WowTea Review en Ervaringen met Wow Tea

Wowtea of Wow Tea is een merk dat verschillende theeën heeft die je helpen bij het verbeteren van je gezondheid. De populairste producten zijn de Detox en de Slimfit Vetverbrandende Thee, maar van tijd tot tijd zijn er ook andere varianten in het assortiment. In deze Wowtea review bekijken we de verschillende producten van dit bedrijf.

Wat is Wow Tea? WowTea Review en Ervaringen met Wow Tea Wowtea ingredienten

Wow Tea is een van oorsprong Bulgaars bedrijf dat nu ook in Nederland actief is. De afgelopen 4 jaar hebben zij naar eigen zeggen 150.000 Wow-meisjes geholpen om hun gezondheid te verbeteren. Ondanks dat Wowtea uit Bulgarije komt, kun je wel gewoon in het Nederlands contact opnemen met het bedrijf.

Dit is wat je in deze Review over Wow Tea leert

 • wow tea kruidvat
 • wow tea koud drinken
 • wowtea recensies
 • wowtea belgië
 • wow tea aanbieding
 • wow tea nederland
 • wow tea bijwerkingen
 • wow tea belgium review

Testpersonen Gezocht

Nog 47 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

WowTea Review en Ervaringen met Wow Tea Meer informatie

In deze review richten wij ons op twee verschillende producten van het bedrijf, te weten de Detox en de Slimfit theeën. Deze zijn samengesteld uit negen verschillende ingrediënten, die het bedrijf uit de hele wereld betrekt. Beide theeën hebben groene thee als basis, maar er zijn steeds wat andere ingrediënten aan toegevoegd. Zo tref je bij de Detox thee ook rooibos, guarana en venkel aan. De Slimfit thee heeft als toevoegingen onder andere gember, kaneel, goji-bessen en interessant genoeg, stevia. Dit middel wordt ook wel als zoetstof gebruikt.

WowTea Review en Ervaringen met Wow Tea Wowtea korting

De theeën van Wowtea komen in verpakkingen met 150 gram. Aangeraden wordt om 5 gram thee toe te voegen aan circa 400-500 ml heet water. Deze laat je 5-7 minuten trekken en vervolgens kun je drinken. Je kunt hiervoor een aparte theebeker gebruiken, waardoor de blaadjes gefilterd worden. Uiteraard kun je ook een eigen thee-ei of theezeefje gebruiken.

Bij bestelling van de thee krijg je een trainingsschema, yoga programma en een voedingsschema geleverd.

Voor wie is Wowtea geschikt?

De thee is op basis van groene thee en kruiden. De meeste mensen kunnen dit veilig drinken, maar je kunt in theorie wel te veel groene thee drinken. Als je meer dan 1 liter groene thee drinkt, kun je een soort overdosis krijgen, waarbij je te weinig zout in je bloed hebt (bron).

Hoe effectief is Wowtea?

Je bent naar deze Wowtea review gegaan omdat je wilt lezen of het product effectief is. Deze informatie gaan we nu met je delen. De basis van beide dranken is groene thee en aan deze drank worden allerlei gezondheidsvoordelen toegeschreven, ook op het gebied van gewicht (bron).

Het grote verschil moet natuurlijk gemaakt worden door de andere ingrediënten. Een probleem met het product is dat de dosering van deze ingrediënten aan de lage kant is. De kans is hierdoor klein dat je daadwerkelijk effect gaat merken.

WowTea Review en Ervaringen met Wow Tea Wowtea ervaringen

Een voorbeeld is de Goji-bessen. Bij ratten helpen deze om de stofwisseling te verbeteren, maar zij krijgen in dat onderzoek een dosering ter grootte van 2% van hun dagelijkse voedinginname (bron). Dit zou neerkomen op enkele tientallen grammen goji-bessen voor mensen.

Een ingrediënt dat interessant is om te bekijken is Stevia. Uit het onderzoek blijkt dat dit middel iets kan helpen om het hongergevoel te verminderen (bron).

Wat kost Wowtea?

Een verpakking Wowtea kost €24.60. Er zijn verschillende combinaties waarbij je de kosten drukt. Zo betaal je voor de combinatie Detox Thee en Slimfit Thee maar €39.40. Boven de €30 betaal je geen verzendkosten.

Voordelen van Wow Tea

Een lekkere thee is een stuk natuurlijker dan een capsule of een poederoplossing.

Nadelen van Wow Tea

WowTea Review en Ervaringen met Wow Tea Img jpg

Een nadeel aan een thee is dat het geen geschikte oplossing is, als je de thee niet lekker vindt. Je kunt de smaak dan niet maskeren.

