Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport XT Slim Ketone Fatburner Review en Ervaringen

XT Slim Ketone Fatburner Review en Ervaringen

XT Slim Ketone Fatburner zoals Raspberry ketonen staan enorm in de belangstelling sinds Dr. Oz erover sprak in zijn beroemde televisieprogramma. De hoeveelheid middelen met raspberry ketonen neemt dan ook rap toe. Een van de middelen op basis van deze moleculen uit de framboos is Slim Ketone XT. In dit artikel lees je alles over het middel Slim Ketone XL en de werking van dit middel.

Wat is Slim Ketone XT?

stayhealthy xt slim
stayhealthy xt slim

Slim Ketone XT is een supplement met zes verschillende ingrediënten die allemaal een positieve uitwerking zouden hebben op het afvallen. Het belangrijkste ingrediënt zijn Raspberry Ketonen. Dit is een bepaald soort molecuul dat van nature voorkomt in frambozen en dat een vetverbrandende werking zou hebben (hierover later meer). De molecuul komt van nature weinig voor in frambozen en daarom wordt het product gewonnen uit grote hoeveelheden frambozen. Om je een idee te geven, voor iedere capsule Slim Ketone XT zijn ongeveer 1,5 kilo frambozen gebruikt.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Andere ingrediënten in Slim Ketone XT zijn groene thee-extract, kelp, cafeïne, appelciderazijn en pectine van grapefruit. Deze ingrediënten zijn samen met de ketonen verpakt in capsules. Hiervan zijn er zestig in een potje gestopt en je wordt gevraagd om twee capsules per dag te nemen.

Voor wie is het geschikt?

Dat is nu maar net de vraag. Nergens heeft Slim Ketone XT goed vermeld hoeveel van alle werkzame ingrediënten er in een capsule zitten. Dit is vervelend, omdat sommige ingrediënten best in kunnen werken op bijvoorbeeld medicijnen. Heb je last van schildklierproblemen, dan kan een kelp een probleem opleveren. Zit er veel cafeïne in een capsule, dan wil je liever verder wat rustiger aan doen als het gaat om het gebruik van koffie. Wij gaan er vanuit dat er geen gevaarlijke hoeveelheden van deze stoffen in zitten, maar we hebben het middel om deze reden niet getest met proefpersonen.

Hoewel er verschillende redenen kunnen zijn waarom je bepaalde ingrediënten niet mag gebruiken, bijvoorbeeld cafeïne, is geen van de bekende ingrediënten uit Slim Ketone XT een allergene stof. De XT Slim Ketone is een zuiver natuurlijk supplement met hoge sterkte. Het is 100% natuurlijk en vervaardigd in de Britse GMP-faciliteit onder strikte richtlijnen en voorschriften. Er worden geen chemische verbindingen gebruikt. Iedere dosis is veilig, effectief en bevat geen stimulerende middelen.

Is Slim Ketone XT effectief?

Ondanks dat we het middel niet getest hebben, kunnen we toch een goed oordeel vormen over de werking van Slim Ketone XT. De ingrediënten van het middel zijn stuk voor stuk uitstekend bestudeerd door de heren en dames wetenschappers. We zetten onze belangrijkste bevindingen op een rijtje.

Raspberry Ketones: De ketonen uit frambozen worden al lange tijd in verband gebracht met het stimuleren van de vetverbranding. In een van de best ontworpen studies op het gebied van frambozenketonen is ontdekt dat de vetverbranding in de adipocyten, oftewel cellen die vet opslaan, wordt gestimuleerd (bron). Deze werking werd sterker naarmate de dosering frambozenketonen in hun dieet hoger was. Deze bevindingen zijn later bevestigd in ander onderzoek (bron).

Groene thee-extract: Groene thee is een echte klassieker in gewichtssupplementen. De reden laat zich raden, het is een bewezen effectief middel (bron). Hoewel groene thee stimulerend werkt als het gaat om gewichtsverlies, is het geen wondermiddel. Verwacht dus niet dat je ineens kilo’s kwijt raakt.

Kelp: Kelp stimuleert de werking van de schildklier (bron). Dit is een van de redenen waarom het zo kwalijk is dat we niet weten hoeveel er van elk ingrediënt in Slim Ketone XT zit. Bij gezonde mensen kan het gebruik van kelp waarschijnlijk geen kwaad, tenzij de doseringen erg hoog zijn.

Cafeïne: Een belangrijk ingrediënt in fat burners. Helaas bouwt het lichaam snel een tolerantie op voor de werking van cafeïne, waardoor je meer nodig hebt om hetzelfde resultaat te behalen.

