XLS Medical Max Strenght Review en Ervaringen

Helpen producten van XL-S Medical bij het afvallen?

XL-S Medical heeft een aantal producten die het afvallen ondersteunen. In deze review hebben we alle producten getest. Tevens kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen over het gebruik van XLS-Medical. Tot slot heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het testpanel en producten te testen.

Rene Froger Afgevallen met XLS-Medical

Ook René Froger is afgevallen met behulp van XLS-Medical. “Ik had in mijn stoutste dromen niet verwacht dat ik zoveel zou afvallen dat mijn broek ervan zou afzakken!”, zei Froger tegen te pers. Het zoeken naar een nieuwe, evenwichtigere levensstijl was niet altijd makkelijk, maar volgens René was het de moeite waard door te zetten. “Als ik het kan, kan jij het ook! En de uitkomst is fantastisch. Ik voel me fitter, zit lekkerder in mijn vel en slaap beter.” Totaal is Rene Froger 11.5 kilo afgevallen. Zelf zegt de Amsterdamse zanger het volgende over zijn afslanksucces:

Ik heb eerder pogingen gedaan om zelfstandig af te vallen, maar heb het gevoel dat het met behulp van XL-S Medical beter gaat. Ik heb sneller een vol gevoel en de vezels zijn goed voor mijn stoelgang. Alleen XL-S Medical gebruiken werkt niet, maar in combinatie met gezond eten en meer bewegen zorgt het er wel degelijk voor dat je meer gewicht verliest. Je moet dus wel je levensstijl aanpassen. Ik heb bijvoorbeeld zoveel mogelijk de auto laten staan en de fiets gepakt. Daarnaast heb ik de honden ook vaker en vooral langer uitgelaten. Wanneer ik tot twee uur ’s nachts moet werken, eet ik pas om half acht. Relatief kleine aanpassingen, maar wel met groot resultaat.”

Doe je erg je best, maar blijft het resultaat voor je gevoel achter? Ben je opzoek naar een goede afvalmethode waarmee je snel en goedkoop afvalt zonder jezelf slap te voelen? Of wil je simpelweg een strakker lichaam? Lees dan snel verder, want XLS Medical kan jullie allen verder helpen met jullie afvaldoel. XLS Medical is een zeer effectieve en natuurlijke manier om overgewicht tegen te gaan en te voorkomen. Het mooie van XLS Medical is dat zij verschillende producten aanbieden. Hierdoor hebben zijn een product voor ieder zijn wens bij het afvallen. De producten van gebruik je naast de gebruikelijke maaltijden en kunnen zo gezien worden als aanvulling op je huidige gezonde lifestyle. Op deze manier zijn de producten in staat je enorm te helpen bij het afvallen.

Wil je XLS Medical testen?
WE ZOEKEN 150 TESTPERSONEN

[thrive_2step id=’51955′] test  [/thrive_2step]

XLS Medical 3X Booster xls-grafiek

Afvallen met XLS gaat drie keer zo snel als wanneer je uitsluitend een dieet volgt. Het volgen van een dieet is echter wel aan te raden. Met andere woorden, XLS versterkt het afvallen, het gaat dus om de juiste combinatie. Verder is het balangerijk om voor het juiste XLS product te kiezen. Om er achter te komen welk product het beste aansluit bij jouw wensen zal ik de vijf XLS producten voor je toelichten.

 1. XLS Medical Vetbinder: De vetbinder is het eerste product van XLS en zorgt ervoor dat het vet uit je voeding wordt gebonden. Het resultaat is dat je lichaam gemiddeld 24,7% minder vet opneemt. Door de toevoeging van de natuurlijke en wetenschappelijk bewezen Litramine-vezels worden de voedingsvetten gebonden. Het resultaat is dat er een te groot vet-vezel-complex ontstaat dat niet kan worden opgenomen door het lichaam. Daarnaast bevordert XLS vetbinder de stoelgang en onderdrukt het je eetlust.  XLS Medical Vetbinder Direct: Dit product heeft zoals de naam al doet vermoeden veel raakvlakken met de reguliere XLS vetbinder. Het verschil is dat deze vetbinder direct in poedervorm wordt geleverd. Hierdoor is de dosering direct. Naast de standaard smaal is XLS Vetbinder Direct ook als bosvruchten smaak leverbaar.
 2. XLS Medical Eetlustremmer: deze bestaat uit een vezelcomplex met een hoge zwelcapaciteit. Dit is vergelijkbaar met glucomannan. De eertlustremmer zorgt ervoor dat je minder snel trekt krijgt. Verder stimuleert XLS Medical Eetlustremmer het verzadigingsgevoel en vertraagt het verteringsproces. Hierdoor is de eetlustremmer perfect voor emotie-eters.
 3. XLS Medical Koolhydraatblokker:  is geproduceerd met behulp van glycoproteïnecomplex. Dit is een concentraat van bonen en vermindert de opname van koolhydraten gemiddeld met 66% per maaltijd.
 4. XLS Medical Max Strength: Dit is het vlaggenschip van XLS en 33% effectiever dan de XLS producten hierboven.XL-S Medical Max Strength blokkeert een gedeelte van de enzymen waar ik het hierboven over had. Daardoor worden koolhydraten, suiker en vet niet verteerd en zijn ze te groot om te kunnen worden opgenomen door het lichaam. De voedingsstoffen worden dus niet opgenomen als calorieën en verlaten je lichaam via je ontlasting. Door die lagere calorie-opname zal je sneller gewicht verliezen dan met alleen een gezond voedingspatroon en lichaamsbeweging. Het helpt je sneller je gewicht te beheersen, omdat je lichaam simpelweg ongeveer een derde minder energie krijgt en de vetreserves moet aanspreken.

