Home Dieet en Afvallen Bio HCG Kuur Bio HCG Kuur Review en Ervaringen

Bio HCG Kuur Review en Ervaringen

Welke kuren zijn er en wat is het verschil? Lees de ervaringen en deel jouw ervaring met het Bio HCG Kuur dieet. Meer dan 15.000+ echte ervaringen (hier kun je ze lezen) en nuttige tips. Bio HCG wordt al jaren aangeprezen als een van de meest revolutionaire producten op het gebied van gewichtsverlies. Bio HCG is een vervanger van een zwangerschapshormoon dat de eetlust onderdrukt. Door de verminderde eetlust te koppelen aan een streng dieet, zou je snel af moeten kunnen vallen. In dit artikel lees je alles over de Bio HCG werking en over de oorsprong van dit bijzondere dieet.

calorietje bio hcg
Bio HCG van Calorietje

De Basis van Het Bio HCG Dieet

Bio HCG is een effectief en eenvoudig dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? Dan kun je 2 kuren direct achter elkaarvolgen. (bron)

Er staan meer dan 15.000 echte ervaringen met Bio HCG op vetvrij.com. Deel jouw ervaring of stel een vraag aan de experts.

BioHCG Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Bio HCG Calorietje zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Bio HCG Calorietje graag wil testen;
 2. We sturen een Calorietje proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.
Meer informatie?
meer informatie over bio hcg

Ervaringen met Bio HCG

calorietje bio hcg druppels
calorietje bio hcg druppels

Heb je vragen of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers.

Wat is Bio HCG?

Het Bio HCG dieet is een dieet waarbij je een stof inneemt die de eetlust remt. Je combineert de inname van deze stof met een streng dieet dat laag is in calorieën. Doordat je eetlust verminderd is, kun je dit dieet goed volhouden. Na een periode van ongeveer drie weken stop je met het dieet. Eventueel begin je na een rustperiode opnieuw. Omdat het Bio HCG dieet laag is in calorieën is het mogelijk om meerdere kilo’s per week te verliezen. (bron)

HCG, of voluit Humaan Chorion Gonadatrofine is een hormoon dat van nature voorkomt bij zwangere vrouwen. Dit hormoon is te vinden in de urine van zwangere vrouwen en wordt hier dan ook uit gewonnen. HCG kan helpen om ervoor te zorgen dat vrouwen die niet zwanger kunnen raken toch zwanger worden

bio hcg product
bio hcg product

HCG speelt een belangrijke rol tijdens de zwangerschap van vrouwen, maar heeft een aantal gunstige bijeffecten op diëten. Zwangere vrouwen verliezen dankzij HCG vet, maar uit onderzoek is gebleken is dat dit ook gebeurt bij mannen en vrouwen die niet zwanger zijn. Ook remt het hormoon de eetlust, waardoor je eenvoudig een caloriearm dieet kunt volgen.

Pure HCG

In Nederland is pure HCG, voornamelijk vanwege de schaarste, alleen verkrijgbaar op doktersrecept. Vanwege de functie die het heeft, het helpen van vrouwen die niet zwanger kunnen worden, is dit natuurlijk begrijpelijk.

Toch betekent dit niet dat we geen gebruik kunnen maken van HCG. Er zijn namelijk varianten ontwikkeld van HCG die de werking van het hormoon na kunnen bootsen. Deze stoffen heten Bio HCG. In zekere zin is de Bio HCG werking zelfs beter dan pure HCG, omdat het geen invloed heeft op de hormoonbalans in het lichaam.

De geschiedenis van afvallen met Bio HCG

De geschiedenis van het gebruik van Bio HCG gaat terug tot de jaren 50. De werking van HCG is ontdekt door Dr. Simeons, een Britse endocrinoloog (bron). Hij was bezig met het ontwikkelen van een kuur voor jongens in de puberteit met een lage testosteronwaarden. Hij schreef HCG voor en hij zag niet alleen dat de testosteronwaarden na verloop van tijd stegen (bron), de jongens werden ook slanker en verloren veel buikvet.

