X-fittt Review en Ervaringen

X-fittt is een vorm van gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) die zich richt op een combinatie van gezonder eten, meer bewegen en een gedragsverandering. In deze X-fittt review lees je hoe effectief dit programma is als je wilt afvallen.

X-fittt - x-fittt review en ervaringen - xfitt review ervaringen - dieet reviews en ervaringen
Xfitt review ervaringen x-fittt review en ervaringen
Dit ga je in dit artikel onder andere leren
 • x-fittt recepten
 • x-fittt gli
 • x-fittt gennep
 • x-fitt fitness supplies
 • x-fittt formupgrade
 • fit huizen
 • fit club
 • xfit arnhem
en nog veel meer….

Wat is X-fittt?

X-fittt is een programma van twee jaar waarin je onder begeleiding probeert om je volledige leefstijl aan te passen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar voeding en beweging, maar ook naar je gedrag. Je begint met een intensieve periode van 12 weken, maar je blijft twee jaar nazorg ontvangen.

Wil jij dit X-Fittt Gratis Testen?

Gezocht, TESTPERSONEN die dit product GRATIS willen TESTEN!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor dit product zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
 • We sturen het product gratis naar je toe
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 • Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Glucomannan glucomannan gevaarlijk? Review en ervaringen meer informatie

X-fittt werkt samen met een aantal grote partijen, zoals Menzis, Wageningen University en het Ministerie van VWS. Samen proberen deze partijen het programma te verbeteren en meer mensen te bereiken.

GLI-programma’s als X-fittt zijn bewezen effectief (bron). Om deze reden is X-fittt met ingang van januari 2023 opgenomen in de basisverzekering. Dit betekent dat je het programma kunt volgen, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.

X-fittt Recepten

X-fittt - x-fittt review en ervaringen - x fittt logo - dieet reviews en ervaringen
X fittt logo x-fittt review en ervaringen

Er is een Facebookgroep waar X-fittt actief gezonde recepten deelt met deelnemers. Ook delen sommige groepsleden onderling gezonde recepten met elkaar.

X-fittt GLI

GLI staat voor gecombineerde leefstijlinterventie en is een methode waarbij je op verschillende manieren aan het werk gaat om overgewicht te lijf te gaan. Hierbij kijk je in overleg met de begeleider zowel naar voeding, leefstijl als gedrag.

X-fittt is vooral gericht op mensen die nog niet ziek zijn, maar door hun overgewicht, ongezonde leefgewoonten of inactiviteit een grote kans hebben om chronisch ziek te worden.

Er zijn veel GLI-programma’s in Nederland. Deze programma’s zijn vrij effectief, al zijn er soms wel wat problemen. Zo houden niet alle instructeurs zich goed aan het programma en dit gaat ten koste van de effectiviteit (bron).

Uit ander onderzoek blijkt verder dat persoonlijke begeleiding effectiever is dan een online programma. Aangezien je bij X-fittt telefonische begeleiding en een eindmeting krijgt, verwachten wij dat X-fittt tot de meest effectieve programma’s behoort (bron).

X-fittt Amsterdam

X-fittt is te volgen op 25 locaties in heel Nederland. Er is ook een locatie in Amsterdam die X-fittt aanbiedt. Overigens zijn er nog wel veel grote plaatsen in Nederland waar je X-fittt nog niet kunt volgen. Hier zijn vaak wel andere, vergelijkbare programma’s die je kunt volgen.

X-fitt Arnhem

X-fittt komt van oorsprong uit Arnhem. Het is opgericht door Thomas Verheij en zijn vader, een huisarts. De vader van Verheij is inmiddels overleden, maar zoon Thomas heeft het bedrijf voortgezet.

X-fittt Formupgrade

X-fittt - x-fittt review en ervaringen - xfitt review - dieet reviews en ervaringen
Xfitt review x-fittt review en ervaringen

Het bedrijf dat Verheij samen met zijn vader oprichtte, heette Formupgrade. Dit is van origine een sportschool. In 2014 heeft Formupgrade X-fittt ontwikkeld. Hierbij is samengewerkt met de winnaar van het televisieprogramma ‘The Biggest Loser, Dave van der Kamp. Daarnaast zijn er fysiotherapeuten, diëtisten en leefstijlcoaches betrokken geweest.

X-fitt Fitness Supplies

X-fittt moet niet verward worden met X-fitt (met twee t’s). Dit is een bedrijf uit Wijchen dat materialen voor crossfit maakt.

X-fittt Afvallen

Er zijn veel mensen die positieve ervaringen hebben met X-fittt. In de thuisstad Arnhem krijgt X-fittt veel erkenning van de gemeente. Daarnaast blijkt uit eigen cijfers dat 92 procent van de mensen het programma afmaakt. Daarmee lijkt X-fittt effectiever dan andere programma’s.

Op de website van X-fittt lees je veel verhalen van mensen die door het programma zijn afgevallen. Deze verhalen lijken echt te zijn.

X-fittt Review Conclusie

X-fittt is een effectief afslankprogramma dat gebaseerd is op het bewezen effectieve model van gecombineerde leefstijlinterventie. De resultaten van het programma zijn bemoedigend en veel deelnemers blijven actief sporten.

Als X-fittt bij jou in de buurt niet actief is, dan zijn er genoeg sportscholen die een vergelijkbaar programma aanbieden. De begeleiding wordt dan soms vergoed via de basisverzekering. De kosten voor de sportschool betaal je wel zelf.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMatcha Thee Capsules Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenAmitriptyline Review en Ervaringen
x-fitttX-fittt is een effectief afslankprogramma dat gebaseerd is op het bewezen effectieve model van gecombineerde leefstijlinterventie. De resultaten van het programma zijn bemoedigend en veel deelnemers blijven actief sporten. Als X-fittt bij jou in de buurt niet actief is, dan zijn er genoeg sportscholen die een vergelijkbaar programma aanbieden. De begeleiding wordt dan soms vergoed via de basisverzekering. De kosten voor de sportschool betaal je wel zelf.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in