XLS Medical app Eetlust Remmers

XLS Medical Eetlust-remmer, Koolhydraat Blokker en XLS Medical Max Strength van Omega Pharma zijn, net als bijvoorbeeld Alli, pillen die ervoor zorgen dat je minder honger hebt. Omdat je minder eet zal je gewicht afnemen. Om optimaal resultaat te behalen is het belangrijk om XLS Medical niet zomaar te nemen maar samen met een zorgvuldig samengesteld voedingspatroon. Onlangs heeft Omega Pharma XL-S Poedersticks op de markt gebracht.

Testers Gezocht. Wil je nieuwe producten van XLS Medical testen? Vertel ons dan waarom jij graag XLS wil testen

Wil je deelnemen? vul dan het online deelnameformulier in.

XLS-Medical app

Download de gratis XL-S Medical app en krijg 3 maanden lang support bij het afvallen.

Deze afslank challenge app biedt je:xls-app

 • Gemakkelijk je vorderingen bijhouden
 • Eetdagboek
 • Vriendelijke reminders
 • Support van diëtiste

Support maakt een groot verschil wanneer je probeert gewicht te verliezen.

Je hebt een goede start gemaakt door te kiezen voor de XL-S Medical producten. Geef jezelf nu de beste kans op succes.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

XLS Vetbinder

Heb je de reclame van de groene verpakking XLS vetbinder gezien? Uitgebreide informatie en ervaringen kun je lezen in het artikel XLS Medical Vetbinder.

Koolhydraten

Naast een eetlust-remmer werkt XLS Medical als vetbinder en koolhydratenblokker. Naast een verantwoord eetpatroon is het volgens Omega Pharma erg belangrijk om regelmatig te bewegen. XLS Medical Koolhydraten Blokker vermindert de opname van Koolhydraten met 66%XL-S-Medical-Eetlustremmer

XL-S Eetlust Remmers

XL-S Medical Eetlust Remmer is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing om het verzadigingsgevoel te verhogen en de eetlust onder controle te houden. Dit doeltreffend hulpmiddel bevat Redusure, een speciaal vezelcomplex met een grote zwel-capaciteit, wat zorgt voor een aangenaam gevoel van verzadiging.

Meer informatie over XLS Medical Eetlust Remmers

XL-S medical koolhydraat- blokker xls-koolhydraat3

Wanneer gebruik je XL-S Medical Koolhydratenblokker?

 • Je houdt van brood.
 • Je eet graag rijst.
 • Je eet graag aardappelen.
 • Je bent een Pasta liefhebber.
 • Je weet dat koolhydraten dik maken.
 • Je wilt het eten van koolhydraten verminderen.

Meer informatie over XLS Medical Kookhydraat Blokker

XL-S Medical Vet Binder

Wanneer gebruik je XL-S Medical Vetbinder?XL-S-Medical-Vetbinder

 • Je eet graag buitenshuis zoals in een restaurant.
 • Je wilt de hoeveelheid vet per maaltijd te beperken.
 • Je hebt graag een sausje bij je hoofdgerecht.
 • Je wilt je inname van vet verminderen
 • Je wilt blijven genieten van wat je graag eet.

Meer informatie over XLS Medical Vet Binder

Exclusieve Korting XLS Medical

Tijdelijk krijg je een exclusieve korting van 20% op het complete assortiment van XLS-Medical inclusief de nieuwe poedersticks.

korting-button

Jouw Ervaring met XL-S Medical Producten

XLS Medical is een relatief nieuw product. We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met dit product. Heb jij het uitgeprobeerd, dan stellen we het op prijs als je hier jouw ervaring geeft of lees hier de ervaringen van andere bezoekers met de producten van XLS Medical.

61 Reacties

 1. Vreselijk product. Al kort na inname ontstaat een grote en pijnlijk druk op de maag en weer wat later op je darmen. Je hebt constant aandrang om naar het toilet te gaan. Je maag zwelt flink en hard op. Natuurlijk heb je zo geen zin meer in eten, je kan niet eten zonder dat je denkt te ontploffen of te moeten braken. ook krijg je zure oprispingen. Maar het ergste van alles is de winderigheid. Het product roept een verschrikkelijke flatulentie op die uren lang doorgaat. Ook ‘s nachts in bed, is niet prettig voor je partner. Het komt in golven en doet soms erg pijn in de buik. Meestal kondigt het zich aan door harde knallende winden, gevolgd door een rottende geur van een mestvaalt. Heb ook al een paar keer gehad in gezelschap dat na de knallen en de geur het me compleet dun door de broek liep. Beschamend was dat. Moest hard rennen naar het toilet om me te verschonen. Je kan met deze middelen niet meer normaal onder de mensen verkeren. Bah bah, in alle opzichten.

 2. nou ik was van plan om de koolhydraten van xs te gaan gebruiken.puur ter ondersteuning. maar ik heb besloten om het niet te doen. Ik val prima af zo en het doet dus niks extra. Ik sport. Wel veel iedere dag 3 1/2 km hardlopen (ook als ik geen zin heb) ik rij 4 a 5 uur pw intensief paard. daarnaast loop ik ook nog 1 1/2 uur met de hond iedere dag. geen snoep geen chips geen frisdrank. wel 3 liter water (fleshed werkt prima) gewoon gezond eten salades vers gemaakt geen sausje erover enz enz. Ik val val gem 2 kilo per week af. Na een maand dus 8 kilo. ik wil 14 kilo kwijt ik ben 1.75 woog 84 kilo nu 76 en wil terug naar 71. kilo.
  suc6 allemaal de truc blijft volhouden eerlijk kijken naar wat je echt eet en ook echt verbrand.

 3. Ik gebruikt xl”s medical al vandaag 8 dagen al maar ,ben niks afgevallen niet eens 1 kilo
  hoe komt dat en ik volg ook een dieet.wil graag weten wat ik verkeerd doe.graag uw reaktie

  • ik heb het gisteren ook op tv gehoort over proef paketje maar ging net kijken en de pagina is ni meer beschikbaar dus je kan geen proefpaket meer krijgen beetje vaag

 4. XL-S Medical Vetbinder (60 tabletten)Maar er is een nieuwere versie zo zakjes die je uitgiet in de mond . Het schijnt dat je het niet in de overgang mag gebruiken waarom?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in