XLS Medical app Eetlust Remmers

XLS Medical Eetlust-remmer, Koolhydraat Blokker en XLS Medical Max Strength van Omega Pharma zijn, net als bijvoorbeeld Alli, pillen die ervoor zorgen dat je minder honger hebt. Omdat je minder eet zal je gewicht afnemen. Om optimaal resultaat te behalen is het belangrijk om XLS Medical niet zomaar te nemen maar samen met een zorgvuldig samengesteld voedingspatroon. Onlangs heeft Omega Pharma XL-S Poedersticks op de markt gebracht.

Testers Gezocht. Wil je nieuwe producten van XLS Medical testen? Vertel ons dan waarom jij graag XLS wil testen

Wil je deelnemen? vul dan het online deelnameformulier in.

XLS-Medical app

Download de gratis XL-S Medical app en krijg 3 maanden lang support bij het afvallen.

Deze afslank challenge app biedt je: xls-app

 • Gemakkelijk je vorderingen bijhouden
 • Eetdagboek
 • Vriendelijke reminders
 • Support van diëtiste

Support maakt een groot verschil wanneer je probeert gewicht te verliezen.

Je hebt een goede start gemaakt door te kiezen voor de XL-S Medical producten. Geef jezelf nu de beste kans op succes.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

XLS Vetbinder

Heb je de reclame van de groene verpakking XLS vetbinder gezien? Uitgebreide informatie en ervaringen kun je lezen in het artikel XLS Medical Vetbinder.

Koolhydraten

Naast een eetlust-remmer werkt XLS Medical als vetbinder en koolhydratenblokker. Naast een verantwoord eetpatroon is het volgens Omega Pharma erg belangrijk om regelmatig te bewegen. XLS Medical Koolhydraten Blokker vermindert de opname van Koolhydraten met 66% XL-S-Medical-Eetlustremmer

XL-S Eetlust Remmers

XL-S Medical Eetlust Remmer is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing om het verzadigingsgevoel te verhogen en de eetlust onder controle te houden. Dit doeltreffend hulpmiddel bevat Redusure, een speciaal vezelcomplex met een grote zwel-capaciteit, wat zorgt voor een aangenaam gevoel van verzadiging.

Meer informatie over XLS Medical Eetlust Remmers

XL-S medical koolhydraat- blokker xls-koolhydraat3

Wanneer gebruik je XL-S Medical Koolhydratenblokker?

 • Je houdt van brood.
 • Je eet graag rijst.
 • Je eet graag aardappelen.
 • Je bent een Pasta liefhebber.
 • Je weet dat koolhydraten dik maken.
 • Je wilt het eten van koolhydraten verminderen.

Meer informatie over XLS Medical Kookhydraat Blokker

XL-S Medical Vet Binder

Wanneer gebruik je XL-S Medical Vetbinder? XL-S-Medical-Vetbinder

 • Je eet graag buitenshuis zoals in een restaurant.
 • Je wilt de hoeveelheid vet per maaltijd te beperken.
 • Je hebt graag een sausje bij je hoofdgerecht.
 • Je wilt je inname van vet verminderen
 • Je wilt blijven genieten van wat je graag eet.

Meer informatie over XLS Medical Vet Binder

Exclusieve Korting XLS Medical

Tijdelijk krijg je een exclusieve korting van 20% op het complete assortiment van XLS-Medical inclusief de nieuwe poedersticks.

korting-button

Jouw Ervaring met XL-S Medical Producten

XLS Medical is een relatief nieuw product. We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met dit product. Heb jij het uitgeprobeerd, dan stellen we het op prijs als je hier jouw ervaring geeft of lees hier de ervaringen van andere bezoekers met de producten van XLS Medical.

