Wii My Fitness Coach – Fit en Gezond

Wil je net al veel bekende Nederlanders een persoonlijke fitness Coach maar wil of kun je dit niet betalen? Geen probleem, vanaf nu kun je dagelijks thuis aan de slag met jouw persoonlijke Fitness Coach. Gewoon voor de TV!

Werk aan je conditie, kracht en flexibiliteit met je eigen virtuele personal trainer op de Nintendo Wii! My Fitness Coach: Fit en Gezond gaat nog een stap verder dan Wii Fit en laat je werken met Maya, een virtuele personal trainer die een toegankelijk, comfortabel en intens fitnessprogramma samenstelt specifiek gericht op jouw behoeften!

My Fitness Coach - Fit en gezond & Soft Fit Mat
My Fitness Coach – Fit en gezond & Soft Fit Mat
Ubisoft

My Fitness Coach - Fit en Gezond
My Fitness Coach – Fit en Gezond
Ubisoft

Maar liefst 500 unieke fitness oefeningen

My Fitness Coach: Fit en Gezond is een toegankelijk, handig en intensief fitnessprogramma in je eigen huiskamer. Het bewijst opnieuw dat het spelen van videogames en gezond bezig zijn, hand in hand kunnen gaan. In My Fitness Coach: Fit en Gezond, dat exclusief voor de Wii is geproduceerd door Ubisoft, kunnen spelers een programma samenstellen uit maarliefst 500 unieke fitness oefeningen. Je zult je nooit, maar dan ook nooit vervelen!

Werk aan je kracht, lenigheid of overtollige kilo’s!

allereerst zal je personal trainer je huidige conditie beoordelen en samen met jou een duidelijk doel opstellen. Dat doel kan bestaan uit het kwijtraken van een aantal overtollige kilo’s, een grotere flexibiliteit, het kweken van spieren of een combinatie van verschillende eigenschappen. Door het samenstellen van een persoonlijke workout kalender, de duur van het programma en de frequentie van de oefeningen, zul je de gestelde doelen bereiken in een tempo dat geschikt is voor jou.

Kenmerken:

  • Stel je eigen fitnessdoelen en trainingskalender samen! Wil je afvallen? Je lichaam strakker maken? Of ervoor zorgen dat je wat leniger wordt?
  • My Fitness Coach: Fit en Gezond bevat meer dan 500 unieke oefeningen. Van yoga en pilates tot kickboxen, cardiofitness en krachttraining.
  • Elke oefening wordt uitgelegd door middel van een tutorial. Kijk eerst op welke manier je de oefening moet doen en kies uit verschillende camerastandpunten om exact te zien hoe je de oefening moet uitvoeren.
  • Volg na elke sessie je vooruitgang. Laat je meenemen door je persoonlijke coach voor een persoonlijke evaluatie na elke 10e workout om je vooruitgang nog eens extra te meten.
  • De game bevat 9 verschillende omgevingen, waaronder een meditatietuin om tot rust te komen en 4 muzieksoorten voor tijdens je workout. Je kunt jouw buikspieren trainen op hits uit de jaren 80, Dance, Latin of op HipHop.
  • Heb je fitnessapparaten thuis staan? Laat ze een rol spelen in je workout.

1 reactie

  1. Volgens mij heeft Snabbeltje deze wii ook… met een persoonlijke fitness instructeur. Je kan inderdaad kiezen waar je je oefeningen wilt doen: aan het strand, in het bos of in een sportschool…

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in