Zlim, in vier stappen naar een mooi figuur

Vandaag lag er een flyer van Zlim op mijn buro. Tijd om deze nieuwkomer onder de loep te nemen.

Wat is Zlim ?

Zlim is afgeleid van het Engelse woord ‘Slimming’ dat afvallen betekend. Maar is afvallen met Zlim echt slim? Met Zlim kun je onder begeleiding werken aan een gezond gewicht en is in Nederland mogelijk op bijna 20 locaties.  Bij Zlim hebben ze een hekel aan de drukte van sportscholen. Ze houden van een gezellige sfeer, en zijn er exclusief voor vrouwen die mooier en fitter willen zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt zlim persoonlijke en professionele begeleiding aan vrouwen van alle leeftijden. Of zij nu overgewicht hebben of slechts enkele kilo’s kwijt willen. Als man ben je bij Zlim dus niet aan het juiste adres.

In vier stappen naar een mooi figuur

Het Zlim programma is opgebouwd uit vier afzonderlijke blokken.

1. Figuuranalyse

Iedereen is anders. Daarom analyseren we eerst je figuur en stellen we je persoonlijk afslankprogramma op.

2. Doelgericht bewegen

Je krijgt individuele begeleiding om af te slanken waar jij dat wenst.

3. Ozontherapie

Met de ozonzuurstoftherapie behoud je een strakke en gladde huid, zelfs als je vele kilo’s verliest.

4. Voedingsadvies

Je krijgt voedingsadvies op maat van ge- diplomeerde voedingsdeskundigen en/of diëtisten. Geen streng dieet, wel een gezond eetpatroon dat je makkelijk volhoudt.

Moet je bij Zlim ook een dieet volgen ?

Volgens Zlim is dit niet nodig, ze zeggen er zelf het volgende over: “Met een zlim-kuur wordt op een volstrekt natuurlijke manier gewerkt aan een gezond lichaam en, uiteraard, een gezond gewicht. Wij maken dan ook geen gebruik van allerlei zogenaamde “hulpmiddelen” zoals pillen, injecties, poeders, maaltijdvervangers, enz. Onze diëtistes en voedingsconsulentes schrijven je ook geen streng dieet voor. Het volgen van een streng dieet is heel moeilijk vol te houden, waardoor vaak ook de motivatie voor de kuur verdwijnt. Wij geven je adviezen met betrekking tot je voeding en je eet- en drinkgewoontes. Deze voedingsadviezen zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding, zoals die door het Voedingscentrum worden geadviseerd. Onze tips en adviezen zijn dus altijd gericht op gevarieerde en gezonde voeding, zodat ook de overige leden van het gezin gewoon mee kunnen eten. Ook krijg je regelmatig recepten mee naar huis, zodat je zelf kunt ervaren dat gezonde voeding ook lekker kan zijn, en vaak ook eenvoudig klaar te maken is.”

Wat kost Zlim ?

Zoals ieder programma kost ook Zlim tijd en geld. Over de exacte kosten is Zlim niet duidelijk. De kuur is voor iedereen verschillend, aldus Zlim. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie wordt je persoonlijk programma opgesteld. Zo zul je zien dat zlim effectieve programma’s aanbiedt die passen bij ieders budget. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die je voor jezelf ontdekt.Een intake is overigens gratis.

Over de tijd die het programma in beslag neemt is Zlim duidelijker.  “In principe kom je twee keer per week bij ons om te oefenen en voor een ozonbehandeling. De tijd dat je bezig bent met bewegen in de TFM-cabine bedraagt 30 minuten. De ozonbehandeling duurt 15 minuten. De totale behandeling duurt dus circa 45 minuten. Voeg daar zelf de tijd aan toe die je nodig hebt voor het omkleden en het douchen. Daarnaast heb je, afhankelijk van de lengte van je kuur en naar behoefte, regelmatig een persoonlijk gesprek met onze diëtiste/ voedingsconsulente. Deze gesprekken duren circa 30 minuten en worden, net als alle andere afspraken bij ons, ruim van tevoren ingepland, zodat je daar rekening mee kunt houden. De zlim-instituten hebben flexibele openingsuren, zodat een bezoek aan zlim ook voor vrouwen met een drukke agenda goed in te passen is.”