Grondig onderzoek

bio hcg ervaringen
bio hcg ervaringen

Na het doen van deze ontdekking heeft hij tien jaar lang geëxperimenteerd met combinaties van voeding en HCG-waarden. Alleen zo kon hij een goed werkend protocol opstellen voor het gebruik van HCG. Dit protocol werd in 1967 gepubliceerd in het boek ‘Pounds & Inches, a New Approach to Obesity’. Door het protocol uit het boek te volgen verloren deelnemers niet alleen veel gewicht, ze hadden ook zo min mogelijk last van de effecten van de HCG op de hormoonbalans. (bron)

In onbruik geraakt

Drie jaar na het publiceren van het boek overleed Dr. Simeons. In de jaren zeventig gingen verschillende mensen met het dieet aan de haal, maar de meeste mensen volgden niet de principes uit het boek van Simeons. Hierdoor bleven resultaten vaak uit of kregen mensen toch last van de invloed van de HCG op de hormoonbalans. Het dieet raakte hierdoor in de vergetelheid.

Pas in de laatste jaren maakt HCG weer een opmars. Dit heeft te maken met de opkomst van Bio HCG. Dit zijn soorten HCG van dierlijke of synthetische oorsprong. Bio HCG werking is gelijk aan die van HCG, maar Bio HCG heeft geen invloed op de hormoonbalans. Daarnaast heeft onderzoek duidelijk gemaakt dat er verschillende vormen van HCG zijn, ieder met een eigen werking.

De Bio HCG werking

BioHCG is een vrij complexe stof. Het is een van de meest complexe moleculen in ons lichaam en bestaat uit honderden verschillende bouwstenen. Er zijn receptoren gevonden voor HCG in kritieke onderdelen van de hersenen, zoals de hypothalamus, de hippocampus en de hersenstam. De precieze werking is onduidelijk, maar het ligt voor de hand dat HCG en Bio HCG varianten de eetlust controleren langs deze weg.

bio hcg calorietje korting
bio hcg calorietje korting

Bij zwangere vrouwen verandert de stofwisseling. Het lichaam gaat minder eiwitten gebruiken en teert meer in op de vetreserves (bron). De precieze werking hiervan is onduidelijk, maar waarschijnlijk wordt deze verandering veroorzaakt door HCG.

De Eigenschappen Van BIO HCG

De verschillende eigenschappen van Bio HCG zorgen ervoor dat je veel gewicht kunt

Ampullen
Ampullen

verliezen in korte tijd. Bio HCG heeft voor zover bekend geen invloed op de hormoonhuishouding, maar zorgt er wel voor dat je eetlust vermindert. Op deze manier kun je het strenge eetpatroon dat bij het Bio HCG dieet hoort volhouden. Als bonus zou het dus nog zo kunnen zijn dat de vetverbranding nog extra gestimuleerd wordt.

Uiteindelijk blijft het Bio HCG dieet een zeer streng dieet en je kunt het dieet daarom niet te lang volhouden. Gelukkig zijn er ook Bio HCG diëten op de markt waarbij je de nodige vitamines en mineralen aangeleverd krijgt via een aparte capsule. Op deze manier kun je het strenge dieet zonder al teveel negatieve effecten volgen. (bron)

Dr. Albert Theodore William Simeons

Het Bio HCG Dieet is gebaseerd op de kuur van de Endocrinoloog Albert Theodore William Simeons. Hij bedacht de originele HCG kuur in 1954. Simeons ontwikkelde dit dieet na het observeren van jongens die het syndroom van Fröhlich hadden. Kenmerkend van het syndroom van Fröhlich is de extreme overgewicht.

In de originele HCG kuur zat Humaan choriongonadotrofine. Dit is een hormoon dat normaal tijdens een zwangerschap door het lichaam wordt aangemaakt

Met de kuur van Simeons verloren deze jongens hun extreme eetlust waardoor zij makkelijk een een strak dieet op na konden houden. Zo verloren zij ongeveer 0,5 kilogram per week. Enthousiast over deze resultaten publiceerde Simeons zijn boek ‘Pounds & Inches – A New Approach To Obesity’ kort na zijn onderzoek.

Kenmerken van het HCG dieet van Simeons:

 • Het dieet duurt 23 a 24 dagen
 • Het HCG hormoon wordt dagelijks ingespoten
 • Maximale inname van 500 calorieën per dag
 • 3 kilo per week afvallen

Verschil HCG en Bio HCG

Sinds haar oorsprong zijn er meerdere varianten van het HCG kuur op de markt gebracht. Dit omdat het oorspronkelijk dieet van Simeons enkele gevaren met zich meebracht.

