Wijndieet

We drinken allemaal wel eens een glaasje rode wijn. Dat wijn, en met name rode wijn gezond zou zijn voor hart en bloedvaten is al langer bekend. Maar wist je dat er een heus wijndieet bestaat?

Het wijndieet is ontdekt door professor Rogers Corder. Niet alleen zou je erdoor afvallen, maar je zou er ook langer door leven en een verminderd risico lopen op hartziekten, diabetes en dementie. Let wel, de professor heeft het enkel over de gunstige gevolgen van het drinken van rode wijn.

Volgens het dieet mag je dagelijks 125 ml rode wijn drinken. In rode wijn zou de gezonde chemische stof procyanidine zitten, dezelfde stof als in donkere chocolade zit. Die stof verbetert de functies van je bloedvaten, voorkomt dichtgeslibde aders en vermindert je cholesterol. Wijnen die aan te raden zijn, zijn Bordeaux, Merlot en Cabernet Sauvignon, daarin zit veel procyanidine. De wijn kan je combineren met bessen, appels, noten en kaneel of zelfs een paar stukjes donkere chocolade, die ook procyanidine bevatten.

Naast de 125 ml rode wijn per dag en de andere voedselwaren met procyanidine, zou je iedere dag drie gezonde, caloriearme maaltijden moeten eten. Probeer in je maaltijden onder meer gestoomde groenten, noten, bessen , tomaat, sardines, sinaasappels, sla, tonijn, witte bonen, avocado, waterkers, makreel, bonensoep, lever, bruine rijst, scampi’s broccoli, venkel, kip, waterkers, basilicum, bulgur en kiwi te verwerken.
Effecten

Het wijndieet zorgt voor: Een verbeterde bloedsomloop, Vermindering van de slechte cholesterol, Smallere taille, Verminderd hongergevoel en een Stralende huid.

Proost!

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987