Zlim locaties

Op dit moment kun je het Zlim programma volgen bij in de onderstaande plaatsen:

 • Amersfoort
 • Arnhem
 • Best
 • Beuningen
 • Breda
 • Doetinchem
 • Elst
 • Goirle
 • Huizen
 • Nuth
 • Oisterwijk
 • Oss
 • Oud-Beijerland
 • Sittard
 • Tiel
 • Valkenswaard
 • Veenendaal
 • Waalwijk
 • Weert

Conclusie Zlim

Zlim ziet er goed doordacht uit. Het is me alleen niet geheel duidelijk op welke manier het Zlim programma opgebouwd is en of het effectief is. Heb jij ervaring met Zlim? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

Sanne Sanders

33 Reacties

 1. Een jaar geleden begonnen met Zlim. Nu vele kilo’s lichter en 135 cm kwijt zit ik super lekker in mijn vel. Zo blij met de support, begeleiding en hulp van de dames van Zlim. Dank je wel meiden!!!

 2. Top om te doen goed begeleiding.
  Het helpt mij echt om fit te zijn en kilo’s kwijt te raken
  Het is een goede keus om te doen.
  Veel succes

 3. Het is heel goed te doen super begeleiding.
  Ik voel me goed kilo’s er af en cm.
  Het is een aan dader.
  Succes dames en ga zo door

 4. Iedereen praat over gewichtsverlies maar niemand heeft het over wat het per maand kost, ik kan ook niks vinden.
  IBM reuma wil ik graag bij zlim komen maar hoeft niet gewogen worden, alleen oefeningen en ozon.

  Groet Eline

  • Bij Zlim wordt een afslankprogramma op uw persoonlijke wensen afgestemd, omdat dat bij iedereen anders is kan hier hier geen vaste prijs aan geplakt worden. Maar tijdens het eerste gesprek, stap 1 de figuuranalyse, wordt er een persoonlijk afslankprogramma voor u opgesteld en weet u dan meteen de bijbehorende kosten.
   Ik hoop dat u hier wat aan heeft, anders een belletje naar de dichtstbijzijnde Zlim-vestiging en u weet waarschijnlijk al meer. In de meeste vestigingen is stap 1 trouwens ook gratis. En kunt u dus daarna nog altijd beslissen wat u gaat doen.

 5. Ben nu 3 maanden bezig met zlim in oss, ben al zeer tevreden over het resultaat. Haast 10 kilo in 3 maanden. Sport er zelf dan ook thuis bij. Heb dan ook wel een dieet (eetpatroon) gekregen en hou mijn eigen er ook aan, ja zoals ze zeggen ieder pondje komt door het mondje. Per september stop ik ermee ben dan ook benieuwd of ik op mijn gewicht blijf. Vind het sporten bij Zlim zeer prijzig. Helaas is dit wel jammer. anders was ik wel doorgegaan.

 6. Omdat ik fibomyalgie heb kan ik bijna niet sporten zonder daarna dagen met spierpijn te zitten. Zlim is echter ideaal, door de warmte heb ik er naderhand vrijwel helemaal geen last van! En zo krijgt iedereen een speciaal op wens gemaakt programma. De begeleiding (Zlim Oss) is super! De combinatie sporten en je eetpatroon aanpassen is toch DE beste manier van afvallen!
  Ben momenteel gestopt vanwege zwangerschap maar ik kan niet wachten om weer te beginnen!!

 7. Nadat mijn schoonzusje met veel succes blijvend was afgevallen ben ik ook bij Zlim terecht gekomen. Binnen 5 maanden was ik 15 kg en 106 cm kwijt; van maat 48 naar 40/42. Ook deze zomer ben ik weer met veel plezier nieuwe strakke kleding gaan kopen. Ik voel me gezond, fit en zelfverzekerd.
  Ook al dacht ik te weten hoe ik gezond moest eten, ik heb van de diëtiste goede tips gekregen om bijvoorbeeld meer afwisselend te eten; je lichaam went aan een bepaald eetpatroon.
  De vriendelijke en professionele begeleiding staat altijd voor je klaar en mocht er om wat voor redenen een oefening niet lukken wordt er samen naar een aanpassing/oplossing gezocht. Ik kom al twee jaar graag bij Zlim in Goirle sporten en zie het nu als een ontspannen uurtje voor mijzelf. Ik kan het dan ook van harte aanbevelen want ik heb in de afgelopen twee jaar alleen maar enthousiaste verhalen gehoord.

