Een paar maanden geleden heb ik een review over XLS Medical Max Strength geschreven.

Vanmorgen lag er een groene verpakkingen XLS Medical Vetbinder op mijn bureau. Ook dit afslankproduct is afkomstig van Omega Pharma uit Rotterdam. Tijd voor een nieuwe review. XL-S-Medical-Vetbinder

XL-S Medical zijn afslankproducten van Omega Phara. De verpakking bevat capsules die als doel hebben om overgewicht te verliezen. Het derde product uit de XLS serie is de vetbinder. Deze groene variant heeft als doel om het vet dat je via je voeding in je lichaam krijgt te binden en af te voeren. XLS vetbinder doet mij erg denken aan het product FatFilter waar ik eerder een review over schreef. Onlangs heeft Omega Pharma XL-S Poedersticks op de markt gebracht.

Testers Gezocht. Wil je nieuwe producten van XLS Medical testen? Vertel ons dan waarom jij graag XLS wil testen

Wil je deelnemen? vul dan het online deelnameformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

xls medical testen XLS Medical Gratis Testen Meer informatie

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

XL-S Medical Vetbinder

De vetbinder van XLS zit in een groene verpakking. In de gebruiksaanwijzing lees ik dat het to 27% van de vetten uit voedsel kan absorberen. Omdat deze vetten direct worden afgevoerd kunnen ze ‘geen (dikmakende) schade aanrichten in je lichaam’. Aldus de gebruiksaanwijzing.

XL-S Medical Max Strength

XL-S Medical Max Strength is de nieuwste variant van XLS en helpt je sneller je gewicht te beheersen. Het vermindert de calorieopname uit koolhydraten, suiker en vet. De tabletten zijn gemakkelijk mee te nemen in het bijgesloten pillendoosje en overal te gebruiken.

XL-S Medical Gratis Testen

Wil je de producten van XLS gratis testen? Tijdelijk heb je de mogelijkheid om gratis testproducten aan te vragen. Meer informatie en aanvragen kan via deze link.

Exclusieve Korting XLS Medical

Tijdelijk krijg je een exclusieve korting van 20% op het complete assortiment van XLS-Medical inclusief de nieuwe poedersticks.

korting-button

Vragen en Ervaringen met XLS

Heb je vragen over de XLS producten? Of wil je graag jouw ervaring delen? Stel dan een vraag, laat een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers. De meest gestelde vragen worden hieronder beantwoord.

Hoeveel gewicht zal ik verliezen?

Je kunt met XLS Vetbinder ongeveer een kilo per week afvallen. Er wordt aanbevolen om niet alleen je gewicht, maar ook je Body Mass Index regelmatig op te meten. Over het algemeen wordt een BMI tussen 18,5 en 24,9 geadviseerd.

Hoe lang moet ik XLS gebruiken?

XLS-Medical Vet Binder is een programma van 12 weken. Na 30 dagen wordt het aanbevolen om een rustperiode van drie tot vijf dagen te nemen.

Kosten en Gebruik

XLS is eenvoudig te gebruiken. Je neemt onmiddellijk na de maaltijd 1 tot 3 tabletten in met een voldoende water. Een verpakking bevat 60 tabletten en heeft een adviesprijs van 25 euro per verpakking. Je kunt het kopen bij de grote drogisterij ketens, of eenvoudig online bestellen.

Ingrediënten XLS

XLS Medical Vetbinder bevat onder andere de volgende bestandsdelen:

 • Vezelcomplex
 • Litramine
 • Vitamine A
 • Vitamine D
 • Vitamine E

Wat is Litramine?

Litramine is een gepatenteerde vezel complex gemaakt van gedroogde bladeren van de cactusvijg cactus (opuntiaficusindica). Het is rijk aan vezels zowel oplosbare en onoplosbare. Het is een lichtgroen korrelpoeder die zowel de smaak en geur van cactus heeft. Het is klinisch bewezen dat Litramine vetten in de voeding kan binden zonder de natuurlijke werking van het lichaam te verstoren.

Hoe werkt XLS Medical?

XLS Medical Vet Binder vermindert de absorptie van voedingsvetten. Door middel van een vezel complex worden de vetten niet meer opgenomen door de wand van de dunne darm. Het vezelcomplex bestaat uit natuurlijke bestanddelen en de vetten worden door middel van de stoelgang afgevoerd uit het lichaam. Er wordt aangeraden om ruim voldoende water te drinken om de stoelgang te bevorderen en verstopping te voorkomen.

De Test van Linda

In Nederland heeft het maandblad Linda XLS Vetbinder laten testen door 410 vrouwen. Uit deze test is gebleken dat XLS geen wondermiddel is maar wel een goede ondersteuning kan bieden om je doel te bereiken. Het is belangrijk dat je naast het gebruik van het product ook je voedingspatroon moet aanpassen en voldoende beweegt.

Niet voor iedereen geschikt

XLS Medical Vet Binder is uitsluitend geschikt voor volwassenen ouder dan 18 jaar. De onderstaande groep mogen de producten van XLS in geen geval gebruiken.

 • Als je zwanger bent.
 • Als je zwanger wil worden.
 • Als je borstvoeding geeft.
 • Iedereen onder de 18 jaar.
 • Iedereen met een BMI van minder dan 18,5
 • Als je cholesterolverlagende medicatie gebruikt.
 • Als je een nieraandoening hebt.
 • Als je andere medicatie gebruikt.
 • Vrouwen die in de menopauze zijn.