Appelciderazijn: Er gaan verhalen dat dit middel zou helpen om vet te verbranden, maar hiervoor is geen bewijs. Wel leidt appelciderazijn tot een grotere lever (bron), wat mogelijk ook duidt op een betere werking van de lever. Gezien de grootte van de capsule zal de hoeveelheid appelciderazijn te laag zijn voor een serieus effect.

Grapefruit pectine: Dit zou een bron zijn van naringine. Deze stof staat in de belangstelling omdat het zou helpen tegen een hoge bloeddruk en overgewicht, maar er is weinig overtuigend wetenschappelijk bewijs (bron).

Al met al bevat Slim Ketone XT een interessante mix van ingrediënten. Doordat de doseringen niet bekend zijn, kunnen we echter weinig zeggen over de effectiviteit van het middel. In theorie, en bij goede doseringen, zou Slim Ketone XT ervoor moeten kunnen zorgen dat je gewicht verliest.

Stay Healthy XT Slim Ketone

Een van de XT Slim Ketone leveranciers in Nederland is Stay Healthy. In het kort vertelt de XS Slim je hersenen om je metabolische hormoon te stimuleren. Hierdoor begint in feite het vetverbrandingsproces. Het stimuleert het hormoon in de schildklier om je energieniveaus te verhogen. Het product wordt gezien als één van de sterkste en meest effectieve vetbranders die vandaag beschikbaar is. De Stay Healthy XT Slim Ketone zal je totale energie niveaus en metabolische snelheid verhogen terwijl je het ongewenste vet gaat verbranden.

Als voedingssupplement neem je één capsule met water (twee tot drie keer per dag). Iedere keer 30 minuten voor het ontbijt, de lunch en in de late namiddag.

Stay Healthy XT Slim Ketone wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk aan de hand van GMP-normen en BS: EN 9001: 2000 Quality Assured Certification.

Wat kost het?

Slim Ketone is alleen verkrijgbaar in een soort abonnementsvorm. Je kunt het middel een maand lang proberen. Dit gaat daarna over in een abonnementsvorm, waarbij je ongeveer €100 per maand betaalt. Bij veel mensen, ook bij ons, gaan alle alarmbellen af bij abonnementsvormen, omdat het soms lastig is om van dergelijke abonnementen af te komen. Zeker bij Slim Ketone XT, waarbij niet duidelijk is welk bedrijf hier precies achter zit.

De Voordelen

Bij de meeste ingrediënten van Slim Ketone XT is er bewijs dat ze werken. Goed, dit bewijs ontbreekt bij appelciderazijn en van cafeïne is bekend dat de effecten snel afvlakken, maar de combinatie van groene thee, kelp en raspberry ketonen is in principe veelbelovend. Daar komt nog bij dat naringine uit grapefruit pectine mogelijk nog een positieve rol speelt.

De Nadelen

Slim Ketone XT is duur in vergelijking met andere capsules op basis van frambozenketonen. Mogelijk wordt dit verschil veroorzaakt doordat er een hogere concentratie ketonen in deze capsule zit, maar dat weten we dus niet omdat de concentratie van de ketonen niet bekend is gemaakt.

Conclusie

Het is jammer dat Slim Ketone XT zo in vaagheid gehuld is. Met wat betere informatie over de hoeveelheid van de werkzame ingrediënten, een bedrijf met een echt adres en de mogelijkheid om gewoon losse potjes te kopen, was Slim Ketone XT een interessant product. Nu zijn er te veel redenen om Slim Ketone XT te laten voor wat het is en om voor een van de andere producten op basis van frambozenketonen te gaan.

Groeten,

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleActive Liver Review en Ervaringen
Next articleSlaapmiddelen Met en Zonder Recept
xt-slimHet is jammer dat Slim Ketone XT zo in vaagheid gehuld is. Met wat betere informatie over de hoeveelheid van de werkzame ingrediënten, een bedrijf met een echt adres en de mogelijkheid om gewoon losse potjes te kopen, was Slim Ketone XT een interessant product. Nu zijn er te veel redenen om Slim Ketone XT te laten voor wat het is en om voor een van de andere producten op basis van frambozenketonen te gaan. 3.5 ster voor XT Slim.

1 reactie

 1. Gisteren heb ik een bestelling van 60 capsules van Garcinia Cambogia bioactive 100 mg ontvangen.
  Op uw website ben ik de informatie gaan opzoeken omdat er geen bijsluiter bij zat en zag dat als je aan hart- en vaatziekten lijdt dit supplement afgeraden wordt.
  Omdat ik hartpatiënt ben en medicijnen gebruik vind ik het gevaarlijk om deze pillen in te nemen dus stuur ik ze vandaag terug.
  Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd
  Met vriendelijke groet,
  Patrizi

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in