Ymea Silhouet Capsules en Ymea Platte Buik Review en Ervaringen

Veel afslankmiddelen op de markt werken averechts en zijn niet goed voor het lichaam. Desalniettemin zijn er ook afslanksupplementen die positief kunnen bijdragen aan je gezondheid en gewicht. Ymea Silhouet Capsules horen tot die groep. Deze dieet capsules doen meer dan alleen je gewicht aanpakken. Tevens bieden zij verlichting bij overgangsklachten, zoals nachtzweten, opvliegers, stemmingswisselingen en osteoporose. Ymea Silhouet is een fytoproduct. Dit is een natuurlijk product met actieve ingrediënten verkregen uit onverdunde plantenextracten.

Ymea Silhouet Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Ymea Silhouet zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Ymea Silhouet graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Fytoproducten worden al langer gebruikt om overgangsklachten te verhelpen. Deze middelen werken door het lichaam weer in balans te brengen. Zo heeft Ymea Silhouet eigenlijk een tweevoudige werking. Het zijn dieet capsules die ook overgangsklachten verhelpen. En Ymea doet dit allemaal met 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder Cimicifuga Racemosa, Cayennepeperextract, Prunus cerasusextract, Vitamine B6, B12, D3 en de mineralen koper en zink. De vitamines dienen om het immuunsysteem te versterken.

Ymea Silhouet Platte Buik is speciaal geschikt voor vrouwen in de overgang. De meeste

Ymea-Silhouet
Ymea-Silhouet

vrouwen ervaren het als een nare periode, waarin allerlei kwaaltjes de kop opsteken. Gewicht aankomen in de overgang is er helaas een van. Vandaag lees je hier meer over en geven we je een mogelijke oplossing: Ymea Silhouet.

Wat gebeurt er in de overgang?

In de overgang verandert je hormoonhuishouding. Dat wil zeggen, de samenstelling van de hormonen in je lichaam, verandert. Vanaf de puberteit produceer je als vrouw het hormoon oestrogeen. Dat hormoon wordt door rijpende eicellen aangemaakt. Omdat er tijdens de overgang steeds minder eicellen zijn, neemt de productie van oestrogeen automatisch ook af. Die afname zorgt op haar beurt voor veranderingen in het lichaam en de welbekende overgangsklachten.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat verandert er dan in je lichaam?

De meest gehoorde klacht tijdens de overgang is het krijgen van opvliegers: plotseling breekt het zweet je uit en krijg je het ontzettend warm. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het lagere oestrogeenpeil, dat geen goede controle meer heeft over de temperatuurregeling in de hersenen.

Andere klachten zijn prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren. Ook deze symptomen van de overgang worden gerelateerd aan de verandering in de hormoonsamenstelling.

Gelukkig zijn er diverse middelen die je kunt gebruiken om de symptomen van de overgang te verlichten. Een voorbeeld is Ymea Silhouet, waar je hieronder meer over leest.

Gewichtstoename tijdens de overgang

Heb je het idee dat je zwaarder wordt tijdens de overgang? Je bent niet de enige! Diverse vrouwen merken dat ze in de overgang kilootjes aankomen rond hun buik en borsten.

Het is nog niet geheel duidelijk of het direct met de overgang te maken heeft, of met ‘simpelweg’ ouder worden, maar er is in ieder geval een verband aan te tonen tussen de veranderde hormoonsamenstelling en gewichtstoename in de overgang. Hoe zit dat dan?

ymea ingredienten
ymea ingredienten

Je weet inmiddels dat de oestrogeenproductie tijdens de overgang daalt. Wat je wellicht nog niet weet, is dat ons vetweefsel in het lichaam oestrogenen aanmaakt. Omdat het lichaam de productie van oestrogenen in de overgang toch op peil wil houden, zal er meer vet worden opgeslagen, zodat daarin meer oestrogenen kunnen worden aangemaakt. Daardoor heb je kans om in gewicht aan te komen.