Conclusie Wow Tea

Er zijn veel afslankproducten in theevorm op de markt. Meestal werken deze niet en dat lijkt bij deze thee ook zo te zijn. De dosering van de verschillende ingrediënten is te laag. Je bent waarschijnlijk een stuk beter uit als je gewoon losse kopjes groene thee gaat drinken. Dat is ook nog eens een stuk voordeliger.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waarderling
Persoonlijke Dieet ErvaringBijwerkingen Paracetamol en andere Pijnstillers
Eenvoudig AfvallenKosso Nutrition Diet Support Reviews en Ervaringen
wowteaEr zijn veel afslankproducten in theevorm op de markt. Meestal werken deze niet en dat lijkt bij deze thee ook zo te zijn. De dosering van de verschillende ingrediënten is te laag. Je bent waarschijnlijk een stuk beter uit als je gewoon losse kopjes groene thee gaat drinken. Dat is ook nog eens een stuk voordeliger.

45 Reacties

 1. Ik zou de thee graag willen testen, de detox om van mijn opgeblazen/onrustige gevoel af te komen. Maar de slim fit thee trekt vooral mijn aandacht. Ik ben nu een jaar twee tot drie keer aan het sporten, eet gezond en drink nu 1,5 maand geen alcohol meer. Toch is gewichtsafname nu circa 3 maanden gestagneerd. Hopelijk kan de slimfit thee de gewichtsafname ondersteunen of weer op gang brengen.

 2. Ik meld me graag aan als tester.
  Heb behoorlijk wat ervaring met detox tea dus kan ook een eerlijke review schrijven hierdoor. Daarnaast zou het mooi zijn om de laatste zwangerschapskilo’s ermee kwijt te raken.

 3. Erg benieuwd wat de thee doet met opgeblazen huis vanwege obstipatie.
  Heel vervelend en veel last van buikpijn..
  Zou heellll erg blij zijn als deze thee ook zou helpen om eindelijk wat af te vallen

 4. Na een turbulente periode waarin ik door emotie eten redelijk wat gewicht ben aangekomen, nu opzoek ben en aan het experimenteren ben op het gebied van gezond leven en de overtollige kilo’s weer kwijt te raken lijkt mij dit een mooie aanvulling tijdens deze reis. Heb vaak een opgeblazen gevoel, dit ervaar ik als zeer vervelend. Als ze zeggen wat deze thee doet ook echt waar is zal dat moeten blijken. Ben redelijk sceptisch

 5. Ik zou dit product graag willen testen. Ik hou van thee en kruides. Ik heb ooit een super detox thee gehad, maar helaas is deze er niet meer en heb nog altijd niet de juiste vervanger gevonden! Ik ben heel benieuwd of de effecten van deze thee goed uitpakken. Zowel smaak als effectiviteit.

 6. Ik zou graag de WOW Tea willen proberen. Ik heb snel last van een opgeblazen buik en snel moe. Ik denk dat dit een goede oplossing zou kunnen zijn!

 7. Ik zou graag de thee willen proberen om verschillende redenen. Met als belangrijke mijn huid. Ik heb rosacea en zal graag proberen of de detox kuur hier voor helpt. Ik hen gelezen dat mensen hun huid er echt beter van werden. Daarbij is de detox ook fijn voor mijn lekkende darmen. Ik heb altijd een erg opgeblazen gevoel. Als het afvallen daarbij dan ook nog om de hoek zou komen kijken zou ik helemaal bijzonder verrast zijn

 8. Ik zie dagelijks reclame voorbij komen voor deze thee en ben benieuwd geworden naar de werking ervan. Graag zou ik het proberen, omdat ik al veel heb geprobeerd om af te vallen en dit in eerste instantie een goede en gezonde manier lijkt. En ik wil dit daarom graag testen, voor anderen en voor mijzelf.

 9. Op aanraden van een kennis zou ik graag deze producten willen proberen. Ook gezien de vele positieve reacties denk ik dat dit een goed product is.

 10. Hoi, ik zou graag dit product testen voor gewichtsverlies, om dat de meeste van deze producten niet werken. Benieuwd of het ook effectief een diepe detox doet.

 11. zou heel graag de WowTea willen proberen. Momenteel al bezig met minder en gezonder eten. Extra hulp is heel erg fijn!!!

 12. Ik ben erg benieuwd of deze thee echt doet wat hij beloofd.
  Ik blijf cardio doen op de sportschool, alles wordt slanker / gespierder behalve mijn buikje. Ik kan het eigelijk niet geloven dat deze wonder thee daar verandering in kan / gaat brengen

 13. Ik zou de thee graag testen omdat ondanks mijn beweging en terug gezonde voeding, er geen gram af gaat! Misschien helpt deze thee om mijn metabolisme op gang te helpen?

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in