 8. Op 7 aug wat bespiegelingen geplaatst, daarna een goed gesprek gehad
  met Karin, Men is niet blij met mijn reactie. Is het mogelijk om mijn reactie te verwijderen.

 9. leuke om jullie reacties te lezen, ik word er helemaal enthousiast van. ik woon in tilburg, waar is de dichtsbijzinnde vestiging van zlim? en is het mogelijk om een proefles of introductie bij te wonen?

  annemarie

 10. Ik heb een kuur bij zlim in Amersfoort gevolgd en ben erg tevreden met mijn resultaat. IK ben 17 kilo afgevallen en 112 centimeter kwijt! ! De oefeningen waren goed te doen en werden aangepast aan mijn kunnen omdat ik reuma heb kan ik namelijk niet alles. De ozon was heerlijk en mijn huid is gelukkig strak gebleven. De voedingsgesprekken met de adviezen vond ik goed op te volgen. Geen ingewikkelde recepten met een jong gezin zou ik dat te bewerkelijk vinden. Ook als ik een keer een dipje had werd er altijd naar me geluisterd en waren er bemoedigende woorden. Kortom ik ben heel blij met mijn nieuwe ik en blijf in het onderhoudsprogramma. Dit resultaat wil ik nooit meer kwijt !

 11. Graag wil ik mijn positieve ervaringen met Zlim delen!
  Wat mij vooral bijzonder heeft geholpen is de persoonlijke benadering van de ‘sport-juffen”: ze passen het programma aan je kunnen en aan je behoefte aan. Toen ik kwam, had ik last van mijn rug, maar door het aangepaste programma is dat helemaal over gegaan en kan ik steeds zwaardere programma’s aan. Er is een opbouw, die je steeds sterker en slanker maakt, en die na zoveel weken veranderd wordt in een nieuwe sessie oefeningen, die je weer in aantal opbouwt. Zo kun je heel gericht bepaalde spieren oefenen; Je begint met 1x 15 alle 12 oefeningen te doen en dat bouw je op tot 3×20! het wordt dus best zwaar! Maar na die tijd kun je opnieuw beginnen en je eventueel richten op een andere groep spieren.
  in de tijd dat ik medicijnen moest gebruiken en erg zwaar werd, werden de oefeningen ook voor me aangepast en kon ik toch trainen! Gelukkig!
  Door de ozon (heerlijk warme extra lichte lucht die de elasticiteit van je huid bevordert door de extra zuurstof) is mijn huid ook verbeterd: ik heb bijna geen cellulitus meer!
  En door de geschikte openingstijden kan ik 2x per week zo achter mijn werk aan terecht op de sportschool, waardoor ik het veel gemakkelijker volhoud. Kortom, ik ben erg blij met de school en kan het iedereen aanbevelen die op een prettige manier sterker en slanker wil worden!

 12. Zlim is echt een geweldige methode. Nadat ik de diagnose fibromyalgie had gekregen moest ik stoppen met 3x in de week hardlopen….Na een lange zoektocht langs allerlei sporten, ben ik dan nu op mijn plek! wat een geweldige manier van bewegen (en afvallen!). Lekker warm en het kost mij niet TE veel energie!
  Een hele fijne sfeer bij Zlim in Huizen, de meiden werken er met veel enthousiasme! Een echte aanrader!