Andere oorzaken

Die paar extra kilo’s tijdens de overgang worden niet alleen aan de hormonale verandering in het lichaam toegeschreven. Zoals vaak bij verandering in gewicht, lijkt het nu ook te gaan om een combinatie van factoren.

De overgang brengt vaak verandering van emoties met zich mee: sommige vrouwen voelen zich onzeker, hebben stress, sombere gevoelens en stemmingswisselingen. Gevoelens van onzekerheid en stress kunnen meer (en ongezond!) eten in de hand werken.

Daarnaast wordt de stofwisseling trager naarmate je ouder wordt. Je verbrandt minder calorieën dan je op jongere leeftijd in eenzelfde tijdsbestek deed. Dat komt onder andere doordat je minder spiermassa hebt als je ouder bent. Spiermassa verbrandt calorieën, zelfs in rust. Minder spiermassa betekent minder verbranden. Als je in de overgang dus dezelfde hoeveelheid calorieën blijft innemen als eerder, verbrand je er te weinig en worden ze opgeslagen als vet. Tot slot bewegen de meeste mensen naarmate ze ouder worden, minder. En dat werkt aankomen in gewicht natuurlijk nog meer in de hand.

Buik en borsten in plaats van billen en dijen

Dat je minder oestrogeen produceert, heeft helaas nog een ander effect. Het zorgt ervoor dat het vet op andere plekken wordt opgeslagen dan voorheen. Waar vrouwen eerst vooral rond hun billen en dijen vet opslaan, gaan de kilo’s nu rond de buik zitten.

Oestrogenen stimuleren de aanmaak van vet rond de billen en dijen en blokkeren enzymen die vet in het bovenlichaam aanmaken. Wat er gebeurt bij een verminderde oestrogeenproductie, kan je nu wel raden: het proces wordt omgedraaid. De aanmaak van vet wordt gestimuleerd rond de buik en minder rond heupen en billen.

Wil je wat ondersteuning bij gewichtstoename en verandering van figuur in de overgang? Ymea Silhouet kan dan een oplossing bieden.

Ymea Silhouet

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je kunt gebruiken bij diverse overgangsklachten. De diverse plantenextracten in dit product ondersteunen je onder meer bij de hiervoor besproken problemen: gewichtstoename en toename van vet rond de buik en borsten.

In Ymea Silhouet zitten groene thee-extract en cayennepeper. Deze producten helpen bij het behoud van je figuur. Groene thee ondersteunt de vochtbalans en de vetverbranding. En dat is precies waar je lichaam wel een handje hulp bij kan gebruiken in de overgang! Van cayennepeper weten we dat dit bijdraagt aan gewichtsverlies. Zo kan Ymea Silhouet je dus ondersteunen als het gaat om je gewicht en lijn in de overgang.

De andere ingrediënten in Ymea Silhouet, zoals yam, helpen bij klachten zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. Zo kom jij prettiger de overgang door.

Wat kan je er aan verder aan doen?

Ymea Silhouet biedt een fijne ondersteuning om je overgangsklachten het hoofd te bieden. Daarnaast kan je zelf proberen om de ‘schade’ beperkt te houden. Probeer elke dag te bewegen, zodat je calorieën verbrandt en je spiermassa zoveel mogelijk behouden blijft. Daarnaast is het zaak om (als je dat al niet deed) op je voeding te letten. Neem je niet te veel? Is wat je in je mond stopt, overwegend gezond? Houdt deze zaken in de gaten, neem Ymea Silhouet, en de kans is groot dat jij de overgang gewoon op fijne manier en zonder gewichtstoename doorkomt!

Voor wie zijn Ymea Silhouet Capsules geschikt?

Ymea Silhouet Capsules zijn bijzonder goed voor vrouwen in de overgang. Het is een natuurlijke hulpmiddel tegen de klachten die je in die periode kunt ervaren. Tevens pakt het de gewichtstoename aan. Raadpleeg eerst de huisarts alvorens je met zulke supplementen aan de slag gaat.

