Zacti+ zijn afslankpillen die afkomstig zijn uit Frankrijk. Sinds kort is is Zacti+ ook in Nederland verkrijgbaar, tot nu toe echter uitsluitend via internet. Het supplement claimt, net al vergelijkbare producten, dat je eenvoudig kunt afvallen door het slikken van de capsules.

Jouw Ervaring

Zacti+ is een nieuw product en om die reden zijn er nog maar weinig ervaringen. Heb jij Zacti+ Afslankpillen besteld en uitgeprobeerd. Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Zacti+ Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Zacti+ zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Zacti+ graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

1 kilo per capsule
zacti

Het bijzondere van deze capsules is dat de leverancier garandeert dat je per capsule 1 kilo kan afvallen. Daar staat tegenover dat de capsules exorbitant duur zijn. Voor vier pillen betaal je 30 euro. Dat is dus bijna 8 euro per capsule. Daarnaast viel het ons op dat op de website van Zacti+ geen lijst met ingrediënten te vinden. We kunnen je dus niet vertellen welke bestanddelen in een capsule zitten.

Stofwisseling

Zacti+ beweert verder de stofwisseling te verhogen. Deze eigenschap kennen we van vergelijkbare producten als Nuvoryn en Alli. Door het versnellen van je stofwisseling gaat je lichaam meer calorieën verbranden in plaats van ze op te slaan als vet. Zoals bij ieder gewichtsverlies supplement is het ook bij Zacti+ aan te raden om een verantwoord voedingspatroon te volgen en voldoende te bewegen voor een beter resultaat.

Betrouwbaar?

Zoals ik eerder schreef kunnen de capsules uitsluitend via internet besteld worden. De site is Nederlandstalig maar staat geregistreerd in Duitsland en loopt via Polen naar Nederland. Op de site lezen we dat Zacti+ van oorsprong een Frans product is. We zien Zacti+ inderdaad op meerdere Franstalige sites opduiken.

Jouw Ervaring

Omdat wij nog veel vraagtekens hebben bij Zacti+ Afslankpillen zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring. Heb jij Zacti+ Afslankpillen besteld en uitgeprobeerd. Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelObese Tamara Overduin Gemist
Volgend artikelGratis Elisabeth’s Magazine
zacti-afslankpillenZacti+ zijn afslankpillen die afkomstig zijn uit Frankrijk. Sinds kort is is Zacti+ ook in Nederland verkrijgbaar, tot nu toe echter uitsluitend via internet. Het supplement claimt, net al vergelijkbare producten, dat je eenvoudig kunt afvallen door het slikken van de capsules. Jouw Ervaring Zacti+ is...

57 Reacties

 1. Ik heb de pillen ook teruggestuurd maar geen geld teruggekregen. Heb al 5x een mail gestuurd, na de 3e mail kreeg ik antwoord dat ze de afdeling nogmaals hebben gevraagd om het geld terug te storten, dat is inmiddels al weer 5 weken geleden. Nog 2 mailtjes er achteraan gestuurd, maar denk je dat je antwoord krijgt, nop. Het zijn inderdaad hele grote oplichters en ik ga hiervan aangifte doen. Misschien kunnen meer mensen aangifte doen dan gaan ze misschien ons geld bij allemaal terugstorten.

 2. Al 2 maand heb ik het bedrag betaald, dan na 10 dagen zeiden ze dat de bestelling niet was opgestuurd. Interne problemen, dan gingen ze mijn geld terug storten en moest ik weer 10 dagen wachten. Nu na bijna 2 maand nog niks. Het zijn de grootste bedriegers ! Ze zetten u geld af!!!!!!