Het inspuiten van het hormoon was zeer gevaarlijk en dit moest regelmatig gebeuren. Tevens bracht het de hormoonhuishouding in de war. Over de mogelijke lichamelijke gevolgen is er weinig geschreven, maar de kans op bijwerkingen vond men genoeg om hiervan af te stappen.

Het HCG hormoon is immers bestemd voor de zwangerschap. Het wegnemen van je hongergevoel is eigenlijk maar een bijwerking. Het gebruik van het HCG hormoon is daarom illegaal verklaard in Nederland. (bron)

Nu mogen uitsluitend hormoonvrije kuren worden verkocht. De hormoonvrije kuren zijn in staat de belangrijkste werking van HCG na te bootsen: het onderdrukken van je hongergevoel. Tevens zijn ze makkelijker te gebruiken. Er worden geen injecties meer toegediend, in de plaats krijgt men nu pillen, capsules, druppels of sprays toegediend. Deze zijn veiliger en ook aangenamer voor de gebruiker.

De juiste aanpak voor overtollige vet

Door Bio-HCG is het mogelijk om overtollig vet te behandelen op dijen, bovenbenen en buik. Het gaat hierbij alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet dat in de spieren zit. Je krijgt dus geen ‘ingevallen gezicht’.

Hoe ziet het dat BioHCG Dieet eruit?

Er wordt een handleiding meegeleverd met voedingsrichtlijnen en op maat geschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn gerechten op basis van normale producten die je bij elke supermarkt kan halen. Je leeft dus niet op afslankrepen en zuurkoolsapjes. Ook worden er gratis speciale multi-vitamines meegeleverd. (bron)

De kuur duurt ongeveer 23 tot 24 opeenvolgende dagen. Je krijgt dan dagelijks Bio HCG toegediend. De kuur zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt en het geeft je, in tegenstelling tot het gewone lijnen, een goed gevoel. Je kunt gewoon je werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Verschillende Bio HCG Kuren

Als je wil afvallen met Bio HCG dan zijn er verschillende kuren. Ondanks dat het alle kuren op basis van Bio HCG zijn samengesteld zijn er een aantal duidelijke verschillen. Om helder te krijgen wat de verschillen zijn om op die basis een goede keuze te kunnen maken worden op vetvrij.com alle kuren uitgebreid besproken.

Bio HCG van Calorietje

De BIO HCG Druppels van Calorietje zijn inmiddels meer dan 10 jaar een begrip. Het is is zonder twijfel de meest effectieve afslankformule van dit moment. De werking van Calorietje Druppels is wetenschappelijk bewezen. De druppels van calorietje hebben bewezen dat het een zeer succesvolle en effectieve manier is om af te vallen. De druppels van Calorietje zijn een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

In tegenstelling tot veel andere druppels zijn Calorietje Bio-HCG druppels volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Calorietje is een zeer eenvoudig product. Je krijgt gratis een duidelijk voedingsschema dat je gedurende 23 dagen kunt volgen voor een nog beter resultaat. Het gebruik van de druppels is eveneens eenvoudig. Iedere ochtend breng je met het bijgeleverde pipetje de druppels onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken.

Gebruik de kortingscode EXTRASLANK6 en profiteer van extra korting op Calorietje

Mardanti

Mardanti Afslankkuur
Mardanti Afslankkuur

De Mardanti kuur bestaat uit 3 fases, namelijk:

 1. De afslank en detoxfase. Deze duurt 27 dagen.
 2. De bewegingsfase waarin je extra beweegt en gezonde voedingskeuzes maakt.
 3. Conditie en Continuïteit. Hier gaat het om het behouden van de behaalde resultaten.

Volg je de kuur van Mardanti dan zul je gedurende 12, 24 of 36 dagen dagelijks de Bio HCG druppels innemen en het bijgeleverde dieet volgen. Probeer dit dieet niet zonder de druppels vol te houden. Het is een zwaar dieet die je niet zonder de druppels op na zal kunnen houden.