De actieve stoffen in Ymea Silhouet maken dit product niet geschikt voor zwangere vrouwen. Deze stoffen verhogen het risico op een abortus en een vroeggeboorte.

Zijn Ymea Silhouet Capsules effectief?

De overgang is een ingrijpende periode in het leven van de vrouw. Ze ervaart dan verschillende fysieke alsook mentale veranderingen. Het is de periode waarin de vruchtbaarheid afneemt. De hormoonhuishouding raakt uit balans en dit kan leiden tot overgangsverschijnselen zoals:

 • Opvliegers
 • Nachtzweten
 • Gewichtstoename
 • en stemmingswisselingen.

De meeste vrouwen ervaren zulke klachten en meer tijdens de overgang.  Doorgaans doet men er weinig aan om de klachten te verhelpen. Dit komt meestal door onwetendheid of slecht advies van de arts. Er zijn (natuurlijke) middelen die overgangsklachten kunnen verminderen. Ymea Silhouet is er 1 van. Ymea brengt op een natuurlijke manier balans in het lichaam door een speciale samenstelling aan krachtige ingrediënten.

Deze zelfde ingrediënten hebben een gunstige werking op je gewicht. In de overgangsperiode gaat de stofwisseling trager werken. Dit is de voornaamste reden voor de toename in gewicht. Het heeft dus weinig te maken met je eetgedrag. De hormonen zijn hier de boosdoeners. Zij zorgen ervoor dat de heupen en buik steeds dikker worden. Ymea kan dit allemaal verhelpen door het lichaam weer in balans te brengen.

De meeste afslankpillen pakken gewichtsverlies op een andere manier aan. Zij zorgen ervoor dat de overtollige vetten sneller worden verbrand en dat je hongergevoel wordt vermindert. Met deze supplementen kun je succes boeken als je in de overgang bent. Echter is de kans heel klein. De gewichtstoename is, in dit geval, een symptoom van de overgang. Wil je die op een effectieve manier aanpakken, dan dien je de oorzaak erachter aan te pakken.

Wat kost Ymea Silhouet Capsules?

Ymea Silhouet Capsules zijn bij nagenoeg alle apotheken en drogisterijen te koop. Je kunt het ook online bestellen voor ongeveer € 22.

Voordelen

 • Het is goed tegen nachtzweten.
 • Het voorkomt gewichtstoename.
 • Het houdt je hormonen in balans.
 • Het houdt de botten en spieren sterk.
 • Het versterkt je afweersysteem.
 • Het verhelpt stemmingswisselingen.
 • Het verhelpt opvliegers

Nadelen

 • Ymea is niet geschikt voor zwangere vrouwen vanwege een verhoogt risico op abortus.
 • Kan baarmoedersamentrekkingen veroorzaken.
 • Verhoogt het risico van vroeggeboorte laat in de zwangerschap.

Conclusie

Het meest effectieve manier om af te vallen is om het gebruik van Ymea Silhouet Capsules te combineren met een gezond dieet en goed fitnessplan. Dan pak je de klachten op drie fronten aan. Ben je in de overgang en wil je op een gezonde manier afvallen? Dan zijn de capsules van Ymea Silhouet een goede keuze.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKilo Burner Review en Ervaringen
Volgend artikelGarcinia Cambogia Kruidvat Lucovitaal
ymea-silhouetHet meest effectieve manier om af te vallen is om het gebruik van Ymea Silhouet Capsules te combineren met een gezond dieet en goed fitnessplan. Dan pak je de klachten op drie fronten aan. Ben je in de overgang en wil je op een gezonde manier afvallen? Dan zijn de capsules van Ymea Silhouet een goede keuze.

