Yakinzo Review en Ervaringen

Er zijn heel veel huidcrèmes en andere cosmeticaproducten die je op basis van een abonnement kunt kopen. Iedere maand krijg je een nieuwe verpakking, als het goed is vlak voordat de oude verpakking leeg is. Een van deze huidverzorgingsmiddelen is Yakinzo.

Net als bij veel producten die je op basis van een abonnement besteld, kun je ook bij Yakinzo een gratis proefverpakking krijgen. Je betaalt dan alleen de verzendkosten.

Fresh Fingers komt in een spuitbusje met een inhoud van 70 ml. Aangeraden wordt om het middel twee keer per dag op de voeten aan te brengen, na het wassen van de voeten. De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn de stoffen climbazole, farnesol, muntolie en vitamine E-complexen.

Fresh Fingers zou volledig samengesteld zijn uit natuurlijke ingrediënten.Er zitten dan ook geen kunstmatige geur-, kleur- of conserveringsmiddelen in. Daarnaast bevat het geen allergenen. Ook is het middel van vrij genetisch gemodificeerde organismen.

Yakinzo Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Yakinzo ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 26 plaatsen beschikbaar

Dit moet je doen….

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Yakinzo graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Yakinzo?

Yakinzo is een huidcrème met daarin verschillende bekende ingrediënten. Je kunt denken aan collageen, hyaluronzuur en glycerine. Ook zitten er twee peptiden in de crème. Dit zijn voorlopers van eiwitten die kunnen helpen om schade in de huid te repareren. Yakinzo is voorzien van een parfum en bevat tevens alcohol. Dit betekent dat het voor sommige mensen een no-go is.

Yakinzo is een product van een Nederlands bedrijf, Yogoma BV. Dit bedrijf is gevestigd in Arnhem. Er is een telefonische helpdesk en je kunt vragen stellen per e-mail. Het bedrijf Yogoma BV heeft een aantal andere producten die ook op basis van een abonnement worden verzonden, zoals een detoxthee.

Voor wie is het geschikt?

Mensen met een droge of gevoelige huid kunnen Yakinzo wellicht beter niet gebruiken. Dit komt omdat er parfum en alcohol in de huidcrème zitten. De huidcrème is vrij van bekende allergenen. Ook zitten er geen andere stoffen in die tot irritatie kunnen leiden.

Is het effectief?

Zoals je van ons gewend bent, hebben we Yakinzo aan twee testen onderworpen. Als eerste hebben we gekeken naar de werking van de ingrediënten.

Glycerine: Een van de basisingrediënten in veel zalfjes en crèmes is glycerine. Van glycerine is bekend dat het de huid hydrateert, maar het doet niets voor je huid in de lange termijn (bron).

Collageen: Veel huidcrèmes maken gebruik van stofjes waar je huid collageen mee aanmaakt. Yakinzo gebruikt kant-en-klare collageen. De enige onderzoeken waarin collageen (en geen peptiden) zijn gebruikt, zijn geweest op ratten. Hierbij is gekeken naar het effect op de heling van wonden, Het effect is zeer beperkt (bron).

Hyaluronzuur: Helpt om water vast te houden in de houd (bron).

Peptiden: Er zijn geen onderzoeken naar de werking van de peptiden alleen. Wel is bekend dat de peptiden helpen mits ze gebruikt worden in combinatie met een hydraterende olie en een antioxidant (bron). Precies twee ingrediënten die ontbreken in de crème.

Test met proefpersonen

Op basis van het literatuuronderzoek verwachtten wij niet veel van de test. Acht dames hebben namens ons een flesje Yakinzo getest. Zij deelden de mening uit het literatuuronderzoek: ‘Bij andere huidcrèmes heb ik het idee dat mijn huid na verloop van tijd wat zuiverder aanvoelt. Bij Yakinzo heb ik dat gevoel alleen de eerste vijf minuten’ zei een van de dames.

Een van de dames die anders nooit echt een huidcrème gebruikt, had het gevoel dat haar huid er iets beter uitzag dan voorheen. De andere testers hadden stuk voor stuk het idee dat hun eigen huidcrème, die in de meeste gevallen ook nog eens goedkoper is, beter werkt.

