Yves Rocher Défiligne Afslankkuur

Mijn Afslankprogramma van Yves Rocher

Bij Yves Rocher denk je niet meteen aan een afslankkuur maar eerder aan cosmetica. Toch is het Laboratorium Santé Naturelle van Yves Rocher geen nieuwkomer op de dieetmarkt. Al jaren werkt Yves Rocher aan een productlijn met afslankmiddelen en afslanksupplementen. Yves Rocher zet hoog in op verantwoord afslanken en heeft verschillende programma’s ontwikkeld. Van afslankmiddelen voor dagelijks gebruik tot meerdaagse kuren en complete afslankprogramma’s. ‘Mijn Afslankprogramma’ is de nieuwste aanwinst in het pakket. Later in dit artikel vertel ik meer over dit programma.

Yves Rocher Défiligne Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Yves Rocher Défiligne zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Yves Rocher Défiligne graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Online Bestellen

We kennen Yves Rocher van de online cosmetica winkel. Ook de afslank producten van Yves Rocher zijn uitsluitend online verkrijgbaar.  Yves Rocher is van oorsprong een Franse organisatie, en nog steeds is het hoofdkantoor gevestigd in Frankrijk. Inmiddels heeft Yves Rocher een een prima distributie netwerk uitgerold binnen de Benelux. Ook buiten Europa zijn de afslank producten een succes. Vooral in Noord Amerika doet Yves Rocher goede zaken op de immense dieetindustrie.

Exclusieve Yves Rocher Actie

Speciaal voor bezoekers van vetvrij.com is er een exclusieve actie bestaande uit een Défiligne 10-daagse afslankkuur + 2-in-1 hydraterende verstevigende bodymilk. Normaal kost deze set 32,50 euro. Tijdelijk kun je deze set bestellen voor de actieprijs van 12,95 euro. klik hier voor meer informatie, of om te bestellen.

Vragen en Ervaringen met Yves Rocher Afslank Producten

Heb je vragen over de afslank producten van Yves Rocher, of wil je jouw ervaring delen? Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers met Yves Rocher Défiligne Afslank Producten.

‘Mijn Afslankprogramma’ van Yves Rocher

In 2013 heet Yves Rocher ‘Mijn Afslankprogramma’ gelanceerd. een nieuw programma dat is opgebouwd uit 3 stappen.

1. Module Prepare: voorbereiding van je huid
2. Module Choice: Kies de juiste verzorging
3. Module Voeding: Extra boost voor je afslank programma

Alle modules zijn gebaseerd op producten met een natuurlijke basis.

Yves Rocher Producten

De afgelopen tijd is het assortiment mede door het nieuwe programma behoorlijk uitgebreid. Hier volgt een overzicht van de afslank producten uit het Yves Rocher afslank assortiment.

 • S.O.S. overmatig vet Défiligne voor figuur correctie
 • Svelta Svelta Frutaline Vitaliteit voor afslanken zonder vermoeidheid
 • Défiligne Défiligne platte buik 2-in-1 tegen een opgezette buik
 • Défiligne Défiligne 14-daagse afslankkuur
 • Défiligne Défiligne Double action afslankthee
 • Défiligne Défiligne Vetverbrander
 • Minceur Café Vert 30 dagen afslankkuur
 • Afslankbooster met vochtafdrijver

Sport en Beweging

Yves Rocher richt zich puur op het medische aspect van afvallen. Sporten of overmatig bewegen is dus niet nodig. Wel wordt een aangepast, licht eetpatroon aanbevolen voor een beter resultaat. Yves Rocher is wereldwijd nummer 1 in plantaardige cosmetica en al jaren een begrip voor natuurlijke schoonheidsproducten

Ervaring met Yves Rocher Défiligne

Heb je vragen over de afslank producten van Yves Rocher, of wil je jouw ervaring delen? Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers met Yves Rocher Défiligne Afslank Producten.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikel3,9 kilo afvallen in 8 weken met Thuiscursus afslanken
Volgend artikelGratis Smoothie Receptenboek
yves-rocher-defiligne-afslankkuurMijn Afslankprogramma van Yves Rocher Bij Yves Rocher denk je niet meteen aan een afslankkuur maar eerder aan cosmetica. Toch is het Laboratorium Santé Naturelle van Yves Rocher geen nieuwkomer op de dieetmarkt. Al jaren werkt Yves Rocher aan een productlijn met afslankmiddelen en afslanksupplementen. Yves Rocher...