 13. Ik had een stok achter de deur nofig om echt af te vallen. Regelmatig een folder van Zlim door te breivenbus gekregen, maar nooit de moed gehad om er naar toe te gaan. Toen de weegschaal > 86 kilo aangaf, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik meldde me meteen aan en vol goede moed aan de slag gegaan. Ik geloofde niet echt in het concept, ik was alleen maar bezig om kilo’s kwijt te raken. De centimeters interesseerden me niet zo, totdat na een paar weken de centimeters eraf vlogen, de kilo’s met mate en ik me beter en slanker ging voelen. Sporten heb ik altijd al leuk gevonden, dus de oefeningen vond ik lekker. Zweten in de cabine door de intensieve oefeningen en daarna inderdaad relaxen in de ozoncabine. De meiden bij Zlim zijn zeer enthousiast, ondersteunend en begeleiden je optimaal. Zeer prettig en belangstellend. Geven je een duw in de goede richting en peppen je op als het even tegenzit. Altijd positief!
  Ik ben tot nu toe bijna 8 kilo afgevallen en ga nog even door tot de 10 kilo is bereikt.
  Het concept werkt en je moet het zelf doen!

  • Even een reactie op mijn eigen stukje:
   de meiden van Zlim waarover ik het hem zijn Nathalie, Anja en Jolanda, vzn Zlim uit Oud-Berijerland. Ze staan altijd voor je paraat.! Super!

 14. Ik ben ondertussen “vaste” klant van Zlim Amersfoort en het bevalt mij prima. Het fijne van Zlim is dat je met dames sport die allemaal hetzelfde probleem hebben, we hebben allemaal een maatje meer (op een enkeling na)!! We hoeven ook niet in van die mooie fitnesspakjes te lopen, zoals je op de sportscholen ziet. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!! Bij Zlim helpen ze je op een gemotiveerde, vriendelijke en duidelijke manier je doel te bereiken en de ene keer gaat het lekkerder dan de andere keer. Ik ben inmiddels 10 kg kwijt en ga nu aan de tweede 10 beginnen. Maar het gaat mij niet alleen om de kilo’s, de oefingen die je doet zorgen ervoor dat je figuur zich corrigeert, alles wordt strakker en steviger en het is goed voor je lijf. Er is nog geen dag geweest dan ik met tegenzin naar Zlim ging!!

 15. Wat ik zo fijn aan Zlim vind is dat je vanaf het eerste begin je “veilig” en vertrouwd voelt. Ik was behoorlijk veel te zwaar en voelde me in een gewone sportschool nooit op mijn gemak. Hier heb ik nergens last van. Er heerst een vrolijke, ontspannen sfeer en er zijn alleen dames aanwezig.
  In het begin was ik niet erg bezig met mijn voeding; het afvallen ging daardoor niet makkelijk – ik kwam soms zelfs aan. Maar bij het meten bleek dan telkens dat er wel behoorlijk wat centimeters afgegaan waren. Mijn kleren zaten ook veel ruimer.
  Mijn commentaar was dan ook: het programma werkt, nu ik nog.
  Na een heel goed gesprek met een van de begeleidsters, ben ik ook “aan het werk” gegaan en gaan de kilo’s er ook af.
  Ik heb nu maat 46 (dat is 20 jaar geleden dat ik dat had) en kan weer kleding kopen in “gewone” winkels, niet alleen grote maten mode. Heerlijk.
  Verder voel ik me fit. Mijn spieren zijn getraind en kunnen mijn lichaam weer goed ondersteunen. Voel me 10 (of eigenlijk 20) jaar jonger.
  Dank je wel, superteam in Huizen.

 16. Ik ga 2 keer per week naar zlim in huizen en ben nu ongeveer 6 kilo afgevallen. Ik vind het de beste methode om af te vallen die ik ook heb geprobeerd.

  Je wordt op een hele positieve manier begeleid, zowel bij het eten als bij het sporten. Je wordt elke keer gewogen en dat houdt de motivatie er in. En als het soms niet helemaal lukt weten de dames van zlim je altijd weer te motiveren om verder te gaan.
  Het sporten is erg goed te doen, en je houdt er bijna geen spierpijn aan over. De Ozon is heerlijk, je valt er gewoon van in slaap. Ik ga elke keer weer met plezier naar Huizen.
  Het dieet is ook goed te doen, ze geven je advies, maar niets is eigenlijk verboden. Het gezonde eetpatroon is goed vol te houden. Ik heb meer energie en voel me heel goed.

  ik ga lekker door tot ik mijn streefgewicht heb bereikt, echt een aanrader om te doen.

