Zacti+ zijn afslankpillen die afkomstig zijn uit Frankrijk. Sinds kort is is Zacti+ ook in Nederland verkrijgbaar, tot nu toe echter uitsluitend via internet. Het supplement claimt, net al vergelijkbare producten, dat je eenvoudig kunt afvallen door het slikken van de capsules.

Jouw Ervaring

Zacti+ is een nieuw product en om die reden zijn er nog maar weinig ervaringen. Heb jij Zacti+ Afslankpillen besteld en uitgeprobeerd. Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

Zacti+ Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Zacti+ zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Zacti+ graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Zacti+ review Zacti+ Afslankpillen Meer informatie

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

1 kilo per capsule
zacti

Het bijzondere van deze capsules is dat de leverancier garandeert dat je per capsule 1 kilo kan afvallen. Daar staat tegenover dat de capsules exorbitant duur zijn. Voor vier pillen betaal je 30 euro. Dat is dus bijna 8 euro per capsule. Daarnaast viel het ons op dat op de website van Zacti+ geen lijst met ingrediënten te vinden. We kunnen je dus niet vertellen welke bestanddelen in een capsule zitten.

Stofwisseling

Zacti+ beweert verder de stofwisseling te verhogen. Deze eigenschap kennen we van vergelijkbare producten als Nuvoryn en Alli. Door het versnellen van je stofwisseling gaat je lichaam meer calorieën verbranden in plaats van ze op te slaan als vet. Zoals bij ieder gewichtsverlies supplement is het ook bij Zacti+ aan te raden om een verantwoord voedingspatroon te volgen en voldoende te bewegen voor een beter resultaat.

Betrouwbaar?

Zoals ik eerder schreef kunnen de capsules uitsluitend via internet besteld worden. De site is Nederlandstalig maar staat geregistreerd in Duitsland en loopt via Polen naar Nederland. Op de site lezen we dat Zacti+ van oorsprong een Frans product is. We zien Zacti+ inderdaad op meerdere Franstalige sites opduiken.

Jouw Ervaring

Omdat wij nog veel vraagtekens hebben bij Zacti+ Afslankpillen zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring. Heb jij Zacti+ Afslankpillen besteld en uitgeprobeerd. Laat dan een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringObese Tamara Overduin Gemist
Eenvoudig AfvallenGratis Elisabeth’s Magazine
zacti-afslankpillenZacti+ zijn afslankpillen die afkomstig zijn uit Frankrijk. Sinds kort is is Zacti+ ook in Nederland verkrijgbaar, tot nu toe echter uitsluitend via internet. Het supplement claimt, net al vergelijkbare producten, dat je eenvoudig kunt afvallen door het slikken van de capsules. Jouw Ervaring Zacti+ is...

57 Reacties

 1. Ik heb de pillen ook teruggestuurd maar geen geld teruggekregen. Heb al 5x een mail gestuurd, na de 3e mail kreeg ik antwoord dat ze de afdeling nogmaals hebben gevraagd om het geld terug te storten, dat is inmiddels al weer 5 weken geleden. Nog 2 mailtjes er achteraan gestuurd, maar denk je dat je antwoord krijgt, nop. Het zijn inderdaad hele grote oplichters en ik ga hiervan aangifte doen. Misschien kunnen meer mensen aangifte doen dan gaan ze misschien ons geld bij allemaal terugstorten.

 2. Al 2 maand heb ik het bedrag betaald, dan na 10 dagen zeiden ze dat de bestelling niet was opgestuurd. Interne problemen, dan gingen ze mijn geld terug storten en moest ik weer 10 dagen wachten. Nu na bijna 2 maand nog niks. Het zijn de grootste bedriegers ! Ze zetten u geld af!!!!!!

 3. Goede morgen, ik heb de zacti+ tabletten gebruikt maar ben GEEN ons afgevallen. Ik heb de twee doosjes opgestuurd naar jullie adres in Parijs.
  Wilt u zo goed zijn mijn geld terug te storten op mijn rekening.
  t.n.v. Mevr. AML Kemper

 4. ik heb de pillen gebruikt en geen kilo mee afgevalen ik heb zelf maar een dieet gedaan zonder de pillen en in 2 weken tijd 2 kilo afgevalen die pillen zijn gewoon oplichterij ik wil mijn geld terug maar hoe weet iemand hoe ik het terug kan krijgen

 5. Dames en heren,

  Ik ben een jongen van 19 jaar oud en heb twee jaar terug enorme last van overgewicht gehad.
  Echter heb ik geen pillen geslikt omdat dit de kans op kanker vrij vergroot!

  Ik raad dan ook allen aan om gewoon op je zelf af te vallen en minder te gaan eten.
  Die pillen werken voor geen meter en ze zijn alleen voor enorme luie mensen!