61 Reacties

 1. Vreselijk product. Al kort na inname ontstaat een grote en pijnlijk druk op de maag en weer wat later op je darmen. Je hebt constant aandrang om naar het toilet te gaan. Je maag zwelt flink en hard op. Natuurlijk heb je zo geen zin meer in eten, je kan niet eten zonder dat je denkt te ontploffen of te moeten braken. ook krijg je zure oprispingen. Maar het ergste van alles is de winderigheid. Het product roept een verschrikkelijke flatulentie op die uren lang doorgaat. Ook ‘s nachts in bed, is niet prettig voor je partner. Het komt in golven en doet soms erg pijn in de buik. Meestal kondigt het zich aan door harde knallende winden, gevolgd door een rottende geur van een mestvaalt. Heb ook al een paar keer gehad in gezelschap dat na de knallen en de geur het me compleet dun door de broek liep. Beschamend was dat. Moest hard rennen naar het toilet om me te verschonen. Je kan met deze middelen niet meer normaal onder de mensen verkeren. Bah bah, in alle opzichten.

 2. nou ik was van plan om de koolhydraten van xs te gaan gebruiken.puur ter ondersteuning. maar ik heb besloten om het niet te doen. Ik val prima af zo en het doet dus niks extra. Ik sport. Wel veel iedere dag 3 1/2 km hardlopen (ook als ik geen zin heb) ik rij 4 a 5 uur pw intensief paard. daarnaast loop ik ook nog 1 1/2 uur met de hond iedere dag. geen snoep geen chips geen frisdrank. wel 3 liter water (fleshed werkt prima) gewoon gezond eten salades vers gemaakt geen sausje erover enz enz. Ik val val gem 2 kilo per week af. Na een maand dus 8 kilo. ik wil 14 kilo kwijt ik ben 1.75 woog 84 kilo nu 76 en wil terug naar 71. kilo.
  suc6 allemaal de truc blijft volhouden eerlijk kijken naar wat je echt eet en ook echt verbrand.

 3. Ik gebruikt xl”s medical al vandaag 8 dagen al maar ,ben niks afgevallen niet eens 1 kilo
  hoe komt dat en ik volg ook een dieet.wil graag weten wat ik verkeerd doe.graag uw reaktie

  • ik heb het gisteren ook op tv gehoort over proef paketje maar ging net kijken en de pagina is ni meer beschikbaar dus je kan geen proefpaket meer krijgen beetje vaag

 4. XL-S Medical Vetbinder (60 tabletten)Maar er is een nieuwere versie zo zakjes die je uitgiet in de mond . Het schijnt dat je het niet in de overgang mag gebruiken waarom?

 5. Voor diabeten zou ik opletten als je de vetbinder wil gaan gebruiken. Door fabrikant wordt beweerd dat de vetbinder kan helpen de glucosewaarden te verbeteren. Lees je dan de bijsluiter dan blijkt dat je de vetbinder direct na de maaltijd moet gebruiken en niet binnen 2 uur voor of na diabetesmedicatie . Veel diabeten zullen hun medicatie juist vlak voor, tijdens of direct na de maaltijd gebruiken. Bij de maaltijden waarbij je je medicatie gebruikt, dus geen xls vetbinder gebruiken. Bij maaltijden waarbij je geen medicatie gebruikt zou je het uiteraard eventueel wel kunne gebruiken. Succes ermee!

 6. Ik ben diabeet en door bepaalde medicatie erg zwaar geworden weeg thans102kilo,ik zou minimaal 25kilo af moeten vallen.
  Gewoon dieet help niet.
  Mijn vraag is zou XLS mij veilig kunne helpen.
  Met.vr.gr.
  M.Kamerk

  • Kan ik de XLS medical vetbinder en koolhydraten-blokker samen gebruiken? Ik heb diabetes en gebruik 2 x 500 mg. Metformine per dag.

