Zumba Muziek DVD

Al meer dan een miljoen Amerikanen nemen inmiddels zumbalessen. Zumba dansen is de manier om af te vallen. En laten we eerlijk zijn, afvallen is door middel zumba (WinCE)van dansen leuker dan dat je zit te vervelen bij de sportschool op een cardio-apparaat.

Zumba is het heetste, snelstgroeiende fitnessprogramma wereldwijd! “Zumba” betekent letterlijk “snel bewegen en lol hebben”, een omschrijving die perfect beschrijft waar deze training voor staat!

Door middel van Zumba verbrand je tot 1000 calorieën per uur, de resultaten uit Amerika zijn fantastisch! Zumba wordt inmiddels al in minstens 30 landen gegeven en ook Nederland zal ongetwijfeld binnenkort bezeten raken van deze geweldige training! Wil je ook een fantastisch, mooi strak lichaam, maar heb je geen zin om iedere dag op saaie fitnessapparaten te moeten trainen, dan is Zumba iets voor jou!

Het is een leuke interval (aerobic en fitness) training die wordt afgewisseld met korte danscombinaties. De bewegingen worden opgebouwd uit diverse latin-danspassen, zoals salsa, merengue, samba, cumbia en reggaeton. Door de warme klanken, opzwepende ritmes en swingende heupen vergeet je dat je met een workout bezig bent. Je hoeft geen danser te zijn om mee te kunnen doen met Zumba.

Zumba doet niet aan moeilijke choreografieën en je hebt geen danspartner nodig. Iedereen, jong of oud, kan meteen deelnemen. Niets moet en alles mag bij Zumba! De vrijheid van bewegen, de dynamiek en de gezellige zomerse muziek zorgen voor een leuke workout.

Je kunt via internet het DVD-pakket van Zumba bestellen, zodat je lekker thuis kunt sporten en je eigen tijd kunt bepalen, of je kunt kijken of een sportschool bij jou in de buurt Zumba geeft. Ik ben in ieder geval om!

Bron: salsamadness.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in