Twijfel je over het gebruik? raadpleeg dan voor gebruik je huisarts. Je kunt je Body Mass Index eenvoudig bepalen met deze Body Mass Index Tool.

Bijwerkingen

XLS Medical is gemaakt van natuurlijk verkregen cactus bladeren. Je zou het misschien niet zeggen maar cactusbladeren zijn erg mild voor je lichaam. Producten van XLS zijn gecertificeerde medische hulpmiddelen uit de klasse 2a en afkomstig van een organische en plantaardige bronnen. Er wordt echter aanbevolen om niet meer dan zes tabletten per dag in te nemen.

Voordelen

 • Vermindert de opname van vetten uit voedsel
 • Bevat vitamines A, D3 en E
 • Vermindert de eetlust
 • Een positief effect op de stoelgang

Nadelen

 • Aangepast eetpatroon noodzakelijk
 • Sporten wordt aanbevolen
 • Een extra uitgave

XLS Recepten

Het is aan te raden om XLS te combineren met een verantwoorden levensstijl en gebruik te maken van lekkere en gezonde recepten. Hiervoor kun je het 7×7 Afslank Receptenboek downloaden. Deze recepten hebben een aantal voordelen.

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden.

7x7_button

Het 7×7 Afslank Receptenboek vs. Andere Diëten:

overgewicht grafiek

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Conclusie

In overeenstemming met de Richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42/EEG is XLS-Medical Vet Binder een goedgekeurde en bewezen steun voor gewichtsverlies steun. Met ondersteuning van XL-S Medical kun je tot 3 keer meer gewicht verliezen dan door uitsluitend een dieet te volgen en meer te bewegen. Je vermindert de vetopname tot meer dan 27%. XLS Medical Vetbinder is geen wondermiddel, maar kan je wel dat extra steuntje in de rug geven.

Jouw Ervaring

Wat is jouw ervaring met XLS Medical Vetbinder? Laat een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Effectief
Verantwoord
Haalbaarheid
Prijs
Persoonlijke Dieet ErvaringGezonde Hutspot met Draadjesvlees
Eenvoudig AfvallenOvergewicht door een Trage Schildklier
xls-medical-vetbinderEen paar maanden geleden heb ik een review over XLS Medical Max Strength geschreven. Vanmorgen lag er een groene verpakkingen XLS Medical Vetbinder op mijn bureau. Ook dit afslankproduct is afkomstig van Omega Pharma uit Rotterdam. Tijd voor een nieuwe review. XL-S Medical zijn afslankproducten van Omega...

86 Reacties

 1. XL-S Medical, voor de behandeling en preventie van overgewicht. Om 2017 goed te starten profiteer je tijdelijk van 33% korting op het gehele XL-S Medical assortiment in de officïele XL-S Medical webshop.

  Vul de kortingscode “GOED2017” in en ontvang 33% korting op het gehele assortiment.

 2. Iemand geinteresserd in 2 dozen met ieder 90 sticks voor de prijs van 100 euro ipv 160 euro mag deze niet meer nemen wegens maag problemen

 3. nu een maand gebruikt…en ja resultaat is dat ik echt al veel vet kwijt ben!!! zonder sporten, want dat mag ik niet doen, wel alles licht gegeten maar dat deed ik al langer……dus…blijven doorgaan…jammer dat het zo duur is….

 4. ik heb de poeder nu al halve maand gebruikt en zie geen resultaat….sporten kan en mag ik niet wegens gezondheidsredenen, maar ga veel wandelen…..afwachten ik kijk momenteel liever niet in de spiegels….

 5. Ik heb xls 4 weken gebrukkt en ben aangekomen. 3 keer per week gesport. 1 keermper week naar mijn werk gefietst (15 vv) en veel gewandeld. Balen. Ik ben 50+ dus afvallen is zowieso een crime.

 6. Goedemorgen.

  Even mijn frustraties kwijt.
  Vandaag ga ik deze derde werk in dat ik de poeder sticks gebruik. Eet gezond. Drink geen alcohol. Wel veel water. Wandel iedere dag een uur en fiets regelmatig. Van morgen op de weegschaal gestaan en ben gewoon aan gekomen. Wat een geld klopperij.
  Echt ben waanzinnig boos. Had nieuwe schoenen voor dat geld kunnen kopen .

 7. Weggegooid geld! Ik fiets 60 km per week + ik doe 1 avond aan bodypump. Eet veel groente en fruit. Eet bijna geen brood en aardappelen. Wel volkoren producten. Snoep heel weinig. Dacht voor de vakantie nog even mijn laatste overtollige kilootjes te verliezen met behulp van XL-s medical. Wat schetst mijn verbazing???? Ik ben zwaarder dan voordat ik er mee begon. Dus… Niet aan beginnen!!! Echt zonde van het geld!

 8. Waarom is het niet geschikt voor vrouwen in de menopauze?
  Mag het naast bloeddrukverlagende middel gebruikt worden ?
  Met vriendelijke groeten,
  Cathie de Klerk

 9. Hallo

  Ik heb een vraag mijn moeder en ik willen graag afvallen hebben genoeg beweging op een dag maar blijven te zwaar

  Mijn moeder 66 Jr 80.1 kg buikomvang 112
  ikzelf 38 Jr 90.5 kg buikomvang 106
  welke producten kunnen wij het beste gaan gebruiken

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in