 3. Goede morgen, ik heb de zacti+ tabletten gebruikt maar ben GEEN ons afgevallen. Ik heb de twee doosjes opgestuurd naar jullie adres in Parijs.
  Wilt u zo goed zijn mijn geld terug te storten op mijn rekening.
  t.n.v. Mevr. AML Kemper

 4. ik heb de pillen gebruikt en geen kilo mee afgevalen ik heb zelf maar een dieet gedaan zonder de pillen en in 2 weken tijd 2 kilo afgevalen die pillen zijn gewoon oplichterij ik wil mijn geld terug maar hoe weet iemand hoe ik het terug kan krijgen

 5. Dames en heren,

  Ik ben een jongen van 19 jaar oud en heb twee jaar terug enorme last van overgewicht gehad.
  Echter heb ik geen pillen geslikt omdat dit de kans op kanker vrij vergroot!

  Ik raad dan ook allen aan om gewoon op je zelf af te vallen en minder te gaan eten.
  Die pillen werken voor geen meter en ze zijn alleen voor enorme luie mensen!

  Hiermee bedoel ik niet de mensen die lichamelijke klachten hebben.
  Maar op deze pagina zijn er genoeg die er wel voor kunnen gaan maar gewoon te beroerd zijn om minder te gaan eten of te gaan sporten.

  Ga fietsen, wandelen of koop desnoods een hond! ;) Maar wat ik wil zeggen is dat die pillen ten eerste voor geen meter werken, dat sporten vele maler gezonder is en je fitter maakt en dat je kans op verschrikkelijke ziektes verkleint door de pillen niet te slikken, maar ook door meer te bewegen!

 6. Ik was ook geen gram kwijt, maar troost je je krijgt je geld terug.
  Laat jullie echter niet vangen door berryblastslim, die blijven je rekenng plunderen terwijl ze niets verzenden :-(

 7. Ik heb zacti+ geprobeerd, had er slechte gevoelens bij, maar omdat ze schrijven dat als het niet werkt ze het geld terug storten heb ik toch een bestelling geplaats, na 2 dagen had ik de capsules al. in huis, ik had er 7 besteld, en heb er 7 gratis bij gekregen. De eerste 3 dagen wisselde mijn gewicht een beetje, maar na 6 dagen gingen de kilo’s ervan af, en nu ik de capsules op heb ben ik 11 kilo afgevallen, dus het helpt dus wel.. ik ben er erg blij mee en ga zeker dichter de zomer nog eens bestellen, kan ik eindelijk m’n bikini aan! Succes ermee allemaal. Groetjes Marian

 8. Hai, ik ben vandaag verrast door de postbode. Ik kreeg binnen de tien dagen mijn bestelling en ga vanaf morgen beginnen. Hopelijk word ik niet net als al die andere mensen teleurgesteld! Ik wil graag de beloofde kilo’s kwijt. Ik hou jullie op de hoogt. Mocht er iemand zijn die wel afgevallen is, graag een terug koppeling. Alvast bedankt en veel succes voor een ieder die ermee gaat beginnen. Groetjes, Sanne

 9. Aub mensen laat je idd niet vangen!!!! Het werkt voor geen kl#ten! Het enige die vermagerd is je bankrekening want zo goedkoop is het niet en dat je je geld terug krijgt… Vergeet dat ook maar.

  • Is dat verandwoord die pil
   Ik wil zo gráag afvallen het lukt me niet ik moet voor mijn suiker afvallen zeker 20 kIlo
   Maar door veel rug klachten slijtage van alle wervels te weinig beweging
   En. Kosten vóor sport te duur
   Maar zo maar iets slikken en de twerking er niet van kent

 10. Geachte Lezers

  Heel dat Zacti+ werkt voor geen gulden.Het is een grootte oplichterij.Heb het 1,5 week geprobeerd
  en ipv afvallen kwam er 1 kilo bij.Het mooie was dan ook nog dat ze adverteren met je geld terug krijgen nou dat duurt weken tot maanden en dan is het nog maar de vraag of je geld terug gaat ontvangen.Ook na verschillende mailtjes waar je dan wel antwoord op krijgt doen ze beloftes en maken niks waar.

  Conclusie = Zacti+ werkt niet en beloven van alles , maar maken niks waar.