Aan de Mardanti afslankkuur worden extra frequenties van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden. Bijgevoegde hoogwaardige multivitaminen vullen eventuele tekorten aan. Ook bevat de basisvloeistof extra mineralen, sporenelementen en aminozuren; waaronder chroom, vitamine B6, Garcinia Cambogia en L-CARNITINE. Je zult dus geen tekort aan nutriënten ervaren.

bio hcg mardanti review ervaringen
bio hcg mardanti review ervaringen

Bestel Mardanti BIO HCG met korting

Bio HCG Momentum

Een andere Bio HCG kuur heet Momentum. Hij duurt 27 dagen en men verliest best wat gewicht met dit dieet. Met Momentum is het mogelijk om tijdens de eerste fase van 24 dagen gemiddeld 8-12% procent aan lichaamsgewicht te verliezen. De kuur wordt zelfs wel eens de ’10 kilo in 24 dagen kuur’ genoemd. Uiteraard verschilt het resultaat per persoon.

Ook dit dieet bestaat uit meerdere fases, namelijk:

 • de Dieetfase
 • de Stabilisatiefase

In de stabilisatiefase wordt gedurende een periode van 21 dagen het dieet langzaam aangevuld. Tijdelijk kost Momentum geen €195.- maar slechts €169.-

Bestel BIO HCG Momentum met korting

Bio HCG Sense

Deze (Sense) afslankkuur zorgt ervoor dat je op je vet afvalt en niet op je spiermassa. Daardoor blijf je in rust ook meer verbranden! Omdat je ook nog eens ontgift, zal je de blokkades die ervoor zorgen dat je minder goed afvalt, opheffen. Je krijgt daarbij ook nog eens meer energie.

Bestel BIO HCG Sense met korting

Bio HCG Expert Dianne
Bio HCG Expert Dianne

BioHCG Original

Biohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen. Tijdens deze 24 dagen volg je een op maat geschreven dieet. Bij het afslanken gaat je lichaam automatisch in een overlevingsstand. Het lichaam probeert vetten vast te houden en geeft een signaal van honger af. Door het dagelijks nemen van een Biohcg Original ampul worden deze overlevingsreacties tegengegaan. Je hebt door de ampul geen hongergevoel en vetten worden makkelijker losgelaten. De Biohcg Original kuur is daarom zeer effectief en ook makkelijk om te volgen.

Bestel BIO HCG Original met korting

Bio HCG Plus

Bio HCG+ is geschikt voor mannen en vrouwen die op een snelle en verantwoorde manier willen afvallen en na de afslankkuur op gewicht willen blijven. Het is een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest.

Bestel Bio HCG+ met korting

Druppels van Calorietje

De druppels van Calorietje zijn eenvoudig te gebruiken en enorm effectief. Een duidelijk voedingsschema vertelt je wat je mag eten en wanneer. Gedurende 23 dagen, elke ochtend gebruiken. Leeg het pipetje onder je tong. Bewaar de druppel daar 1 minuut en slik ze dan door. Na het innemen van de druppels ten minste een kwartier niets eten en/of drinken. Druppels van calorietje zijn dus volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Bestel de Druppels van Calorietje met korting

HCG Tablets van Ecommedics

Ecommedics heeft verschillende BIO HCG varianten een de eerste is HCG Tablets. Dit is een HCG kuur in tabletvorm en helpt om op een effectieve en natuurlijke manier af te slanken, de gezondheid te verbeteren en, dankzij de samenstelling van de tabletten, het lichaam te reinigen.

Bestel HCG tablets met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Spray+ van Ecommedics

hcg spray
hcg spray

Het HCG Spray+ dieet is de nieuwste variant van de HCG Afslankkuur en is gelijk aan die van de klassieke HCG Oral kuur maar nu in een spray in plaats van in 23 losse ampullen. De Spray eenvoudig worden meegenomen.

Bestel BIO HCG Spray met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

HCG Oral van Ecommedics

De HCG Oral afslankkuur neemt het hongergevoel weg en stimuleert verbranding van het mobiele vet, het vet dat opgeslagen is rond de heupen, dijen, buik, billen en bovenarmen, maar laat het structurele vet, het vet dat in de spieren zit en bescherming biedt aan de organen, onaangetast.

Bestel BIO HCG Oral met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Elegance Oral 30 van Ecommedics

Deze verlengde versie van de klassieke HCG Oral kuur aan voor mensen die meer dan 10% van hun huidige gewicht willen verliezen. De Elegance Oral 30 kuur werkt hetzelfde als het HCG Oral dieet maar duurt 30 dagen in plaats van 23 dagen.

