Ymea Silhouet Capsules en Ymea Platte Buik Review en Ervaringen

Veel afslankmiddelen op de markt werken averechts en zijn niet goed voor het lichaam. Desalniettemin zijn er ook afslanksupplementen die positief kunnen bijdragen aan je gezondheid en gewicht. Ymea Silhouet Capsules horen tot die groep. Deze dieet capsules doen meer dan alleen je gewicht aanpakken. Tevens bieden zij verlichting bij overgangsklachten, zoals nachtzweten, opvliegers, stemmingswisselingen en osteoporose. Ymea Silhouet is een fytoproduct. Dit is een natuurlijk product met actieve ingrediënten verkregen uit onverdunde plantenextracten.

Ymea Silhouet Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Ymea Silhouet zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Ymea Silhouet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Fytoproducten worden al langer gebruikt om overgangsklachten te verhelpen. Deze middelen werken door het lichaam weer in balans te brengen. Zo heeft Ymea Silhouet eigenlijk een tweevoudige werking. Het zijn dieet capsules die ook overgangsklachten verhelpen. En Ymea doet dit allemaal met 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder Cimicifuga Racemosa, Cayennepeperextract, Prunus cerasusextract, Vitamine B6, B12, D3 en de mineralen koper en zink. De vitamines dienen om het immuunsysteem te versterken.

Ymea Silhouet Platte Buik is speciaal geschikt voor vrouwen in de overgang. De meeste

Ymea-Silhouet
Ymea-Silhouet

vrouwen ervaren het als een nare periode, waarin allerlei kwaaltjes de kop opsteken. Gewicht aankomen in de overgang is er helaas een van. Vandaag lees je hier meer over en geven we je een mogelijke oplossing: Ymea Silhouet.

Wat gebeurt er in de overgang?

In de overgang verandert je hormoonhuishouding. Dat wil zeggen, de samenstelling van de hormonen in je lichaam, verandert. Vanaf de puberteit produceer je als vrouw het hormoon oestrogeen. Dat hormoon wordt door rijpende eicellen aangemaakt. Omdat er tijdens de overgang steeds minder eicellen zijn, neemt de productie van oestrogeen automatisch ook af. Die afname zorgt op haar beurt voor veranderingen in het lichaam en de welbekende overgangsklachten.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat verandert er dan in je lichaam?

De meest gehoorde klacht tijdens de overgang is het krijgen van opvliegers: plotseling breekt het zweet je uit en krijg je het ontzettend warm. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het lagere oestrogeenpeil, dat geen goede controle meer heeft over de temperatuurregeling in de hersenen.

Andere klachten zijn prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren. Ook deze symptomen van de overgang worden gerelateerd aan de verandering in de hormoonsamenstelling.

Gelukkig zijn er diverse middelen die je kunt gebruiken om de symptomen van de overgang te verlichten. Een voorbeeld is Ymea Silhouet, waar je hieronder meer over leest.

Gewichtstoename tijdens de overgang

Heb je het idee dat je zwaarder wordt tijdens de overgang? Je bent niet de enige! Diverse vrouwen merken dat ze in de overgang kilootjes aankomen rond hun buik en borsten.

Het is nog niet geheel duidelijk of het direct met de overgang te maken heeft, of met ‘simpelweg’ ouder worden, maar er is in ieder geval een verband aan te tonen tussen de veranderde hormoonsamenstelling en gewichtstoename in de overgang. Hoe zit dat dan?

ymea ingredienten
ymea ingredienten

Je weet inmiddels dat de oestrogeenproductie tijdens de overgang daalt. Wat je wellicht nog niet weet, is dat ons vetweefsel in het lichaam oestrogenen aanmaakt. Omdat het lichaam de productie van oestrogenen in de overgang toch op peil wil houden, zal er meer vet worden opgeslagen, zodat daarin meer oestrogenen kunnen worden aangemaakt. Daardoor heb je kans om in gewicht aan te komen.

Andere oorzaken

Die paar extra kilo’s tijdens de overgang worden niet alleen aan de hormonale verandering in het lichaam toegeschreven. Zoals vaak bij verandering in gewicht, lijkt het nu ook te gaan om een combinatie van factoren.

De overgang brengt vaak verandering van emoties met zich mee: sommige vrouwen voelen zich onzeker, hebben stress, sombere gevoelens en stemmingswisselingen. Gevoelens van onzekerheid en stress kunnen meer (en ongezond!) eten in de hand werken.

Daarnaast wordt de stofwisseling trager naarmate je ouder wordt. Je verbrandt minder calorieën dan je op jongere leeftijd in eenzelfde tijdsbestek deed. Dat komt onder andere doordat je minder spiermassa hebt als je ouder bent. Spiermassa verbrandt calorieën, zelfs in rust. Minder spiermassa betekent minder verbranden. Als je in de overgang dus dezelfde hoeveelheid calorieën blijft innemen als eerder, verbrand je er te weinig en worden ze opgeslagen als vet. Tot slot bewegen de meeste mensen naarmate ze ouder worden, minder. En dat werkt aankomen in gewicht natuurlijk nog meer in de hand.

