Win een gesigneerde DVD van TV Kok Mathijs Vrieze

Staat gezond leven en afvallen ook op jouw lijstje met goede voornemens, maar ben je bang dat je een dieet niet vol kan houden of dat het niet het gewenste resultaat heeft dan hebben we de oplossing voor je: Mathijs Vrieze!

Wil je kans maken op een gesigneerde DVD van de gezonde  TV Kok Mathijs Vrieze? Doe dan mee aan de prijsvraag onder aan deze pagina!

Voor Mathijs Vrieze is dieet een vies woord. De Noord Hollandse TV kok heeft een eigen methode ontwikkeld waarmee je op een verantwoorde manier je streefgewicht te bereiken en behouden. Zelf viel Mathijs enkele jaren geleden bijna 40 kilo af. Dankzij zijn filosofie blijft hij op zijn streefgewicht en geniet dagelijks van heerlijke gerechten.

Na zijn twee boeken ‘lekker eten en gezonder afvallen‘ en ‘lekker en gezond koken met Mathijs‘ is er sinds kort ook een DVD van Mathijs Vrieze.

Win een gesigneerde DVD van Mathijs Vrieze

Begin het nieuwe jaar goed met een gratis DVD van dvd mathijs Mathijs Vrieze. Op deze DVD staan 40 kookclips van 3 ieder ongeveer minuten. Mathijs Vrieze laat zien hoe je eenvoudig zelf aan de slag kunt met deze 40 gezonde en lekkere recepten. Per recept sta je ongeveer een half uurtje in de keuken om je gerecht vers recept te bereiden. Deze DVD bevat 40 van de 100 recepten uit zijn kookboek “Lekker en gezond koken met Mathijs”. Een speciaal kookboekje met 40 recepten is bij de DVD ingesloten zodat je voor de boodschappen en in je keuken het recept er nog eens bij kunt pakken.

Gesponsorde links over Dieet, Voeding & Gezondheid


Zo maak je kans op een DVD van Mathijs Vrieze

Wil je kans maken op één van de vijf door Mathijs persoonlijk gesigneerde DVD’s geef dan het goede antwoord op de onderstaande vraag  en vertel waarom Mathijs Vrieze ook voor jou de sleutel is naar een gezonde lifestyle. tip: Het antwoord kun je ook vinden op de website van Mathijs

Je kunt helaas geen kans meer maken op een DVD van Mathijs

De prijswinnaars de Mathijs Vrieze DVD prijsvraag zijn bekend! Het antwoord op de vraag: ‘In welke TV programma’s is of was Mathijs Vrieze te zien??’ moest natuurlijk zijn: Puur Smaak, Eten en Daten, RTL Vandaag en Eigen Huis en Tuin. Uit de goede inzendingen hebben we de onderstaande namen getrokken:

  • Marit de Boer uit Drachten
  • MD Piqué uit Zaandam
  • Conny Hambloch uit Heerlen
  • Ida Christen uit Rotterdam
  • Sander Kouwenberg uit Nunspeet

Van harte gefeliciteerd met de gesigneerde DVD van Mathijs Vrieze. Iedereen bedankt voor jullie deelname!

Deze prijsvraag is mede mogelijk gemaakt door Mathijs Vrieze