WLS-Proteins Eiwitdieet of Proteïnedieet

Alweer een nieuw Eiwit dieet. Het WLS-Proteins Eiwitdieet.

Een Proteïne dieet is ook bekend als een Eiwit dieet. Wat veel mensen niet weten is dat er veel varianten van het eiwit dieet in omloop zijn. Zo kennen we onder andere Prodimed en Dieet Pro. We hebben alle eiwit dieet varianten hier voor je op een rij gezet. wls

Een voordeel van een eiwit dieet is dat bij de meeste mensen goed werkt. Je valt op een verantwoorde manier af. Bekende voorbeelden van het succes van het eiwitdieet zijn Erica Terpstra en Annemarie Joritsma. Een veel gehoord nadeel is echter de prijs. Een gemiddeld eiwitdieet kost al snel 100 euro per week. Dat is bijna 500 euro per maand.

Sinds kort is er een beter betaalbaar alternatief verkrijgbaar met de naam WLS Protein. Dit dieet werkt net als de andere eiwit diëten met zakjes eiwitrijke maaltijdvervangers.

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Het Proteïne Weekplan is dé manier om op een gemakkelijke en smakelijke manier zeer vlug overgewicht kwijt te raken.
Door middel van het nemen van een uitgekiende samenstelling van verschillende producten bereikt u heel snel en zonder hongergevoel een lager gewicht. het WLS Protein dieet in het kort: Alle producten en smaken zijn te koop in doosjes van 7 zakjes eiwitrijke smakelijke maaltijdvervangers. Er zijn ontbijtgranen, warme dranken, cold drinks, soepen, shakes, pudding en warme maaltijden. Hiervan neemt men er naar keuze 4 -5 per dag.

6 Reacties

 1. AANGEBODEN VOOR EEN LEUKE PRIJS:

  Ik ben gestopt met het proteine dieet en heb nog over te nemen:
  5x cheese omelet
  5x toast wit
  6x broodbeleg framboos
  10x dessert stracciatella
  10x pudding (2 citroen, 1 vanille, 1 aardbei, 2 chocola, 2 rode vruchten, 2 caramel)
  1x kant en klare chocolade pudding
  2x klant en klare chocoladedrink
  6x shake en bake fruitcake
  2x 4 stuks chocolade biscuits
  6x brownie chocola
  3x madeleines
  7x 2 stuks biscuit coconut-almond
  Met een beschrijving van het dieet.
  Totaalwaarde 115.40
  Nu over te nemen voor 100.00 euro.
  In 1 koop.
  Verzendkosten voor de koper.

 2. Dag allemaal,

  Ik heb twee weken WLS gedaan en in twee weken ben ik vijf kilo op een makkelijke en smaakvolle manier kwijtgeraakt. Producten zijn prima te eten, zeer gevarieerd (dus niet alleen shakes), goede smaak en vijf eetmomenten op een dag, dat is meer dan ik voorheen deed, dus ik moet er tegenaan eten, omdat te voldoen aan deze vijf eetmomenten, dus feitelijk als bourgondier een luxeprobleem, hahaha. Ik ben na twee weken niet naar fase 2 gegaan, maar heb mijn eigen voedingspatroon weer gebruikt, waarbij een etentje zo nu en dan ook in de planning lag, maar……..ondanks dat ik ook wel een aantal koolhydraten (brood) at, waren die vijf kilo’s na zeven weken nog steeds eraf, dus inderdaad geen jojo efect (tot nu toe). Deze week ben ik weer even begonnen met WLS en in twee dagen alweer 1,5 tot 2 kilo kwijt. Daarbij erg makkelijk te combineren met een drukke baan. Dus een aanrader.

 3. Het is niet superdruk hier, maar ik ga een poging wagen leven in de brouwerij te brengen. Ik ben sinds een week overgestapt van Prodimed naar WLS, omdat Prodimed onbetaalbaar is voor mij. Het gaat net zo supergoed, en eerlijk gezegd vind ik WLS lekkerder dan Prodimed… Ze hebben ook meer variatie, misschien dat dat het is. Maar goed, ik ben nu in totaal 10 weken bezig met afvallen en ik ben nu 25 kilo kwijt! Ik had nooit durven dromen dat het ooit nog eens zo ver zou komen… Op naar de laatste 25!

 4. Heb na de geboorte van mijn dochter 10 kilo ‘vastgehouden’, kreeg deze er maar niet af, totdat ik vorig jaar met het WLS proteine dieet ben begonnen. Het kost even wat discipline [wat ik niet heb] maar uiteindelijk zijn de producten zelfs heel makkelijk mee te nemen naar je werk. Gebruik nu nog de repen en de havermout ontbijtjes, terwijl de 10 kilo’s eraf zijn :-)

 5. Ik heb het gedeeltelijk met je eens Lia. Toch zijn eiwit dieten wel een goede manier om in dit verantwoord voedingspatroon te komen. Het heeft mij erg geholpen. Heb je zelf ook overgewicht (gehad) ?

 6. Op een verantwoorde manier met een eiwitdieet afvallen is wat mij betreft volstrekt ongeloofwaardig. De enige manier om verantwoord af te vallen is om het overgewicht geleidelijk kwijt te raken door een verantwoord voedingspatroon aan te leren.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in