ZSP ZelfSlank Plan plus Booster Downloaden

In mijn vorige artikel over het ZSP heb je verteld over de vier sleutels van Het Zelfslankplan. Naast deze sleutels is het ZSP opgebouwd uit verschillende modules. In het volgende artikel zal ik je meer vertellen over de inhoud van deze modules.

Ervaring met Het Zelfslankplan Programma

Heb je ervaring met Het Zelfslankplan Programma? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van onze bezoekers.

De ZelfSlank Richtlijnen

Aan de basis van Het ZelfSlank Plan staat deze handleiding. Deze bevat dieetadviezen waarmee je zonder vermoeidheid en zoetaanvallen overschakelt op het vetverslindende voedingsplan. Je vindt hierin uitgelegd wat je precies tijdens fase 1, 2 en 3 van het ZelfSlank Plan moet eten, drinken en doen.

De ZelfSlank Besliskaart

In de richtlijnen vindt je de ZelfSlankBesliskaart. Een handig overzicht waarin je snel kunt zien of bepaalde voeding jouw vetverbranding op gang brengt of juist op een lager pitje zet. Het maakt ook duidelijk welke koolhydraten je wel kunt eten en welke je beter weg kunt laten. Geef aan de hand van deze richtlijnen moeiteloos je eigen draai aan het ZelfSlank Plan. Iets wat ik je van harte aanbeveel te doen!

De ZelfSlank Weekmenu’sEd 12 300x232 resized

6 volle weken met “oerdegelijke” en seizoensgebonden voorbeeldrecepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Totaal biedt het plan je 55 unieke recepten voor het diner, 21 unieke recepten voor het ontbijt en 21 unieke recepten voor de lunch. Dit voedingsplan geeft rust want je weet precies wat je gaat eten. Je hoeft zelf niet meer uit te vogelen hoe en wat.

ZelfSlank Online Menuplanner

De zelfslank online menuplanner is een praktische tool die je nergens anders vindt. Deze online menuplanner snel een persoonlijk boodschappenlijstje op. Dit gaat je zoveel hoofdbrekens, tijd én geld besparen… Je koopt namelijk in grotere hoeveelheden in en je kunt beter op aanbiedingen van de buurtsuper inspelen.

[thrive_leads id=’44928′]

E-Book: Vergeet het dieet

Een e-boek voor de broodnodige mentale ondersteuning, aangezien je jouw leefstijl radicaal zal omgooien. Aan de hand van dit boek en de oefeningen SLIM, TONE en TRIM krijg je meer controle over jouw eetgewoonten. Snoepbuien zijn voor 80% een oorzaak zijn van de verkeerde koolhydraten te eten, in de verkeerde combinaties en op de verkeerde tijdstippen. Hoe je dit omkrijgt leer je aan de hand van het voedingsplan en de bijbehorende hulpmiddelen. De overige 20%, het mentale stuk, komt in dit boek aan bod.

Het luisterboek ‘Vergeet het dieet’

Voor wanneer jij liever niet van het scherm leest of mijn boek niet wilt uitprinten. Ik lees Vergeet het dieet aan je voor! Luister het af op jouw computer, MP3 speler (bijv. de iPod of iPhone). Handig tijdens het reizen naar werk of bijvoorbeeld het sporten of wandelen. Het is dan alsof ik je als jouw persoonlijke coach toefluister en motiveer. Wanneer je wilt, dus ook op de momenten dat het tegenzit!

Zsp zelfslank plan plus booster downloaden zelfslank totaal

Begeleiding bij trap 1, 2 en 3

Je vindt hierin uitgelegd wat je precies tijdens stap 1, 2 en 3 van het ZelfSlank Plan moet eten, drinken en doen. Je wisselt tussen de fasen namelijk van samenstelling van je maaltijden. Dit doe je om jouw vetverbranding volledig te ontvlammen. En om precies op het goede moment te wisselen tussen koolhydraatarm en koolhydraatrijke voeding, zodat eetbuien geen vat op je krijgen.

Begeleiding bij de ‘booster’

Als optie kun je voordat je aan trap 1 van ZelfSlank begint de “booster” doen. De booster geeft je nog sneller vetverlies. Het bevat een kort menu van 4 dagen die je snel van de eerste kilo’s verlossen. Dit programma is geen vastenkuur of eiwitdieet. Je zult met de booster geen hongergevoel hebben én toch vet verbranden. Dankzij de booster zul je ook in de andere fasen van het ZelfSlank Plan sneller kilo’s kwijtraken.

Het deelnemersforum

Je krijgt toegang tot het deelnemersforum. Niemand behalve andere deelnemers kunnen dit inzien.

Wekelijkse Motivatievideo’s

Het ZelfSlank Plan is opgedeeld in 6 modules. Je ontvangt met elke module een nieuw weekmenu en meerdere coachingtips en motivatie video’s. Onderwerpen zijn onder andere:

 • Het dieet van super-fitte en gezonde volkeren
 • De vetverbranding “booster” uitgelegd
 • Hoe je koolhydraten eet en hoe vooral niet!
 • Hoe je stress te lijf gaat
 • Wat is enige techniek is waarmee je eetbuien stopt

Ervaring met Het Zelfslankplan Programma

Heb je ervaring met Het Zelfslankplan Programma? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van onze bezoekers.

7 Reacties

 1. Ik start in het nieuwe jaar weer met het zelfslank plan. voor mijn zomervakantie afgelopen jaar heb ik het gevolgd en ben er toen goed mee afgevallen. na mijn vakantie ben ik gestopt maar ben wel 3x per week de recepten blijven bereiden. ik ben welliswaar niet aangekomen de afgelopen maanden maar wil graag nog wat extra gewicht kwijt. het is dus ideaal voor mij om de draad weer op te pakken.

  • Ik heb de proef recepten van het zelfslank plan gedownload hier op vetvrij.com en ga het volgende week eens uitproberen. Als dit bevalt, en goed smaakt wil ik het graag bestellen en gaan afvallen.

  • Je kunt meer over de samenstelling, en de prijs lezen in dit artikel annemarie. Ik zag dat er op dit moment een aanbieding van het totaalpakket is.

   Succes!

   Sanne

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in