  Is gewoon Oplichterij

 11. Hallo allemaal

  Niet kopen ik ben 100 euro armer en geen 100 gram afgevallen.
  Gewoon opgelicht

  Vriendelijke groeten

  Foundy

  • iedereen moet dit weten dan word het gestopt doen bellen of mailen
   Doen met vele andere mensen anders stopt het nooit

 12. op 15.mei de pillen teruggestuurd omdat dit NIET werkt.
  dit is aangetekend verstuurd met barcode rn514816821nl
  maar hoor verders niets meer
  graag verneem ik hoe ik mijn 100 euro terug krijg

 13. Ik heb 8 tabletten afgenomen maar tot mijn spijt heeft het niet geholpen, bij andere vrienden trouwens wel.
  Hierna heb ik gemaild naar Zacti en keurig netjes antwoord ontvangen met gegevens voor de retourzending. Ik heb binnen 4 weken het geld RETOUR ontvangen, alle hulde.
  Wat er ook staat maken ze dus waar, bedankt.

 14. Heb dit nog niet besteld, maar is te mooi om waar te zijn, dus ik doe het NIET. Wat je zeker kwijt bent, zijn je centen, niet je kilo’s!

 15. volgens mij zijn dit oplichters,ben al 3 maanden aan het wachten op die pillen.Als je dan mail stuurt zeggen ze dat het al verstuurd is.
  Mijn advies NIET DOEN

  • Ik heb ze ook besteld maar nog steeds niet ontvangen.
   Ik kan hun zelfs geen email sturen want wat ze opgeven op de site dat email aders bestaat niet.
   Iemand voor mij nog andere contact gegevens.
   HELP

 16. mensen, toch,ik snap totaal waarom al die zever geloofd word, Die reclame die toch O zo vreselijk verleidelijk is. Iedereen wenst het om enkele kilotjes op wonderbaarlijke wijze af te vallen. iedereen wil dit maar al te graag geloven (ik ook) Maar ik ben een realist en ga eerst alles uitpluizen en onderzoeken welke stoffen er in zitten, Bij ZACTI+ kan je dat niet want ze geven geen stoffen vrij. dus wat ik niet kan uitpluizen ga ik zeker en vast ook niet bestellen. Dit is heel duidelijk zware oplichterij. Voor iedereen het heeft gesnapt zijn ze ondertussen al een pak rijker en kunnen ze weer iets nieuws zoeken om te mensen op te lichten, . T’is een tijd van zware criminaliteit op alle vlakken, Dus mensen oppassen aub. wat ze ook schrijven. Als het echt zo een wondermiddel was zoals ze beschrijven dan was het probleem van het overgewicht bij mensen opgelost.. jeez, Wees nou realistisch… Don’t let them fool you. beleve in yourself .. en in de goeie gezonde voeding met de nodige beweging en dat is echt voor iedereen mogelijk en hoeft niet als “vervelend” worden gezien, voor iedereen is een sport die hij/zij leuk kan vinden, je voelt je lichaam veranderen in weken tijd, dat is echt een wauw wonder middel en werkt altijd, Kost geen geld..

 17. Ik heb zacti besteld en gebruikt niets .dus niet afgevalen
  ik heb 4 pillen geslikt en niets.ik heb nog 4 pillen, maar ik ben dr mee gestopt
  graag advies
  Alvast bedankt
  Chami

 18. Met verbazing lees ik het mailtje van OCEAN. Ze willen mijn IBANrekeningnummer en Swift code van de bank zodat ze kunnen terugbetalen.. Ik hou jullie op de hoogte..

 19. Absoluut niet aan beginnen! Ik kwam in de periode dat ik Zacti+ gebruikte aan in plaats van dat ik afviel!! Meer dan 2 kg, terwijl er met vier pillen 4 kg verdwenen zouden moeten zijn! het verschil: 6 kg. En een extra opgave om af te vallen. Dus doe het niet!!! Dit is oplichterij.