Bestel BIO HCG Oral 30 met korting (kortingscode VETVRIJ-5E)

Na de Kuur

Na afloop van de kuur volg je nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen. Hierdoor wordt de kans op terugval naar het oude gewicht geminimaliseerd.

Dit dieet na de dieet heeft ook een tweede rol, het helpt je lichaam weer wennen aan een normaal voedingspatroon. Het dieet dat gekoppeld wordt aan Bio HCG is heel streng. Op het dieet van Simeons eet je slechts 500 kcal per dag. Dit is drastisch minder dan wat normaal wordt aanbevolen aan een volwassen persoon. Een volwassen persoon heeft tussen de 2000 en 2500 kcal per dag nodig om het lichaam van voldoende energie te voorzien.

De kans op het krijgen van het jojo-effect, het gewicht terugkrijgen na de dieet, is dus heel groot. Om dit te voorkomen zul je gezondere leefgewoonten moeten aannemen, zoals gezonder eten en meer bewegen. Alleen zo zul je een gezond gewicht op na kunnen houden, enkele tips hieronder.

Drink meer water

Een eenvoudige manier om af te slanken is door meer water te drinken. Dit vergroot het aantal kcal dat je lichaam verbrand aanzienlijk. Drink daarom dagelijks 2 liter per dag om 96 kcal extra kcal te verbranden.

Het tijdstip speelt ook rol. Water drinken vlak voor een maaltijd zal ervoor zorgen dat je minder snel honger hebt. Zo eet je automatisch minder kcal. (bron)

Beweeg regelmatig

Lever Zuivering
Lever Zuivering

Te lang minder kcal eten is slecht voor het lichaam. Een Bio HCG kuur daarom slechts 1 maand, hierna is het de bedoeling dat je voldoende kcal per dag consumeert. Een kcal-arm dieet is dus niet iets dat je op lang termijn op na mag houden. Op gegeven moment zal zo een dieet er juist voor zorgen dat je verbranding trager wordt en dat je spierweefsel verliest. Hoe kun je dit voorkomen? Beweeg vaker en regelmatig. (bron)

Je hebt geen gewichten hiervoor nodig, maar die zijn een goede manier om spierweefsel op te bouwen. Met meer spierweefsel voer je de verbranding van vetten juist op.

Eet minder ongezonde koolhydraten

Wanneer men minder koolhydraten naar binnen werkt, eet men doorgaans automatisch minder kcal. Eet tot je je verzadigt voelt, maar dan minder koolhydraten om je gewicht op een gezond niveau te houden. Naast voordelen voor je gewicht is zo een voedingsplan ook goed om Diabete type 2 aan te pakken.

Je hoeft de koolhydraten die je eet niet zwaar te beperken, het is de bedoeling dat je gezonde koolhydraten eet. Denk aan de voedingsvezels die je haalt uit verse groenten en fruit. (bron) Die zijn een betere bron van koolhydraten van bewerkt voedsel met veel onnatuurlijke suikers. Het is daarom raadzaam om dranken die vol suikers zitten te vermijden. Denk aan de limonades en fruitsappen die je in de winkel haalt. Die zijn eigenlijk gevaarlijker dan vetrijke voeding, omdat dranken niet op dezelfde manier worden geregistreerd door de hersenen. Het gevoel van verzadiging krijg je minder snel met dranken.

Eet meer eiwitten

Eiwitten zijn heel belangrijk voor het lichaam. Meer eiwitten consumeren is de eenvoudigste en ook effectiefste manier om je gewicht te reduceren. Daarom zijn eiwit-diëten zo populair. Eiwitten verhogen de verbranding en zorgen ervoor dat je langer verzadigt bent. Personen die veel eiwitten consumeren eten uiteindelijk minder kcal. (bron)

BioHCG Dagboek

Wil je starten met een BioHCG Kuur? Dan adviseren we je om een Dagboekje bij te houden, dit kan eenvoudig en kosteloos via onze website. Een dagboekje heeft verschillende voordelen. Zo krijg je een goed beeld van het verloop van je kuur en wordt je gemotiveerd door steun van andere bezoekers. Het maakt niet uit welke HCG Kuur je volgt, een Dagboekje van vetvrij.com is geschikt voor zowel Druppels, Tabletten, Ampullen als Spray. Start hier jouw Bio HCG Dagboekje.

