Zomersnel Pastadieet van Wim Chambon

Het Zomersneldieet is een afslankmethode waarmee de 50 jarige Boschenaar Wim Chambon naar eigen zeggen 25 kilo is afgevallen in 12 weken tijd. De oud kroegbaas verteld openhartig dat hij als kind al behoorlijk dik was. Op zijn 16e woog hij zelfs 120 kilo. Dankzij het zomersneldieet heeft Wim eindelijk zijn streefgewicht bereikt. Via de website van wim kun je voor 15 euro een pdf bestand downloaden dat meer inkijk geeft in de dieetmethode van Wim.

Wim Chambon bij Man Bijt Hond

Het Zomersnel Pastadieet van Wim Chambon is op TV geweest bij het programma ‘Man Bijt hond’ Op de site van de NCRV is het volgende te lezen over het fragment ‘Sinds Sonja Bakker haar dieet imperium gedag heeft gezegd zijn er allerlei nieuwe dieetgoeroe’s opgestaan. Ook Wim Chambon uit Den Bosch denkt dat hij de oplossing voor lijnend Nederland heeft met zijn pastadieet. Slim Pasta en Zero Pasta zijn gemaakt van een Konjac plant en bevat dus geen schadelijke effecten die gewone pasta wel heeft, zoals gluten.

Afslanken voor 90 cent per maaltijd

Nadat de Brabander 15 jaar lang verschillende diëten had uitgeprobeerd kwam hij tot de ontdekking dat geen enkele methode succesvol bleek voor hem. Wim heeft vervolgens zelf een dieet samengesteld. Het zomersneldieet, dat het hele jaar gebruikt kan worden. Uit alle kennis over voeding en beweging als ervaringdeskundige heeft hij een programma samengesteld dat heel goed vol is te houden is. Met het zomersneldieet kan je in één week tijd maarliefst 3 kilo afvallen volgens Wim. Net als veel afslankprogramma’s is het zomersneldieet gebaseerd op koolhydraten, de maaltijden kosten volgens Wim nog geen euro per stuk, per dag kost het dieet ongeveer 2 euro en 50 eurocent. Zomersnel bestaat voornamelijk uit pasta (macaroni, spaghetti, nasi, bami en witte rijst).

Ervaring met Zomersnel

Iedereen die het Zomersneldieet wil volgen moet eerst voor 15 euro de tips van Wim downloaden. We zijn erg benieuwd naar jouw mening! Ben jij, net als Wim kilo’s afgevallen door het eten van pasta?  Heb jij ervaring met Zomersnel van Wim Chambon? Geef dan hier een reactie of lees hier de ervaringen van anderen.

6 Reacties

 1. Ik heb ook het zomersnel dieet gedaan!! Ben er erg tevreden over, het is inderdaad wat eenzijzig maar wel erg lekker. Als het even niet gaat (als er weer wat bij komt) dan doe ik het weer een weekje en zie daar! Op de site van Wim kan je het bestellen!!

  Groeten,
  Nicole

 2. Hallo iedereen,

  Ik heb het zomersneldieet gekocht, ik voel me een beetje bedrogen, het is een vreselijk eenzijdig dieet en je eet haast elke dag het zelfde. Jammer dat je de mensen geen waar voor hun geld geeft. Dat je ervan zult afvallen daar twijfel ik niet aan, maar om nou weken te leven op pasta en roerbakgroente dat lijkt me niet zo prettig.

  groeten, Irma

 3. Kan iemand van jullie het dieet van Wim Chambon, het zomersneldieet?
  Dit zou ik namelijk willen gaan proberen omdat ik zowiezo van me eigen al overgewicht heb en helemaal nu ik sinds 18 november ben gestopt met roken, niet dat ik nu meer eet maar bij mij veranderd mijn stofwisseling/spijsvertering enorm als ik stop met roken. Ik ben sinds ik gestopt ben met roken nu al zo’n 18 kilo aangekomen en ik vind het echt verschrikkelijk dus die 18 kilo wil ik er zowiezo vanaf hebben en graag nog wel een 15 kilootjes extra daarna zou ook enorm mooi zijn. Ik heb straks zitten lezen over het zomersneldieet en heb zo’n vermoeden dat het voor mij wel eens een goed dieet zou kunnen zijn, waarom??? Nou omdat ik een darmafwijking heb, divertikels die regelmatig gaan onsteken moet ik zowiezo veel koolhydraten eten eigenlijk. Heel veel sporten/bewegen zit er voor mij helaas ook niet in omdat ik 3 rugoperaties heb gehad en best slecht ter been ben en voor de rest van mijn leven rugpijn e.d. zal blijven houden helaas, maar er is goed mee te leven hoor. Ook heb ik diabetes type 2. Mijn beurs is helaas ook niet extreem toerijkend dat ik dure medicijnen enzo aan kan schaffen of hele rare dieeten kan volgen. Dus vandaar dat mij dit zomersneldieet van Wim Chambon voor mij zo geschikt lijkt maar toch zou ik heel graag van andere hun ervaring met dieet willen horen. Groetjes Wilma.

 4. Al 35 jaar heb ik van alles geprobeerd om op een goed gewicht te komen. Ik heb alle dieëten zo’n beetje gehad. Laat staan de poeders en pillen die je beloven dat je op je ideale gewicht komt als je ze maar slikt. Ook heb ik enorm veel geld uitgegeven aan apparaten. Maar niets hielp of het hielp maar voor even. Ik was het echt helemaal beu dat gejojo. Uiteindelijk heb ik zelf een dieet samengesteld. Het zomersneldieet voor heel het jaar. Uit alle kennis over voeding en beweging als ervaring deskundige heb ik een dieet programma samengesteld dat heel goed vol is te houden is, maar waarbij je wel in één week tijd 3 kilo af kan vallen. Het dieet is gebaseerd op koolhydraten en de gerechten zijn makkelijk te bereiden. Ik ben zelf helemaal gecontroleerd door mijn huisarts en alle onderzoeken waren goed. Mijn cholesterol gehalte is zelfs ook gedaald. Ik ben weer helemaal gezond dus.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in