De huidcrème werd getest tijdens de zomer. Toen wij na afloop aan de proefpersonen lieten zien welke huidcrème zij gebruikt hadden, waren een aantal dames teleurgesteld dat er geen UV-filter in de crème zit. Op korte termijn merk je hier weinig van, maar op de langere termijn is blootstelling aan UV-straling een belangrijke factor bij het ontstaan van rimpels.

Wat kost Yakinzo?

Je kunt een proefverpakking Yakinzo aanvragen voor €3,95. Daarna gaat een abonnement in. Je betaalt dan €59,95 per verpakking. Bij andere producten die op basis van een abonnement worden verkocht, komen nog wel eens klachten binnen over producten die niet worden geleverd of incassotrajecten. Over Yakinzo zijn bij ons, en op websites als Klachtencompas, geen klachten bekend.

De Voordelen

Je krijgt maandelijks een verpakking bij je thuisgestuurd. Als je de crème goed doseert, dan komt dit precies goed uit. Het is erg gemakkelijk dat je de crème thuisgestuurd krijgt.

De Nadelen

De crème is niet zo goed voorzien qua ingrediënten. In een crème in deze prijsklasse verwacht je nu eenmaal iets meer dan alleen de bekende ingrediënten en wat peptiden. Een goede antioxidant had bijvoorbeeld niet misstaan, evenals een UV-filter.

Daarnaast is het grootste voordeel van Yakinzo, dat het in abonnementsvorm komt, ook gelijk het grootste nadeel. Sommige mensen vergeten het abonnement op te zeggen als ze het middel niet meer (willen) gebruiken. Dit is zonde van het geld.

Conclusie

De huidcrème van Yakinzo werkt een klein beetje, maar niet voldoende om het prijskaartje van €59,95 per maand te rechtvaardigen. Voor dit bedrag verwacht je meer actieve ingrediënten, zoals bijvoorbeeld Vitamine E, avocado olie of arginine. Voor een fractie van het bedrag dat Yakinzo maandelijks rekent, haal je bij de plaatselijke drogist een beter middel.

RECENSIES OVERZICHT
ALgehele Waardering
Vorig artikelMomentum Bio HCG Afslankprogramma
Volgend artikelSense Bio HCG
yakinzoDe huidcrème van Yakinzo werkt een klein beetje, maar niet voldoende om het prijskaartje van €59,95 per maand te rechtvaardigen. Voor dit bedrag verwacht je meer actieve ingrediënten, zoals bijvoorbeeld Vitamine E, avocado olie of arginine. Voor een fractie van het bedrag dat Yakinzo maandelijks rekent, haal je bij de plaatselijke drogist een beter middel.

31 Reacties

 1. Ik zou deze graag eens willen testen.

  Ik heb lang haar vitamine van sugar beer hair getest en merkte degelijk verschil.
  Mij haar is erg uitgevallen en breekbaar door de stress en vitamine tekort.
  Ik ben nu op zoek naar een product met MSM en biotine. Ik ben benieuwd of ik met dit product ook verschil merk

 2. Helaas zit ik al sinds 2003 aan de slaappillen. Hier wil ik vanaf. Sambrosa leek me de moeite waard om te proberen

  Met vriendelijke groet

  Erica

 3. dit product heeft een geweldige effect op mijn gezicht, een grote poriën die kan niet weg, door dit product wordt dicht. Een magische invloed die kan ik niet te geloven. Nu wil ik altijd dit product gebruiken.

 4. Zou graag zien wat Yakinzo voor mijn huid doet.
  Ben in de zomer 50 geworden en wil graag een goede verzorgende crème die mijn rimpels iets wegnemen.

 5. Het kaal worden begon bij mij al rond m’n 20e. Op zich heb ik er geen moeite mee, maar iets meer haar bovenop en een vollere baard spreken me wel aan. Ik zou daarom graag deze Premium Hair Growth formula eens proberen.

 6. Hallo, mijn jongste dochter leed ruim twintig jaar geleden langdurig aan slapeloosheid. Sambrosa original hielp haar fantastisch. Ik heb longembolie aan mijn beide longen. Heb langdurig benauwdheid doorstaan. Sinds enkele maanden slaap ik niet meer of nauwelijks meer. Door de benauwdheid (die ik nu niet meer heb) is slapen ‘een ding’ geworden. Waardoor ik scherp en alert de nacht in ga. En dat werkt niet. Ik zou graag Sambrosa willen gebruiken als vrijwillige tester.