Wil je alles weten over de verschillende HCG kuur producten? Lees Het verhaal van dr. Simeons.

De beste Bio HCG

Welk Bio HCG product is als beste getest?

De lezers van Vetvrij geven de voorkeur aan Mardanti. Aan deze afslankkuur worden extra frequenties van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters toegevoegd die het afvallen positief beïnvloeden. Bijgevoegde hoogwaardige multivitaminen vullen eventuele tekorten aan. Ook bevat de basisvloeistof extra mineralen, sporenelementen en aminozuren; waaronder chroom, vitamine B6, Garcinia Cambogia en L-CARNITINE.

Welk Bio HCG product is het goedkoopst?

Calorietje komt als beste uit de test omdat de ampullen zijn vervangen door een fles! De BIO HCG Druppels van Calorietje zijn inmiddels meer dan 10 jaar een begrip. Het is is zonder twijfel de meest effectieve afslankformule van dit moment. De werking van Calorietje Druppels is wetenschappelijk bewezen. De druppels van calorietje hebben bewezen dat het een zeer succesvolle en effectieve manier is om af te vallen. De druppels van Calorietje zijn een Nederlands product. Het is farmaceutisch geproduceerd en getest. In tegenstelling tot veel andere druppels zijn Calorietje Bio-HCG druppels volledig hormoonvrij. Door de bio-energetische werking verlies je overtollig vet op buik, heupen en billen. Je hebt vrijwel geen honger.

Zijn er bio HCG aanbiedingen nu geldig?

Wil je graag starten met een Bio HCG Kuur? Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode actief voor alle Bio HCG aanbiedingen van Vetvrij. Je kunt deze code verzilveren op de bestelpagina. Bekijk de beste Bio HCG Aanbieding hier.

Bio HCG Bestellen en Aanbiedingen

Wil je graag starten met een Bio HCG Kuur? Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode actief. Je kunt deze code verzilveren op de bestelpagina.

Groeten,

Auteur Biohcg

10558 Reacties

 1. Hey hoi,
  Ruim twintig kilo geleden ben ik gestopt met roken. Ondanks dat ik erg blij ben dat ik van het roken af van, baal ik vreselijk van de kilo’s die er maar aan blijven komen. Ik heb inmiddels meerdere dingen geprobeerd maar helaas. Ben ook weer begonnen met hardlopen, maar ook dat lijkt nog niet effect te hebben. Heel benieuwd of Vitamientje mij kan ondersteunen in het afgeslankproces.

 2. Graag zou ik hetvgratis eillen uitproberen zonder verdere verplichtingen of verbirgen kosten nadien.
  Uiteraard vul ik naar waarheid het formulier na afloop i

 3. Ik zou heel graag dit product willen proberen. Door een val van de trap,geen beweging meer zijn de kilo’s eraan gevlogen. Heb al zoveel gedaan om af te vallen, maar niks lukt. Ik zou dan ook graag via een proefverpakking kijken of dit werkt,en dan hoop ik dat het vertrouwen dat dit lukt weer terug komt.

 4. Ik heb dit gebruikt en werkt uitstekend! Ben bekend met keto en intermittetfasting
  maar door depressie, slapeloosheid, hormonen en stress inmiddels 35 kilo aangekomen.En krijg er niks meer van af.. Vreselijk, ik zit in een verkeerd lichaam

 5. Hallo ik ben een vrouw van 64 jaar. Mede door de overgang ben ik bijna 10 kg aangekomen. Deze krijg ik er met geen mogelijkheid af. Ik mishet doorzettingsvermogen en heb constant last van een hongergevoel als ik lijn.
  Daarom zou ik graag dit product willen testen.

 6. Graag zou ik dit product willen uitproberen. Ik heb in de loop der jaren heel veel soorten afslank producten geprobeerd en geen heeft resultaat gegeven. Mij gaat het om het honger gevoel en dat ik me dan moet houden aan een dieet is dan te doen. Het zou mij enorm stimuleren om het dan vol te houden. Vandaar dat ik graag me aanmeldt om een proef product te proberen.

 7. Ik zou graag hcg willen testen omdat ik best veel overgewicht heb. Voel me daardoor niet lekker in mijn vel. Ben benieuwd of dit echt werkt voor mij heb namelijk echt van alles geprobeerd.

