XL-S Medical Poedersticks, Tabletten Gratis Testen

Eerder hebben we de producten, XL-S Vetbinder besproken. Onlangs ontvingen we een nieuw product van Omega Pharma. XLS Poedersticks en XLS Medical Max Strength.

Omega Pharma levert Voedingssupplement voor een algemene gewichtsbeheersing en voor de preventie en behandeling van obesitas. Na tabletten zijn is XLS nu ook in de vorm van poedersticks met rode vruchten-smaak verkrijgbaar. XLS Medical Poedersticks zou de calorie-opname uit voedingsvetten beperken. De sticks bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. XL-S Poersticks zijn uitsluitend online verkrijgbaar, je kunt tijdelijk gratis XL-S poedersticks zonder verplichtingen uitproberen. Klik hier voor een overzicht van de producten en prijzen.

xls-sticks

Testers Gezocht. Wil je nieuwe producten van XLS Medical testen? Vertel ons dan waarom jij graag XLS wil testen 

Wil je deelnemen? vul dan het online deelnameformulier in.

Zo gebruik je XL-S Poedersticks

De sticks doen me denken aan suikerzakjes. In de gebruikershandleiding lees ik dat de poedersticks van XLS eenvoudig te gebruiken. Neem 3 maal daags 1 stick onmiddellijk na iedere hoofdmaaltijd. Mocht er een maaltijd uitvallen, dan neem je toch 1 stick. De sticks zijn klaar voor gebruik. Leeg de inhoud van de stick direct in je mond en slik het poeder door. Gebruik desgewenst water om door te spoelen.

Exclusieve Korting XLS Medical Poedersticks

Tijdelijk krijg je een exclusieve korting van 20% op het complete assortiment van XLS-Medical inclusief de nieuwe poedersticks.

korting-button

De nieuwe XL-S Medical Vetbinder Direct maakt het beheersen van je gewicht een stuk makkelijker. De handige sticks zijn gemakkelijk los mee te nemen en overal te gebruiken. Het is een goede manier om gewicht te verliezen en om op gewicht te blijven.

XLS Medical Poedersticks Gratis Uitproberen

De Producten van XL-S medical zijn op dit moment niet te koop in de winkel. Wel zijn de verschillende producten zoals vetbinder direct en eetlustremmers online te koop. Probeer XL-S Medical nu één dag lang gratis, en ervaar het gemak! Deel jouw ervaring met XL-S en maak kans op een complete XLS kuur naar keuze. Wil je het product testen? Maar dan gebruik van dit formulier.

3-voudige werking

XL-S Medical Vetbinder Direct heeft een  3-voudige werking:

 • Bindt ¼ van de vetinname
 • Vermindert de eetlust
 • Heeft een positief effect op de stoelgang

Voor het beste resultaat gebruikt 3 maal daags een stick en volg XL-S Support 3 maanden lang. Omega Pharma verkoopt niet alleen maar  helpt je ook graag met het afvallen en vooral met het volhouden. Je kunt er terecht voor persoonlijk advies van diëtistes. Daarnaast zijn eetdagboeken, weekmenu’s, sportschema’s en tips beschikbaar. Je kunt je ervaringen met XL-S delen op het forum.

Effectief Programma

XLS Medical is een effectief programma voor gewichtsbeheersing in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichamelijke inspanning. XLS Medical kan je daarom helpen om meer gewicht te verliezen dan alleen door beter te eten en meer te bewegen. XLS Medical Vet Binder is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een uniek en gepatenteerd vezelcomplex (Litramine), bestaande uit onder meer gedehydrateerde cactusbladeren.

Voor wie is XL-S geschikt?

XLS Medical is niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar. Neem XLS Medical niet in tijdens de zwangerschap, wanneer u borstvoeding geeft of als je een BMI lager is dan 18,5. XLS Medical Vet Binder is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing. Het product is verrijkt met essentiële vetoplosbare vitaminen A, D en E om de verlaagde beschikbaarheid van deze vitamines door de verminderde vetabsorptie te compenseren.

XL-S Medical Koolhydraten Blokker

Naast de Vetbinder heeft Omega Pharma een Koolhydraat blokker. Deze is speciaal geschikt voor menden die houden van koolhydraatrijke producten als brood, rijst, aardappelen en pasta. XLS Medical Koolhydraten Blokker is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor gewichtsbeheersing, op basis van een gepatenteerd glycoproteïnecomplex () dat de absorptie van koolhydraten helpt te verminderen.

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen over XLS Poedersticks of wil je ervaringen uitwisselen met andere bezoekers? Gebruik dan het reactieformulier en lees de ervaringen van anderen.

87 Reacties

 1. Graag zou ik medical xls Max willen proberen het us voor mij erg duur en niet te betalen ik heb de ziekte van Wegener en ben Door gebruik van pretnison 30 kilo aangekomen nu moet ik afvallen maar weet niet hoe het wil maar niet lukken ik hoop dat jullie mij kunnen helpen alvast bedankt groet sandra

 2. Heb op de huishoud beurs een pakket gekocht
  Sport 3x in de week en eet kha
  Ben voor deze dure grap in 3 maanden net 2 kilo afgevallen
  Heb een mail gestuurd naar Xls met de vraag een proefpakket voor de nieuwste variant
  Xls strenght kreeg te horen dat ik die gewoon kan kopen bij apotheek of drogist
  Er worden geen proefpakketjes gegeven!
  Vind dus dit soort berichten lokkertjes!

 3. graag zou ik het willen proberen er wordt altijd gratis gezegd maar ik wacht wel af.

  Ik wil het eerst zien eer ik ze koop groetjes charlotte

 4. Ik heb de sticks gekocht en lees op de verpakking dat het niet samen gaat met de anticonceptie pil klopt dat?

  Groetjes annemarie.

 5. Ik heb deze sticks gekocht, ben sinds 4 dagen hiermee bezig en heb geen extra eetlust meer. Heerlijk. Ik weet namelijk niet wat ik meemaak aangezien ik iemand ben die altijd honger had rond half 9 savonds. Verder eet ik door de sticks ook wat kleinere porties (groot genoeg, maar kleiner als voorheen!) Ik ben erg benieuwd naar het eerste resultaat. Feit blijft wel dat alleen de sticks niet voldoende zullen zijn. Gezond eten en extra bewegen kom je niet onderuit. Succes allemaal!

 6. Ik moet afvallen vanwege verhoogde bloeddruk. Het lukt niet helemaal zelfstandig. Ik zou graag voor een dag de XLS medicals willen proberen alleen weet ik niet of het samen gaat.

 7. Ik wil graag proberen ik ben erg veel aan gekomen door mijn schildklier
  Hoe kan ik mij aan melden?
  Dit is ons adress olmenstraat 53
  7101tg Winterswijk

 8. Ik wil de poeder sticks graag uitproberen, maar ik weet niet waar ik mij aan moet melden, vandaar dat ik het zo doe, naam Aly huizing Migchels , B Urbanus. v d Lelysingel 2 d , 7741ez te Coevorden. Ik hoop dat het zo lukt. B v d

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in