 20. Dit soort praktijken zijn oplichters! Net als alle andere zogenaamde afslankpil bedrijven!!
  Val gewoon uit jezelf af in plaats via deze troep te doen!! Dit kost ons als mede mens alleen maar meer geld aangezien men ook nog is ziek kan worden hiervan. (genoeg verhalen hierover gehoord.)

  Naar dat geld kan men gewoon fluiten, Dit soort bedrijven houden zich overal schuil.

  Dit word ook nog wel eens vertaald naar: ´Pech voor u het geld is niet meer van u’

 21. Misschien moeten we een collectief vormen om zo ons geld retour te krijgen.
  Radar of Kassa inschakelen. Die bereiken vast iets meer!

 22. heb de pillen besteld en gekregen
  nu 8 pillen geslikt.
  maar de fabels zoals beloofd is beslist NIET waar.
  nog niet 1 gram eraf.
  dus net als de rest flauwekul.
  hoop dat ik ook snel mijn geld weer terug krijg.
  Maar vrees dat dat wel een paar maanden gaat duren.
  net als de andere bedrijven.

 23. Had 4 capsules besteld daar het best prijzig is… kreeg ook 4 gratis erbij,ben nu op de helft en bijna 2 kilo kwijt… ook niks meer. maak de kuur wel af.
  Heb wel erge buikklachten en spierpijn..of dit een bijwerking is???
  maar nee het beloofd echt niet wat het zegt. .

 24. Heb ook de 8 pillen besteld en 8 extra gekregen.
  Ik nam om de twee dagen een pil in en smorgens was er een kilo af maar tegen de avond was die er terug bij. Heb nen mail gestuurd naar Zacti om te vragen waar ik de tabletten terug mag sturen om mijn geld terug te krijgen maar nog geen antwoord gekregen.
  Ik denk dat we goed in’t zak gezet zijn

 25. We hebben zacti gebruikt, echter zonder enig resultaat. We hebben het retour gezonden maar hebben in tegenstelling van de belofte, nog steeds geen geld terug gekregen.

 26. Ik heb 8 pillen besteld en 8 gratis heb er 8 gebruikt en ben zelfs 2 ons aan gekomen in plaats van 8 kilo kwijt.
  ik heb alles op 14-04-2013 terug gestuurd. naar O.C.E.A.N
  88 numéro 3
  av. gl Leclerc
  92100 PARIS
  FRANKRIJK
  ik heb meerdere malen een mail gestuurd en gevraagd wanneer ik mijn geld terug krijg gestort maar krijg steeds geen reactie, zij geven op de site de garantie je geld terug te krijgen als het product niet helpt. heb het gevoel het geld ook niet mer terug te zien.wat voor mensen zijn jullie mensen lekker te maken dat ze in een paar dagen enkele kilo,s kunnen verliezen en het niet waar is.

 27. Nou daar ben je lekker mee ofnie naar frankrijk opsturen!!!!!!

  Geachte Mevrouw,

  Hartelijk dank voor uw e-mail. We zijn erg verrast dat de behandeling niet effectief was in Uw geval, maar we hebben respect voor uw beslissing om het product te retourneren. Wij zullen Uw terugbetaling storten op uw bankrekening zodra we het pakket ontvangen hebben met de bijgevoegde bon.
  Gelieve uw banknummer in iban formaat, swift nummer en email adres met de overgebleven doosjes mee sturen.

  Ons adres is :

  O.C.E.A.N
  88 numéro 3
  av. gl Leclerc
  92100 PARIS
  FRANKRIJK

  Met vriendelijke groet,
  O.c.e.a.n klantenservice.

