Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Word fit. Blijf fit. BenFit!

Word fit. Blijf fit. BenFit!

Je kent het wel, het gevoel dat je kleren toch allemaal net iets te strak zitten en het gebrek aan energie wanneer je de trap op loopt. Om nog maar te zwijgen over die vervelende opmerkingen op verjaardagen zoals: jij ziet er “gezond” uit, of: zo jij bent ook weer wat kilootjes aangekomen hé?

Ben je hier ook helemaal klaar mee, maar heb je alles al geprobeerd? Dan biedt BenFit voor jou een blijvende oplossing. BenFit is namelijk een levensstijl programma dat persoonlijk op jouw lichaam wordt afgestemd. Het programma duurt 12 weken en is gericht op drie pijlers namelijk: voeding, beweging en ontspanning. Het programma is van mening dat wanneer je blijvend van je resultaat wilt genieten je jouw levensstijl blijvend zal moeten veranderen.

Het Doel

BenFit zorgt ervoor dat er gedragsverandering plaats vindt waardoor je jezelf een gezonde levensstijl gaat aanmeten. Gedurende de tijd ga je begrijpen hoe je lichaam werkt en daarom zul je in staat zijn een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Je zult verantwoord afvallen en een balans gaan vinden waarin je zorgt voor je lichaam en gezondheid terwijl je intens geniet van het leven.

Waarom BenFit?

Omdat BenFit je geen tijdelijke oplossing biedt, maar blijvende resultaten! Het programma is niet ‘een tijdje anders eten’, want wanneer je verder niets verandert in jouw denkwijze en eetpatroon, ga je naderhand waarschijnlijk weer gewoon op je oude manier door. Met BenFit werk je aan een hele nieuwe levensstijl waardoor de kilo’s weg blijven en je lekker in je vel zit en dit allemaal zonder streng dieet.

Hoe werkt het programma?

Het programma duurt 12 weken . Tijdens deze periode wordt je begeleid door een persoonlijke coach. Samen ga je aan de slag met jouw levensstijl en eetpatroon. Dit ga je op verschillende manieren doen. Zo krijg je een BenFit werkboek waarin je gaat leren hoe je lichaam werkt, ook krijg je voedingslijsten die precies op jouw lichaam zijn afgesteld, verder ga je bewegen en ten slotte neemt je iedere dag tijd voor ontspanning.

Waar kun je BenFit volgen?

Je kunt BenFit volgen bij fitnesscentra, personal trainers en afslankstudio’s. Kijk op de site www.benfit.nl voor een locatie in de buurt. Sinds kort kun je BenFit ook online volgen, dus lekker vanuit je eigen woonkamer. Je wordt dan door je persoonlijke coach begeleid via de webcam. Er zal wekelijks een contactmoment plaats vinden waarin je de vorderingen, voedingslijsten en mogelijke struikelblokken bespreekt.

BenFit wordt vergoed door je zorgverzekeraar!

Als je BenFit online volgt, wordt BenFit vergoed door je zorgverzekeraar. Dit maakt afvallen met BenFit voor iedereen toegankelijk. Op de website van BenFit staat een link, waar je kunt zien hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt.

Met BenFit werkt je dus op een verantwoorde manier aan een betere levensstijl. Je zult blijvend gewicht gaan verliezen en dus weer gemakkelijk je oude kleding aan kunnen, nooit meer staan hijgen boven aan de trap en geen last meer hebben van al die vervelende opmerkingen. Je voelt jezelf beter in je vel en fitter dan ooit!

3 Reacties

  1. Hallo,

    Ik ben nu 10 weken bezig met Benfit en ben in die tijd ongeveer 4 kg afgevallen. Daar moet ik bij zeggen dat ik niet veel overgewicht had en het programma gewoon heb gevolgd omdat het toch langzaam de verkeerde kant op ging met gewicht.

    Door Benfit ben ik iets meer gaan sporten en veel gezonder gaan eten. Zover is was dat allemaal prima. Er zijn toch enkele negatieve dingen te zeggen over dit programma. Zo wordt heel weinig informatie verstrekt over bijvoorbeeld goede voeding. Er staat af en toe iets bij de eetschema’s en een klein beetje info staat in het boek dat je erbij krijgt. Maar het is ondanks dat gewoon echt onvoldoende (vooral omdat ze er reclame mee maken dat je leert wat goede voeding is et cetera).

    Verder zijn de eetschema’s saai. Er zit weinig variatie in. Er zijn weken waar je op 6 dagen aardappelen moet eten. Dit komt je na een tijdje de strot uit. Verder kun je mij een zogenaamde “vleesverlater” noemen. Hier wordt echter geen rekening mee gehouden door Benfit. Er is keuze tussen een vegetarisch- en een standaard eetschema. Aangezien ik niet 100% vegetarisch wilde leven heb ik voor het standaard eetschema gekozen. Dat kwam erop neer dat ik 7 keer per week ’s avonds ongeveer 100 gram vlees moest eten. Dat is behoorlijk veel als je ongeveer twee keer vlees per week gewend was. Recepten die de overvloed aan aardappelen en vlees zouden kunnen verhelpen ontbreken ook. Je moet maar zelf uit zien te vogelen hoe je het lekker maakt. Dat kan voor mensen die niet goed kunnen koken een punt zijn waardoor ze snel gedemotiveerd raken.

    Maar goed. In als ik de 10 weken die ik dit programma nu volg bekijk ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik voel me beter, ik eet gezonder en leef gezonder. Wat dat betreft heeft Benfit waargemaakt wat ze hebben beloofd

  2. Ja ik heb ervaring! Ik ben nu een paar weken bezig met BenFit en ben al 4.3 kilo afgevallen in 5 weken. Het bevalt mij echt super goed omdat het helemaal niet aanvoeld als een dieet. Ik eet nu veel meer dan vroeger. Op het forum houdt ik ook een daboekje bij met mijn ervaringen..

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987