641 Reacties

 1. Ik zit denk ik in de overgang. Heb last van nacht zweten waardoor ik gebroken nachten heb door natte kleding. Ik voel me opgezwollen in buik streek. Last van m’n darmen en lastig naar het toilet kunnen. Voor m’n gevoel zit alles strak en voelt niet prettig en niet mijzelf. Durf geen normale kleding of jurkjes meer te dragen omdat de buik opzet en vol lucht zit. Voel mij er niet prettig bij. Buiten dat krijg ik er stress en het benauwd ervan

 2. Door de overgang ervaarbik alle problemen. Zweten.. opvliegers, maagzuur enz.
  T ergste is het aankomen van lucht. Man man man wat zwel ik op zeg.
  T gaat er gewoon niet af.
  Zal ymea dan echt helpen?

 3. Door de overgang ervaarbik alle problemen. Zweten.. opvliegers, maagzuur enz.
  T ergste is het aankomen van lucht. Man man man wat zwel ik op zeg.
  T gaat er gewoon niet af.

 4. ik heb al jaren grote problemen met de overgang. en zoveel middeltjes genomen, en niks werkt. ik hoop dat jullie produkt mij kan helpen.

 5. Graag had ik dit willen testen, op twee jaar tijd ben ik 13kg bijgekomen. Heftige vapeurs?. Ik ben zo moe maar ik heb geen goede nachtrust meer.

 6. Ik gebruikte tot voor kort progynova.
  Helaas kan ik deze hormoonpillen niet meer krijgen ze zijn niet meer leverbaar.
  Inmiddels heb ik alle overgangsklachten in alle hevigheid terug ?

 7. Had al wel eerder klachten nooit iets mee gedaan. Heb 5 jaar terug een maag verkleining gehad. Altijd netjes onder controle kunnen houden. Toen kwamen er klachten ze dacht overspannen omdat ik nog maar 40 jaar ben nooit aan overgang gedacht praatte er met iemand over en die vroeg of ik in de overgang was. Krijg nu extra hormonen, maar ben al 15 kilo aangekomen. Totdat ik aan googlen was en dit tegen kwam en ben heel benieuwd of het werkt.

 8. Graag test ik Ymea uit. Sinds enkele maanden zie ik ondanks mijn dagelijkse beweging de kilo’s erbij komen. Hopelijk kan Ymea me helpen om die enkele kilo’s er terug af te krijgen :)

 9. Graag zou ik dit product proberen, helaas ben ik na een voetoperatie en 10 weken gips best wat aangekomen. En ik merk dat ik op mijn leeftijd (51 jaar) en in de overgang toch minder gemakkelijk afval. Vooral mijn buik is dikker geworden, minder taille. Ymea lijkt mij ideaal: helpt tegen de ongemakken van de overgang en ondersteunt het afvallen :)

 10. Graag zou ik Ymea Silhouette gratis eerlijk testen. Ik zit middenin de overgang en houd veel vocht vast op buik, bovenbenen en bovenarmen. Heel vervelend. Gebruikte hiervoor famosan totaal van d’r. Vogel. Was heel tevreden. Maar ze hebben nu de samenstelling verandert en werkt niet meer voor mij. Heel jammer. Zodoende wil ik graag iets nieuws proberen en graag eerst eerlijk testen.

 11. Al zoekend naar iets tegen mijn overgangsklachten kwam ik op deze website. Ik zou graag mee willen doen! Ik ben afgelopen jaar 6 kg aangekomen en probeer er met man en macht weer vanaf te komen. Daarnaast heb ik sinds dit jaar alle mogelijke overgangsklachten.

 12. Ik ben 55 en sinds een jaar in de overgang. Nooit superslank geweest maar gewoon normaal. Nu in 1 jaar 5 kilo aangekomen en nachtelijk opvliegers. Met de opvliegers kan ik leven maar dat ik mijn gewicht niet onder controle heb niet.
  Zou Ymea mij kunnen helpen?

 13. Ik ben een vrouw van 52 jaar. Ik ben al een jaar of 4 in de overgang. In plaats dat mijn klachten minder worden, worden ze alleen maar erger. Voel me van het ene op andere moment depressief, slaap nauwelijks door enorme opvliegers. Per week zie ik op de weegschaal de cijfers om hoog gaan. Kortom; help, ik ben ten einde raad!!!