De werking van XLS Koolhydraatblokker

xls-koolhydraatblokker

Effectief Afvallen met XLS

Wil je maximaal resultaat behalen met de producten van XLS, dan wil ik je adviseren om naast de supplementen de een aantal punten in acht te nemen. Onderstaande punten zijn zelfs heel eenvoudig toe te passen zonder dat je het gevoel hebt een dieet te volgen. Wanneer je onderstaande 10 principes aanhoudt in combinatie met XLS Medical zal je in recordtijd jouw gewenste streefgewicht bereiken en je fitter voelen dan ooit tevoren:

 1. Eet verspreid over de dag kleine, eiwitrijke maaltijden. Hierdoor blijft de stofwisseling actief en de bloedsuikerspiegel in balans.
 2. Verminder de inname van enkelvoudige producten die tot schommelingen in de bloedsuikerspiegel leiden zoals frisdrank, pizza, snoep, koek, gebak, ijs, brood, pasta en alcohol. Kijk voordat je producten koopt op het etiket naar het gehalte suikers.
 3. Eet in plaats van koolhydraten producten die veel eiwitten bevatten zoals vlees, gevogelte, vis, eieren, magere yoghurt en kwark die de bloedsuikerspiegel in balans houden en de productie van het vet opbouwende hormoon insuline beperken.
 4. Leg bij het avondeten de nadruk op vlees, vis, gevogelte met groente. Als bijgerecht kun je eventueel wat zilvervliesrijst, quinoa of aardappels nemen.
 5. Drink per dag minimaal 2 liter water of drink groene thee dat de vetverbranding verhoogt.
 6. Eet zo veel mogelijk verse producten (geen voorverpakte voedingsmiddelen) om de lever te ontlasten.
 7. Eet voldoende groente en rauwkost als paprika, tomaat, sla, komkommer, ui en avocado zodat de zuurgraad in het lichaam in balans blijft en je voldoende vitamines, mineralen en vezels binnen krijgt. Neem zo nodig een goede multivitamine.
 8. Probeer te gaan sporten of te bewegen om het dagelijkse energieverbruik te verhogen. Hierdoor zal het lichaam eerder overgaan op vetreserves als brandstof.
 9. Probeer de inname van calorieën te beperken door het vervangen van twee maaltijden door shakes op basis van melkeiwitten of ei-albumine. Let hierbij op het gehalte koolhydraten en suiker. Vermijd producten met maltodextrine, dextrose of fructose. Je kunt ook glucomannan capsules gebruiken die op 100% natuurlijke wijze het hongergevoel remmen.
 10. Probeer voedingsmiddelen die veel vet bevatten zoals chips, pizza, koek en gefrituurde producten te vermijden. 1 gram vet levert meer dan 2x zo veel calorieën als koolhydraten of eiwitten.

xls-afvallen

Koolhydraten, Suiker en Vet

In eten zitten, zoals je vast wel weet, onder andere koolhydraten, suiker en vet. Als je eet en deze stoffen tot je neemt, gaan er bepaalde enzymen in je lichaam aan het werk. De enzymen zorgen dat de koolhydraten, suiker en vet worden afgebroken, zodat ze klein genoeg zijn om in de darmen door het lichaam opgenomen te kunnen worden. Het lichaam verwerkt de voedingsstoffen dan tot energie: calorieën.

De Gouden Regel

De basisregel omtrent afvallen is welbekend: eet niet meer calorieën dan je lichaam verbrandt (door lichaamsbeweging). Krijg je teveel calorieën binnen dan je verbruikt, dan zet het lichaam ze om in vet en zal je dus in gewicht aankomen. Als je minder calorieën tot je neemt, zal het lichaam energie halen uit vet en zal je gewicht verliezen.