 7. Hallo,
  Kan iemand mij zeggen wat de correcte gebruikswijze is voor de kuur Vetverbrander. Op de gebruiksaanwijzing staat innemen 30 minuten voor het eten, op de doos staat innemen na de maaltijd

 8. Hallo, jullie hebben op de hoofdpagina een spelfout bij:
  “pillen dit ervoor zorgen dat je minder honger hebt.”

  Ik neem aan dat dit

  pillen die ervoor zorgen dat je minder honger hebt.

  moet worden

 9. Ik heb een vraag. Als je na de 3 pakketten stopt met de lipo xs pil kom je dan weer dubbel zo hard aan?

  Groeten Valerie

 10. Ik heb het 2 weken geprobeerd met een goed eetpatroon en extra bewegen. Ik was 500 gram kwijt. Ik wilde graag weten wat ik niet goed deed en heb geprobeerd me aan te melden bij de support groep. Ik kreeg hier geen contact mee. 3x een mail erachter aangestuurd met de vraag waarom ik geen bevestigingsmail krijg. IK heb zelf het idee dat het komt omdat ik de pillen al had en niet via de site hoefde te kopen. Ik ben nu doorgegaan met het eetpatroon en bewegen,zonder de pillen en ben in 10 dagen 1 kilo kwijt. Voordeel vond ik wel dat je tussendoor geen trek hebt, dus het heeft me misschien wel even geholpen door de eerste moeilijke periode maar daarvoor vind ik het toch echt veel te duur.

 11. ik ben bang dat het voor jou dan ook niet werkt. Ik kwam ook iets aan, 2 ons , en heb de hoop maar opgegeven. om me xls gewicht te verliezen.

 12. Een gezonde levensstijl i.c.m gezonde voeding en meer beweging helpt de meeste mensen inderdaad gewicht te verliezen. Daarvoor heb je ook geen (dure) pillen nodig, waarvan je niet weet wat ze op lange termijn met je lichaam doen. Helaas lukt het ook mij niet om voldoende af te vallen tot een gezond gewicht…. de laatste loodjes wegen in dit geval letterlijk het zwaarst, maar ik ga er nog steeds voor. Angela, jij bent er bijna; houd vol, zonder pillen, maar op eigen kracht. Succes!!

 13. Ik weeg nu op dit moment 88 kilo met een lengte van 1.65. Ik sport 4 x per week bij Curves hier verbrand ik per keer gemiddeld 400 calorieën ( vandaag zelfs 500 gehaald) daarnaast tennis ik 1 x per week anderhalf uur, fanatiek.Als jij denkt dat ik niet fanatiek sport moet je mijn sportschool maar eens aanmailen , die proberen mij juist af te remmen.Ik val ook wel iets af zonder die hulpmiddelen. In april 2011 ben ik begonnen bij een dietiste en op 1 april 2012 was er 10 kilo af ( dit was ons doel ook.) Op 1 april 2012 is het doel voor 2013 gezet op 5 kilo.Dit gaat heel moeilijk , vandaar dat ik hulp zocht om misschien toch ergens een extar kilo te kunnen verliezen.

 14. Als het nu werkelijk een goed product is, zou het via de huisarts of dieeetiste wel geadviseerd worden. Het is gevaarlijk om zomaar met pillen te beginnen. Als het werkelijk zo goed was zouden er geen operaties meer nodig zijn.

 15. hobo6
  Ik gebruik ‘smorgens 4 caps. en ‘savonds 4 caps.
  Dus 4 caps. van beide per dag.
  Verder eet ik alles wel maar met kleine beetjes.
  Veel rauwkost sla komkommer tomaatjes, koolhydraatarm brood met mager beleg.
  Vlees heel mager en kip in de braadzak.
  Alleen in het weekend wat lekkers bij de koffie.
  Ook drink ik 2 liter water per dag.
  Hoop dat je hier wat aan hebt.
  succes ermee.