  Hiermee bedoel ik niet de mensen die lichamelijke klachten hebben.
  Maar op deze pagina zijn er genoeg die er wel voor kunnen gaan maar gewoon te beroerd zijn om minder te gaan eten of te gaan sporten.

  Ga fietsen, wandelen of koop desnoods een hond! ;) Maar wat ik wil zeggen is dat die pillen ten eerste voor geen meter werken, dat sporten vele maler gezonder is en je fitter maakt en dat je kans op verschrikkelijke ziektes verkleint door de pillen niet te slikken, maar ook door meer te bewegen!

 6. Ik was ook geen gram kwijt, maar troost je je krijgt je geld terug.
  Laat jullie echter niet vangen door berryblastslim, die blijven je rekenng plunderen terwijl ze niets verzenden :-(

 7. Ik heb zacti+ geprobeerd, had er slechte gevoelens bij, maar omdat ze schrijven dat als het niet werkt ze het geld terug storten heb ik toch een bestelling geplaats, na 2 dagen had ik de capsules al. in huis, ik had er 7 besteld, en heb er 7 gratis bij gekregen. De eerste 3 dagen wisselde mijn gewicht een beetje, maar na 6 dagen gingen de kilo’s ervan af, en nu ik de capsules op heb ben ik 11 kilo afgevallen, dus het helpt dus wel.. ik ben er erg blij mee en ga zeker dichter de zomer nog eens bestellen, kan ik eindelijk m’n bikini aan! Succes ermee allemaal. Groetjes Marian

 8. Hai, ik ben vandaag verrast door de postbode. Ik kreeg binnen de tien dagen mijn bestelling en ga vanaf morgen beginnen. Hopelijk word ik niet net als al die andere mensen teleurgesteld! Ik wil graag de beloofde kilo’s kwijt. Ik hou jullie op de hoogt. Mocht er iemand zijn die wel afgevallen is, graag een terug koppeling. Alvast bedankt en veel succes voor een ieder die ermee gaat beginnen. Groetjes, Sanne

 9. Aub mensen laat je idd niet vangen!!!! Het werkt voor geen kl#ten! Het enige die vermagerd is je bankrekening want zo goedkoop is het niet en dat je je geld terug krijgt… Vergeet dat ook maar.

  • Is dat verandwoord die pil
   Ik wil zo gráag afvallen het lukt me niet ik moet voor mijn suiker afvallen zeker 20 kIlo
   Maar door veel rug klachten slijtage van alle wervels te weinig beweging
   En. Kosten vóor sport te duur
   Maar zo maar iets slikken en de twerking er niet van kent

 10. Geachte Lezers

  Heel dat Zacti+ werkt voor geen gulden.Het is een grootte oplichterij.Heb het 1,5 week geprobeerd
  en ipv afvallen kwam er 1 kilo bij.Het mooie was dan ook nog dat ze adverteren met je geld terug krijgen nou dat duurt weken tot maanden en dan is het nog maar de vraag of je geld terug gaat ontvangen.Ook na verschillende mailtjes waar je dan wel antwoord op krijgt doen ze beloftes en maken niks waar.

  Conclusie = Zacti+ werkt niet en beloven van alles , maar maken niks waar.

  Is gewoon Oplichterij

 11. Hallo allemaal

  Niet kopen ik ben 100 euro armer en geen 100 gram afgevallen.
  Gewoon opgelicht

  Vriendelijke groeten

  Foundy

  • iedereen moet dit weten dan word het gestopt doen bellen of mailen
   Doen met vele andere mensen anders stopt het nooit

 12. op 15.mei de pillen teruggestuurd omdat dit NIET werkt.
  dit is aangetekend verstuurd met barcode rn514816821nl
  maar hoor verders niets meer
  graag verneem ik hoe ik mijn 100 euro terug krijg

 13. Ik heb 8 tabletten afgenomen maar tot mijn spijt heeft het niet geholpen, bij andere vrienden trouwens wel.
  Hierna heb ik gemaild naar Zacti en keurig netjes antwoord ontvangen met gegevens voor de retourzending. Ik heb binnen 4 weken het geld RETOUR ontvangen, alle hulde.
  Wat er ook staat maken ze dus waar, bedankt.

 14. Heb dit nog niet besteld, maar is te mooi om waar te zijn, dus ik doe het NIET. Wat je zeker kwijt bent, zijn je centen, niet je kilo’s!

 15. volgens mij zijn dit oplichters,ben al 3 maanden aan het wachten op die pillen.Als je dan mail stuurt zeggen ze dat het al verstuurd is.
  Mijn advies NIET DOEN

  • Ik heb ze ook besteld maar nog steeds niet ontvangen.
   Ik kan hun zelfs geen email sturen want wat ze opgeven op de site dat email aders bestaat niet.
   Iemand voor mij nog andere contact gegevens.
   HELP

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in