 14. Goedendag,ik ben Marian Campo.
  Een vrouw van 47 en vervroegd in de overgang gekomen omdat ik ziek(borstkanker)ben geweest.
  Ik heb nu al zo’n 5 jaar last van alle kwaaltjes,vooral de opvliegers en gewichtstoename maken mij soms somber.
  Ik was altijd mooi slank maar nu helaas een stuk minder,vooral rond mijn taille en mijn bovenarmen.
  Ondanks dat ik 4 keer sport(hardlopen,wielrennen,fitness)krijg ik het er niet af.
  De huisarts kan alleen wat met hormonen voorschrijven maar met mijn verleden wil ik dat écht niet.
  Graag zou ik jullie product wel willen testen,hopen dat het mij gaat helpen.
  Met vriendelijke groet Marian Campo

 15. Hallo..dolgraag wil ik deze imea capsules proberen.Ben ten einde raad..ik kom in gewicht alleen maar aan ..en val geen gram af..ik beweeg elke dag voldoende..mag ik deze capsules proberen ?

 16. Sinds een tijdje heb ik allerlei overgangskwaaltjes, vooral nachtelijk zweten en een oogeblazen buik. Ik ben altijd slank geweest maar nu lijjt het bijna alsof ik zwanger ben. Ik let op mijn voeding en ik sport maar het lukt me niet om een paar kilo af te vallen. Heel frustrerend! Misschien is Ymea silhouette net een duwtje in de goede richting.

 17. Ik ben al enige tijd in de overgang, maar nu ga ik toch een paar kilo’s aankomen, en wil het graag proberen, ik ben pas 50 en heb geen zin om tonnetje rond te worden????

 18. Ik ben aangekomen door de overgang en vooral op mijn buik is dat zichtbaar. Wat ik ook doe ik raakmijn buik niet kwijt

 19. Hoi
  Sinds kort merk ik veranderingen, zomaar!! Op mijn eten letten helpt niet meer. De kilootjes komen er als het ware vanzelf bij. Ook last van opvliegers ’s nachts.
  Daarom wil ik dit erg graag uitproberen. Alvast bedankt!

 20. Ik ben op een leeftijd waarop de overgang zo een beetje begint en ik merk dat al goed in mijn gewicht. Zonder anders te eten toch al wat kilo’s erbij. Helaas
  En gezien de ervaring van mijn vrouwelijke familieleden in de overgang staat me nog heel wat te wachten voor wat betreft de opvliegers en het nachtelijk zweten. Ik zou ymea graag proberen om te zien wat het voor effect heeft op mijn beginnende ongemakken

 21. Zou dit product graag proberen. Ben inmiddels 7 kilo zwaarder dan voorheen een in de nacht zet ik veel waardoor ik slecht slaap.

 22. Ik ben al 15 kilo afgevallen maar de laatste kilo,s lukt mij niet
  Zit in de overgang en is heel moeilijk om het eraf te houden
  Dus zal het heel graag uit willen proberen

 23. Zou dit product graag willen proberen. De huisarts neemt me niet serieus, overgangsklachten door hormonen horen er volgens hem gewoon bij. Voelen vaak moe, kan om niets huilen of boos worden, kom aan inplaats van af te vallen. Dus zou heel graag willen testen of dit me zou helpen om mezelf weer een beetje te worden.

 24. Beste,
  Sinds een jaar ben ik in de overgang en ben inmiddels al weer 3 kilo bijgekomen. Wat ik ook doe, ik val niks af. Zou dit graag eens proberen. Ben de moed een beetje verloren.

 25. Ik zou Ymea silhouette graag willen testen omdat een vriendin van mij uit Duitsland van de gyneacoloog Zilverkaars tabletten (Remifemin) heeft gekregen en deze supergoed werken bij haar. Ik las dat Ymea ook Zilverkaars bevat. Dus heel graag!