  • beste Marga,
   ik wil me niet bemoeien met je gebruik, maar het lijkt mij niet zo slim om beide tegelijk te nemen..
   Zoals ik uit de bijsluiter opmaak, is het best heftig spul, ben vanavond gestart met de vetbinder. Hoop ook op een resultaat van minimaal 5 kg (liefst meer natuurlijk)..
   Eet eigenlijk altijd heel normaal, snoep niet en beweeg voldoende. Toch ben ik al mijn hele leven tegen de kilo’s in gevecht. Mijn eetpatroon kan ik dus niet echt aanpassen.
   Succes!

 16. Hoi Marga,

  dus het is geen probleem om beide van allebei de soorten 2 tegelijk in te nemen en dan van ieder 2 per dag? ( dus totaal 4 pillen per dag?)
  En wat eet je er dan naast? ook speciaal voedsel?

 17. Graag wil ik het met jullie delen.
  DM Drogerie markt heeft een wit doosje met lichtblauw kost 4.99.
  Op het doosje staat DAS GESUNDE PLUS aktiv kohlenhydrat-control.

  Het andere doosje is het zelfde alleen de tekst is Fett-binder ook 4.99.
  Ze staan vlak naast elkaar in het schap.

  Ben nu 1week bezig en als 4kg kwijt!!!!!!!!!!!!! Gebruik 2xdaags 2 capsules van allebei.
  Echt geen honger, ik vind het een prima middel tot nu toe.
  Hoop dat jullie hier iets aan hebben.
  Succes

  • Hoi marga ben benieuwd of je nog bent afgevallen met de pillen van de dm in Duitsland? Wil deze nl óók gaan aanschaffen?
   Gr sandy

  • @Marga, ik woon ook vlak bij de duitse grens, kun je mij zeggen hoe deze tabletten daar heten??
   En bij welke drogist koop je ze??
   Alvast bedankt
   Nadisha

   PS Ben je al kilo’s kwijt?

 18. Ben bij een duitse drogerie geweest…………….en ja hoor ik heb ze gevonden.
  Ga er op 1 jan.2013 mee beginnen.
  Wil graag 10 kg kwijt.
  Wens jullie allemaal een gezellige jaarwisseling en een slank 2013
  gr.Marga

 19. @duister

  Jammer dat je geen antwoord geeft op mijn vraag.
  Ben heel benieuwd bij welke drogeri jij het hebt gekocht??
  En hoe het heet.
  Kun je me dat laten weten??
  alvast bedankt

 20. ik heb goede ervaringen met de vet binder je moet natuurlijk ook je voeding aanpassen en bewegen ik ben in 14 maanden 20kg kwijt ik zou het iedereen aanraden

 21. @duister, woon vlak bij de duitse grens, kun je mij zeggen hoe deze tabletten daar heten??
  En bij welke drogist koop je ze??
  Hoor het graag van je.
  gr.Marga

 22. Pure geldklopperij! Vermageren is nu eenmaal big business. De simpelste, gezondste en goedkoopste manier om je teveel aan lichaamsvet kwijt te raken is doodeenvoudig: calorieën tellen. Ben zelf op acht maanden tijd reeds veertig kg kwijt (van 134 naar 94) enkel en alleen door minder vettig/zwaar te eten. Geen poedertjes, geen pillen, geen shakes en vooral: geen leugens of valse beloftes. Het enige dat je moet kunnen is tellen. Toch lijkt dit voor velen nog te moeilijk te zijn…

  • Hoi..
   Wat jij zegt trekt mij enorm aan…geen poedertjes of shakes meer..!
   Kan jij mij het uitleggen hoe dat zit met dat tellen? Ben al die shakes en pilletjes zat!
   Groetjes Yvonne

  • kan je misschien een reactie geven op de vraag hoe je precies 40 kilo lichter bent geworden , we zijn sooooo benieuwd !

 23. in japanse zoutjes en stengels zit bijna net zoveel calorieen als chips maar het vetgehalte is veel lager en dat is echt geen fabel.En om 10 uur ‘smorgens hoef ik geen appel of komkommer bij mijn thee.
  Verder heb ik ook gen behoefte om alles op te schrijven wat ik eet maar dat het goed is weet ik zeker want ik ben maandelijks onder controle bij een voedingsdeskundige en die heeft dit dieet voor mij gemaakt.

