Win het boek ‘Afvallen met het eiwitdieet’!


Zijn er bij u ook wat kilootjes bijgekomen in de afgelopen zomer? U bent niet de enige! Het is nu wel zaak om hier gelijk weer iets aan te doen om te voorkomen dat die paar kilo er steeds meer worden.

Een goede manier om gewicht te verliezen is met behulp van een eiwitdieet. SanaSlank Nederland biedt u een dergelijk dieet aan. Het SanaSlank dieet is hoog in eiwitten en laag in koolhydraten waardoor u snel maar wel verantwoord gewicht zult verliezen.

Meteen meedoen met de Eiwitdieet Prijsvraag? Klik dan hier

Normaal gesproken haalt het lichaam de meeste energie die het nodig heeft uit koolhydraten. Een eiwitdieet gebruikt Afvallen met het eiwitdieetechter voornamelijk eiwit als energiebron. Dit dwingt het lichaam om op een andere manier energie vrij te maken. Het gevolg hiervan is het ketoseproces. Dit is het proces in het lichaam waarbij opgeslagen vetten worden gebruikt als energiebron, met als gevolg: verlies van vetmassa! Het ketose proces geeft daarnaast heel veel energie. Daar bovenop hebben veel eiwitten als extra voordeel dat het honger gevoel vermindert en dat de spiermassa behouden blijft.

SanaSlank Nederland heeft een dergelijk eiwitdieet en boekt al vele jaren ontzettend veel succes op afslankgebied! Omdat het assortiment ontzettend groot is, is er voldoende variatie en voor ieder wat wils!

Om u extra te motiveren nu te starten met afvallen maakt u bij Vetvrij.com kans op een van de vijf afslankboeken ‘Afvallen met het eiwitdieet’ van Jose van Amstel-Reurekas!

‘Afvallen met het eiwitdieet’ is het enige boek met alle benodigde informatie om het eiwitdieet veilig en betrouwbaar te volgen. Naast achtergrondinformatie (zoals contra-indicaties, het ketose proces, het jojo-effect, voedingssupplementen, bloedsuikerspiegel, Glycemische Index en bewegen), bevat het boek 76 heerlijke recepten die passen binnen het eiwitdieet en eenvoudig te bereiden zijn.

Eiwitdieet Prijsvraag

Geef antwoord op de volgende vraag om kans te maken op een van vijf de boeken ‘Afvallen met het eiwitdieet’ !

Hoeveel producten heeft Sanaslank in haar assortiment?

De Sanaslank prijsvraag is helaas afgelopen. De onderstaande personen zijn binnenkort de trotse bezitter van het Sanaslank boek: ‘Afvallen met het Eiwitdieet’

  • Linda Voskuil uit Houten
  • Karinter Maten uit Purmerend
  • Monique Weber uit Lelystad
  • Brenda Oostrom uit Zeist
  • Petra Schotanus uit Nijemirdum

Meedoen aan deze eiwitdieet prijsvraag was mogelijk tot en met zondag 10 oktober 2010. De prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Deze prijsvraag is mede mogelijk gemaakt door Sanaslank.

Gesponsorde links over Dieet, Voeding & Gezondheid

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in