 8. Hallo, ik ben op 3 maanden tijd 17kg aangekomen. Ik heb mij laten onderzoeken en de dokters weten de oorzaak niet. Ik ben op zoek naar een oplossing om terug op mijn gewicht te komen. Alvorens ik met deze druppels begin zou ik graag een proefpakket ontvangen. Alvast bedankt

 9. Ik zou erg graag calorietje BIO HCG willen uitproberen omdat ik 15 kilo wil afvallen. Ik heb me verdiept in de verschillende soorten BIO HCG en degene van calorietje spreekt mij erg aan.
  Uiteraard wil ik daarvoor het evaluatieformulier invullen en voor en na resultaten met jullie delen. Ik hoop snel wat van jullie te horen :)

 10. Ik zou heel graag calorietje willen proberen om te kijken of dit wél werkt.
  Ik heb veel geprobeerd maar niet echt afgevallen.
  Groetjes Danielle

 11. Je hoort zoveel verschillende verhalen. Van allerlei diëten.
  Ik heb veel geprobeerd, maar helaas werkende geen van alle.
  Ik ben bijna een jaar geleden bevallen van mijn 4de en heb weinig energie om bij het opvoeden en werken ook nog eens te gaan sporten.
  Nu las ik over dit dieet.
  Ik ben benieuwd, zo het echt zo zijn dat mijn zwangerschaps kilo’s eraf gaan met dit dieet.
  Ik ben een vrouw van 41 en 1,67 lang en 79 kilo( helaas te zwaar)

  Ik zou graag mee willen doen met de gratis pilot om te kijken of het echt werkt.

 12. Ik ben heel benieuwd of dit echt werkt. Ik ben enorm gemotiveerd om af te vallen. Ik zou het heel graag willen proberen.

 13. plots binnen enkele weken 10 kg aangekomen, die er maar niet af gaan. Verschillende dieeten geprobeert, ook oor acupuntuur, maar gewicht wil maar niet omlaag. Had dan willen uitproberen of het met bio hcg calorietje wel lukt
  vandaar dat ik me kandidaat wil stellen om het uit te proberen

 14. Door een stresvolle periode en medicatie(nu gestopt) 18 kg aangekomen wil ze zeer graag weer kwijt vandaar graag
  Proefflesje bio hcg calorietje

 15. Ik wil graag het bio calorietje testen, omdat ik 5 kilo eraf wil hebben, en om te kijken of het net zo goed werkt als de sence kuur.

 16. Ik heb al zo veel geprobeerd , dat ik de hoop eigenlijk heb opgegeven.

  Ik hoop door een proefpakket weer vertrouwen te krijgen dat ik af kan vallen waardoor de motivatie weer terug komt

 17. Graag zou ik calorietje willen testen, niet alleen om af te kunnen vallen maar omdat ik te maken heb met voedselintoleranties is het voor mij moeilijker om bepaalde diëten te kunnen volgen. Het zou een mooie uitdaging zijn voor mij maar ook voor jullie om te weten te komen of dit product ook functioneel is voor personen zoals ikzelf. Misschien dat zelf de voedselintoleranties vermindert daardoor. Ik wil wel een proef persoon hiervoor willen zijn.

 18. Goededag,
  Heb in het verleden het hcg middel met injectie gebruiktom af tevallen.
  Ben daarmee 20 kilo lichter geworden en gebleven, maar door mij rug die geopereerd moet worden moet ik nog meer afvallen en met spoed anders opereren ze me niet en dit kan dan verkeerd aflopen. Als ze me niet operen kom ik in een rolstoel. Daarom zou ik heel graag jullie middel willen proberen want de echte hcg is verboden in nederland.
  Hoop dat u mij kunt helpen.

 19. Goedenmiddag, ik zou graag meedoen met testen. Ik ben jaren geleden veel afgevallen met een hcg kuur en ben heel benieuwd naar de resultaten en verschillen met de bio hcg.

  Met vriendelijke groet,
  Jennifer de Vries

 20. Beste Beste heer/mevrouw

  Ik zou graag de laatste 5 kilo aan overtollig vet e.d. kwijt willen raken. Tot heden gaat dit erg moeizaam en zou uw product graag willen testen.