Buik en borsten in plaats van billen en dijen

Dat je minder oestrogeen produceert, heeft helaas nog een ander effect. Het zorgt ervoor dat het vet op andere plekken wordt opgeslagen dan voorheen. Waar vrouwen eerst vooral rond hun billen en dijen vet opslaan, gaan de kilo’s nu rond de buik zitten.

Oestrogenen stimuleren de aanmaak van vet rond de billen en dijen en blokkeren enzymen die vet in het bovenlichaam aanmaken. Wat er gebeurt bij een verminderde oestrogeenproductie, kan je nu wel raden: het proces wordt omgedraaid. De aanmaak van vet wordt gestimuleerd rond de buik en minder rond heupen en billen.

Wil je wat ondersteuning bij gewichtstoename en verandering van figuur in de overgang? Ymea Silhouet kan dan een oplossing bieden.

Ymea Silhouet

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je kunt gebruiken bij diverse overgangsklachten. De diverse plantenextracten in dit product ondersteunen je onder meer bij de hiervoor besproken problemen: gewichtstoename en toename van vet rond de buik en borsten.

In Ymea Silhouet zitten groene thee-extract en cayennepeper. Deze producten helpen bij het behoud van je figuur. Groene thee ondersteunt de vochtbalans en de vetverbranding. En dat is precies waar je lichaam wel een handje hulp bij kan gebruiken in de overgang! Van cayennepeper weten we dat dit bijdraagt aan gewichtsverlies. Zo kan Ymea Silhouet je dus ondersteunen als het gaat om je gewicht en lijn in de overgang.

De andere ingrediënten in Ymea Silhouet, zoals yam, helpen bij klachten zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Zo kom jij prettiger de overgang door.

Wat kan je er aan verder aan doen?

Ymea Silhouet biedt een fijne ondersteuning om je overgangsklachten het hoofd te bieden. Daarnaast kan je zelf proberen om de ‘schade’ beperkt te houden. Probeer elke dag te bewegen, zodat je calorieën verbrandt en je spiermassa zoveel mogelijk behouden blijft. Daarnaast is het zaak om (als je dat al niet deed) op je voeding te letten. Neem je niet te veel? Is wat je in je mond stopt, overwegend gezond? Houdt deze zaken in de gaten, neem Ymea Silhouet, en de kans is groot dat jij de overgang gewoon op fijne manier en zonder gewichtstoename doorkomt!

Voor wie zijn Ymea Silhouet Capsules geschikt?

Ymea Silhouet Capsules zijn bijzonder goed voor vrouwen in de overgang. Het is een natuurlijke hulpmiddel tegen de klachten die je in die periode kunt ervaren. Tevens pakt het de gewichtstoename aan. Raadpleeg eerst de huisarts alvorens je met zulke supplementen aan de slag gaat.

De actieve stoffen in Ymea Silhouet maken dit product niet geschikt voor zwangere vrouwen. Deze stoffen verhogen het risico op een abortus en een vroeggeboorte.

Zijn Ymea Silhouet Capsules effectief?

De overgang is een ingrijpende periode in het leven van de vrouw. Ze ervaart dan verschillende fysieke alsook mentale veranderingen. Het is de periode waarin de vruchtbaarheid afneemt. De hormoonhuishouding raakt uit balans en dit kan leiden tot overgangsverschijnselen zoals:

 • Opvliegers
 • Nachtzweten
 • Gewichtstoename
 • en stemmingswisselingen.

De meeste vrouwen ervaren zulke klachten en meer tijdens de overgang.  Doorgaans doet men er weinig aan om de klachten te verhelpen. Dit komt meestal door onwetendheid of slecht advies van de arts. Er zijn (natuurlijke) middelen die overgangsklachten kunnen verminderen. Ymea Silhouet is er 1 van. Ymea brengt op een natuurlijke manier balans in het lichaam door een speciale samenstelling aan krachtige ingrediënten.

Deze zelfde ingrediënten hebben een gunstige werking op je gewicht. In de overgangsperiode gaat de stofwisseling trager werken. Dit is de voornaamste reden voor de toename in gewicht. Het heeft dus weinig te maken met je eetgedrag. De hormonen zijn hier de boosdoeners. Zij zorgen ervoor dat de heupen en buik steeds dikker worden. Ymea kan dit allemaal verhelpen door het lichaam weer in balans te brengen.