 17. Als ‘vaste klant’ bij Zlim Amersfoort kan ik niet anders zeggen dan dat het programma prima bevalt. Er worden geen wonderen beloofd en afvallen zal je nog altijd zelf moeten doen; niet in noodtempo of met kunstgrepen, maar door inzicht te krijgen in jouw persoonlijke eetpatroon en daar dan aanpassingen in te doen. Niet hongeren, geen voedingsgroepen uitsluiten en niet ‘2 kg per week gegarandeerd’, maar 3 x daags gezond en fatsoenlijk eten met de gezonde tussendoortjes en af en toe die uitschieter, want het leven is geen tranendal tenslotte en langer dan 2 maanden afzien is niet vol te houden; er moet wel geleefd worden! Bovendien is gestaag afvallen de beste remedie tegen het jojo-effect wat de meeste dieten in zich hebben. Het sporten in de cabines is goed voor lijf en leden; door de warmte is de kans op spierblessures nihil. De oefeningen zijn doordacht en kunnen op de persoon en bijbehorend lijf afgestemd worden. De ozon daarna, goed voor het vel, voelt iedere keer als een beloning voor de inspanningen en is met name in de winter een waar genot. De aanwezige dames zijn, naast deskundig en zeer betrokken, vrolijk en gezellig. Kortom: als je gezond wilt afvallen is dit een perfecte manier, waarbij je zelf de inspanningen tot minder kilo’s zal moeten blijven leveren, maar aan alle kanten aangemoedigd en gesteund wordt!

 18. Ik ben nu 20x geweest en bijna 10kilo afgevallen en 2 maten kleiner.
  Ik had toen ik begon er een zwaar hoofd in want ik hou niet van sporten ben veel te zwaar en vind snoepen erg lekker.
  Maar toen ik in het ziekenhuis te horen kreeg dat ik lipodeem had( ook wel dikken benen ziekte genoemd) en dat ik erg moest uit kijken omdat mijn benen wel steeds dikker zouden worden maar waarschijnlijk nooit meer minder was ik extra gebrand om centimeters te verliezen met name van mijn benen.
  In mijn eerste gesprek bleek dat ik overal moest afvallen en dus het hele pakket zou gaan doen.
  Zoals gezegd nu 20behandelingen verder ( vele cm kwijt ook van mijn benen) en erg tevreden over de begeleiding in Amersfoort ik vind het super en mede door de begeleiding heb ik er ook plezier in.
  Daarna 15 min in de ozon je ziet de straiie verdwijnen en wie wil dat nu niet.
  Al met al voor mij ideaal en ga hier nog lang mee door ook als ik mijn streefgewicht heb bereikt

 19. Zoals mijn zusje Alice al schrijft, het programma bij Zlim is heel goed vol te houden. Ook ik dacht eerst, als je wil afvallen eet je minder. Niets is minder waar. De motor aan de praat houden met gezonden voeding en je valt af in korte tijd. De oefeningen in de warmte cabine helpen mee om een strak lijf te krijgen. Ozonnen na, is heerlijk relaxed. En ook leuk, doordat ik mijn zusje enthousiast maakte voor Zlim kreeg ik gratis extra lessen aangeboden. Ik had maat 42, ben bijna 50 cm kwijt geraakt verspreid over mijn hele lichaam. EEN HALVE METER!! Nu pas ik fijn in maat 38. De lessen volgde ik in Huizen en ook daar is de begeleiding super goed. Na deze kuur ga ik nog 10 extra lessen volgen 1 x per week om mijzelf even in de gaten te houden. Van mij krijgt Zlim een 10.

