Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Zuur wordt zoet door pilletje

Zuur wordt zoet door pilletje

Eerst werk je een zoetsappige citroen naar binnen. Dit spoel je vervolgens weg met een zoet glaasje azijn. Het klinkt misschien een beetje raar maar het kan echt. Zuur wordt zoet door een pilletje. Leuk om een grapje mee uit te halen maar ook die een (citroen) dieet volgen. In Amerika en China zijn de wonder tabletten een ware hype. In Nederland is TNO druk bezig om te testen of de pilletjes ook geschikt zijn voor de Nederlandse markt. Kun je niet zo lang wachten? Op internet kun je de tabletten met de exotische naam Miracle Fruit Tabletten al bestellen je betaald dan 12.50€ voor een stripje van 10 pilletjes.

http://www.youtube.com/watch?v=FGU6JRQce8M

bekijk een test met Miracle Fruit Tabletten

Een pilletje zorgt voor een flinterdun laagje over je tong waardoor je zuur niet meer waarneemt als zuur. De pillen zijn gemaakt van natuurlijke bessen uit West-Afrika. Miracle Fruit Tabletten zorgen voor een smaakverandering van ongeveer 2 uur. Wil je eerder van de zoete smaak verlost zijn dan hoef je alleen maar een glas warm water te drinken.

Miracle Fruit Tabletten zijn besproken en getest bij Editie NL op RTL4

2 Reacties

  1. ha ik had het gezien…nouw eum…misschien voor bleekselderij…het moet ergens goed voor zijn..maar ik vind het niet te pruimen…en ja citroenen zijn ook goed ..rijk aan vit c….maar zo zuur….dus misschien zo n pilletje…

    laten ze eerst maar proefverpakking op de markt brengen…

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987