De meeste afslankpillen pakken gewichtsverlies op een andere manier aan. Zij zorgen ervoor dat de overtollige vetten sneller worden verbrand en dat je hongergevoel wordt vermindert. Met deze supplementen kun je succes boeken als je in de overgang bent. Echter is de kans heel klein. De gewichtstoename is, in dit geval, een symptoom van de overgang. Wil je die op een effectieve manier aanpakken, dan dien je de oorzaak erachter aan te pakken.

Wat kost Ymea Silhouet Capsules?

Ymea Silhouet Capsules zijn bij nagenoeg alle apotheken en drogisterijen te koop. Je kunt het ook online bestellen voor ongeveer € 22.

Voordelen

 • Het is goed tegen nachtzweten.
 • Het voorkomt gewichtstoename.
 • Het houdt je hormonen in balans.
 • Het houdt de botten en spieren sterk.
 • Het versterkt je afweersysteem.
 • Het verhelpt stemmingswisselingen.
 • Het verhelpt opvliegers

Nadelen

 • Ymea is niet geschikt voor zwangere vrouwen vanwege een verhoogt risico op abortus.
 • Kan baarmoedersamentrekkingen veroorzaken.
 • Verhoogt het risico van vroeggeboorte laat in de zwangerschap.

Conclusie

Het meest effectieve manier om af te vallen is om het gebruik van Ymea Silhouet Capsules te combineren met een gezond dieet en goed fitnessplan. Dan pak je de klachten op drie fronten aan. Ben je in de overgang en wil je op een gezonde manier afvallen? Dan zijn de capsules van Ymea Silhouet een goede keuze.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKilo Burner Review en Ervaringen
Volgend artikelGarcinia Cambogia Kruidvat Lucovitaal
ymea-silhouetHet meest effectieve manier om af te vallen is om het gebruik van Ymea Silhouet Capsules te combineren met een gezond dieet en goed fitnessplan. Dan pak je de klachten op drie fronten aan. Ben je in de overgang en wil je op een gezonde manier afvallen? Dan zijn de capsules van Ymea Silhouet een goede keuze.

638 Reacties

 1. Hallo,
  Als vrouw wil je de dag van vandaag top zijn in je job, een aangename vrouw zijn voor je partner zonder stemmingswisselingen en zelf kunnen genieten van je avond na een lange dag.
  De hormonen halen je hele leven overhoop en als cadeau krijg je er nog enkele kilo’s bovenop.
  Ik ben een mama die elke dag water drinkt en heel gezond eet….
  Ik ben echt benieuwd naar jullie product.

 2. Ik ben 65 en laat in de overgang gekomen vanaf 57 jaar
  al veel middeltjes geprobeert maar buikvet blijft hardnekkig zitten en ook de
  zweetpartijen zijn ook weer terug na corona besmetting in maart

  hopelijk geeft dit mij een oplossing voor de klachten

 3. Ik ben een vrouw van 51 die last heeft van gewichtstoename en een opgeblazen gevoel. Ik ben sceptisch, maar probeer het product graag uit.

 4. Ik ben een vrouw van 51 die last heeft van gewichtstoename en een opgeblazen gevoel. Ik wil Ymea Silhouet graag uitproberen en reviewen.

 5. Zou het graag willen proberen. Ben 53 en ruim 3 jaar in de overgang. 5 kilo aangekomen dure menokuur gekocht niets geholpen veel andere producten. Vooral het vreselijke zweten nachtzweten slecht slapen en opgezette buik en mijn taille etc is veranderd dus heel graag

 6. Ik zit volop in de overgang en zoek een geschikt supplement hiervoor.Omdat er zoveel producten zijn weet ik niet de juiste .Misschien als ik deze mag ervaren?

 7. Geachte heer/mevrouw,
  Sinds kort merk ik dat ik erg veel last heb van transparantie ‘s nachts. Soms wat emotioneel of een enorme teleurgesteld die me overvallen kan. Ook blijf ik lastiger op gewicht. Ik ben nu 44, maar denk dat ik toch langzaam aan in de overgang aan het komen ben. Zeker ook omdat ik 11 jaar was toen ik mijn eerste menstruatie had. Gezien ik Nova sure gehad heb kan ik het niet checken aan mijn menstruatie op dit moment omdat ik geen bloedverlies meer heb.
  Ik zou graag zien of ik baat heb bij Ymea.
  Bij voorbaat dank.
  Met hartelijke groet,
  Selina van der Marel-Nagtzaam

 8. Omdat ik vooral erg veel last van opvliegers heb, heb ik 2 maanden HST genomen. Helaas kreeg ik verschillende vervelende bijwerkingen, voornamelijk acné, terwijl ik voordien een erg zuivere huid had. En ik kwam bij in gewicht! Dus geen hormoontherapie meer voor mij. Daarom werd mij Ymea geadviseerd. Alleen weet ik niet welke kiezen: Ymea Silhouette of Ymea Platte Buik. Dus wil ik beide graag testen.