Bloedsuikerspiegel op Peil

XL-S Medical Max Strength zorgt naast de verminderde opname van calorieën ook voor een lagere bloedsuikerspiegel. Bepaalde voeding zorgt voor pieken in de bloedsuikerspiegel, denk aan witte rijst, pasta en witbrood. Na het eten hiervan schiet je bloedsuikerspiegel omhoog. Vlak daarna daalt hij echter weer snel. Dit heeft tot gevolg dat het lichaam ‘in de verdediging’ schiet en weer om eten gaat vragen. Je krijgt snel weer trek in zoetigheid en je hebt wellicht ook last van snaaibuien. XL-S Medical Max Strength houdt de bloedsuikerspiegel op peil, waardoor het lichaam minder om voedsel en suiker zal vragen en waardoor je dus minder zult verlangen naar een stuk chocola, taart, snoep… noem maar op!

Overgewicht door Teveel Calorieën

XL-S Medical Max Strength houdt zo’n drie keer meer koolhydraten, suiker en vet tegen dan de andere XL-S Medical producten. Heb je (ernstig) overgewicht? Dan zal dit product alleen resultaat geven, wanneer het overgewicht daadwerkelijk veroorzaakt wordt doordat je teveel van deze voedingsstoffen tot je neemt. Als je bijvoorbeeld te zwaar bent door een slecht werkende schildklier of doordat je teveel vocht vasthoudt, moet je op zoek naar een andere oplossing.

XL-S Medical Max Strength is bedoeld voor mensen die (ernstig) overgewicht hebben. Je lichaam krijgt drie keer zo weinig energie. Dat betekent ook dat je drie keer zo weinig voedingsstoffen binnenkrijgt. Als je overgewicht hebt, zal je lichaam de reserves aanspreken. Ben je echter maar een paar kilo’s te zwaar, zal je essentiële voedingsstoffen gaan missen en dat kan je beter ontwijken: je wordt dan immers ongezond. Kies dan liever voor de andere XL-S Medical producten, zoals de Vetbinder, Koolhydratenblokker of de Eetlustremmer.

Is XLS Medical een Wondermiddel?

Zoals bij elk afslankhulpmiddel kan je er niet vanuit gaan dat de pillen hun werk wel doen terwijl jij op ongezonde manier verder leeft. Dat is ook wat het XL-S programma voorschrijft: zorg voor voldoende beweging, eet gezond en neem aanvullend Max Strength tabletten. De tabletten hebben een ondersteunende werking bij het afvallen. Jij zult zelf ook aan het werk moeten gaan! Dat houdt in dat je elke dag moet bewegen. Zorg voor minstens 45 tot 60 minuten aan inspanning per dag als je wilt afvallen.

Daarnaast is gezonde voeding natuurlijk belangrijk. Laat de koekjes, chips en friet staan en zorg voor zo weinig mogelijk verzadigde vetten. Eet veel groente, kies voor volkorenproducten in plaats van ‘witte’ producten (gewone pasta, witte rijst), neem magere kaas en vlees en laat de alcohol even staan.

XLS Medical kopen

Als je vindt dat je op de goede weg bent, maar je wilt het afvallen gemakkelijker en sneller laten verlopen, dan zullen de producten van XLS Medical je daar absoluut bij helpen. Het mooie van deze producten vinden wij dat XLS Medical geen onzin verkoopt door te claimen dat door middel van hun producten de kilo’s er zonder moeite af vliegen. Dit is namelijk niet mogelijk, in geen een geval! Wel zijn de producten van XLS Medical zijn wetenschappelijk bewezen en zullen je absoluut doen verbazen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van XLS medical? Dan kun je ze voordelig online bestellen!

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMijn Leefstijl Dieet Recensie (Modifast)
Eenvoudig AfvallenGezonde Avocado Recepten
xls-medicalXLS Max Strength is een effectieve ververbrander. De Koolhydratenblokker zorgt dat er minder koolhydraten door het lichaam kunnen worden verteerd, waardoor deze automatisch ook niet kunnen worden omgezet worden in vet.

505 Reacties

 1. Ik ben te dik, ieder jaar sluipen er wat kilotjes bij. Ik sport en let op mijn eten maar dat is niet genoeg. Wellicht dat dit net dat beetje extra helpt.

 2. Ik heb de xls-medical direct sticks getest en ben zeer teleurgesteld. Na een maand was ik niet afgevallen, maar zelfs 5kg bijgekomen!