 26. Ik loop al enkele jaren met een opgezette buik en is erg ontsierend en frustrerend in bepaalde kledingstukken…. Mijn gewicht krijg ik niet meer onder controle sinds enige tijd en hoop dat Ymea mij kan ondersteunen qua vlottere stoelgang want obstipatie is ook al jaren een probleem

 27. Ik wil het heel graag proberen. Ik zit midden in de overgang en de kilo’s blijven maar komen ondanks dat ik op mijn voeding let. Misschien dat ik met ymea wat ondersteuning heb. Zou heel fijn zijn als ik hier voor gekozen werd

 28. Ik zou het wel uit willen proberen omdat ik zelf er last van heb. En ook in mijn gewicht. Eerst kreeg ik het er makkelijk vanaf.nu niet meer

 29. Hallo
  Ik ben trageschildklier ziekte
  En een tijdje jullie ymea overgans capsulen gebruikt ben wel 8 kilo aangekomen
  Inplaats van afvallen
  Kunben jullie mij helpen welke hulp middelen van jullie moeten gebruiken?

  Groetjes

 30. Ik zit al even in de overgang, ik ben nu 58 jaar, en ik heb de gebruikelijke opvliegers, ’s nachts en overdag, maar sinds een maand of 2 heb ik een hele dikke buik gekregen en heb ik echt heel veel problemen om op gewicht te blijven. En dit is echt pas recent en was duidelijk te merken.
  Het lijkt mij dan ook heel fijn als ik Ymea Silhouet kan proberen om te zien of dit echt iets voor mij kan doen.

  • Hoi ik zou het graag willen testen ik ben inmiddels 10 kilo door de overgang aan gekomen ondanks ik veel loop met de honden normaal eet ik slaap ook slecht geen vut ben benieuwt of dit helpt

 31. Ik ben 52 jaar en zit in de overgang waardoor ik merk dat ik last krijg van meer vet op mijn buik en armen. Ik zou graag Ymea silhouet platte buik zou willen testen.

 32. 70 kilo afgevallen met Atkinsdieet, streng. Maar dat is niet vol te houden. Dus…al jaren bezig met diëten.
  Ik weet dat er iets “mis” is met mijn hormonen, ondanks regelmatige menstruatie. Maar arts wil niets onderzoeken. Waarom kom ik dan aan,nachtzweten, mijn emoties maken me gek maar daar zou dan weer anti depressiva bij helpen? Waarom gelooft de huisarts mij niet, help mij haar (het is nog een vrouw ook!) te overtuigen dat het wel “de hormonen” zijn?! Ik ben Verpleegkundige en moet eerlijk bekennen dat ik niet geloof in weer voedingssupplementen… Bewijs het, overtuig me! Want ipv 51, voel ik mij 100….

 33. Ik eet gezond sport 2 x in de week maar het lijkt wel of ik alleen maar aankom. Buikje en billen voornamelijk. Ik ben nu 51 en voel mij totaal niet happy met dit ‘nieuwe’ lijf. Zou graag Ymea willen testen en kijken of dit mij helpt met de kilootjes en mijn hele gemoedstoestand

 34. Graag zou ik in aanmerking komen voor een proefpakketje. Ik ben 51 jaar en sinds mijn 45 jaar in de overgang. Heb helaas nooit geen kinderen kunnen krijgen en had voorheen dan ook nooit geen problemen met mijn figuur of gewicht. Had het geluk in een slank lichaam te zijn geboren, waar ik nooit veel voor heb hoeven doen. Sinds mijn 45ste veranderde dat echter. Ik ben sindsdien erg gaan opletten wat ik eet, eet gezonder, snoep nauwelijks en eet minder, maar helaas ben ik inmiddels 8 kilo zwaarder geworden. In februari kocht ik mijn trouwjurk, die toen perfect zat en ik 29 augustus zou dragen. Ben meteen weer streng gaan opletten, want ik mocht absoluut niet aankomen. Ondanks al mijn gezonde eten is mijn taille in een half jaar tijd 5 cm gegroeit en past de jurk helaas niet meer. Ivm corona is mijn huwelijksfeest echter uitgesteld naar september 2021. Geluk bij een ongeluk zou je zeggen, maar ik ben zo bang dat ook al heb ik nog 1 jaar om af te vallen, ik ondanks lijnpogingen alleen maar meer ga aankomen. Ik zou het anders denk ik wel voort los kunnen laten en mijn nieuwe figuur accepteren hoe moeilijk ik dat ook vind, maar ik moet en zal in mijn trouwjurk passen. Had ook nooit kunnen bedenken dat toen ik de jurk kocht en mee naar huis nam, ik hem nog 1,5 jaar lang thuis zou moeten bewaren voordat ik hem aan zou kunnen doen. Ik ben ten einde raad, weet niet meer wat ik moet doen om af te vallen als gezond en minder eten, sporten en flink minderen met wijn niet meer helpt. Ik heb echt hulp/ondersteuning nodig.

