WowTea Review en Ervaringen met Wow Tea

Wowtea of Wow Tea is een merk dat verschillende theeën heeft die je helpen bij het verbeteren van je gezondheid. De populairste producten zijn de Detox en de Slimfit Vetverbrandende Thee, maar van tijd tot tijd zijn er ook andere varianten in het assortiment. In deze Wowtea review bekijken we de verschillende producten van dit bedrijf.

Wat is Wow Tea?

Wow Tea is een van oorsprong Bulgaars bedrijf dat nu ook in Nederland actief is. De afgelopen 4 jaar hebben zij naar eigen zeggen 150.000 Wow-meisjes geholpen om hun gezondheid te verbeteren. Ondanks dat Wowtea uit Bulgarije komt, kun je wel gewoon in het Nederlands contact opnemen met het bedrijf.

Dit is wat je in deze Review over Wow Tea leert

 • wow tea kruidvat
 • wow tea koud drinken
 • wowtea recensies
 • wowtea belgië
 • wow tea aanbieding
 • wow tea nederland
 • wow tea bijwerkingen
 • wow tea belgium review

Testpersonen Gezocht

Nog 47 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

In deze review richten wij ons op twee verschillende producten van het bedrijf, te weten de Detox en de Slimfit theeën. Deze zijn samengesteld uit negen verschillende ingrediënten, die het bedrijf uit de hele wereld betrekt. Beide theeën hebben groene thee als basis, maar er zijn steeds wat andere ingrediënten aan toegevoegd. Zo tref je bij de Detox thee ook rooibos, guarana en venkel aan. De Slimfit thee heeft als toevoegingen onder andere gember, kaneel, goji-bessen en interessant genoeg, stevia. Dit middel wordt ook wel als zoetstof gebruikt.

De theeën van Wowtea komen in verpakkingen met 150 gram. Aangeraden wordt om 5 gram thee toe te voegen aan circa 400-500 ml heet water. Deze laat je 5-7 minuten trekken en vervolgens kun je drinken. Je kunt hiervoor een aparte theebeker gebruiken, waardoor de blaadjes gefilterd worden. Uiteraard kun je ook een eigen thee-ei of theezeefje gebruiken.

Bij bestelling van de thee krijg je een trainingsschema, yoga programma en een voedingsschema geleverd.

Voor wie is Wowtea geschikt?

De thee is op basis van groene thee en kruiden. De meeste mensen kunnen dit veilig drinken, maar je kunt in theorie wel te veel groene thee drinken. Als je meer dan 1 liter groene thee drinkt, kun je een soort overdosis krijgen, waarbij je te weinig zout in je bloed hebt (bron).

Hoe effectief is Wowtea?

Je bent naar deze Wowtea review gegaan omdat je wilt lezen of het product effectief is. Deze informatie gaan we nu met je delen. De basis van beide dranken is groene thee en aan deze drank worden allerlei gezondheidsvoordelen toegeschreven, ook op het gebied van gewicht (bron).

Het grote verschil moet natuurlijk gemaakt worden door de andere ingrediënten. Een probleem met het product is dat de dosering van deze ingrediënten aan de lage kant is. De kans is hierdoor klein dat je daadwerkelijk effect gaat merken.

Een voorbeeld is de Goji-bessen. Bij ratten helpen deze om de stofwisseling te verbeteren, maar zij krijgen in dat onderzoek een dosering ter grootte van 2% van hun dagelijkse voedinginname (bron). Dit zou neerkomen op enkele tientallen grammen goji-bessen voor mensen.

Een ingrediënt dat interessant is om te bekijken is Stevia. Uit het onderzoek blijkt dat dit middel iets kan helpen om het hongergevoel te verminderen (bron).

Wat kost Wowtea?

Een verpakking Wowtea kost €24.60. Er zijn verschillende combinaties waarbij je de kosten drukt. Zo betaal je voor de combinatie Detox Thee en Slimfit Thee maar €39.40. Boven de €30 betaal je geen verzendkosten.

Voordelen van Wow Tea

Een lekkere thee is een stuk natuurlijker dan een capsule of een poederoplossing.

Nadelen van Wow Tea

Een nadeel aan een thee is dat het geen geschikte oplossing is, als je de thee niet lekker vindt. Je kunt de smaak dan niet maskeren.

Conclusie Wow Tea

Er zijn veel afslankproducten in theevorm op de markt. Meestal werken deze niet en dat lijkt bij deze thee ook zo te zijn. De dosering van de verschillende ingrediënten is te laag. Je bent waarschijnlijk een stuk beter uit als je gewoon losse kopjes groene thee gaat drinken. Dat is ook nog eens een stuk voordeliger.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waarderling
Vorig artikelBijwerkingen Paracetamol en andere Pijnstillers
Volgend artikelKosso Nutrition Diet Support Reviews en Ervaringen
wowteaEr zijn veel afslankproducten in theevorm op de markt. Meestal werken deze niet en dat lijkt bij deze thee ook zo te zijn. De dosering van de verschillende ingrediënten is te laag. Je bent waarschijnlijk een stuk beter uit als je gewoon losse kopjes groene thee gaat drinken. Dat is ook nog eens een stuk voordeliger.

8 Reacties

 1. Afvallen lukt niet zo goed. Al kleine stapjes gezet naar een betere leefstijl en thee drinken hoort daar voor mij bij. Drink nu verse gember thee, maar zou graag wowtea kostenloos proberen.

 2. Ik zit midden in de overgang. Ik vraag mij af of deze thee een positieve invloed zou kunnen hebben op de vele overgangskwaaltjes. Had gelezen dat ze imuum versterkend zouden zijn, afslankend..en of de thee ook lekker smaakt. Ik drinkt vaak thee, ben zeker benieuwd naar deze.

 3. Ik zou wow tea zeker graag willen uitproberen. Ervaren of het werkelijk een positief effect heeft en niet onbelangrijk, of de thee ook lekker smaakt.

 4. Ik wil me aanmelden als testpersoon.
  Ik ben wat ouder(56 jr) en ik raak mijn extra kilootjes moeilijk kwijt. Wie weet lukt het wel met wow tea.

 5. Ik ben nogal sceptisch over dit soort producten, maar drink graag een kopje thee. Heel benieuwd of thee drinken ook zo positief kan zijn voor je algehele gezondheid. Daarom zou ik het product graag testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in