 24. Ps voor de mensen die mijn nickename een beetje apart vinden.. ik help mee op het HCG gedeelte van dit forum. Daar ben ik heel enthousiast over en toen ik ooit begon pakte ik deze nickname.

  • Helaas ben ik nog minstens 20 kilo te zwaar. I weeg nu 90 kilo bij een lengte van 1.66cm.Ik val heel moeilijk af en eet echt niet veel teveel en snoep ook nauwelijks. Bij mij gaan er geen repen chocolade, zakken snoep oid doorheen.Wat snoepen beterfd is het misschien 4 dropjes op een dag en koekjes zijn dat 3 biskwie ’s morgens bij de thee en verder niet.Ik ben wel heel gek op chips maar dat heb ik al vervangen door zoute stengels en japanse zoutjes( minder calorieën en minder vet. Ik had gewoon gehoopt zo’n 2 /3 kilo extra kwijt te raken maar ik was zelfs 4 ons aangekomen.

  • Hallo Angela, zoute stengels en japanse zoutjes zijn niet minder slecht. Dat is een fabel. Denk dat je die dagelijkse bisquitjes beter kunt laten staan en daar iets gezonds voor in de plaats nemen. Bijv een stuk komkommer of een appel.
   Verder kan het zijn dat je niet veel snoept, maar wel verkeerd voedsel tot je neemt. Of teveel.
   Omdat we verder niks van je weten, kunnen we je ook niet helpen met advies. Schrijf anders eens een gemiddelde dag op wat je over een hele dag eet ( ook hoeveelheden)
   Groetjes

 25. HCGTJE

  Wat leuk dat je ze mag testen.
  Ben heel benieuwd naar jou ervaring.
  We gaan 3 weken met vakantie en daarna wil ik ermee beginnen.
  bedankt voor je reactie had er eigenlijk wel meer verwacht van de andere gebruikers.

  • Fijne vakantie! Ik hou je op de hoogte!
   Ik val erg langzaam af en het laatste jaar stagneerde het helemaal.
   Dus als ik ermee afval val jij er zeker mee af.
   We zullen zien!

 26. Ben benieuwd hoe het met de afvallers gaat???
  Zijn jullie tevreden over de tabletten??
  Wil ze ook gaan gebruiken vandaar mijn vraag aan jullie.

  • Hoi Dikkie dik!
   Ik mag ze testen van het blad Linda voor 8 weken en zal mijn bevindingen hier neerzetten.
   Ben heel erg benieuwd.
   Ik ben een fan van HCG Dieet en nu ga ik dus na 18 kilo te zijn afgevallen 8 weken aan de XL-S medical.

   Ik hoop dat t weer mag gaan lukken.
   Ik ben door vakantie 1,3 kilo aangekomen en al 1 kilo ( wat normaal is ) aangekomen na het lijnen.
   ik zou eigenlijk wel de 20 kilo willen halen in totaal dus dat zal nog een kilo of 4 nu zijn na mijn vakantie.
   Wat mij het meeste aanspreekt als ik er overlees is dat de stoelgang beter wordt. Dat is bij mij een drama. Niet het eten opzich… ben dus erg benieuwd.
   Als jij ze ook gaat gebruiken schrijf je dan mee? Net zo gezellig!
   Zijn er nog andere mensen die de tabletten gebruiken en kwijt willen hoe het gaat?

