Zelfslank Plan Recepten

Regelmatig krijg ik vragen van bezoekers die het ZelfSlank Plan volgen of er naast de basisrecepten nog een aanvulling op deze recepten verkrijgbaar is. Het antwoord is nee, maar het goede nieuws is dat er een beter alternatief is.

ZelfSlank Plan 2.0

Het ZelfSlank Plan is namelijk sinds kort vernieuwd. Door het verbeteren van een aantal cruciale punten is het programma nog effectiever geworden. Hier volgt een overzicht van de verbeteringen.

Nieuwe Menuplanner

In de eerste plaats is de Menuplanner stukken gebruikersvriendelijker. Je kunt vanaf nu in plaats van de basislijst met boodschappen ook in een oogopslag te zien hoe ze alles moeten klaarmaken. Online recepten dus!

Allergie of Intolerantie

Heb je een allergie, of heb je een intolerantie voor een bepaalde stof? In de vernieuwde versie kun je per voedingsmiddel aangeven waar je allergisch of intolerant voor bent. Ook als je bepaalde dingen echt niet lust, dan kun je het voedingsplan eenvoudig aanpassen aan jouw wensen.

Deze functionaliteiten maken ZelfSlank nog unieker dan het al is. De eerste reacties van klanten zijn uitermate positief! We zijn ook erg benieuwd naar jouw ervaring. Laat een reactie achter, of lees de ervaringen van andere bezoekers.

2 Reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in