Verder mogen we onder andere een virtuele persoonlijke trainer, een calorieënteller, en de mogelijkheid om je workouts te personaliseren verwachten. De game wordt geleverd met een speciaal apparaat om je Wii afstandsbediening en nunchuck vast te maken aan je voeten.

Electronic Arts hoopt met deze game marktleider Nintendo wat concurrentie te bieden. Het omtoveren van Wii Fit girl in EA Sports Active girl is in ieder geval een mooie eerste stap. EA Sports Active moet vanaf 22 mei in de winkel komen te liggen.

Bestel Wii fit bij bol.com

Wii Fit
Wii Fit
Nintendo

Walk With Me!
Walk With Me!
Nintendo

voor 17.00 besteld, morgen in huis!

Lauren is trouwens niet de enige die af en toe in haar onderbroek op het Wii balance board staat. Bekijk hier nog meer filmpjes. Wat is jouw favoriete Wii outfit?

Vorig artikel Kinderen zijn Hinderen
Volgend artikel Mijn favoriete recept – Catherine Keyl
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987