 27. Ik ben er vandaag ook gaan halen. Misschien is de aanzet niet zo goed. Ik kreeg weer een opmerking van mijn omgeving en ben onmiddellijk naar de apotheker gespurt. Daarbij heb ik ze alle drie gekocht. Hopelijk werkt het! Ik post later deze week nog iets.
  groetjes

  • Beste,
   Is het mogelijk om uit je doosje het actieve bestanddeel uit te knippen en op te sturen? (zo op de voorkant van je doosje, onder bijvoorbeeld ‘vetbinder’ staat ‘Litramine’ en dat zou ik graag hebben) Er is namelijk een actie bij mijn apotheker om een gratis doosje te krijgen.
   Groetjes

 28. Nee een wonderpil bestaat niet. Uiteindelijk moet je het zelf doen. Lef, doorzettingsvermogen…de knop om ! Maar de eetlustremmer werkt…en als je daardoor minder snoept/snaait dan heb je toch een zetje, zeg maar wat hulp, gekregen. Samen met je dieet werkt dit. De pil “an sich” werkt niet nee…dus combi, dieet of op je eten letten, sporten/bewegen en deze eetlustremmer.

 29. Ik ben een jaar geleden bevallen van mijn 2de dochter en wil nu eindelijk eens verlost geraken van mijn ‘zwangerschapskleren’, ik ben sinds eind aug gestart met start to run en er zijn al 5kilo verdwenen, maar ga nu ook (denk de eetlustremmer) bijnemen, voor de extra motivatie en het extra duwtje!

  Een wondermiddel bestaat uiteraard niet, je moet nog steeds meer inzetten dan enkel pilletjes slikken, je moet echt wel op je voeding letten en je ‘lui gat’ uit de zetel halen, maar denk als je ‘medisch’ een extra duwtje mag gebruiken!

 30. Helemaal mee eens nanda, maar naast de zaken die jij noemt moet je dit product meer zien als onderteunend in het afvalproces.
  Daarnaast als mensen zich er goed door voelen en menen dat het echt effect heeft voor ze, dan is het toch prima?

  Ikzelf kan redelijk hard zijn voor mezelf. Dwz als ik naar mijn mening te dik ben dan ga ik 3x per week 8km hardlopen en eet ik nauwelijks calorieen. Niet iedereen kan dat en daarom zijn dit soort hulpmiddelen voor velen een uitkomst.

  Ik hoop dat dit voor velen een wondermiddel zal blijken

 31. ik wil niet grof over komen maar jaren heb ik mijn slechte hoop gevestigt op dit soot producten en weet je pak weg 14 jaar verder er is geen wonder middel dat bestaat ,want als dat echt zo was waren er geen miljoenen mensen met over gweicht ,maar wat bij mij wel heeft geholpen is minder suiker,minder of geen vet,veel sporten,denk aan loop band en crosstrainer,niet eten na 20 uur en veel water drinken.en geloof me het helpt echt,weet dat het saai klinkt ik wou ook dat er een tover staf bestond maar helaas heb ik echt kei hard moeten werken.

 32. Hallo dames,

  Ik ben nu intensief bezig met afvallen ben al 8 kilo kwijd door warmtecabines en ozonmachine!!

  En door 6 x te eten op een dag!

  Maar nu gaat het toch wat langzamer! Ik wil de vetbinder gaan proberen! Iemand ervaring?

  Groetjes jenny

  Ps. Afvalse hihihihih

 33. Hoi,

  ik heb de eetlust remmer vandaag aangeschaft! ben benieuwd… ik heb zelf continu drang om te eten. ben wel erg geschrokken van de reacties van andere mensen op een andere site!!! dat de pillen zijn open gegaan in de slokdarm? jeetje! nu heb ik zoveel vraagtekens. moet ik het nou wel of niet gebruiken?ik wil die pillen gebruiken om af te vallen en niet om er ziek van te worden

 34. Hallo,

  ik gebruik nu sinds enkele dagen de vetverbrander, nog niet veel resultaat…Denk dat ik ook de eetlustremmer ga kopen, denk daar meer succes bij :-)

 35. Hoi

  Ik gebruik al meer dan 2 weken en ik heb echt geen honger meer.
  ik ben 4 kilo afgevallen. je hebt geen trek. hij werkt wel goed. Tot nu toe heb ik bijna alle afslank pillen gebruikt hij is de best.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987