15 Reacties

 1. Ik ben op mezelf erg goed begonnen met sporten en gezond eten maar heb na 2 maanden een plateau bereikt…
  Het lijkt me ideaal om jullie product te testen om m’n plateau te doorbreken en gezond verder te kunnen afvallen.

 2. Goedemiddag,

  Graag wil ik uw product om af te slanken gratis testen!
  Ik heb ongeveer een jaarlang prednison gebruikt voor mijn astma, en ben daardoor erg aangekomen. Oa ook door het vasthouden van vocht. Daarom wil ik graag het product testen om te kijken of ik er van af kan vallen.
  Ik heb een maand terug ook corona gehad en gebruik ook andere medicijnen voor de astma. Kan het samengaan?

  In afwachting van uw reactie,

  Mvg
  Johanna

 3. Goedemiddag
  Ik heb net het een en ander opgezocht over défiligne vetverbrander omdat ik het tussen mijn bestelbon zag staan . Ik zou graag een paar kilo kwijt willen ,zodat ik me terug beter in mijn vel ga voelen. Na de zwangerschap van ons 3 de dochter is er bijna alles aan blijven plakken . Heb al.zoveel geprobeerd voor wat af te vallen maar niks dat werkt . Dus Nu hoop ik toch een beetje dat dit wel werkt

 4. ik ben erg benieuwd naar deze detox. Ik gebruik nu al vaak detoxthee van verschillende merken. Maar merk totaal geen verschil. De reacties van deze detox zijn verschillend, dus wil het graag zelf proberen. Ik drink nu al veel water, maar heb het gevoel dat af en toe detox een goede aanvulling zal zijn in vochtverlies. Op dit moment heb ik vaak last van vocht in de benen en een opgeblazen buik

 5. Ik voel me niet prettig met m’n buikje/lijf, en vooral niet straks met de zomer op komst.. wil dan graag weer een bikini dragen, zonder schaamte gevoel

 6. Erg jammer, maar geen resultaat, netjes gebruikt zoals in beschrijving 45 cc opgelost in 1 liter verdeeld over gehele dag ingenomen, had hier echt meer van verwacht.

 7. Défiligne 10-daagse afslankkuur heb ik al
  maar is helemaal niet duidelijk informatie
  ik heb 2 per dag gebruiken
  ik merk geen afgevallen buik heup en benen

  aub duideijk smorgens drink ik 25 ml lus 150 ml water drinken hele dag drinken normaal ontbijt eten en

  voor warm eten ikd rink weer op dan eet ik warm eten dan hele avond water drinken

  wilt u effe uitgelegd informatie over Défiligne 10-daagse afslankkuur ik hoor snel racatie van u

 8. Ik heb het 10 dagen gebruikt en ben ook geen ons lichter geworden. Dat drankje smaakt verschrikkelijk vies. En dat heb ik (zoals beschreven) 2x daags ingenomen met een vol glas water; dit terwijl ik gruwel van water drinken. Ik drink nooit water. Ook staat op de fles dat je liefst 1,5 liter water per dag moet drinken. Dat hadden ze vooraf wel eens mogen melden. Dat doe ik dus echt niet. Het enige dat het me opgeleverd heeft is de laxerende werking; ik BLIJF op de wc zitten. Geen aanrader dus. Als iemand een dieet weet zonder daarbij water te hoeven drinken, dan verneem ik dat graag.

  • U weet dat water drinken heel goed is? ieder mens zou minstens 1,5 liter water per dag moeten drinken…

 9. Heb nu 12 dagen defiligne afslankkuur [bestel nr15674] gebruikt en ben nog niet 1ons in gewicht
  kwijt geworden.Ben ik een uitzondering?
  met vr groeten
  M.Daanen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in