 7. Met mijn nachtdiensten op 60 jarige leeftijd word het slapen steeds problematischer, gebruikte altijd de sambrosa original die niet meer te koop is en de sambrosa slaapsap die ik nu gebruik volstaat niet. Dus ik wil graag jullie sambrosa proberen voor als ik overdag moet zien te slapen

 8. Yakinzo gratis besteld en ik heb het product binnen termijn terug verzonden. Nu krijg ik rekening 63e. Ik wil graag dat mensen die zijn opgelicht door YAKINZO gaan ze met mij contact opnemen. Misschien kunnen we aangifte doen. Mvg Veronika

 9. IK zou de Premium Hair Grow Formula graag wil testen,
  ik ben een man 50+ met een kalende kruin en inhammen op het voorhoofd.
  Rond mijn 40ste had ik wat last van haaruitval maar later stopte dat gelukkig.
  Graag zou ik op deze plaatsen mijn haar weer terug willen hebben groeien.

 10. Ben een vrouw in de overgang daar horen ook voor mij helaas slaapproblemen bij.
  Er zijn nachten bij dat ik niet of nauwelijks slaap vooral in slaap komen is een ramp.
  Ook mijn onregelmatige diensten bevorderen mijn wel verdiende rust niet.
  Ben erg zoekende naar een middel die mij wat meer slaap kan geven.
  Ik beweeg voldoende en let erg op mijn voeding.
  Ben erg nieuwsgierig naar dit product.

 11. Graag zou ik het middel Premium hair grow formule proberen daar ik heel erg last heb van haaruitval. Ik zou graag het formulier hiervoor invullen..

 12. Ik heb geen bestelling geplaatst- alleen het proefpakket en heb ik voor 3.95 Euro verzendkosten voldaan.
  Tegenwoordig krijg ik achter elkaar betaalverzoeken- laatst 77,45 Euro.
  Ik wil geen abbonement ! Hoe kom ik hier af ?

  • Hoi. Ik ben ook opgelicht en ik zoek meer mensen die zijn door YAKINZO opgelicht. Kan je mij bericht sturen . Misschien kunnen we aangifte doen.
   Ik ben helemaal bij het begin met uitzoeken hoe en wat.
   Mvg Buricova

 13. Ik lees dat mensen met chronische slaapproblemen hiermee vaak geholpen zijn.net als ondergetekende zoek ik al jaren naar een natuurlijk slaapmiddel dat echt help.
  Ik ben op zoek naar het gouden ei?
  Zou er eindelijk iets helpen?
  Vandaar mijn nieuwsgierigheid en motivatie.
  Zoveel beloofd en zo vaak bedrogen uitgekomen

 14. Mijn naam is Paul, 60 jaar oud en slaap bijzonder slecht, er zijn nachten bij dat ik heel de nacht niet slaap , om s’morgens gebroken op te staan, niet handig als je zwaar fysiek werk hebt(groenvoorziening).
  Heb kapitaal uitgegeven aan allerhande middeltjes. Een goede nachtrust zou een openbaring voor mij zijn. Ik sport en werk veel, dus aan de nodige beweging ligt het niet!

 15. Het lijkt me heel finn als ik dit middel zou mogen testen. Ik sta er vrij sceptisch tegenover, dus ik zal er niet snel zomaar 70 euro aan uitgeven, maar ik ben ook wel heel nieuwsgierig en als mijn haar er inderdaad van op zou knappen, zou ik het daarna zeker kopen! Ik heb lang blond haar dat snel afbreekt en steeds dunner wordt (ik ben 38). Ik zou ontzettend graag een oplossing daarvoor hebben.

 16. Na vele diëten geprobeerd te hebben, eindelijk een ketox24 druppels gevonden dat bij me past en nog goed
  werkt ook. Overdag makkelijk te volgen (zonder dat iedereen doorheeft dat je een dieet volgt) en
  mijn avondeten op een kleine aanpassing gewoon kunnen blijven eten. Lekker stuk vlees of vis met
  veel groente, wist niet dat het zo lekker kon zijn. Goede begeleiding van Dianne gehad. de Ketox-
  Detox kuur kan ik mijn hele leven blijven volgen, een uitkomst!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in