Beste,

Sanne hier, vandaag wil ik het graag met je hebben over het op gewicht blijven.

Veel mensen hebben last van een jojo effect, dit wil zeggen dat ze na het afvallen erg snel weer aankomen.

Dit tegengaan is niet moeilijk maar hiervoor moet je wel een paar belangrijke dingen weten!

Honger jezelf niet uit

Om sneller gewicht te verliezen kiezen veel mensen ervoor om veel minder te gaan eten of een crashdieet te volgen als bijvoorbeeld Cambridge of het ziekenhuis dieet. Dit is erg ongezond.

Diëten als dit zijn vaak beperkt tot slechts 500 a 800 calorieën per dag en buiten het feit dat dit erg ongezond is kom je later enorm snel weer aan.

Op het moment dat je je calorie inname in die mate beperkt komt je lichaam na een tijdje in een soort spaarstand, je gaat minder energie verbranden en zal sneller moe zijn en een lusteloos gevoel hebben.

Op het moment dat je weer begint met normaal eten slaat je lichaam alle calorieën op en kom je weer aan, vaak nog meer dan je in de eerste instantie kwijt bent geraakt!

Blijf gezond eten

Nadat mensen gewicht hebben verloren verval je gemakkelijk in je oude patroon.
Het resultaat, je komt weer aan.

Zorg dat je je gezonde levensstijl vol blijft houden.

Beweeg minimaal een half uur per dag

Beweging is niet alleen goed voor je gezondheid, je verbrandt ook calorieën.

Minimaal een half uur per dag bewegen of sporten houdt je slank en vitaal.

Drink geen alcohol door de week

Af en toe een biertje of wijntje is niet slecht maar houd dit beperkt tot het weekend.
Wijn bevat minder calorieën dan bier.
Zorg ook dat je de hoeveelheid beperkt, met zo’n 100 calorieën per glas gaat het namelijk erg snel.

Heb je hier toch problemen mee? Begin dan niet te vroeg aan een biertje of een wijntje maar doe dit pas 1 of 2 uur voordat je gaat slapen en drink voor die tijd veel water.

Beperk het eten van brood en aardappelen

Brood en aardappelen zijn echte dikmakers en recente berichten wijzen erop dat deze lang niet zo gezond zijn als tot voor kort gedacht.

Het probleem bij brood en aardappelen is dat deze calorieën vrij moeilijk te verbranden zijn door het lichaam, ook zitten er gigantische hoeveelheden suiker in brood.
Wil je toch brood eten? Koop dan spelt brood.

Eet warm tussen de middag niet in de avond

De grootste maaltijd van de dag is meestal het avondeten maar heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom we juist in de avond veel gaan eten? Het is namelijk erg slecht voor je lijn.

In de avond verbrand je een stuk minder calorieën dan overdag en hierdoor is je lichaam vaak niet in staat om het avondeten direct te verwerken, het resultaat: je wordt dikker.

Ben je in de mogelijkheid om warm te eten tussen de middag? Probeer dit eens en verplaats je lunch naar de avond (het liefst tussen 18.00u. en 20.00u.).

Werk in de tuin

Ben je op vakantie geweest dan is de tuin meestal niet meer onderhouden.
Begin met het winter klaar maken van de tuin en spendeer hier iedere week een uurtje aan.
Schoffelen, harken, grasmaaien en blad opruimen zijn allemaal geweldige work outs en het mooie van dit alles is dat je tuin er ook weer geweldig bij komt te liggen!

Draai het volume omhoog!

Vervelende huishoudtaken zijn er altijd maar zet deze keer eens je favoriete zomer nummertje op en swing jezelf door het wassen, strijken, stofzuigen en dweilen.
Niet alleen zal je zien dat die vervelende klusjes een stuk leuker worden, ook zal je de nodige extra calorieën kwijtraken dankzij deze actieve aanpak!

Ga een avondje dansen

Is het weekend? Ga gezellig een avondje dansen!
Je verbrandt dan niet alleen enorme aantallen calorieën, ook ga je snoepen tegen want niets is er zo verleidelijk dan een zaterdagavond op de bank met een zak chips of nootjes.
Zorg natuurlijk wel dat het een alcoholvrije avond blijft.

Start met de gratis weekmenu’s

Wil je het jojo-effect voorkomen? Dan is het essentieel dat je voor de juiste voeding kiest. De gratis weekmenu’s helpen je hierbij.

Er zijn twee verschillende weekmenu’s en ze zijn net zoals de cursus gegarandeerd kosteloos. Wil je starten met de weekmenu’s? Zorg er dan wel voor dat je, afhankelijk van je doel, de juiste keuze maakt.

Maak hieronder je keuze

1. Ik wil graag verantwoord en lekker eten

2. Ik wil graag snel en veel afvallen

Nr 1. bestaat uit weekmenu’s die ervoor zorgen dat je geleidelijk een paar kilo afvalt.

Nr 2. bestaat uit koolhydraatarme weekmenu’s die gericht zijn op een snel en effectief resultaat.

Bedankt voor je deelname

Tot zover deze cursus. Als je jezelf hebt aangemeld voor de gratis weekmenu’s, dan blijf je deze de komende weken ontvangen. Ik raad je aan om de weekmenu’s strtikt te volgen om je doel te breiken.

Mocht je voor de makkelijke weg willen gaan en 3 tot 6 kilo per week willen verliezen, de 60% korting  actie is nog tijdelijk geldig.

Overigens, na de eerste aanschaf blijft de actie wel onbeperkt geldig!

Persoonlijke 60% Kortingspagina

Gezonde groeten,

Sanne Sanders

 

p.s. Ben je enthousiast over deze cursus en wil je graag verder gaan? Dan adviseer ik je om te starten met de 7×7 cursus. Dit is een gratis cursus die samengesteld is op basis van natuurlijke en gezonde gewoontes. Meer informatie kun je vinden via deze link.

 

deze cursus is exclusief samengesteld voor vetvrij.com en mag niet op op welke wijze dan ook worden hergebruikt

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in