 9. sinds 2 jaar ben ik 10 kilo aangekomen, en krijg het er niet af. dit alles heeft te maken met de overgang helaas. zo is mij gezegd. in de nacht kan ik niet slapen van de zweetaanvallen…

 10. Wil het graag hiervoor gaan want met adhd en altijd graag in beweging zijnde maar nu plotseling gewichtstoename, pijnlijke gewrichten in knie en heup waardoor je sneller moe wordt en ellendig voelt geeft veel stress mee.

 11. In het begin van de overgang zat mijn maag in mijn keel het voelt alsof ik een emmer vol heb gegeten terwijl ik gewoon hetzelfde eet als vroeger ben benieuwd of mijn buik en maag gaan afslanken.

 12. Sinds ik in de overgang ben is mijn mooie platte buik verdwenen.
  Ik sport nog steeds 3 x per week fanatiek maar ik krijg de dikke buik niet weg. Ook heb ik veel last van opvliegers en slaap ik slecht. Helaas heb ik maar een klein budget en kan ik het risico niet nemen om van allerlei producten uit te testen omdat het misschien niet werkt. Over Ymea heb ik veel goede dingen gelezen dus ik zou dit heel graag willen uitproberen!

 13. Ik geloof bijna niet meer in producten die iets aan het nachtelijk zweten doen of die nod iets van mijn aangekomen kilo’s kunnen doen. Al zoveel geprobeerd zonder resultaat. Ymea Silhouet is denk ik dan ook het laatste middel wat ik zou willen proberen met hopelijk resultaat.

 14. Graag zou ik dit product willen testen .Ik zit vol in de overgang met alle ongemakken die daarbij horen.Ik ben benieuwd of dit product het waar maakt wat het zegt.

 15. Eigenlijk lach ik om “de overgang” en WIL me er niet druk om maken, helaas lukt het niet meer om de extra ( kerst / winter ) kilo’s weer weg te werken.
  Zelfs niet met een dieetfrake als schoondochter.
  Daarbij sport ik nog erg veel en werk nog ( bijna 64 j.) zou nog zo graag 5 kg kwijt willen en v.n. op mijn buik .
  Ook van de stemmingswisselingen baal ik enorm .
  Misschien is ymea nét dat kleine steuntje !?!?!?!?

 16. Ik zou best ymea willen testen.
  Ik ben al vanaf 40 met overgang bezig .
  Ik kom aan gewicht .
  Ik zou graag willen weten of dit zou baten.
  Er zijn zoveel producten op de markt!

 17. Sinds een aantal weken heb ik af en toe last van opvliegers en ik word af en toe badend van het zweet wakker. Daarnaast probeer ik al enige tijd 6 kg kwijt te raken, maar het lukt gewoon niet om meer dan 2 kg te verliezen. Ik zou graag Ymea proberen om te kijken of dit helpt!

 18. Wil zo graag Ymea proberen. Ben al 13 jaar gezegend ( dus niet) met opvliegers en nachtzweten. Dus zijn jullie mijn laatste hoop
  MvrgrBrigitte

 19. Na een laparoscopie zijn mijn eierstokken minder goed gaan werken en krijg ik overgangsklachten. Ik ben nog maar 44 jaar en voel me nog veel te jong voor het opgeblazen gevoel, het gevoel dat alles te strak zit, de vertraagde spijsvertering en al de rest wat er vaag is bijgekomen. Hopelijk brengt ymea verlichting

 20. Ik ben 52 en sinds 2 jaar in de overgang. Ik dacht dat ik geen last had van gewichtstoename, maar ineens vlogen de kilo’s eraan. Terwijl ik niet anders ging eten.
  Graag zou ik dit product willen testen.

 21. Ik wil Ymea Silhouet heel graag uitproberen omdat ik al veel heb uitgeprobeerd en tot nu toe nog niks gevonden heb wat helpt! Het is voor mij van belang omdat ik last van mijn gewrichten heb en door het aankomen moeite heb met de dagelijkse dingen zoals werk, lopen en omdat ik een dochter heb van 10 het belangrijk is dat ik actief met haar bezig kan zijn.

 22. Ben benieuwd naar de werking, vanwege mijn baan met verschillende tijden is het heel moeilijk id overgang mijn figuur te behouden, ben echt opzoek naar iets wat zou kunnen bijdrage naar mijn wensen

 23. Pas 51, en tot vorige maand geloofde ik de mensen in mijn omgeving niet die al mijn ‘klachtjes’ linkten aan de overgang (maagzuur, de nachtelijke zweetpartijen en de humeurwissels).
  Maar nu vind ik de laatste weken mijn taille niet meer en voel ik mij opgeblazen. Een vriendin raadde mij jullie product aan.
  Ik ben benieuwd …

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in