 35. Na mijn vijftigste vliegen de kilo’s eraan en dat terwijl ik geregeld sport en super gezond eet. Ik ben sceptisch over tabletten en ik hoop dat jullie mij kunnen overtuigen van de werking van dit product.

 36. Hallo, ik zit sinds kort in de overgang, voel me heel raar, duizelig warm nachtzweten onrustig druk in mijn hoofd, en ik begin te groeien ik wil heel graag dit product testen om te kijken of het helpt zodat ik weer normaal kan functioneren. En weer lekker in mijn vel ga zitten, ik word er nu onzeker van.

 37. Ik ben pas 43 Maar ben de afgelopen periode ineens 7 kilo aangekomen wat echt niet door eten komt. Ook al 3 maanden niet ongesteld geweest dus wellicht is dit passend voor mij

 38. Goedemorgen,

  Ben al een tijdje in de overgang maar krijg de laatste maanden steeds meer opvliegers en m’n gewicht neemt ook toe ondanks meer sporten en zelfde eetpatroon.Ik zou het product graag willen testen

 39. Ik ben in korte tijd 5 kg aangekomen en kan sporten en diëten wat ik wil naar het gaat er niet af. Ben 47 jaar en al vroeg in de overgang. Ik voel mij doodongelukkig zo en zou het graag willen proberen voordat ik ga bestellen . Hopelijk kom ik in aanmerking .
  Met vriendelijke groet, devi

 40. Ik wil heel graag Ymea Silhouet proberen. Ik ben 51 jaar. Eigenlijk altijd slank geweest maar ik merk dat mijn buik de laatste jaren uitdijt. Ik doe er van alles aan; drie keer per week hardlopen, twee keer wandelen en elke dag hoepelen. En natuurlijk op mijn eten letten. Het lukt mij niet om af te vallen.
  Sinds twee maanden doe ik ook aan Intermittent fasting maar ook hier boek ik nauwelijks resultaat mee.

 41. Ik ben 55 jaar en wil graag ymea silhouette gaan testen omdat ik hoop dat het helpt mijn buikvet wat steeds meer word sinds ik in de overgang zit, te verminderen.
  Ik werk in de zorg en krijg steeds meer last van mijn buik die me in de weg zit.
  Ook heb ik last van stemmingswisselingen en opvliegers waar het ook goed voor is ,lees ik

 42. Goedemorgen,
  Heb nu al bijna 2 jaar regelmatige opvliegers en ben behoorlijk aangekomen, zonder dat ik mijn eetwijze heb veranderd. Maar ik heb het meeste last van pijn in spieren en gewrichten, erg frustrerend om het gevoel te hebben in een 80-jarig lichaam te zitten op je 51e. Ik ben eigenlijk niet zo van de medicijnen, maar ben op aanraden van een vriendin nieuwsgierig geworden naar YMEA en zou graag gebruik maken van jullie test.

 43. Ik ben longpatient en zit in mijn menopauze ik zou niet willen bijkomen zo dit mijn ademhaling zou bemoeilijken maar ik ben ook korter door de menopauze wil dit eens proberen de andere van jullue staan me ook wel aan

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in