Contact

Opmerkingen, Suggesties, Adverteren, Klachten, Complimenten?
Vul de onderstaande gegevens in en klik op verzenden.

   

  Let op! Vragen over diëten en producten worden niet beantwoord. Deze website is uitsluitend bedoeld om ervaringen uit te wisselen. Vragen kun je stellen op de pagina van het desbetreffende dieet of product.

  Deze website is opgericht in 2004. Onze doelstelling is om je een platform aan te bieden waar je kosteloos informatie kunt vinden, en ervaringen kunt uitgewisseld op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. In tegenstelling tot veel vergelijkbare websites zijn wij volledig onafhankelijk. Bij ieder artikel kun je zonder censuur direct een vraag stellen of je ervaring delen. Daarnaast vragen we onze bezoekers regelmatig om gratis producten te testen.

  Gratis Testen van Producten

  Zo werkt het Gratis Testen

  Regelmatig zijn we op zoek naar testpersonen die gratis producten willen testen. Dit doen we omdat we onze bezoekers graag een een objectief beeld geven over de producten waar we een review over publiceren. Als we testpersonen zoeken dan staat er een oproep bij de betreffende review.

  Wil je in aanmerking komen om een product gratis te testen? Meedoen is heel eenvoudig!

  Schrijf je in als Testpersoon!

  • Volg de instructies die beschreven staan;
  • Het aantal nog beschikbare testpersonen staat altijd duidelijk vermeld;
  • Leg duidelijk uit waarom jij juist dit product graag wil testen.

  Uit de inzendingen selecteert de redactie vervolgens op basis van het aantal beschikbare plaatsen de personen die het product gratis mogen testen.

  Ben je geselecteerd? Gefeliciteerd!

  • Je ontvangt automatisch een bericht van ons met instructies;
  • Je mag het product vervolgens op onze kosten bestellen;
  • Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag, gratis testen dus!
  • In ruil hiervoor vragen wij je om naar aanleiding van jouw ervaring een korte evaluatie in te vullen over het product.

  Jij een gratis product, wij dankzij jouw ervaring een onafhankelijke review! 

  Adverteren

  Dagelijks vinden vele bezoekers hun weg naar deze site. vetvrij.com is al bijna 20 jaar een toonaangevende website op het gebied van afvallen en gezondheid. Hierdoor is vetvrij.com uitermate geschikt om jouw producten of diensten te promoten.

  Disclaimer en Privacy Beleid

  Meer informatie kun je lezen in onze Disclaimer en het Privacy Beleid.