Xenical Orlistat Bestellen

Xenical Orlistat is net als Reductil  een afslankpil die ervoor zorgt dat je stofwisseling wordt beïnvloed. Door het slikken van Xenical Orlistat Afslankpillen krijg je een verzadigd (vol) gevoel. Het grote voordeel van Xenical is dat het niet je eetlust onderdrukt.

Xenical wordt voor een vetrijke maaltijd ingenomen en voorkomt de opname van vetten door de dunne darm. Dit middel werkt het beste in een “low fat-high carb” dieet omdat er kans bestaat bij hoge vetinname op vettige diarree en fecale incontinentie. Veel mensen kiezen echter voor het low carb dieet, bij hen geeft Xenical te veel bijwerkingen

Het ontstaan van overgewicht of obesitas komt voort uit het feit dat de hoeveelheid energie (calorieën) die iemand per dag tot zich neemt groter is dan de hoeveelheid energie die die persoon per dag verbruikt. Ons lichaam verbruikt per dag, afhankelijk van onder andere onze ruststofwisseling, leeftijd, gewicht, geslacht en mate van lichaamsbeweging, een bepaalde hoeveelheid energie. De hoeveelheid energie die we per dag verbranden is tot op zekere hoogte te beïnvloeden.

Xenical onderdrukt de eetlust niet, zoals reductil, maar het is een krachtige, specifiek en langwerkende remmer van lipasen (vetoplossende enzymen) in het maagdarmkanaal. Door het onwerkzaam maken van deze enzymen kan het voedingsvet niet goed worden afgebroken, waardoor ongeveer 30% van het vet uit het voedsel onverteerd de darm passeert.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardeing
Vorig artikelGrootste Risico Mexicaanse griep in Randstad
Volgend artikelAfslankspecial Vara Kassa
xenical-orlistat-afslankpillenXenical Orlistat is net als Reductil  een afslankpil die ervoor zorgt dat je stofwisseling wordt beïnvloed. Door het slikken van Xenical Orlistat Afslankpillen krijg je een verzadigd (vol) gevoel. Het grote voordeel van Xenical is dat het niet je eetlust onderdrukt. Xenical wordt voor een...

5 Reacties

 1. Ik zit met een dilemma, bij de sportschool waar ik sport bieden ze een afval programma aan genaamd re-size. Vanaf het begin verloor ik netjes gewoon gewicht maar toen ik 10 kg was afgevallen kwam ik met sinterklaas kerst en andere feestdagen en feestjes 4 kg aan. Nu is het probleem dat ik niet meer goed afval maar er moet nog zeker wel 15 kg van mijn gewicht af, ik ben 176 cm lang en weeg namelijk 88 kg… Wat ik wou vragen is of u misschien ervaring heeft met de xenical tabletten om het afvallen wat beter te gaan laten verlopen of dat u meerdere mensen kent of hebt gesproken die aangeven dat het echt werkt. Ik weet dat er veel forum’s zijn die zeggen van wel maar dit is niet altijd even betrouwbaar heb ik al gemerkt met de vezel tabletten van Herbalife.

  Ik hoop zo spoedig mogelijk iets te horen,

  bij voorbaat dank,
  Emiel

 2. ik wil deze zomervakantie graag 10 kilo kwijtraken, zonder dieet en sport. ik weeg 64 kilo en mijn lengte is 157 cm. Ik eet meestal onregelmatig en krijg snel trek/honger, heeft dat invloed met Xenical? krijg je een bijsluiter erbij? Hoeveel capsules heb ik nodig om mijn doel te behalen en hoelang duurt dat eigenlijk? En stel als het niet werkt is er een mogelijkheid om mijn geld terug te krijgen?

 3. Hallo,

  Ik heb deze pillen al een eerder gebruikt tijdens een dieet van New-Figure.
  Nu gebruikt een vriend deze pillen dagelijks , ze zijn voorgeschreven door de huisarts ,hij is diabeet .
  Nu val ik, omdat ik verschillende medicijnen gebruik en ook diabeet bent heel moeilijk af.
  m
  Mijn vraag is kan ik dit ook dagelijks gaan doen.

  Groetjes Mieke

 4. Ik gebruik zelf ook Xenical. Voorheen gebruikte ik Reductil maar dit is niet meer verkrijgbaar. Ik las dit stukje over Xenical:

  Xenical is een medicijn en geen wonderpil die zonder verdere inspanning je lichaamsvet oplost. Het gebruik van Xenical gedurende 1 jaar in combinatie met een dieet blijkt effectiever te zijn dan alleen een dieet. En het gaat hier om een gangbaar dieet, gebaseerd op minder calorieën waarvan 30% van de calorieën uit vet komt. In de meeste onderzoeksgevallen verliep het afvallen geleidelijk. Mensen die gedurende een jaar Xenical gebruikten en een dieet met minder calorieën volgden vielen gemiddeld 6 kg af. De mensen die hetzelfde dieet, maar dan zonder Xenical, volgden vielen gemiddeld 2,6 kg af. Door het gebruik van Xenical was het aantal mensen dat afviel ook groter. De groep mensen die 10% van hun lichaamsgewicht verloren (met een gemiddelde van 14 kg) was bij de gebruikers van Xenical twee keer zo groot als de niet-gebruikers.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in