 21. Vorig jaar rond deze tijd woog ik 12kg minder, helaas door corona zoveel bijgekomen omdat ik 4 maanden niets meer om handen had (als nagelstyliste zaak moeten sluiten). Met als gevolg zetelhangen en eten.

 22. Omdat ik nu mijn top punt heb bereikt in gewicht,en zo vreselijk weinig energie meer heb .
  En gewoon weer een fitte moeder wil zijn voor mijn 2 jongens .

 23. Voor ik het product wil aanschaffen, zou ik graag eerst een proefpakketje willen ontvangen om te kijken wat er gebeurt… ben heel benieuwd!

 24. Ik ben vaker (minimaal) 40 kg afgevallen met een 500kcal.dieet. Op een bepaald moment voel je je moe en lusteloos om over de honger maar niet te spreken. Omdat ik zwanger ben geworden (mede) door het gebruik van HCG en ik weet dat het niet gevaarloos is wil ik mijn dieet gaan volgen in combinatie met bio-hcg. Graag zou ik het een maand willen proberen. U zult begrijpen dat ik uw product – indien het werkt – overal zal aanprijzen. Overgewicht is immers heel ongezond!

 25. Doordat ik de ziekte van Hadhimoto heb is het voor mij heel moeilijk om af te vallen, ik wil na vele dieten dit wel eens proberen en hopen dat het werkt

 26. Hallo zou het graag uit willen proberen 5 jaar geleden ptss aanvallen gehad na ziekte van mij man toen ook direct gestopt met roken hierna 22 kilo aangekomen en krijg dit er niet af ben totaal geen snoeper enz maar het lukt maar niet????

 27. Ik zou voor mijn gezondheid op de lange termijn graag de nodige kilo’s afvallen. Daarom zou ik graag een flesje willen uitproberen. Heb al veel dingen geprobeerd en het afvallen gaat niet meer zo snel als je wat ouder bent.

 28. Hallo.
  Ik ben Yvonne de Boer Bakker en ben al jaren 25 kilo te zwaar. Dit is gekomen in 2013 doordat ik de ziekte van Graves had en dreigde blind te worden.
  Ik heb hiervoor 3 maanden 1 x per week een ochtend aan een Prednison infuus gelegen, en binnen 14 dagen was ik van veel te licht ” 47 ” naar “59” kilo gegaan .
  En toen de 3 maanden om waren woog ik 82 kilo. Mijn normale gewicht was tussen de 59 / 60 kilo. Ik ben 1.67 lang
  Ze ze hadden mij verteld dat de kilo’s er af zouden gaan, maar in sommige zeldzaam voorkomende gevallen het ook zo kon blijven
  Daar ik een zeldzaam geval ben zijn de kilo’s er met veel jojo effecten gebleven en ben ik nu ten einde raad.
  Ik zou dit middel heel graag willen uitproberen maar ik heb nergens vertrouwen meer in, vandaar dat ik de aanbieding gratis proberen als laatste optie graag aanneem. In de hoop dat dit eindelijk helpt zodat ik hiermee zou kunnen doorgaan.
  Ik hoop niet dat het een aanbieding is dat je eraan vast zit want daar ben ik te vaak ingetrapt.
  Graag hoor ik van u met uitleg wat er naar het gratis uitproberen gebeurd als het geen enkel effect blijkt te hebben
  Ik ben van 05/12/1958. 1.67 cm. 83 kilo en heb een lichte hartproblemen wil heel graag plus minus 23 kilo afvallen

  Vriendelijke groet Yvonne de Boer Bakker
  Harlingen

 29. Wat een uitgebreide informatie! fijn om alvast te kunnen orienteren. Eerder heb ik een dieet gevolgd met bio HCG. Echter werk ik er beroerd van, misselijk en moe. Is dat met deze kuur ook? Dit is de reden dat ik het eerst zou willen uitproberen voordat ik iets zou aanschaffen.
  Hartelijke groet!

 30. Voor ik overga op het aanschaffen van een volwaardig flesje, zou ik graag eerst eentje op proef ontvangen om te kijken wat er gebeurt… ben heel benieuwd!

 31. Ik zou het graag kort willen testen.
  Totaal 9 kilo aangekomen door stoppen met roken.
  Heb er nu weer 3 af maar vind het erg lastig

  Hoop van jullie te horen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987