  —– Original Message —–
  From: Dominique
  Sent: 05/03/13 02:46 PM
  To: [email protected]
  Subject: Zacti + garantie

  Goedenmiddag

  Ik heb een bestelling gedaan bij jullie van 8 tabletten en 8 extra nu ik een aantal dagen bezig ben en op de helft ben en ik nog geen kilo kwijt ben wil ik graag gebruik maken van mijn garantie en dus terug sturen want ik ben echt niet tevreden hierover…

 28. Ik heb dus samen met mijn partner een kuur gevolgd ieder 8 tabletten wij zijn beide geen kilo afgevallen wij zijn dus gestopt en ben dus nu aan het wachten op een mailtje terug om ze retour te doen want dat is de garantie zeggen ze

  • heb ook een mailtje gestuurd met de vraag naar waar ik ze moet terugsturen; en of het aangetekend moet. Echter nog geen antwoord gehad :-(

 29. Mensen probeer gewoon zelf af te vallen! Dit is gewoon de beste manier. Binnen 1 maand was Ik gewoon 8 kilo kwijt. Blijven sporten en niet op je kont blijven zitten. Wie weet wat er in deze capsules verborgen zitten! Het kan wel ziektes oproepen. Mijn tip: ga lekker naar buiten en beweeg zoveel je kan. Vragen? Men kan mij altijd mailen.

 30. Wat mij betreft, ik heb die kuur ongeveer een jaar geleden gedaan en het is mij voor het eerst gelukt om af te vallen. Ik ben meer dan 15 kilo afgevallen, maar niet in 15 dagen na het innemen van 30 tabletten.
  Ik moest 20 tabletten innemen en het duurde meer dan anderhalve maand. De resultaten zijn SUPER, sindsdien ben ik niet aangekomen.
  Je moet echter opletten wat je eet en het is beter om de trap te nemen dan de lift!
  Het helpt zeker!
  Bovendien loop je geen risico, je krijgt gegarandeerd je geld terug als je ontevreden bent.

 31. pfff, ik heb al 3 pillen genomen en ben niet eens vermagerd :(
  dikke bullshit en dikke zever al die zogezegd vermagerd zijn . . .

 32. Ook ik sluit mij bij de andere dames aan koop t niet ik kreeg er meer een honger gevoel van ook ik probeer mijn geld terug te krijgen

 33. Het werkt helemaal niet! Ik heb nu al 6 pillen op en weeg nog steeds hetzelfde. De mooie verhalen die te lezen zijn, zijn volgens mij van de leverancier zelf. Het was ook te mooi om waar te zijn natuurlijk……..

 34. Ik heb nu 6 x zo’n pil ingenomen en helemaal niets afgevallen, zelfs een kilo aangekomen. Ik ga nu verpakking terug sturen en hopen dat ik mijn geld terug krijg (zoals op site vermeldt staat)

 35. Ik hoop dat de pharmaceutische industrie ooit wel zoiets ontwikkeld. Maar als dit echt zou werken zoals ze beweren zou het inderdaad revolutionair zijn en zelfs op hyet nieuws komen. Het zou veel overgewichtziektes kunnen voorkomen. Helaas werkt het dus niet anders hadden we het via het nieuws zeker geweten.

  Succes bij het vinden van iets wat wel werkt. Voor mij werkt het drinken van veel water en sporten, Beiden verminderd de eetust en zorgt voor een gezond lichaam.

 36. Niu als je de reacties leest denk je dit moet het dan zijn.
  Maar het is een nepmiddel,doet helemaal niets met je gewicht.
  Was al achterdochtig daarom heb ik er maar 4 besteld,resultaat niets afgevallen.
  Dus mensen koop het niet,het werkt niet.

  • Ik heb zacti+ ook besteld en het helpt voor geen meter, geen 1 kilo kwijt geraakt echte waardeloze pillen, koop het niet. Ik heb ze nu een brief en mail gestuurd en mijn geld terug gevraagd, nog geen reactie gehad

 37. Graag wil ik 12kilo afvallen met zacti+ hoe kan ik het bestellen,hoe duur is het en moet ik als ik stoppen wil na het resultaat afzeggen?

  met vr,groet :Marianne.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in