 20. A.s. donderdag heb ik mijn 30e les bij Zlim. Het gewenste doel heb ik weten te bereiken. Ik ben 7 kg afgevallen. Hoofdzakelijk van buik en taille, immers verder was ik al slank. Dit was mij nooit gelukt zonder de hulp van Zlim.
  De oefeningen, de metingen, het keer op keer op de weegschaal staan werkt enorm positief om ook goed op je voeding te letten. Zonder jezelf uit te hongeren. Advies aan mij was om juist meer maar anders te eten! Het werkt voor mij absoluut!
  Onvoorstelbaar vind ik de positieve uitstraling die de dames bij Zlim Amersfoort stuk voor stuk hebben. Ben ik even kwijt hoe een oefening exact moet, doen zij hem meteen voor. En dat werkt heel prettig.
  Na deze 30 lessen ga ik er in elk geval nog 10 extra volgen. Omdat het prettig is om te doen, ik mij veel zekerder en gezonder voel en ik met mijn nieuwe broekmaat 36 (was 40/42) erg gelukkig ben en dit graag zo wil houden. Natuurlijk had ik ook kunnen kiezen voor een onderhoud kuurtje (sporten zonder de ozon), maar ik geniet echt van het ozon kwartiertje.
  Wendy jij en je collega’s zijn echt top! Ik ben dolblij dat mijn zus mij bij jullie heeft opgegeven. Dus zusje, ook jij bent TOP!

 21. ben nog niet zolang bezig met Zlim ,mr de resultaten zijn geweldig.de kilo,s gaan er gestaag af,en de centimeters ook ,Zlim is fantastisch,
  Ik volg dit in Amersfoort,en de dames zijn allemaal even vriendelijk ,en niets is ze teveel ,al vraag je elke week hoe je de oefeningen moet doen,ja ben echt heel blij dat ik zlim ben gaan doen ,zeker een aanrader.

 22. Ik ben voor de tweede keer in 5 jaar bij Zlim in amersfoort en ben er heel tevreden over. De eerste keer was ik ruim 12 kilo afgevallen , mijn streven was 10 dus die 2 kilo extra was mooi meegenomen. Ben nu sinds 3 weken weer begonnen,heb door veschillende oorzaken weer wat kilo’s erbij “gekregen” en ik ga weer voor – 10 kilo.
  De sfeer is gezellig en gemoedelijk, door de positieve uitstraling, het meedenken, de vriendelijkheid en het stimuleren door alle dames voel ik mij goed op mijn gemak, weer zelfverzekerd en ben ik zeer gemotiveerd. 2 keer in de week ga ik daar met plezier naar toe, kijk iedere keer uit naar het wegen en meten. Het sporten in de cabine is prettig, niet moeilijk maar op den duur wel pittig om te doen en 10 min. relaxen in de ozoncabine is heerlijk. De adviezen van de dietsiste zijn goed en duidelijk, ze denkt mee en is zeer betrokken waardoor het voor mij thuis niet zo moeilijk is om mij aan de adviezen te houden. Kortom voor mij een ideale manier van afvallen en ik heb er alle vetrouwen in dat ik aan het eind van de 30 x weer heel wat kilo’s ben afgevallen. Team Amersfoort:TOP en tot zover bedankt

 23. Half januari ben ik gestart bij Zlim Oud-Beijerland. Tot op heden ben ik 17 kg en 106 cm kwijt.
  2x per week werk je je oefenschema af daarna ontspannen in de ozoncabine. Dit is echt ontspannen ik val elke keer weer in slaap. De begeleiding is persoonlijk en deskundig de oefeningen worden goed uitgelegd en er wordt op toegezien dat de oefeningen op de juiste wijze worden uitgevoerd. Elke keer als je komt sporten wordt je gewogen en na iedere 5x keer wordt je gemeten. Dit stimuleert enorm en is ook een stok achter de deur. Tevens krijg je voedingsadviezen voor gezond en lekker eten. Voor mij werkt Zlim omdat ik gezond en lekker kan blijven eten. Ik heb de afgelopen maanden niet het gevoel gehad dat ik aan het lijnen was, ben wel veel bewuster met eten bezig.

