XXL Nutrition Review en Ervaringen

XXL Nutrition is een bekend merk op het gebied van fitness en lifestyle. In deze XXL Nutrition Review lees je alles over de producten van dit bedrijf. Zo kun je weloverwogen een keuze maken.

XXL Nutrition Whey XXL Nutrition Review en Ervaringen Xxl nutrition review en ervaringen

Het bekendste product van XXL Nutrition is ongetwijfeld de whey powder, oftewel het weipoeder. We hebben dit product uitgebreid bestudeerd en het valt op dat het product veel eiwitten bevat. In een schep van 30 gram, tref je 24 gram eiwit aan. In combinatie met voldoende krachttraining helpt XXL Nutrition Whey, net als andere eiwitpoeders, bij het opbouwen van spiermassa (bron). XXL Nutrition Whey is wel verrijkt met zoetstoffen. Daarnaast zitten er geen voedingsvezels of vitaminen en mineralen in het poeder. Al met al is de XXL Nutrition Whey een goed product, maar er zijn betere alternatieven op de markt.

Dit is wat je in dit artikel leert

 • xxl nutrition jumbo
 • xxl nutrition eigenaar
 • xxl nutrition review
 • xxl nutrition whey
 • xxl nutrition unleash
 • xxl nutrition kleding
 • malelions xxl nutrition
 • xxl nutrition afmelden nieuwsbrief

En nog veel meer…

Testpersonen Gezocht XXL Nutrition

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor XXL Nutrition zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij XXL Nutrition graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 28 plaatsen beschikbaar

XXL Nutrition Review en Ervaringen Meer informatie

XXL Nutrition weight gainer

Een tweede veel verkocht product is de Weight Gainer. Deze gebruik je niet als je dik wilt worden, maar juist als je spiermassa op wilt bouwen. Er zitten wel koolhydraten in, maar dit zijn vooral zogeheten ‘langzame’ koolhydraten. Er is echter weinig bewijs dat deze ‘langzame’ koolhydraten bijdragen aan gewichtsverlief of spiergroei (bron).
De producten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, maar hiervoor wordt wel gebruik gemaakt van kunstmatige smaakstoffen. Ook voor de XXL Nutrition Weight Gainer geldt dat het een goed product is, maar niet meer dan dat.

XXL Nutrition Saus

Het volgende product verwacht je wellicht niet in een winkel met gezondheidsspullen, maar het is er wel degelijk. Saus. XXL Nutrition heeft een brede variëteit aan verschillende sauzen ontwikkeld. Deze kenmerken zich door een laag aantal calorieën per portie. Waar een gewone portie mayonaise zo honderd calorieën bevat, zit je bij deze mayonaise op 8 calorieën per eetlepel.
Over smaak valt niet te twisten, dus je zult zelf moeten bepalen of je de sauzen lekker vindt. Wij vinden sommige van de sauzen heel goed te doen, terwijl een goede mayonaise wel een beetje vettig hoort te zijn. Als je op zoek bent naar sauzen met een laag caloriegehalte, dan is het best de moeite waard om deze sauzen eens te proberen.

Testpersonen Gezocht ….

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor …. zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij …. graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 28 plaatsen beschikbaar

XXL Nutrition Review en Ervaringen Meer informatie

XXL Nutrition kleding

In een van de grootste webshops op het gebied van fitness, ontbreekt uiteraard ook de sportkleding niet. XXL heeft een grote collectie sportkleding voor zowel heren als dames. De meeste van deze kleding is van het eigen merk en is dan ook voorzien van een XXL logo.

Een kleine kanttekening is wellicht wel de prijs. De meeste van de kleding is niet voordelig. Voor een setje van een top en een short betaal je al vrij snel €65. De meeste kleding is verkrijgbaar in alle maten tussen XS en XXL, waardoor er wat dat betreft voldoende keus is.

In het assortiment vindt je overigens nog allerlei andere sportbenodigdheden. Vooral mensen die aan krachttraining doen, hebben veel keus. Ook voor andere accessoires, zoals bidons, zweetbandjes en vetpercentagemeters is XXL Nutrition een mogelijke aanbieder.

XXL Nutrition Jumbo

xxl nutrition
xxl nutrition
Op dit moment is XXL Nutrition hard bezig om hun producten in de schappen te krijgen van de supermarkten van Jumbo. Dit loopt niet rechtstreeks via het Jumbo hoofdkantoor, maar vooral via franchisenemers. Hoewel er steeds meer filialen zijn die de producten verkopen, is het dus nog lang niet overal het geval.
Je XXL Nutrition producten bij de Jumbo kopen is vooral een goed idee als je bekend bent met het product en met de werking ervan op je lichaam. Je krijgt immers geen begeleiding of persoonlijk advies, terwijl dit wel bewezen effectief is (bron). Deze kun je wel krijgen via de website of bij een sportschool of speciaalzaak die producten van XXL nutrition in de winkel heeft.

XXL Nutrition Inloggen

Er zijn verschillende manieren om in te loggen bij XXL Nutrition. Als je een consument bent, kun je rechtsboven in het menu op het icoon van het hoofdje klikken.

Als je eenmaal binnen bent in je account, zie je eenvoudig de status van je bestellingen. Via dit beveiligde gedeelte zie je ook alles dat je eerder besteld hebt en deze producten kun je dan ook razendsnel opnieuw bestellen.

Je hoeft niet bij XXL Nutrition inloggen als je een retour wilt aanmelden. Dit gaat via een apart formulier op de website.

Verder is nog een aparte inlog voor zakelijke klanten. Deze gebruik je als je de producten zelf door wilt verkopen, bijvoorbeeld omdat je een sportschool hebt of personal trainer bent.

XXL Nutrition eigenaar

XXL Nutrition is een van de grotere bedrijven op het gebied van fitness en lifestyle in Nederland. Daarom zijn veel mensen benieuwd wie de eigenaar is van dit bedrijf. De eigenaar is René van der Zel.
Zijn garage kwam in 2004 plotseling leeg te staan, toen hij zijn auto in de prak reed. Hij sloeg een lading weipoeder in en begon deze te verkopen onder de naam XXL Nutrition. René leerde zichzelf om een website te maken en bouwde het bedrijf langzaam verder uit.
XXL Nutrition is inmiddels een serieuze onderneming met 65 werknemers. De supplementen worden niet meer in Duitsland gemaakt, maar in eigen productiefaciliteiten. Daarnaast is XXL Nutrition erg actief in de sponsoring. Zo hebben zij een partnership met PSV.

XXL Nutrition review

Over het algemeen maakt XXL Nutrition een hele degelijke indruk. De meeste producten zijn van goede kwaliteit, al zijn er op de meeste producten wel wat kleine aanmerkingen te maken.

Een groot voordeel aan XXL Nutrition is dat de producten snel geleverd worden. Veel bestellingen worden de volgende dag geleverd als je voor 22:00 bestelt.

De klantenservice is heel snel. Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijk advies, dan kun je deze inwinnen via XXL Nutrition. Je krijgt dan een adviesgesprek met een van de twee coaches.

Wellicht een klein nadeel; als je een product aan XXL Nutrition wilt retourneren, dan moet je hier een kleine bijdrage in de verzendkosten voor betalen. Op zich is dit niet gek, maar er zijn wel allerlei andere aanbieders waar je wel gratis kunt retourneren.

Zo aan het eind van deze XXL Nutrition review kunnen we zeggen dat je met een gerust hart je supplementen en spullen bij XXL Nutrition kopen. De kwaliteit is vaak goed, maar er zijn meestal na wat zoeken wel wat betere opties.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in