 3. Ik ben de laatste jaren door menopauze , ook nog knieprothese en minder bewegen een 20 tal kg bijgekomen , ik heb zo complexen dat ik overal pas om mee naar toe te gaan . Blijf liever thuis want kreeg eens van iemand de reactie amai gij zijt gij nogal VERVET letterlijk en figuurlijk . Ik kan dagen gezond eten en dan na een dipje vreet ik alles op wat ik maar kan vinden . emo eter .

 4. Ik lees veel voor en nadelen van dit product. Het meest eenvoudige om er achter te komen wat het werkelijk doet is het uittesten . Ben benieuwd of het echt werkt.

 5. Ik probeer mijn best te doen om af te vallen en een strandlichaam te krijgen. Met wat hulp zou het gemakkelijker zijn. Ik zou graag een testpersoon willen zijn

 6. Ik wil graag 7.5 kilo afvallen. Dat is 10% van mijn gewicht. Ik ben 45 en in de overgang. Gewicht verliezen is erg moeilijk. Ik kan wel goed lijnen alleen gaat er op het moment maar onsjes af. Ik zou dit product graag willen proberen, dat de onsjes kilo’s worden.

 7. Ik heb 3 maanden XLS MEDICAL gebruikt woog 80kg en wilde 5 kg afvallen in combinatie met sportschool
  resultaat na 3 maanden 5kg aangekomen 85kg gestopt met xls maar blijven sporten tot mijn verbazing ging ik afvallen inmiddels al weer 3kg kwijt in 1 maand conclusie alleen sporten is gezonder en goedkoper.

 8. XLS-Medical Max strength is er nu ook in poedersticks! De sticks zijn gemakkelijk zonder water in te nemen, ideaal als je het slikken van tabletten niet prettig vindt. Je kan ze overal mee naar toe nemen en makkelijk onderweg gebruiken. Probeer de nieuwe XL-S Medical Max Strength sticks nu voor een lage prijs.

  Direct Bestellen

  XL-S Medical Max Strength helpt je sneller je gewicht te beheersen, in combinatie met gezonde voeding en voldoende beweging. XL-S Medical Max Strength is tot 33% effectiever dan de XL-S Medical Vetbinder. Het vermindert de calorieopname uit koolhydraten, suiker én vet. Het product bevat de werkzame stof Clavitanol™, een gepatenteerd, natuurlijk complex dat de afbraak van deze voedingsstoffen in calorieën afremt en de absorptie beperkt. Daarnaast zorgt Max Strength voor een verminderde eetlust. De werking is wetenschappelijk bewezen.

 9. Wist je dat afvallen met ups-and-downs gaat? Er kan een week tussen zitten dat je niet afvalt of zelfs een beetje aankomt. Schrik hier niet van en blijf vooral positief. Je bent immers goed bezig en het is zonde om door een kleine tegenslag je uit het veld te laten slaan. Wij weten dat je het kunt!

  Om je een steuntje in de rug te geven zijn alle maand-verpakkingen in prijs verlaagd. Ga nu naar de website van XL-S Medical en profiteer van deze lente-actie!

  XL-S Medical is voor de behandeling en preventie van overgewicht

 10. Ik wil graag mijn zwangerschapskilos kwijt ,. Ze zeggen dat je eerst 9 maanden moet ontzwangeren voordat je af mag vallen .Maar bij mij duurt dat nu echt te lang .Mijn kindje is inmiddels 20 jaar !!… :O)
  Ik zit nog steeds op 95,6 kg. hetzelfde gewicht als op het moment dat ik ging bevallen . Dus ik daag XLS uit om mij te testen of ik een geschikte kandidaat ben .

 11. Ik ben gezondheidscoach. Het merendeel van mijn klanten komen bij mij voor afteslanken. Graag zou ik het zelf eens uit testen. Ik ben in de menopauze en enkele kilo’s te veel die niet weg gaan. Ik leef en eet gezond en sport 5 x per week. Mocht ik hier enkele kilo’s door verliezen weet ik dat het een goed product is.

 12. Ik zou graag testen. Ik ben begonnen met opnieuw te sporten en gezond te eten. Een extra duwtje in de rug zou heel welkom zijn!

 13. Beste redactie,

  Met een bmi van 31.7 ben ik te zwaar. Ik sport al 10 maanden onder begeleiding. Ik let ook goed op mijn voeding. Rond de 1650 kcl per dag. Desondanks dit, val ik niet af. Ik hoop mee te mogen doen, en resultaat te gaan zien van mijn sportieve levensstijl. Ik hoor graag of ik mee mag testen.

 14. Ik wil graag testen omdat ik door baan verlies wat ben aan gekomen en ik lees overal de goede berichten over dat het zo goede werking heeft op de darmen waar ik dus last van heb spds
  ik heb het benauwd en wil nu wel eens door alle goede berichten uw product proberen

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in