 24. Ik ben nu 2 maanden bezig bij Zlim Oud-Beijerland en ik vind het heerlijk. De begeleiding is persoonlijk en deskundig en ook het kleinschalige spreekt mij erg aan. En, niet te vergeten: het werkt! Twee keer in de week een schema van oefeningen doen die speciaal voor jou zijn opgesteld aan de hand van de probleemzones die je in je intake gesprek hebt aangegeven. Lukt een oefening niet is er altijd wel een andere oefening die dezelfde zone aanpakt. Na een aantal weken krijg je een ander schema om het afwisselend te houden. En na afloop een kwartiertje in het ‘ei’ zoals ik de ozoncabine noem. Ik val elke keer bijna in slaap zo heerlijk ontspannend is het. Ben nog niet klaar maar al wel ruim 4 kilo en ruim 30 cm lichter.

 25. Ik heb een kuur gevolgd bij Zlim Oud-Beijerland. Vanaf oktober 2x per week half uurtje in een warme cabine de oefeningen doen en daarna 15 min. in de ozon cabine. De oefeningen zijn leuk om te doen en in de ozoncabine liggen na afloop is heerlijk. Er is goede begeleiding en a.d.h.v. je persoonlijke schema wordt alles bijgehouden. Ook krijg je inzicht in je eetgewoonten en evt. voedingsadviezen mee. Deze kuur heeft mij echt geholpen in de eeuwige strijd tegen de kilo’s. Nu, een half jaartje later 14 kilo’s lichter en 84 cm minder. Ik voel me lekkerder in mijn vel zitten en kan weer kleinere maten aan. Ik ga nog steeds omdat ik het leuk vind om te doen en het is daar heel gezellig. Dit kan ik volhouden!

 26. Ik ben al ruim een half jaar aan het Zlimmen in Oud-Beijerland en ben er erg tevreden over. De begeleiders zijn deskundig, vriendelijk en gezellig en passen de schema’s precies naar jouw wensen aan. Het is heerlijk om gewoon even een half uurtje te knallen in die cabine, je hebt ook echt geen tijd om gezellig te kletsen met anderen (zoals op een gewone sportschool), want je hebt je tijd hard nodig om al je oefeningen en het gewenste aantal te halen in dat half uur. En daarna kan je even lekker relaxen in de ozoncabine….heerlijk. Bovendien zie je ook echt resultaat! Ik had als doel om ongeveer 3 kilo af te vallen en ik wilde voornamelijk wat strakker worden. De kilo’s zijn gelukt en wat strakker worden ook. Het is prima te doen, zo 2x in de week en als je een beetje op je voeding let wordt je resultaat ‘nog’ beter!!
  Kortom, ik zou de Zlim zeker aanbevelen bij vrienden/kennissen die ontevreden zijn over hun figuur!

 27. Ik Zlim sinds oktober 2011 bij de vestiging Oud-Beijerland en ben tot op heden 31.8 kilo en 140 centimeter kwijtgeraakt. Ik heb diabetes type 2 en ben van een insulinepomp teruggegaan naar slechts 3 tabletten per dag. De methode werkt voor mij, omdat je afspraken inplant en je zo een stok achter de deur hebt om te gaan. Daarnaast word je bij Zlim goed begeleid: deskundig, betrokken en vriendelijk.

  Je trainingsschema wordt op maat gemaakt en target de zones waar jij wilt afslanken. Je bouwt het aantal herhalingen per oefening op tot 60 en krijgt dan een nieuw, zwaarder schema. Zo blijft het afwisselend – voor lichaam èn geest – en wordt je conditie steeds beter. Ik ga in juli zelfs de Nijmeegse Vierdaagse proberen te lopen!

  Ik ben superblij met de resultaten die ik tot nu toe heb behaald en kan Zlim iedereen aanbevelen.

 28. ik kan zlim aan iedere vrouw aanraden, na een half leven van hongeren eindelijk een methode die werkt en die je kan blijven volhouden.
  ik ben niet alleen een stuk slanker maar ook gezonder en voel me beter in mijn vel !

 29. eindelijk een verantwoorde afslank methode die werkt! in een betrekkelijke tijd al centimeter verlies op de gewenste plaatsen, snel merkbaar afslanken voor de motivatie alweer is vervlogen…

 30. Ik heb vorig jaar in de vestiging Tiel een kuur van 20 ‘sessies’ – oefeningen+ozon gevolgd. Ik wilde graag 3 kilo afvallen en liefst in de taille buik streek. Het is me gelukt, dankzij coach Barbara.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in